88
Argo Online Hybrid mmorpg
-
#48 Igen igen pont azért sem adom fel, mert 30-tól kb. már mindegy.
Én is azt remélem csak, hogy ünnepek, stb. mert látom hogy vannak még, csak kicsik és tényleg jelenleg csak kb. 4-5 emberke nézeget fel, megnéztem fórumot, oda se nagyon írtak, valami másik részleget is találtam ott, gondolom másik játék, azért remélem, hogy nem mentek vissza oda (nem tudom mi az).
Nem adjuk fel vagy megyünk vissza egyelőre, ahogy írtam, csak jobb lenne, ha tényleg úgy lenne.
Érettségi még messze van, nehogy már most nekiálljanak stréberkedni, van arra még idő :)
Egyelőre nem nagyon dumáltunk ja, segítség nem kell köszi, a title megvan, sokat számít az a plussz kis agi meg hp, azt köszi.
ts-t neki, mi páran használjuk sima játék közbe is néha néha dumálgatunk, jobban elmegy az idő.
A kezdő pályák... Nem tudom, sokkal jobban adja magát noblian oldalon, igazából neked is kéne húzni majd altnak egy nobliant és akkor hátha te is éreznéd :) Én amúgy Floressiah oldalon kezdtem el a játékot, szóval nem azért nem, mert nem itt kezdtem :) Pont hogy itt, azért mentem át, mert nem tetszett.
A top guildről annyit, hogy kevés magyar van, sajnos szerintem nem is lesz annyi majd, hogy top guild legyen, amilyent szeretnél. Engem nem zavar, ha nem magyarok is vannak, nem megerőlteti az angol, ts-en dumálunk mi úgyis. Szóval a magyar közösség úgyis fenn tartható lenne szerintem, olvadásról meg szó sincs, nekünk kell toborozni és nem olvadni, ennyi. De fiatal még a játék, lehet még várni ezekkel az is igaz.
Segítség majd talán elites küldiknél kell, feladás meg eszembe se jut. Csak ha úgy adódik, én donates kívánok lenni és azért majd az miatt jó dolog majd eldönteni, melyik accra toljam.
szerk.: egyvalamiben kellene majd segítség, amikor lehetőleg jó sokan fent vagyunk, van ilyen a zene világnapja event és arra szeretnék csinálni kis videót, abban segíthetnétek, mert van rá ötletem, de kellene rá persze minél több ember. Nem sok idő van már benevezni erre az eventre, 10.000 AP-t lehet nyerni, én javaslom mindenkinek, hátha szerencséje lesz. -
iRockYou #47 Wizzu azért annyira nem színeztem ki, mielőtt jöttetek volna 15en voltunk és abból napi szinten feljöttek jópáran, a mostani inaktivitás nem tudom hogy az ünnepekre a hétvégére vagy az érettségire fogható e de hidd el ez a mostani lazaság tényleg csak mostani (legalábbis remélem nem hagyták abba a játékot csak közbe jött valami) ha meg még is abba hagyták akkor sincs semmi gond, én megmozgattam pár fórumot / másik játékokat, körleveleztem ezerrel és a visszajelzések alapján jönnek még páran játszani.
Mint írtam 30 lvl alatt ugye csak Questezésről szól az egész szóval ha nem tetszik a pálya rész akkor nincs más dolgod mint rákapcsolni :-)
30 felett pedig úgy is nagy csapat munkát igénylő lesz az egész történet.
A társalgásról pedig annyit, hogy én szoktam feldobni a témákat és próbálok veletek chatelgetni több és sajnos kevesebb sikerrel de majd talán hamarosan neki állhatunk TS-t is aktívan használni Guild szinten.
Nem tudom mik a kivetni valóid floresslah birodalommal kapcsolatban, én élvezem a küldiket és tetszenek a pálya részek / szörnyek / skillek. De persze ha kipróbálnám a Nobliant akkor az meg nyilván nekem nem tetszene mert itt kezdtem el és az meg nekem lenne más és unszimpi, nem várt dolgok.
Nem arról van szó hogy kötelező átjönni csak tényleg kevés magyar játszik és mint a példa is mutatja sajnos van aki 10 lvl-ig viszi csak el és el sem köszön, abba hagyja. Ezért erőltettem ezt az egyesülést más különben előbb utóbb ebben a játékban a magyarok csak úgy tudtak volna érvényesülni ha külföldiekkel karöltve össze olvadnak ezzel azzal és akkor nem lenne magyar közösség. Így meg legalább van!
