27707
  • Plata
    Mutass nekem 1 normális moddert,aki nem azért játszik moddal mert vagy hülye ahhoz hogy rendes úton szerezzen pénzt a játékban,vagy azért használ modot mert szívatni akarj a jó népet.Nem találkoztam még értelmes hackerrel.
  • LeWyTy
    Eredeti kell hozzá ha jól tudom, és nekem is eredetim van. A gta online már rég unalmas, itt meg modolt szerverek vannak.
    A rockstar miért nem engedélyez független dedikált modolható szervereket?

Közben találtam még1-et fivereborn a neve. :D
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.08.11. 12:42:37
  • szabii98
    Az a probléma hogy folyton a warez szó jut eszedbe erről, de ezt egy nagyon rendes community üzemelteti, többek közt hozzájuk kapcsolódik az LSPDFR mód is.

A multi-fivenak egyetlen egy célja van, mégpedig az hogy rendes körülmények között lehessen modokkal online játszani. Ráadásul nincs végtelen számú szerver, ezért nem is fognak akárkit felengedni. Tehát ha úgy képzeled el hogy 10 éves orosz hülyegyerekek Ironmad módban tüzet szórnak a városra és mindenhonnan potyognak a tűzoltókocsik meg az ilyesmik, akkor nem, ez nem a valóság.

Valamint a multi-fivenak nincs köze a rockstarhoz, aki a multi-five szervereken játszik az a szerver üzemeltetője által kiszabott szabályoknak köteles engedelmeskedni, így nem kaphatnak bant azért, mert akármiféle modot viszel fel. (ha sima GTA Online-ba akár egy picit átírt autó fájlt is felviszel, kibannolnak mert módosított fájlokkal játszol.)
  • Plata
    Nem modolt online,ha jól értem ez warez online.
    Modolni sem modolnám soha,mert nem éri meg.
  • szabii98
    Modolt online GTA, csak nem bannolnak.
  • Plata
    Multifive?Úgy hangzik mint valami szar warez GTA Online.
    Sosem próbáltam warezt,eredetivel játszom Online.
  • LeWyTy
    A multifive dolgot próbálta már valaki?
  • Soram
    A törtön mód van/volt, az eredetibe nem akarok belepiszkálni.
  • Plata
    Minek akarsz törtel játszani ha van erdeti?Töröld le a francba.
  • Soram
    Sziasztok! Korábban tört jàtékkal játszottam, azonban megvettem steamen pár hete. Minden szép és jó, azonban ma, mikor a tört verziót meg akartam nyitni, az .exe hibával leáll. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
  • RJoco
    Hori T.A.C. 4 (Tactical Assault Commander 4) eszközzel menne a GTA PS4-en? Illetve más egyéb játék? Vagy csak azok mennének, amik direkt támogatják?
    Mert a kocsiból kilövöldözés menet közben - kontrollerrel - nagyon nem nekem való. Nem hiszem, hogy valaha meg fogom tanulni.
  • RJoco
    Az Eclipse torony.
  • Plata
    Nem olyan rossz videó az.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak túlságosan mű..

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.07. 11:32:23
  • LuminescentBull
    Hello! Az lenne a problémám, hogy laggol a gta v(eredeti a játék). Belépek a menübe görgetek és 60 fps ről 3 ra és ez mindig. Elindítom a single playert bedob 60 fps ről 6-3FPS-re leesik. Hiába állítom low ra a grafikát vagy teszem ajánlottra akkor is laggol. Gépem I5 3,1 Ghz (4mag), Vidi kari nvidia950 strix(2G), 8gb ram. Sok alternatívát próbáltam videók alapján és nem vált be 1 sem. A Újra telepítettem és ezzel sem változott semmi :C. Ha valaki tudna segíteni megköszönném!(VGA 63° CPU 61°). Más nagyobb gépigyényű játék tökéletesen fut.
  • Tikal #22282
    te csináltad? ügyes és nagyon vicces!!!

