88
Argo Online Hybrid mmorpg
-
Horzsoló #88 Én ma kezdem, most szedem a clientet. Remélem jó lesz.
Játszik még valaki ma esetleg szintén kezdőként mint én? -
zsoca129 #87 Diggynn*
be udnátok venni egy guildbe? -
zsoca129 #86 Sziasztok a nevem Diggyn és nekem is kéne pár segitség közi
-
Davyd12 #85 ha kell at mek a masik oldalra csak irjon mar valaki valamit!!!!!!!!!!
-
Davyd12 #84 cs all en is uj vok es a nobilianon jatszok
ott vannak magyarok ha igen irjatok ram pls a nevem xKillerXHunx
15-os protectorom van. -
#83 Heh nem ismered a google-t? :D
kb csak be kellene írni....
http://en.alaplaya.net/teasers/17409-argo-online -
sasori1987 #82 Tudtok nekem egy olyan weboldalt adni ahol tudok regizni és leszedni a játékot??? -
iRockYou #81 Floresslah oldalon megtalálsz minket :)
Keress meg engem és be is veszlek. Ugyan ez a játékban is a nevem. -
Cordierit #80 Hali, az lenne a kérdésem, hogy melyik oldalon játszik a legtöbb magyar? Elég régóta mmo-zok és egész jól bejön, bár kicsit nekem Aion copy- vagy az Aion Copy de én az előzőre voksolok, mert már az elején feltűnt, hogy a történet is hasonlít, mondom jó ez még elmegy, belépek, nah mondom 2 faj van uccu neki, erre mit látok xD 8 emberke áll ott ugyanúgy mint Aion-ban ugyanolyan sorrendben, mondom pompás XD kicsit érdekes visszacsapott sok sok szempontból játékon belül is az Aion style egy kis Deja vu-vel megfűszerezve, de ez engem nem zavar főleg már csak azért is mert Aion-nal is azóta játszok amióta kijött az első Closed Beta, szóval egész kis pofás játék, csak nekem a hangulat ugyanaz:D
Nah de visszatérve az eredeti kérdéshez, hol van magyar guild melyik oldalt? Mind2 oldalt van már egy 10-es Clericem vagy mi a tökömnek hívják itt :D mind1 az a lényeg hogy én minden MMO-ban csak healer karival játszok és jó lenne magyarokat is találni, köszönöm -
iRockYou #79 Sziasztok.
Így van a guildünk vár minden új játékost :-)
35 körül elkezdődik a grind, a küldik kb 50-60%-ig visznek el minket a maradékot le kell ölni! Viszont én 41es vagyok, lassan 42 és ami jó hír hogy a szinted beli szörnyek mindig ugyan annyi expet fognak adni, tehát fejlődni nem lesz nehéz. Más mmohoz képest ez egyáltalán nem egy monoton játék. Szóval ha 35-ösön ölsz exp bónusz nélkül az ugye 0,05% viszont 41-en is ugyan ennyi és ez így lesz minden szinten. Nem lesz nehezebb fejlődni ezért a jelenlegi 50es max szint egyáltalán nem elérhetetlen.
Item shopról Wizzu tudna mesélni de ő azt mondja elég szépen meglehet belőle gazdagodni ha erre gondolsz Vagrant. Ami nekem jó pont (aki nem költ a játékra) hogy ah-ból -auction house- meglehet vásárolni a más játékosok által kitett item shopos cuccokat...
És akkor egy kis promo: tekintsétek meg honlapunkat:-)
www.ratsofhell.gportal.hu -
#78 Üdv,
damati, ha viszonylag sokszor haltál, amivel ugye xp vesztés is jár, akkor az később megbosszulja magát és az így elvesztett xp-t bizony le kell grindelni. Küldiket venni nem lehet, én is próbáltam FW-t, az se rossz, de nekem a pvp ill. inkább annak hiánya nem tetszett, meg a küldik, ugyanazt minden nap, stb. szóval... de hagyjuk is, ez ARGO topic.
Bár defender vagy, ami lassabban öl, de szerintem... bár még én is csak 37-es vagyok, a grind abszolút nem vészes. A legtöbb mmo-ban ez elkerülhetetlen, főleg ami f2p, elég sokat próbáltam már, de a jelenlegi szinten még nagyon jól jön az xp grindel és nem tartom olyan unalmasnak.
Szóval a sok halál az bizony vissza üt. A guild-be lépj be, kis grind, kis boss raid, stb. és máris nem lesz olyan unalmas :) -
damati #77 Üdv!