Remélem nem adjátok fel lvl30-ig és nem tértek vissza :-)
Én továbbra is hajtom, hogy írjatok ha bármi kell mert szívesen segítek. Jelenleg egy csapat vagyunk és számíthattok rám
Terror Squad, honlapunk:
ratsofhell.gportal.hu -
#46 Nem tudom miért kell átmenni, logikus volt, amit írt iRockYou, bár nem teljesen fedte-fedi a valóságot. Szerintem is alap, hogy ha már van kettő oldal, akkor van, akinek az egyik, van akinek a másik tetszik.
Mi megbeszéltük, engedtünk a "csábításnak", kipróbáljuk itt, a kari tetszik a többi nem, szóval... De lesd meg te is, én nem tudom megmagyarázni miért, de a Noblian a nyerő nálam :P -
Tomy Lee #45 De miért kell átmenni?Ez 2 külön faction így alap,hogy lehet 2 külön guild is mind2 oldalon.
Én még nem döntöttem melyik oldalt"erősítem" eddig Noblian-on húztam egy Protector-t de most csinálok külön account-ot és meglesem Floressiah-t is -
#44 Nem azt mondom, hogy akik itt vannak nem normálisak. Pusztán csak nem úgy lett előadva szerintem, ahogy valójában van. Ennyivel Floressiah is átjöhetett volna Noblian-ba, mi is írhattuk volna, hogy közel 15-20 fős a guild, stb, meg hogy mi is a top-ba hajtunk.
Szóval nem fikázom őket, mert az a néhány ember, akit eddig láttunk online normális, már persze sok csevegést nem váltottunk egymással.
Még csak a második napja vagyunk ott, még mindig jobban tetszik nekünk a Noblian. Persze azért nem adjuk fel, de nem erre számítottunk egyelőre.
Tehát ha már Floressiah birodalomba játszol, akkor azért mindenképp javaslom, hogy lépj be, ha viszont a Noblian oldalon kezdtél és tetszik, akkor csak azért ne válts, mert valaki azt mondja. -
Ronin07 #43 Értem, akkor még várok a guilddel. Majd figyelem a fórumot és ha letisztulnak a dolgok majd jelentkezem. -
#42 Szia.
Ha Floressiah oldalon vagy, akkor iRockYou tud csak bevenni, mivel rangokat nem tud még kiosztani. Mi Noblianból mentünk át és mi is ott játszunk most, még nem tudjuk, hogy véglegesen e. Valamennyiünknek még mindig jobban tetszik a Noblian birodalom világa.
Azért az a 20 fős guild is enyhe túlzás volt, még 4 embernél többet egyszerre fent nem láttam fent, bár az ünnepekre rá lehet fogni talán. Mi odaát nyolcan voltunk, abból 6 fent volt, ha játszottunk, csinálunk vagy 30 altot, akkor mi is írhattuk volna, hogy közel 30 fős magyar guild toboroz. Szóval ez nekem enyhe csalódás, ill. nem csak nekem, mivel mi is ts-en vagyunk. De nem mondjuk be az unalmast 2 nap után, toljuk a karikat, aztán max majd visszamegyünk Noblian-ba, ha ez a tendencia marad.
Magyarán én azt tudom tanácsolni, hogy mindenki ott játszon, ahol tetszik neki és olyan karakterrel, amivel élvezi a játékot, mert nincs jelenleg amolyan igazi magyar guild, csak 5-6 fős-ből van kettő, abból a Noblianosok is most kipróbálják Floressiah-ot, eddig több negatív tapasztalattal mint pozitívval. Ha nem tetszene a kari, amit választottam, már vissza is mentem volna személy szerint Noblianba. -
Ronin07 #41 Sziasztok!RoninGD néven tolom, TS-em van! Érdekelne a guild, ha bevesztek. -
iRockYou #40 fent vagyok ;) -
Tomy Lee #39 Komolyan egész jó kis játék -
Sully #38 iRockYou majd irj ha mesz be,es radirok bent -
#37 Oké, jó szórakozást. Rogue mellett döntöttem, azt súgták az se rossz pvp-ben, pve-ben szopós az nem gáz, csak pvp-ben legyen jó. De majd akkor az alt lesz defender ha a main megnőtt :) -
iRockYou #36 Wizzurah ajánlom neked a Defendert :)
nagyon zúz mind pvm mind pvp téren.
tudom a honlap kicsit cinkes hogy gportalos de ha meglesitek rájöttök hogy ez igen csak kiemelkedő és nem gportálos színvonalat képvisel.
