86
  • Balumann
    Nemtom te hogy vagy vele, de én jobban szeretek inkább reklámokat nézni (pontosabban nem nézni, átsiklani felettük), mint fizetni. Pénz nélkül gyakorlatilag semmi sem működik, semmilyen kiszolgálás, és igényesebb szoftverek fejlesztése sem. Az meg nagyon nem lenne jó buli, ha mindenért nekünk kellene pénzt kiadni, pl. fizetni a youtubeért, netes keresésért, és minden apróbbnak tűnő szoftverért. Így is épp elég dologért kell(ene) fizetni informatika terén.

Egyik megoldás sem ítélhető el, mindenki választhat, hogy mit használ.
  • willcox
    "Friss előrejelzés szerint" - értsd: friss hasraütés szerint. Rosszabb esetben: friss fizetett reklám szerint.
  • G_ArchAngel #4
    Ki a dealered? Valami nagyon durva cuccot szedhetsz:DDD
  • Solten
    Ugy tunik a Gartnernek csuszott nemi lovetta Cupertinobol... :)))
  • bracsek #2
    Hát nem meggyőző számomra hogy ez nem egy fizetett Aple hírdetés, semmiféle valóság és hír alapot nem vélek felfedezni benne. Valószínű valami ilyesmi fog történni de ezt az emberek 99%-a tudja is. Azért én az androidba kezdek bízni hogy ahogyan a firefoxot a chrome úgy kezdi lenyomni hogy még pár év és hamvai maradnak sajnos, sajnos mert a chrome egy cég terméke a másik meg nem cégtulajdon. Az androidnál nem áll fenn ez mert mind a kettő egy egy óriás cég tulajdona, annyi különbséggel hogy az aple felvállalja a pénzorientáltságát míg a google rengeteg dolgot úgy oldja meg hogy mindenki azt hiszi ingyen van, lásd reklámból fentartott videostream levelező stb...
  • asysoft
    Mekkora bátorságra vall 2015-re jósolni, pláne ezrelékes pontossággal. Szerintem meg 32.24984928% lesz a piaci részesedése. Pont.