27707
-
#22216 vagy csak haverokkal felmséz egy sessionbe :) -
#22215 Szerintem a solo modos versenyzés nerfelve van pénzügyileg, akkor már megéri igazi versenyeket nyomni. Ha "szerencsés" vagy(inkább skilles), akkor nyerhetsz is. 15fős lobbi, jó hosszú pálya(checkpointok, körök és a mérföld is számít), és kaszálsz. Győzelemhez 45-50k-t is adhat. :) -
#22214 Ezt nem tudtam, köszi. Ki is próbálom. -
Borg #22213 És pont ezért nem 1 körösre kell állítani a versenyeket, mert így körönként egy csomó időt vesztesz a töltögetéssel. Egy 3-4 körös verseny 3-4x annyi pénzt hoz, és csak a végén kell újra várni a töltögetésre. -
#22212 Sziasztok!
Most a Stunt Races dupla XP-t és dupla pénzt ad. Solo módban 1 körösre állítva a versenyeket, kb. 3-4 percenként 5880 dollárt lehet kasszírozni. Nem a legnagyobb pénzkeresési lehetőség, viszont ki lehet próbálni a pályákat és járműveket. -
kasa85 #22211 Á király :)
Amúgy a hiba az Nvidia árnyékán jött ki.
Majd Fraps al ki fényképezem.
Nvidia ficsőr van benne :)
Árnyékban lesz a hiba.
Amint soft ra raktam azóta nincs gond. -
#22210 Ezt jó tudni, azt hittem, hogy fixen a játék állítja. Én is köszi az infót! :) -
#22209 Nekem is ilyen kártyám van, játékban minden csutkán, árnyékolást nem csesztettem és nincs vele gondom.
Animációknál húz be a Bandicam FPS számlálója, de ritkán fut a program, szóval az sem gáz. -
kasa85 #22208 XDDD
Nem baj a lényeg ragadt rád!
Nekem a Magyar sem megy.
Diszleksziás vagyok mindenhol kapom az oltást nem tudok helyesen írni,és fogalmazni.
Angol filmeket nézek nagyon minimális amit megértek :( -
Plata #22207 Valahol az advancednél van.Van két csúszka is rá,egyik emeli a népsűrűséget, a másik emeli hogy mennyire legyen változatos.
Én sem tudok angolul,csak amit felszedtem Diablo 2-ben meg WoW-ban kb 6-7 év alatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.27. 19:59:43 -
kasa85 #22206 Bocsi a láma kérdésért csak Angol nem nagyon megy.
Meg a homályosítást akarom kiszedni! -
kasa85 #22205 Értem.
Emeli 6GB vramom van.
Mindent csutkára vágtam melyik az ember létszám beállító ? -
Plata #22204 Mert nem bír többet a kártyád.
Ha bírja a kártyád akkor a népességet fel emelheted magasabbra.Úgy hogy már túl sokan is lesznek az utcán. -
kasa85 #22203 Ja valaki tud valami módot több ember legyen az utcán?
Nem értem,de rohadt kevés van ahhoz képest,hogy egy városban vagyunk :( -
kasa85 #22202 Köszi :)
Amúgy magasra Boostol a kártya.
Alapjáraton már megy.
Igen ezt észre vettem,hogy ugyan olyan a kép mint volt kicsit alacsonyabban.
Amúgy GTA4 mintha szebb lett volna.
Most amit csináltak hozzá mód Crysis 3 elbújhat mellette.
Lehet az árnyákolással van a baj.
Azt állítgattam abba hagyta.
Szerintem játék bug. -
#22201 960-al sem, sőt integrált 7760D-vel sem. Fölösleges a 980Ti-t húzni a gta-hoz, a kiterjesztett grafikai beállításokat vedd le a felére, a különbség nagyítóval is alig látszik, ellenben nem nyúzod fölöslegesen a cuccaid. -
kasa85 #22200 Sziasztok skacok.
Nálatok is van,hogy bevillan a textúra.
Fa,kerítés fehéren,néha színesen ?
Nekem előfordult.
Nem tudom tuning e vagy tényleg játék bug.
GTX980TI kártyám van minden csutkára rakva. -
#22199 Ok, akkor elment a barátfelkérés.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.27. 16:59:50 -
zolcsika080104 #22198 persze igen 121 es szint asszem -
#22197 Csak zolcsika0801-et talált a kereső, te lennél?
Van több számozott zolcsika. -
#22196 Előbb utóbb úgyis újra kell raknod, nem jó halogatni, mert szenvedés csak az egész. Tapasztalatból mondom.
Amit tehetsz, hogy a GTA mappádat, a nagyot lemented máshova, majd a win telepítés után visszamásolod.
Ezt követően azért érdemes betenni a telepítőt és elindítani, hogy a Social Club felkerüljön, de elvileg nem fogja a játékot és az update-ket leszedni.
Ha kell a sztorid mentése, akkor mindenképp szedd ki a megfelelő könyvtárakból a felhasználóneved alatt. (A rejtettekből is). Majd telepítés után tedd vissza őket ugyanoda, így onnan fojtathatod, ahol abbahagytad. Az online-t a szerver tárolja, az nem vész el.