Remélem tetszeni fog!
Holnap akkor egyeztetünk, addig is jó játékot és kellemes estét nektek -
iRockYou #35 Rendben ennek nagyon örülök :)
Miután megírtam az üzit meg is jött barátnőm szóval nem tudtam felmenni játékra és most pedig indulunk az estébe úgy hogy ma már nem leszek de holnap mindenképpen összehozzuk ezt az egészet és partizunk egyet ;-) -
#34 Többen is vagyunk, meg van, aki még nem kezdte el, mert afk, de akkor átjövünk, szóval majd írogatni fogunk rád.
Ha jól érezzük magunkat maradunk. -
Sully #33 iRockYou betudnal jonni game-be,bevenni minket?vagyunk mar 2-en bent...Sullyy-ra irj ra -
Sully #32 mivel egy elegge ismeretlen es uj jatekrol van szo szerintem is erdemesebb lenne az osszefogas,mint 10-10 ember a 2 oldalon... -
#31 Többen mondták ezt, nekem csak szimplán nem tetszett, nem feladás volt, nem volt szimpatikus, de ez az én egyéni véleményem volt.
De felvetettem az ötletet, felvázoltam az egyébként logikus érveidet, de mindenki kivétel nélkül azt mondta, hogy maradjunk itt, Noblian-ban nekik jobban tetszik. Szóval sajnálom, de... ez van, mi maradunk itt.
Így aki szintén Noblian-ban szeretne játszani, minket megtalálva szintúgy talál magának társaságot.
Sajnálatos tényleg, hogy a rangosztás nem működik, sőt a guild-be hívás is csak úgy megy, hogy személyesen kell találkozni, ami nem mindig egyszerű... Ha erre netán tudtok receptet, majd szólj.
Az oldalatokat azért majd meglesem azért, bár jobban szeretem a normál database-ket mint az ilyen általában ideig óráig működő fansite-okat, azért reméljük ez ebben az esetben másképp lesz.
Amúgy furcsa, jelenleg 99 Noblian 111 Floressiah légió van és nálunk mindenki úgy vélekedik (már nem guild, úgy a birodalomban), hogy több Floressiah van. Igazából ez lényegtelen szerintem, olyan nagyon nem lehetnek többen a másik birodalomban sem.
Én a játékban priest vagyok, pve-re tökéletes valamint pvp-ben supportnak, kb. 2 nap alatt minden probléma nélkül fementem 30-ra és akkor még nem volt item shop sem. Xy kaszt panaszkodik, hogy van, amikor kicsit nehéz és akkor segítségre szorul. Pvp-re eddig 2x volt alkalmam, hát... Megölni nem nagyon tudtak sok vs. 1-ben sem, igaz én sem tudok senkit :) De azért tetszik, persze azért egy kicsit pvp orientáltabb karit is tervezek majd.
Annyiban azért maradhatunk szerintem, hogy a játék igencsak jó, megéri kipróbálni, ha noblian, akkor hozzánk jön, ha Floressiah, akkor hozzátok.
Jó játékot, szép estét.
szerk.: vitatjuk a kérdést, lehet mégis átmegyünk a társaság miatt. Mi úgy 14-36 éves korig vagyunk, ts3 szerverrel stb.
Az én problémám az, hogy nem szeretnék újra priest-et viszont pvp karit még nem sikerült megtalálnom. Szóval valami gyilkológépet próbálok találni magamnak, de majd ingame rád pm-elek mindjárt aztán ott egyszerűbb. -
iRockYou #30 Hát nem tudom, nekem nem tűnik elf szerűnek :-)
Szerintem egy próbát meg ér és ha 10 előtt feladod ott akkor túl sok tapasztalatod nem lehet a floresslahról. Szerintem jó kis mappok vannak, mellesleg 30 alatt (amíg Nahilbe nem érsz) úgy sincs nagyon élet a játékban. Nahilnél meg már úgy is egy kontinensen van a két birodalom szóval szerintem csak a pálya és a kinézet miatt nem össze fogni badarság kicsit :)
Az hogy itt többen vannak azt nem tudom, pvp dungeonokban eddig általában Noblianból jöttek többen.