Floresslah oldalon vagyok level 35 Defenderrel, a gondom az, hogy 60%-nál járok és elfogytak a questek. Egyszerűen nincs több questem sehol sem:(
Velem azonos szintű mobok 0.07% exp-t adnak 20%-os exp növelő bonus használatával..Nincs a játékon belül valami olyasmi mint pl.:Forsaken Worldben, hogy questeket lehet vásárolni? -
Vagrant #76 na szoval Forsaken word- ot kiprobaltam lvl 40 ig karit, egesz balancolt itemshop, viszont nekem tul lassu a fejlodes.
Most johet az Argo kivancsi vagyok hogyan oldottak meg a dolgokat benne.
Par szintet huztam lattam benne par otletes dolgot meg par ertelmetlent is.
ennekem az elsodleges az itemshop balance mert rakoltok a jatekra par ezer forintot azzal nincs gond de havi szinten nem, akkor mar inkabb havidijassal:)
1 szo mint 100 reszemrol graf eddig korrekt, kuldetesek nemtul valtozatosak de elmegy, segedpanelek es sok beepitett modul egesz otletes.
Hangulata is egesz jo. -
#75 Na akkor ezt is megvitattuk :)
Én se ma kezdtem mmo-s pályafutásom, mennyi minden hülyeséget kipróbáltam én is atyaég...
Viszont most argo nálam valamiért nem megy, gondolom/remélem karbantartás van.
A gépem egész jó, ehhez a játékhoz pláne elég, ránéztem a képekre, nem rossz, nálam is hasonlóan szép szerencsére.
... és remélem hamarosan kockulhatok kicsit, végre átmentem a közös map-ra... -
petecz #74 Még valami, ha valakinek tényleg csak a grafika számít vagy egyedül az nem tetszik neki és meg is lenne a gépe hozzá. Nos a beállításokban a max grafika nem az elérhető max grafika.
Guide: Unlock Better Graphics
Én személy szerint csak a képeket néztem meg hisz felesleges megcsinálnom mert örülök hogy sikerült beállítanom úgy hogy korrekt fpsem legyen.
-
petecz #73 Szerintem is felesleges ezen vitatkozni. Kinek a pap kinek a papné.
Ennek a játéknak nagyon sok jó dolga van, amiért tetszhet valakinek szóval dragon nem fair hogy ennyire lefikázod hisz aki ide téved azt látja hogy über szar a játék ami közbe nem igaz, max neked nem jön be.
Tény hogy vannak rossz dolgok is benne de ingyenes és még béta szóval lehet reménykedni hogy javul.
Engem személy szerint megfogott a játék leginkább mert sikerült beletrafálnom egy olyan kasztba ami tökéletes a játékstílusomhoz. És szerintem ezt mindenki megtudja csinálni mert van választék.
Grafika meg két oldalú, nekem szar gépem van szóval úgy írom ezt, ui nekem nem tetszik annyira de pl. a hátterek színek nagyon ott vannak és hangulatosak szóval nekem ezzel sincs bajom.
Összegezve, aki ide téved és egy ingyenes, nem túl rég indult, elfogadható mmo-t keres, probálja ki toljon fel egy 20-as karit, hisz elso 15 szint tenyleg 80% tutorial. -
#72 Elhiheted, hogy elég sok ingyenes mmmo-t kiprobáltam ...
Ha az elején nem tudott megfogni semmibe, akkor később se fog. Nem vagyunk egyformák...
iRockYou: Szerintem beszélhetnénk arról kinek van jobb gépe, de nem janizok vele. Szépnek...ahha, ha te mondod..
Na örüljetek nem jövök ide többet és ne is válaszoljatok a hülyeségemre. Köszöntem és jó játékot! -
#71 Dragon. Dehogy ütött szíven, nem sértettél meg :)
Ha én voltam netán túl durva én is elnézést kérek. Számomra egyszerűen csak érthetetlen, hogy lehet levonni következtetést játékról pár perc után.
Engem más véleménye nem érdekel, ahogy az sem, hogy neki tetszik e a játék vagy sem, vagy hogy mivel játszik, mindenki azzal tolja, ami tetszik neki. Lehet pont nem a te, de olvastam olyan hsz-t, ami mondjuk érdekes és alpári volt, azt sem értem az ilyen minek ír egyáltalán a fórumba.
Szóval csak érthetetlen az egész, de hogy zavarna vagy hogy meg sértődtem volna, ne hidd, szóval szerintem semmiért sem kell elnézést kérni.