ÉS küldök barátmeghívót.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.27. 15:53:43 -
zolcsika080104 #22195 -Sziasztok én nagyon szívesen jelentkezem,nevem zolcsika08010403 a játékban is.Egy gondom van az a gépem ,amit újra kellene rakni,de félek attól hogy újrarakás után a gta 5 el is gebasz lesz.Már többen is panaszkodtak erre.Sajna így pedig meg már eléggé szaggat laggol az egész.Valamint új gép lenne a legjobb sajna az még várat majd magára. -
#22194 Még mindig keresünk embereket egy kis aktív magyar közösséghez, szeretnénk egy picit többen lenni, ezzel élvezetesebbé téve a játékélményt mindannyiunknak. Discordot használunk játék alatt a kommunikációhoz, overall olyan 10 főt szeretnénk akikkel már lehet mit kezdeni open worldben és a mode-kban (stunt, adversary....stb).
Ránk lehet keresni Social Clubbon, "Mess0rum" néven vagyunk fent, tagjaink mind 20 év felettiek (van aki több is), dolgozó emberek külön beosztással szóval a játék időnk per pillanat még nagyon változó, ez természetesen több emberrel fixálódni fog kicsit jobban. -
#22193 Video kártya problémának tünik. Töröld, majd tedd újra a driverét. -
LazyB #22192 Hali! Lett egy kis problémám.
ERR_GFX_D3D_INT
Ezzel az üzenettel leáll a GTA V!
Láttam megoldásokat a neten de valami setting file-ra mutat ami nincs a GTA V könyvtárba. Ha tud valaki segíteni kérem sürgősen segítsen. Köszönet!
Eredeti a GTA V játékom! -
#22191 Ok, meg is találtam a beállításokban a célkereszt opciót. Van az egyszerű, aminek a mérete állítható és nálam ez látható a képeken, elég nagy méretben és van a komplex, ahol különböző fegyverekhez különböző méret és jel társul. -
#22190 Pár kép a fegyvercsoportokról. Régen nem volt ekkora egyezőség a fegyvercsoportok között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#22189 Nálam ilyen nem volt. Egyik napról a másikra történt a dolog. Mindjárt csinálok is képet. -
Plata #22188 Nekem újra lett rakva a gépemen win meg új videókártya és a célkereszt megváltozott. -
#22187 Majd csinálok képet, nekem most milyen. A win-t nem húzom újra, remélem beállítási dolog. A GTA-t sincs kedvem újrahúzni a rockstar-tól. Mindkettő nagyon macerás. -
#22186 Akarom írni, fent szoktam lenni, mikor GTA-zom :) (pl: tegnap este) -
Plata #22185 Nekem win reinstall előtt más volt,olyan célkereszt szerű,nem tudom mitől lett ilyen. -
#22184 Mehetünk, ma ráérek, holnaptól meg úgy 16 után. -
#22183 Köszi a képet, az enyém sokkal nagyobb.
Pár nappal ezelőtt még nekem is ekkora volt. Akkor szerintem valamit elállíthattam. -
Plata #22182 jah értem,én nem szoktam Dc-vel csinálni mert nyuszi vagyok hozzá. -
JakyHUN #22181 de itt már a megszakítás miatt "speciális" a státusza a heistnek, azért száll el. Normális esetben persze működik az, de ilyenkor már annyira érzékeny a státusz, hogy egy mission elindítása is reseteli a heistet
Utoljára szerkesztette: JakyHUN, 2016.07.26. 11:28:21 -
Plata #22180 Fura nekem sosem volt ilyen bajom,nekem kari váltástól nem kellett újra kezdeni egyik kari PS-ét sem,mivel volt már olyan hogy váltva csináltam velük PS-t.Ha bebugol a táblám én mindig karicserével javítom. -
JakyHUN #22179 azt tudom, hogy régi hiba, csak eddig még mindig működött az, hogy kiléptem játékból és visszaléptem. viszont a megszakítós okosságra a karakter váltás nem jó, mert elb@ssza a heist státuszt és újra kell indítani a teljes heistet :D De lehet, hogy ez most a "semmi sem segít" kör lesz... csak ne csinálja mindig ezt, ha 1x 2x becsúszik, az nem izgat. -
Plata #22178 Az üres fehér tábla egy régi bug,nem a ps dc miatt van,bármikor előjöhet ha te vagy a Host,akármelyik heist közben.Néha megoldja ha elmész más heistjére,néha nem,van hogy semmi sem segít és el kell dobnod a heist-et,felhívod Lestert és eldobod Heistet,persze bukod a lóvét.
De ha van van két karid akkor egyszerű.Karaktert cserélsz és már jó is.Mivel én mindig csaj karival játszom így ha neki bugos lesz át logolok a pasi karira majd vissza a csajra és kész. -
JakyHUN #22177 Szokott valaki ps finálét "abortusz" módszerrel játszani? Tegnap próbáltunk valakivel, viszont nem sikerült újra elindítani, mert bármit csináltunk, csak az üres fehér plan tábla volt mindig. Még a stunt szarság előtt az ment, hogy a játékból kilép visszalép és utána jó lett, de most sehogy sem akart sikerülni. Van valakinek erre megoldása? Akár privátban, ha nem akarja itt public...