88
Argo Online Hybrid mmorpg
-
#8 Szia, ha a Noblian fajt választottad, akkor, ha megírod ide, hogy mi a karakterneved, rád írok játékon belül. Ha a másik fajt, akkor sajnos nem tudunk segíteni, csak jó játékot kívánni.
szerk.: hülye vagyok már bocs, ha bomber vagy, akkor Noblian vagy az tuti, hisz csak annál van olyan klassz... :) sry
Szóval akkor a karid nevét megírod, fel is vesszük veled a kapcsolatot. -
Majesty #7 Sziasztok!
Most keztem játszani vele és egész jó.Még csak 7lvl bomber vagyok. -
#6 Árpa Attila játéka?:D -
-
#4 Jónak tűnik. Majd megnézzük. -
#3 egész jó -
Monoton #2 CB-n játszottam vele, elég jó csak ajánlani tudom :) -
#1 Nem szokványos Fantasy MMO az ARGO, ugyanis a szokásos elemeket egy kis steampunk beütéssel színesíti.
A játékban két frakció közül választhatunk, a természetet szerető Floresslah és a technokrata Noblian. A játékban a PvP kihívások mellett, a pet rendszer és még sok más, ma már alapnak számító feature megtalálható lesz.
A gépigény meglehetősen alacsony, ezzel is növelve a lehetséges játékosok számát.
Regisztráció
Néhány magyar játékos a Noblian oldalon játszik, várunk mindenkit szeretettel. Ingame neveket nem írok, a guild listában könnyen ki lehet keresni minket, HUNterS a guild neve.
Első benyomásra nem voltunk elájulva tőle, de pár órára rá már el voltunk varázsolva, mindenképpen egy jó kis, igényes ingyenes mmorpg, csak ajánlani tudjuk.
Bővebb leírásba nem kezdenék, semeddig sem tart letölteni, kipróbálni, ha nem tetszik törlöd...
Az Open béta április 7-én indult.
Néhány tetszetős dolog: 3 típusú fegyver használat, "mount", amik érdekes gépek, azokon harcolni is tudsz, jet pack, fantasy/sci-fi, stb. A játék elvileg eléggé pvp orientált, ezt még nem tudtuk kipróbálni, mi is nemrég kezdtük.
Egy hivatalos trailer:
Német nyelvű, de ingame bemutató video:
Lehet még szemezgetni videókat kedvetekre.
Van akinek a GameFront-os kliens nem indult el, a többség torrent-el szedte, gyorsan lejött, megy minden elsőre.
Tehát várunk mindenkit szeretettel, Argo Online, Noblian oldalon.
Szép napot.