Bár jómagam sem vagyok éppen író a pc guru-nál vagy máshol, de azért nem ítélek egy játékot el 2 perc után. Utána néztem a grafikai részének, még mindig nem értem amúgy, mert tényleg semmivel sem fejletlenebb mint más játékok, maximum más, elsőre nekem is furcsa volt a grafika, de furcsa és szar között nagy különbség van :)
Valószínűleg nem a készítők korlátai miatt lett ilyen, hanem szánt szándékkal és szerintem semmi baj sincs vele, bár tény, hogy vannak sokkal szebb grafikájú játékok.
Az fps mód szerintem az egyetlen eddig, ami rossz, legalábbis nekem, mert másnak tetszik.
Jól megvan oldva a fantasy, vegyítve a scifi emelekkel.
Az más kérdés, hogy pl az üzemeltető az alaplaya, amiről nem vagyok a legjobb véleménnyel, mert több jó játékuk is van, amikkel nem foglalkoznak annyit, amennyit kéne. Előfizetősből én is sokat próbáltam, de 1-2 kivétellel valamennyi döglődik és f2p sorsra jut, ez azért elgondolkodtató :) Sőt anno az általam kedvelt Tabula Rasa sajnos be is fuccsolt teljesen.
Valaki írta, hogy emlékezteti az RF-re, hát... Azért távol áll tőle, de a Floressiah népről nekem is a kis bellek jutnak az eszembe :)
Nobliantól meg inkább olyan sc-s terran érzetem van nekem.
Szóval Dragon semmi gond, bár ha nem tetszik, nem fogsz játszani, tényleg felesleges lesz ide járnod, mert biztos van akit irritál, ha fikálják azt a játékot, ami xy-nak tetszik.
Ott van az általad nyitott Lord of Ultima topic, ha az az, amire gondolok, az jó kis browser, látod azzal én is tolom :) -
iRockYou #70 Aki most kezdené a játékot annak Floresslah birodalmat ajánlom, ha guildünk tagja szeretne lenni [TerrorSquad]
Honlapunk: ratsofhell.gportal.hu
Mindenkinek kellemes időtöltést.
Dragon te is keressél más elfoglaltságot és ne ide járj majomkodni:
Azok után hogy elmondtad a 'véleményed' még vissza jöttél okoskodni kétszer is. Ha 1 percnyi játék után nem fogott meg a játék, - főleg a grafikáján pattogsz, ami egyébként igenis szépnek mondható ha lenne hozzá géped - akkor nem értem minek jársz fel ide? Ne itt offoljad a fórumot. -
#69 Látom nagyon szíven ütött, hogy másnak is van véleménye és az nem csak pozitív...
Nem akarok erről vitát, nem is megyek bele. Ha esetleg valakinek belegázoltam a lelkébe, akkor elnézést. -
#68 Dragon szar gépen mindegyik játék csúnyácska :)
Ugyan nekem sincs erőművem, de megtehetem, hogy maxon megy a játék és bár nem igazán célom a lelki békéd megtalálása, ennek a játéknak a grafikája semmivel sem marad el átlagosan a többi hasonló játéktól.
Most hogy lvl 3 meg 5-nél feladják mit mondjak erre. Az kb. 2 perc, szóval... a messzemenő játékleírásba azt hiszem nem tudtok bele menni. Bár utána járva annak, amilyen témákat ti nyitottatok meg néztek, hát... azt hiszem ez valóban rossz játék nektek, hányni fogtok tőle, nem nektek való :) Ha éreztek az előbb leírtban némi cinizmust, akkor ne lepődjetek meg, az nem véletlen :)
Amúgy elsőre nekem se tetszett, de azután megszerettem, kár hogy külföldi munkavállalás ideig óráig derékbe töri a karrieremet.
Dragon-nak viszont jól mehet a biznisz ő inkább fizetősökkel játszik, gondolom valamennyiben jelentős eredményeket érhettél el, na meg kiváncsi lennék én azokra a fizetősökre, egy 3 betűs fostalicskáról máris van egy tippem :) Meg hogy milyen ingyenesekhez képest ocsmány :)
Nem a világ legjobb játéka az tény, de kellemes kikapcsolódást nyújt, persze a vérpistikéknek elhiszem hogy nem, nekik semmi sem jó, csak az a bizonyos fizetős játék, na de hagyjuk, másik dimenzió :)
Javaslom ne trollkodjunk, inkább dícsérd azt a sok jobb ingyenes meg havidíjas játékot a saját topicjában, ágyő.