• jetblack
    nagyon sokat adok a velemenyedre
  • Plata
    Majdnem vicces.
  • Tikal #22279
    rendkivül vicces

• PeeTeR

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.04. 19:13:10
  • oneal1
    végigcsináltam minden, korábban csináltam már versenyeket, de nincs ott az ikon sem a kör a helyén, ha odamegyek :S
  • RJoco
    Ha végigcsináltál mindent, amit kell (mentél tesztkört is) és elmentetted, akkor fehérrel megjelenik a térképen.
    De, ha az indulás helyére mész, akkor ott is meg kell lennie.
    Ha elküldted a Rockstar-nak is, akkor azok majd elbírálják és akkor bárki elérheti, nem csak te.
  • oneal1
    hali!

csináltam stunt race-t, viszont nem jelenik meg a térképen.
    published testet minden, de nem látom online :S
  • Plata
    Mert hacker támadás alatt vannak.
  • Nuclearity
    valakinek valami info, miért van minden szero lelővel, és mikor lesznek megint? (előre láthatólag)
  • Plata
    Nem csak te,de szinte senki sem,próbálgatni kell és talán mákod lesz,jelenleg a szerverek limitálva vannak.
  • Nuclearity
    hm, nem tudok online menni, a cloudhoz nem tud csatlakozni a kliens, másnak is van ilyen gondja?
  • Nuclearity
    elötte nem volt egy ideig ha jól emlékszem, és elötte jóval elterjetebb volt a cheat / hackelés, lehet ezért tornázták fel (teljesen mellette vagyok, ugyanakkor sajnálom, hogy a sok lehetőség közül az emberek egymás játékának szétcseszését tartják szem elött).

1x kaptam 2 hétre bant, Simple native trainert használtam a társaságommal (Role Playeztün private sessionben, skin modifikálás, autok és animációk végett, még IV-ben kezdtük, de igy, hogy folyton bannoltak embereket (mert nem nézik ki mire használja) igy a társaságom vissza ment IV be, én pedig játszom amivel lehet :)

Ha már itt tartunk, nincs kedv vmi adversary mode ra ma délután? Discordra felmennénk (ha csak hallgatni is de akkor is) aztán fun olni valamit? 2-3 an biztosan leszünk délután.
  • Plata
    Passz,engem soha sem bannoltak semmiért,a téli Yachtos DLC után volt nagy bann hullám,ott már 20 évet osztogattak.És az F&F dlc után is 20 éves bannokat osztogattak.
  • Nuclearity
    lehet modifikálták, 2015-2016 ig biztos ezen számok voltak.
  • Plata
    Én húsz évről tudok,tavasszal jó pár ember kapott 2036-ig bannt.
  • Nuclearity
    az első 2 hét, a 2. 2 hónap és a 3. 18 év, ezek a hivatalos dátumok
  • PeeTeR
  • Plata
    Nem örökre,csak 20 évre.
  • PeeTeR
    yayaya
  • JaSoN HuNTeR #22262
    PC-n hányszor tudnak kibannolni ha csalsz? Elöször 3 nap utána 1 hét és utána örökre?
  • RJoco
    A hang sem elhanyagolható.
  • szabii98
    Szerintem akkor is. A váltó is sokat számít, nem szabad kispórolni az ilyen dolgokat :p
  • JakyHUN
    de akkor is ha már eleve fullon van a gyorsulás mérce? Mert az ugye a 100%-nál feljebb nem tud menni, ha beteszem a turbot akkor se.
  • tutyimutyi2
    Miért van az hogyha járműben ülve gyorsabban megyek mint 60 akkor elkezd akadni a játék?
    Mit tudnék ez ellen tenni?
  • I73770K
    Ez Így van! :) Igazat szóltál! Amúgy itt is át lehet írni a törés mértékét és GTA IV szintre lehet hozni. Én is így használom :)