27707
  • szabii98
    Érdemes, a gyorsuláson segít a turbó.
  • csabush
    Ha a tartalmat nézzük, akkor valóban kevés volt a 4, de nekem tetszett a fizika, meg azért az SA-hoz képest elég nagy fejlődés volt. Végigvittem még PS3-on (undorító volt az a verzió, xbox360 klasszisokkal szebb volt), ahogy az 5-öt is kitoltam egyszer, szintén PS-en. Alapvetően én nem azért moddoltam az autókat, hogy meglegyenek ha megveszem, hanem hogy valódi autókkal lehessen állatkodni, nekem az egy elég nagy pluszt jelentett mindig is, már a San Andreasban is kicseréltem mindent. :D
  • Plata
    Négyet nem játszottam ki,kipróbáltam de San Andreas után elég kevés volt és nem is folytattam.
    Sztorit már asszem kb négyszer kivittem ötben,de öszvissz egyszer vettem benne autót.Mert sztoriban fölösleges úgyis eltűnik.
    de online-ban szeretem a kocsikat,ott meg sosem tűnik el.Sztoriban nem sok értelmét láttam foglalkozni autókkal.
  • csabush
    Úgy látszik aki másképp játssza ezt a játékot, mint te, azt muszáj megkérdőjelezni. Én is több tíz órát beleraktam még a GTA IV-be, úgy, hogy kicseréltem az autókat és azokat próbálgattam, handling fileokba turkáltam, driftelgettem, minél nagyobb baleseteket csináltam (a törés abban sokkal jobban tetszett, nem volt ennyire visszavéve, ott kilehetett csapni az autó alól a kereket 1-1 elnézett kanyarnál :D). Nem mindenkit köt le az online annyira mint téged, van aki a modokkal való szórakozást élvezi legalább annyira mint te a multit.
  • JakyHUN
    ha egy kocsi gyorsulása már csutkán van, de pl a turbo még meg sincs véve hozzá, attól azt még érdemes megvenni bele, vagy az úgy már csak pénzkidobás? Józan paraszti logika szerint az már csak pénzkidobás lenne
  • MarkBlade
    Király köszi, Meg is van!
  • Plata
    igen ha regisztrálod a játékodat a Rockstar Social club-on onnan leszedheted.
  • patchaou
    Persze, a dobozos verzió is letölthető, nem szükségesek a lemezek.
  • MarkBlade
    Sziasztok! Nem steamest le lehet tölteni online valahonnan?
  • Plata
    Sztoriban minek autó?
    Onlineban még megértem nekem is van vagy 40.
  • I73770K
    Eredeti,de nem játszok online. Azért teszem be az autókat, mert így változatosabb számomra.
    Tudom,hogy meg van mindennek a fileja. De a játék eredeti gameconfig file-ja nem bír el ennyi + hozzáadott autót, ezért el sem indul. x db szám felett. Mivel én átlépném ezt a x db számot kérném annak a segítségét aki tudja egyáltalán miről van szó.

Ezek nem dlc autók, hanem igaziak. Pl Mercedes S, Audi a8. stb....
    Utoljára szerkesztette: I73770K, 2016.08.02. 06:08:19
  • RJoco
    Az, hogy éppen csak megemeli az elejét, már elég, hogy gyorsabb legyek. Nem kell teljesen az égig emelnie.
    Amiből nagyon jól érezhető, hogy nincs lent az első kerék, hogy nem fordul el kanyarban, amíg húzod felfele az elejét.
    Látni kb csak az emberen lehet, hogy egyenes a háta és próbálja megemelni.
    Viszont így talán hamarabb is leteszi vagyis tovább lehetek gyors.
    Először nagyon nem fűlött a fogam ehhez, de mivel másképp nem lehet nyerni, mert más ezzel a módszerrel lever, így meg kellett tanulnom a technikát és alkalmaznom is muszáj, ha nem akarok mindig vesztes lenni.
    Ha kicsit is adtak volna az élethűségre, akkor azzal lenne gyorsabb az ember, hogy jobban ráfekszik a motorra, ezzel csökkentve a légellenállást. De nem így tettek.
    Viszont egy tesztet éppen meg is érne a dolog konkrét időkben mérve.
  • Bal0924
    Próbálj azzal 1 kerekezni.
    Max az elején tud 1-el menni, de Bati végig tud egy kerekezni. (reptér, kifutón tesztelve)
  • RJoco
    És, ha Akumával is egy kerekezel?
    Az is gyorsabb lesz attól.
  • Plata
    Milyen add-on autót?
    Minden autó elérhető Online,minek ehhez babrálni a file-okat,ha babrálod a file-okat akkor meg bannolnak Online-ból.
    Ha csak nem valami szutyok warez GTA-d van,és azért akarod buherálni a file-t mert abban nincsenek benne a kocsik.
    De abban nem tudok segíteni.Az új kocsiknak nem sok értelmük van sztoriban,mivel sztoriban nincsenek DLC-s versenyek,versenypályák,se semmi,hiszen minden DLC Online-hoz jött.
  • Bal0924
    Egy kerekezve a bati utoléri az Akumát. :)
    Egyébként az Akuma győz.
  • I73770K
    Szép napot!