Vagrant, jelenleg nem sok minden van az item shop-ban, de én nagyon valószínűnek tartom, hogy hamarosan bővülni fog. Jelenleg inkább kényelmi tárgyak érhetőek el, power dolgok nem, de biztos lesz, minden ingyenes játékban van, abból dől a lé.
petecz üdv a guildben. -
iRockYou #67 jól van dragon akkor hagyd meg nekünk ezt a gyöngyszemet :-)
Sok sikert más játékokban.
Petecz akkor téged már kereslek is ;) -
petecz #66 Haliho, en viszont a terrorsquadba jelentkeznek :P. Shaman vagyok, karim neve is petecz. Vegyetek fel. -
#65 Jó pár ingyenes mmo-val játszottam már, de én inkább fizetősökkel. De még az ingyenesekhez képest is ocsmány. Az meg nem tud érdekelni lvl15 után mi lesz, ha egyszerűen hányok odáig eljutni...
Mindegy, meghagyom nektek ezt a gyöngyszemet. :D -
iRockYou #64 Tomy Lee a gép igényt megtalálod a hivatalos oldal download részénél. Ha súrolja a géped ezt akkor ne csodálkozz. Én a mindent minimumra állítást és a full screent tudom javasolni, ha úgy sem élvezhető a szaggatás miatt akkor szerintem nem tudsz mit tenni -
iRockYou #63 srácok, ez a játék pont hogy minél nagyobb leszel annál élvezetesebb lesz. Nem tudom mit vártok a tutoriál résznél :-)
A grafikájával meg nem tudom mi a bajod, kíváncsi vagyok eddig mivel játszhattál ami ennyire túl szárnyalja a grafikát.
15 lvl alatt ez a játék igen csak nem fogja elnyerni a tetszéseteket, de afelett garantálom.
Na de hát mindegy, ízlések és pofonok... Na meg a kitartás is hiányzik jó sok "mmo fan"ból de gondolom ez korral jár :) -
#62 én se tudom mi volt velem :D -
#61 Olyan sokáig bírtad? Én lvl3-ig jutottam :) -
#60 kipróbáltam én is de minek ugyan olyan fos mint a hasonló társai,ingyen úgy látszik a soha nem lesz normális mmo,level 9-nél hirtelen uninstalláltam :( -
#59 Ezen mit kell még optimalizálni? Bűn ronda... Nem szoktam grafika miatt játszani valamivel, de ezt nem veszi be a gyomrom... -
Tomy Lee #58 Nem fut valami jól a játék:/
Lesz ez még optimalizálva vajon?Vagy valami tipp,hogy javíthatnék ezen? -
Vagrant #57 letoltottem es elkezdtem a jatekot a forsaken word-el. elvalik meik a nyero bar az argo valamiert emlekeztet az RF online ra, amit szerettem.
-
iRockYou #56 Szia
Hát jelenleg hol működik a Core mall (item shop), hol nem...
Egyébként nagy előnyre nem tehetsz szert, jelenleg olyanokat lehet venni hogy exp jobban jön bizonyos százalékkal, tárgy droppok, arany droppok, enchantnál kicsit nagyobb esély. Ilyesmi -
Vagrant #55 Sziasztok, én azután érdeklődenék hogy az item shop-bol beszerezheto targyak mennyire meghatarozoak,, ugy ertem erositenek 1 karaktert vagy csak gyorsabb kenyelmesebb jatekot biztositanak. -
Tomy Lee #54 -
iRockYou #53 -
Sully #52 leszek enis,csak kicsit lefoglal a melo -
Tomy Lee #51 Kár,hogy pala,priest csak female lehet:/ -
Tomy Lee #50 Noblian nálam is a nyerő.Nekem jobban tetszik és szerintem maradok a protector-nál -
iRockYou #49 Szóval a lényeg!
Aki most kezdené a játékot és érdeklődik a játék után hogy mi is ez az talál egy kis infót itt: http://ratsofhell.gportal.hu
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az ARGOt, elég egyedi /újfajta. Gépigénye nem eget rengető. Egy próbát mindenképpen megér
és ezzel kapcsolatban ami a legfontosabb hogy lvl 15 alatt ne nagyon könyveld el és tedd a lomtárba mert minél nagyobb vagy annál jobban fog tetszeni mivel teli van meglepetésekkel ;-)
Guildünk Floresslah birodalmat erősíti.
(Jelenleg a régebbi hozzászólásokban szereplő Noblian guild tagok is nálunk vannak így remélem minden magyar csatlakozik hozzánk)