27707
  • Nuclearity
    discord vmikor?
  • Plata
    Nekem ilyen.
  • RJoco
    Másnál is egy nagy fehér bumszli van a célkarika/kereszt helyén vagy én állítottam el valamit?
    Olyan szinten kitakarja a célt, hogy elég nehéz fejbe lőni. Nagyon zavaró.
  • VJP
    Nekem is csinált ilyet a friss 10-es, hogyha be volt dugva a kontroller nem ment a billentyűzet. Nem foglalkoztam vele de magától helyrejött. Mivel magától helyrejött: driver frissítést, és Win10 update a javaslatom.
  • Dante73
    Hali!
    Kis segítség kellene. Kontroller + bill kombóval játszom, azaz járműben kontroller, gyalogosan bill + egér. Wint 10-re frissítettem, és azóta nem veszi be a billentyűzet parancsokat. Van valahol valami beállítás erre, vagy húzzam újra a játékot, esetleg, 10 alatt nem lehet a kettő közt váltani, játék közben? Azt, hogy sz@r a 10, hagyjuk, felesleges billentyű koptatás.
  • Plata
    Egyszer ki kellene próbálni trollkodásból hogy mi van akkor ha farkasemberként haza megyek a yachtomra.
    Vajon a yacht védelme leszedné-e az ellenséges játékosokat akik odajönnének elkapni.
    Repülős eventeknél szoktak szidni mert lelövöldözi őket a hajóm.
    Volt hogy CEO-kat is lelőtt mikor vitték a ládákat.Durva mikor titánt leszedi,vagy a vadászgépeket.
    Általában a reptér és a strand közt szoktam parkolni.
  • Plata
    Ez egy random event public sessionban,egy random nem passzív játékos farkasemberré válik,a lényeg az hogy meg kell találni és megölni mielőtt eléri a 10 célpontot.
    Aki megöli kap pénzt meg RP-t,ha túléled és sikerül elbújnod meg túlélni te kapsz pénzt és RP-t.
    Farkasemberként különleges képességeid is vannak,hatalmas ütés hatalmas ugrás asszem.
  • Ironman2
    Mi ez a farkasemberré válás? DD

Már csak 5 sárga zászló volt vissza,valamelyik baromarcú szétszedett a levegőből.
  • RJoco
    Mikor csatlakozol egy versenyhez, akkor mindjárt az első oldalon kiírja, hogy hány kör, milyen napszak, milyen idő, milyen autó, saját autó, szélárnyék. Itt láthatod, hogy mivel lehet menni. Persze, ha a host azonnal indítja is a futamot, akkor nem biztos, hogy van időd mindent megnézni.
    Amikor te keresed a versenyt pl. térképen, akkor elvileg a leírás tartalmazza. Csak elvileg, mert még sosem figyeltem.
    Ha ténylegesen indítani akarod és te leszel a host, akkor szintén az első képernyőn látható, hogy milyen autókkal lehet menni.
    De tudsz saját pályát is csinálni, ahol meghatározhatod, hogy milyen autókategóriákkal lehessen indulni. Ott ki tudod választani csak a musclecar-t. Sajnos ezen belül nem lehet szűkíteni csak bizonyos autókra.
  • LazyB
    Hogyan tudom meg egy versenyről, hogy muscle autókkal kell e benne versenyezni?
    Vagy tudok én olyan versenyt indítani ahol csak olyanok vehetnek részt?
  • RJoco
    Ok, azért köszi az infót!
  • Plata
    Passzolom,csak PC-n játszom,csak hallottam hogy konzol és Pc közt csak egyszer lehet mozgatni.
  • RJoco
    Az nem jó.
    Akkor mi ajánlottabb, külön acc-ot neki vagy mehet egyre?
  • PeeTeR
    erdekes story, meselj meg
  • Plata
    Egyszer vihetsz át karit,többet nem.
    Tudtommal.
  • RJoco
    Ha a jelenlegi acc-omra beregisztrálok egy PS4 verziót is a PC-s mellé, akkor a karakteremet tudom mindkettőn használni (természetesen nem egy időben) vagy amit PC-sen kezdtem az ott is marad és kezdjek újat PS4-en?
    Vagy a legjobb, ha új acc-ot csinálok a PS4 verziónak?
    A PC-s karakterem nem akarom elveszíteni, nem tudom, meddig fogok PS4-en játszani.
  • Szabi #22160
    nekem "robbantották" már fel elég bringámat... eltünik.. :D
  • Plata
    Nekem még sosem veszett el bringa.
    Van négy luxus kecóm mindegyikben van 2-3 bringa.És szoktam is bringával hegyet mászni,de még nem veszett el egy sem.
    Még asszem a bankrablós házban is van.
  • Szabi #22158
    a hajót nem tudod, viszont ha a bringa megsérül akkor buktad is.. :D
  • Plata
    Sehol?
    Bringát nem tudom,talán veszel másikat és úgy eltudod,de nem tudom,hajót és repülőt nem lehet mert az lehívós cucc.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.23. 12:26:56
  • LazyB
    Hali!
    Hol tudom eladni a hajómat meg a repülőmet ja és a biciklimet a játékban?
  • Plata
    Szóval 70 nap,klassz,akkor már ősz lesz tán,lesz több időm is.Zsír köszi.
  • scomcomputers
    Egy kis INFÓ a magyarításról....
  • PeeTeR
    folytatas...
  • totyak
    Nem tudom mi van most, de nálam rettentően akad az online. Lehet nálam van a hiba, de tegnap tükör simán futott. Próbáltam versenyezni, de így esélytelen.
  • Plata
    Fegyvertár jól jön,be tudod tenni a sok vacak fölösleges fegyvert.
    Széf meg fegyvertár nem drága.
  • Tikal #22150
    magyarul semmi értelmük.. legalábbis nem ennyi pénzért..
  • RJoco
    Nekem a rendszer a Chrome-mal megeszik 3,5 GB-ot. GTA V-tel most eszik 7,2 GB-ot, de még nem mozdultam ki a lakásból, csak betöltött a játék. Szerintem is az lesz a ludas.
    Ha lefogy a 4 GB-od, akkor elkezdi használni a HDD-t, az meg igencsak lassú. SSD-nél lehet, hogy nem vennéd így észre.
    Ezt egyszerűen ellenőrizheted, figyeled a HDD lámpát a házon. Ha ezerrel világít, akkor bizony lapozófájlt használ és ezért a lassulás.
  • GyaxyBoy
    Megtaláltam a hibámat! :) Eddig csak online módban próbáltam megkeresni az Editor menüt, de ha jól belegondolok, lehet nem is lenne annak úgy értelme. Viszont offline módban már valóban nekem is van.
  • GyaxyBoy
    Akkor azt nem tudod, miért nem jelenik meg maga a menüpont a játékban? Néztem pár videót róla, nekik meg benne van. Elvileg PC-n is lennie kell. Viszont sehol nem találtam olyan opciót, h megjelenítse. Viszont Tippek-Trükköket be lehet kapcsolni, természetes annak bekapcsolása sem eredményezi a menüpont megjelenését.
  • Plata
    Sosem akartam videózni a játékban, a képeim helyett meg csak fekete kockák vannak.csak steam-el vagy raptorral tudok képet csinálni.
    De mind a kettő elég szutyok.
  • GyaxyBoy
    Esetleg valaki nem tudna segíteni egy két tanáccsal a problémámra? Jó lenne. :)
  • patchaou
    Ja papíron elég a 4 giga, de a valóságban nem, esetleg akkor ha a játéknak jut 4 és a rendszernek még plusszban annyi amennyi éppen kell neki.. Esetleg akkor, ha minden szart kilősz a feladatkezelőben és/vagy valami erre alkalmas programot használsz. Ugyanakkor lehet hogy papíron elég az 1Giga vram, a valóságban viszont az a helyzet, hogy azt hamar elhasználja a játék és jön az fps drop (nem lag, az teljesen más...)
  • Plata
    Kevés a 4 giga.
    Általában 5-7 giga ramot eszik.
    De akinek van 16 giga annak akár 13 giga ramot ia megeszik.
  • PsychoBS
    Sziasztok!