Kérdezni szeretném,hogy nem tudna-e valaki segíteni abban,hogy megsúgja mit kellene átírnom mire a gameconfig.xml fileban,hogy a mostaninál több "Add-on"- os autót tudjak betenni? Egyszer már sikerült babrálnom vele így elértem a kb 190db-ot de valamiért feljebb nem tudom tornázni. Előre is köszönöm!
  • szabii98
    Így van, a gyári autó csak kicsit veri meg a mezőny többi tagját
  • csabush
    Hmm, a saját rádiós glitch nincs meg, ellenben a custom spoiler saját órája szerint 30 mph (?) pluszt jelent végsebességben, de sokkal kevésbé irányítható. (cserébe mondjuk stunt versenyen bukta is lehet, mert ha nem ismered a pályát, a custom spoileressel sok checkpointot kacagva lehet átugratni... :D)
  • RJoco
    Nekem az Akuma jött be, nem a Bati. De attól még nem lehet az rossz.
  • Bal0924
    Köszönöm. A Bati 801-t megfogom venni.
  • RJoco
    Erről meg én nem hallottam.
    Akkor, ha a kettőt valaki összerakja, verhetetlen lesz. (Ha nem hibázik, akkor már az egyikkel is verhetetlen lesz.)
    FPS-t meg könnyű növelnie akinek nagy gépe van, elvileg elég levenni a grafikát és kikapcsolni a csiricsáré cuccokat.
    Ha jól emlékszem, akkor az RE-7B 2 milla fölött van, úgyhogy egy jódarabig nekem nem lesz.

Viszont mi van a gyári autóval? Ha ki van kapcsolva a versenyen a saját autó lehetőség, akkor a glitch nem fog működni, mert nincs karbon spoiler rajta.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.08.01. 12:52:44
  • szabii98
    Erről még nem hallottam, az igazi glitch nem ez.

Az eredeti glitch olyasmi, mint ami a 811-nél és a Slamvannél volt. A játékbeli fizika határai miatt a felfüggesztésnek vannak problémái. Igazság szerint hosszadalmas lenne leírni a dolgot, de aki a három új szuper autót választja, az eredeti kerekeket hagyja fent(vagy olyat tesz rá, aminek ugyanakkora a mérete, mind oldalt mint széltében, mint az eredeti) és a carbon spoilert rakja rá, annak gyakorlatilag megvan a glitch. A jármű a felfüggesztés bugja miatt gyorsul, mégpedig annak függvényében, hogy mennyi fps-e van az embernek. Ha valakinek 100 fps-e van, annak gyorsabb lesz a végsebessége mint annak akinek 50. Viszont, nyilván az autó kevésbé irányítható.
  • RJoco
    Azért azt tegyük hozzá, hogy a RE-7B kicsit bugos, így nem csoda, hogy gyors.
    Múltkor teszteltem is. Mivel nekem ilyenem nincs, ezért a tuning nélkülire volt lehetőségem. A legjobb pályaköröm adott pályán 2 perc ~4 másodperc volt. És az szép tiszta kör volt. Mikor aktiváltam a bugot, melyet bárki megtehet, csak a saját rádióállomást kell kiválasztani, a köridőm 2 perc lett. Hosszabb pályán, több körön keresztül azért ez az előny igencsak meglátszik.
  • Plata
    RE-7B glitchel bármilyen verseny megnyerhető jelenleg.
    Mondjuk én még egy versenyen sem voltam vele,nem érdekel.
  • Ironman2
    Egyébként a Social Club lemezről a C-re települ,de a D-n lenne a helye,már akinél több partició van!! Nekem is a C-n van a Social Club,de még nem okozott gondot!
  • Ironman2
    Rendszergazdaként inditsd a launchert!! MIndegyik .exe fájlt rakd rendszergazda modba!! A Windows Media Player megléte is szükséges a játékhoz! Anélkül el se indul! Reinstallnál ki kell törölni a doksi mappából is a Rockstar Games/GTA V mappát! (csinálj róla biztonsági másolatot előtte),és manuálisan eltávolitani a játék mappáit ahová telepitetted!!