Azért ragaszkodok az egyesüléshez mert valljuk be egyenlőre nincs annyira megpromózva a játék, hogy elérjük a maximális létszámot ezért hát érdemesebb lenne egy oldalon harcolni mint sem egymás ellen.
Mint mondtad fejlődni nem nehéz és élvezetes 30 ig és mint mondtam ebben segítenék is :) Tehát pillanatok alatt leölök nektek x mennyiségű szörnyet és kész is van pár küldetés hogy minél előbb elhagyjátok az 'unalmas' mappot.
Dobd fel az ötletet a guildedben és gondoljátok át ezt az átvándorlást. Reménykedem benne hogy legalább megpróbáljátok -
#29 Szia.
Egy másik játék miatt (nagy harcok voltak ott) az elmúlt pár napban nem voltunk argo-n, de amúgy napi szinten több óra, 1-2 ember non stop.
Új karakter kezdése nem okozna gondot, fejlődni nem nehéz, élvezetes.
A baj a Floresslah birodalommal van, többen vannak, nagyon sokan mennek oda, mert hogy olyan elf szerü. Csináltam oda karit, de még 10 előtt meguntam, senkinek sem szimpatikus az ottani map, meg ahogy kinéz az egész, szóval mi biztosan maradunk a Noblian oldalon, de azért köszi.
Jó játékot. -
iRockYou #28 Sziasztok!
Floresslah birodalomban közel 20 fős magyar guild várja a jelentkezőket.
Vagyunk egy páran lvl 30 felett, segítőkész mindenki. Szeretnénk minél nagyobb, összetartó csapatot létrehozni amivel betörünk a topba.
Akinek szüksége van információkra a játékról az látogasson el a honlapunkra, ott fent van minden aktuális dolog. Bár még 1-2 menüpont fejlesztés alatt de azért meglesni és informálódni ér ;-)
www.ratsofhell.gportal.hu
Guild név: TerrorSquad jelentkezni (nálam): iRockYou
Sajnos rangokat nem lehet még kiosztani guilden belül így nem tudok másnak jogot adni hogy bevegyen bárkit is.
A Noblian birodalomban lévőknek azt üzenem, nem tudom mennyire vagytok aktívak de az egész guildom nevében mondhatom hogy örülnénk ha átfolynátok hozzánk. Kezdenétek egy Floresslah karit és mi segítenénk minél előbb elérni a lvl 30+! ;-) -
#27 Szia, okés, keresni foglak, csak az elmúlt pár napban nem nagyon voltam, elfoglaltság... De keresni foglak! :) -
Sully #26 Sullster néven vegyetek be a guildbe plz -
#25 Tomy Lee én priest vagyok és elég jó... pve-re tökéletes, pvp-ben meg... Sok lehetőségem még nem volt pvp-re, nem hiszem, hogy abban is annyira jó lesz, bár 1v1-ben lehetséges, kisebb szinten biztosan. Tőlem nagyon messze állnak a heales classok, de itt bejött.
kastil. 10 perc alatt bizonyára nagyon sok mindent le lehet vonni egy játékból, bár én is 10 perc alatt ábrándultam ki a wow-ból, szóval... (bár én azért ennél részletesebben betudnék számolni annak okairól de hagyjuk) Ezek szerint alapvetően nem jön be, ami persze nem gond.
Nekem is magasra tette a mércét a Rift pl, de olyan egyszerűen állok hozzá, hogy ez nem wow, nem rift és nem is akar az lenni, már eleve a stílus teljesen más, így... Ha minden játék egyforma lenne, az elég furcsán nézne ki :)
Szerintem a készítők is nagyot mosolyognának, amikor ezekhez hasonlítják a játékukat. Van, amit megoldhattak volna jobban is, de van olyan, amit bizony más játék leshetne el az Argotól. Persze mondom én ezt így 4-5 napnyi játék után. Mellesleg ez még open béta.
Na de persze ez is volt egy vélemény, olvastuk, láttunk ilyent is.
Magyaroknak Noblian faj ne feledjétek, sokasodunk, sokasodunk. -
#24 Nah!
Tegnap lusta voltam írni..
Szal én agyfaszt kaptam tőle 10 perc alatt, wow/gw nálam kurva magasra tette a mércét. Ez is csak egy a sok gagyi f2p gammákból.