Először is szeretnék elnézést kérni azért, mert fél oldalt be fog tölteni az irományom, valamint szeretném mindenkinek megköszönni előre is a segítségét!

Na de! Kezdjük a legelején: 2016 márciusában játszottam utoljára a GTA V-tel, majd egy huzamosabb szünetet tartottam. Ez a huzamosabb szünet annyit takar, hogy Márciusban befejeztem ideiglenesen a játékot és pihentettem, kábé Májusig. Májusban fogtam magam, a Social Club oldaláról letöltöttem a GTA-t és úgy voltam vele, hogy: na most újra belekezdek a játékba és élvezni is fogom! Igen ám, ez eddig mind szép és jó, de egy eddig azonosítatlan hiba keletkezett: kb. 5-10 perc játék után, a GTA elkezd teljesen izomból akadozni, szaggatni, laggolni - na de annyira, hogy 2 mérföldet 10 perc alatt tudtam megtenni. Mielőtt bárki azt mondaná, hogy szar a géped, vagy a neted: A számítógépem az alapkövetelményeknek megfelel, az internetem gyorsasága pedig kifogástalan, szóval ezzel nem lehet baj. 4gb RAM van a gépemben. Tisztában vagyok vele, hogy ez viszonylag kevés, de ez is megfelel az alapkövetelményeknek. Vissza térve a fő irányba: ha belépek (tök mindegy, hogy online kezdek el játszani, vagy single -ben), akkor az első 3-4 perc zökkenő mentes - semmi problematikát nem vélek felfedezni - na de amikor letelik az a bizonyos 5-10 perc, megszállják az UFO -k a gépemet és iszonyatosan elkezd szaggatni a játék. Eddig erre nem volt példa és nem is értem igazából az okát.

Köszönöm szépen előre is a segítségeket- tanácsokat!
  • RJoco
    A rablás, hát nem tudom, hogy megy.
    Én kerestem player raktárnál valami lehetőséget rá, de sehol semmi. Ahogy irodánál sem.
    Viszont kb 1 hete volt, hogy az egyik társamat rabolták. NPC-k vitték a raktárából a cuccot. Megfogtuk őket és visszavittük a kocsit a raktárba.
  • RJoco
    De nem ám és ezt írtam már korábban is.
    Az iroda változtatása olyan, mint a lakás változtatása. Egyszerűen kifizeted a szebb bútor cuccait, a széfet, fegyvertárat, relax szobát.
    A 250k-s összeg az irodád nevének a megváltoztatásához kell.
    Persze ezt csak a csóringerek tapasztalják, mint én, a multimilliomosok mindig, mindenből úgyis fullosat vesznek :)
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.07.20. 12:12:05
  • Plata
    Széf egyenlőre dísz,később lesz tán értelme,ha megtámadnak és kirabolnak.
    Fegyvertárba meg el tudod tenni a fölösleges fegyvereket.
  • Tikal #22138
    Széf és fegyvertár mire jó?
  • Plata
    Ha jól emlékszem 250 ezer dolcsi minden változtatás az irodán,kivéve a belsőt,az asszem 250k+ 600k és 1 milla közt.
    Belsőre nem emlékszem rendesen mert egyszer változtattam meg,asszem olyan 850k volt.Alapból fullos irodát vettem,csak az elsőre választott belső nem jött be,túl rideg volt.