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/210511888-GTA-V-error-code-16

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/community/posts/203701617-How-I-fixed-Code-9-on-GTA-5-installation
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.01. 12:16:19
  • szabii98
    Bati 801 és az Akuma motorból szerintem. Én a Batit használom.
    Autóból super class-ban egyértelműen az RE-7B. Nekem az vált be a legjobban, tapad a pályára, de a 2 másik új kocsi is gyors(Tyrus, ETR1). Persze a régi top autókkal is lehet versenyeket nyerni, de irányíthatóság + sebesség = RE-7B.

Sport autókból pedig az Elegy RH8, a Jester, a Massacro és a Seven-70 a jó, de a Bestiával és a 9F-fel is lehetsz versenyképes.
  • ikarusmester
    Sziasztok srácok! lenne egy kérdésem

Pc reinstall volt , win 7 64bit . mert már nagyon lassú volt.

játék telepítve, elindítom , automatikusan updateli a social clubot ..

na ezután error 9 vagy error 16 ot ír attól függ mihez van kedve :S aki járt már így segítsen pls

a Rockstar linkek nem segítenek , hogy manual módba telepítsem az RGSC-t ugyan ez a jelenség !

köszi !

TDsmoker
  • Bal0924
    Jelenleg melyik a leggyorsabb, és könnyen irányítható motor és persze autó? (De leginkább motor érdekelne)
  • szabii98
    Most mentem stunt versenyeket, annak az eventnek pénteken vége lett.
  • Borg
    Holnapig még duplaxp és pénz jár stunt versenyért... addig máshol nem is nagyon lesz ember, mert elég jól lehet keresni vele.
    Egyik nap én is összeszedtem 250 ezret alig 2 óra alatt...
  • szabii98
    Hogy érted? A stunt versenyek mostmár a játék részei. Sajnos emellett a sima versenyek haldoklanak
  • Szabi #22223
  • Ironman2
    Ez a stunt event meddig tart? Jó lenne visszakapni a régi versenyeket,most nem is találok olyanokat,csak néha egy heist,vagy prison becsusszanik,de azok nem izgatnak annyira.
  • LuminescentBull
    NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!! VÉGRE SIKERÜLT !
  • kill3r21
    Lol! Youtubeon a játék kategória alá bekerült a GTA 6!
    Bug??
  • Dante73
    Nekem ezt akkor csinálja, ha a Java update elindítja magát. i5 4460-ast 25%-on járatja, mind a négy magot. Lődd ki feladatkezelőben. (vagy bármi mást, ami eszi a memóriát, procit, merevlemezt..
  • LuminescentBull
    Hello! Az lenne a problémám, hogy laggol a gta v(eredeti a játék). Belépek a menübe görgetek és 60 fps ről 3 ra és ez mindig. Elindítom a single playert bedob 60 fps ről 6-3FPS-re leesik. Hiába állítom low ra a grafikát vagy teszem ajánlottra akkor is laggol. Gépem I5 3,1 Ghz (4mag), Vidi kari nvidia950 strix(2G), 8gb ram. Sok alternatívát próbáltam videók alapján és nem vált be 1 sem. A Újra telepítettem és ezzel sem változott semmi :C. Ha valaki tudna segíteni megköszönném!(VGA 63° CPU 61°). Más nagyobb gépigyényű játék tökéletesen fut.
  • Borg
    Most nyertem meg turismoval egy 16 fős 2 körös stunt versenyt, 39500$ és 10500RP.