Nem hasonlítani akarom, de basszus, tanuljunk már a nagyoktól... -
Tomy Lee #23 Nahát Priest-et ki kellene próbálnom.éjjel le is töltöm reggel meglesem játékot:) -
#22 Már vártam az első wowozót :D
Hát nézd... általában a fizetős mmorpg-knek a havidíja 10-15 euro között mozog. A fizetős játékokra, leszámítva a 12 éveseket egy ember jóval többet költ, tehát hogy szegény emberek játéka lenne feltétlen... Meg aki nem havidíjas játékkal játszik az automatice szegény az érdekes felfogás. Szegény embernek számítógépe és internete sincs Gyuri bácsi :)
Ez a játék meg a wow-tól olyan messze van, hogy csak a vérbeli trollok hozzák szóba, mert annyira távol áll tőle, hogy ennél jobban nem is lehet. Bár nem merültem bele annyira a wow világába, mert kb 10 perc után uninstalláltam, annyira nem tetszett nekem az a játék, de sok millió embernek igen, hajrá.
Szerintem találj kellemesebb elfoglaltságot estére :)
Ehhez sok sikert kívánok.
Az Argozni jövő magyarok meg ne felejtsék, Noblian faj, azon belül lehetsz bármi. -
#21 szegényember wowja? -
Majesty #20 Az én véleményem annyi hogy 1 probát meg ér.Mindenki megtalálja a neki megfelelö kasztot. -
#19 Van video, kép, beszúrva már és ott találsz még többet, ha megnézed. Vélemény... Eddig kb. 7 magyarról tudunk, aki játszik, eddig valamennyinek tetszik. Hosszasabb véleményeket szerintem valamelyik fansite-n találsz...
Ami nekünk tetszik az pl lehet neked nem. -
#18 Képeket, infókat, véleményeket plz. :) -
karajjj #17 balogtibivel zúznék mindenkit -
#16 Nvm - bocs a triplázásér -
#15 Hmm. - regeltem a megadott linken, megerősítettem - honlapra be tudok lépni, játékba viszont nem =/. Azt írja, nincs ilyen account, tuti én cseszek el valamit :) -
#14 Nem kell megvárni köszi! Úgyis átnyálazok mindent szépen sorban elején - bár félő, hogy 10 perc után sírva menekülök majd.
-Na éppen befejezte patchelést. bye :) -
#13 Köhörm. -
#12 Okés. Még vagyunk egy ideig, bár még csak 8 óra, nagyon fáradt vagyok, de azért megpróbállak megvárni :) Volt másnál is ilyen, hogy nem küldte, nem is volt jó az az account, újra regisztrált -azt hiszem tudta is ugyan azt az adatokat használni- és működött. Lehet érzékeny némely e-mail szolgáltatóra, nekem g-mail-en keresztül ment minden elsőre.
A film vitába ne menjünk bele, ha jól tudom van olyan topic is itt SG-n, kinek mi amúgy, nekem nem tetszett, de akkor nem fejtem ki :)
A class-okról... Kicsit máshogy néznek ki, de alapvetően van 4 fővonal, harcos, azon belül választhatsz tank típust és támadó típust, van assassin, healer, ranger főklassz még, azon belül meg két eltére alclass, amik közül választhatsz.
Ahogy néztem a karakter nemét nem lehet megválasztani, tehát ha nő, akkor nő, ha faszi akkor az. Vagy én vagyok vak, vagy ez így van, ez mondjuk gáz, de ez legyen a legkisebb gond...
-
#11 Hali!
10 perc és lejön, megkukkantom - csak nem küldi a regelés utáni megerősítő emailt =/.
Argo film meg igenis jó :P -
#10 Felvéve, üdv és köszi hogy csatlakoztál, bármi kérdés, immár ingame is tudsz. Már kőkemény hatan vagyunk, jöhettek még, van hely :) Noblian oldalon. De amúgy nem, nem Árpa Attila csinálta :) Poénnak jó, bár szerintem maga az Argo című film nem valami jó film, ez viszont annál jobb játék.
Arra még készüljön fel, aki kipróbálja, hogy... Ha nem priest vagy, kell a poti, mert bizony oda csapnak a mobok, nem egy küldi van, amit nem is lehet nagyon megcsinálni egyedül, szóval azért okosan kell csinálni és nehéz, nem amolyan bemész a sűrűbe és hent. -
Majesty #9 Szia!
A nevem HunTonya és Noblian vagyok.