46
  • Tetsuo
    Errol mi a velemeny?
  • Ender Wiggin #45
    Annak, hogy a Crysis 2 (szemben az első résszel, amihez azért kellett az akkori kor csúcsvasa) szépen fut, van oka. A motor gagyi. Mert a konzolok szintéjéhez mérték. A karaktereket leszámítva csúnya, elnagyolt, közelről szinte minden textúra a City Interactive játékait citálja...
    PC-re kevesebet adnak el belőle? Talán feltűnt a PC tulajdonosoknak, hogy átverik őket. A Crysisból kiindulva, ha csak PC változat lenne, akkor ugyanúgy lenne nagy bevétel.
  • dilofekete
    jóvan
    király játék
    csak már az 8 generáció előtti egeremnél tartok és nem megy jobbra és olyan, mintha a féloldalas aranyerem kúrogatnák :(
  • dilofekete
    vagy ezt mástól idézted? XD
  • dilofekete
    mé mit tesznek az ufok, ha átmegyek rajtuk vagy ők rajtam, hát nem édesen szexelnek? :D
    meg a katonák, azok meg buzik
    a kocsi roncsban meg el sem bújhatok előlük, max ráállhatok a tetejére és mutogathatom a pucér seggem, hogy ide lőjetek
    tényleg, rohadtul igényes játék, kell a gecinek :D
    inkább megnézek egy filmet, az nem ennyire perverz, értem én látom benne a tökéletességet, ahogy írtad :D
  • Apocalipto
    Diginek am sosem volt 100 megás netje...milyen jó hogy ilyen jól informált a nép :)
  • KP27
    hát én az első pályá közepén meguntam. ment is a kukába.
  • adler30
    Bittos ideges,mert még nincs 1.2 krekk
  • FoodLFG
    júj! Legalább mondtad volna meg, hogy konkrétan mi a bajod, sopánkodós vénember. :DD
  • Line
    "Nem tudom megmondani miért de nekem olyan "steril" a játék" Én meg tudom neked mondani, a csillivilli giccs miatt.

Amúgy rohadt sok köze lehet a cikkírónak a játékokhoz ha egy nemrég megjelent dead space 2. után ilyet mer írni, hogy ez a giccsfos az élen van...
  • Line
    "A romokban heverő New York hihetetlenül hangulatosra sikeredett, már-már komolyan elhiszi a játékos."
    Nem sokáig vittem a gamet de az alapján ez egy baromság. Grafikai motor tényleg tíz pontos, de amit alkottak az szégyen. Hatalmas giccs, mást nem mondjak ezek az egyen kidolgozatlan egyen autók amik itt ott ugy vannak odarakva mintha odaparkoltak vele... Hasonlitsuk már össze mondjuk egy fallout 3 as roncsautóval.... Egész egyszerűen igénytelen. AZért egy 5 pontos játéknál erre oda kéne figyelni mert alapból rontja a hangulatot. Meg nem lehet szájbalőni az elején ezeket a beteg geciket... Szal azért messze van ez a tökéletestől.

A grafikai motor miatt viszont le a kalappal, remélem születnek ezzel a motorral játékok aminek a készytői meg vannak áldva némi művészi vénával illetve izléssel.
  • Line
    Szerintem a te létezésed nagyobb gáz, minthogy bárkit megbasznak a földönkívüliek.
  • zola2000
    ^^
  • zola2000
    a 3 éves notebookon hogy csinálod? csakmert nálam fél éves notin (2,4es core i3, radeon5470) gamer graffal 1024x600ban fut ugy hogy nem akad...
  • Omega
    Már rég lejárt a hétvége, vagy ez már a következő hétvégére vonatkozik?
  • dilofekete
    am gyűlölöm a játékot, mert mire elérek egy multi szintet, már dobom is a kukába, ami azt a szintet se üti, hogy megvegyem a végigjátszáshoz, mivel túl perverz gondolatokat elégít ki ezen stílus, hogy földönkívüliek akik robotok és megbasznak és anyád, szal ez az ami nem jön be így a hét végekre bam.

talán hétköznapokra, úgy máris jobban klaffolna :D
  • dilofekete
    hétvégi ajánló! mire? torrent forgalomra? :D:D:D
  • Ryder62
    +1
  • Pares
    Azért csak rávettem magam, hogy benézzek a hozzászólásokra... Nem kellett volna...

Okádnom kell a mai fiataloktól...
  • Zoliz
    Szép????? Neked egy lerombolt város mióta SZÉP?
    A Crysis 2 minden csak nem SZÉP. Ennyi.
  • regnvm
    Nekem iszonyatosan bejött. A Half Life2 óta nem játszottam ilyen jó FPS-el.Márcsak azt várom hogy kijöjjön a magyarítás és végigtoljam még egyszer úgy hogy tudom is miről szól.
  • FoodLFG
    jaja, főleg a tech cikkeik a szarok.
  • FoodLFG
    http://youtu.be/aZR5IvXGMts
    Arra számítottam, hogy a Crysis 2 legalább így fog kinézni. :( Most azon gondolkodok, hogy egyáltalán letöltsem-e. A lineáris lövöldözés sem izgat annyira.
    Ha casual game, akkor már inkább Jazz Jackrabbit 2...
  • opeca
    Indexet nem szabad olvasni. Igazából be kéne tiltani az egészet.
  • netperformer
    Felhínám rá a figyelmed, hogy az indexen nincsenek cikkek. Hülye gyerekek játszadozása... na az van. Semmi több :D
  • asysoft
    Neked meg mi bajod? 20 FPS-el szaggatna vigyorognál, hogy "ez igen!"?:) Szép, jól fut, stabil, innentől engine-t tekintve aligha lehet megszólni. Egyébként meg érdemes megnézni az eladási adatokat, mindkét konzolon messze többet adnak el, mint PC-n...
  • Ender Wiggin #20
    Amúgy a mélyen tisztelt "hancu" az indexen azt írta, hogy nincs PC amin maxon jól futna a Crysis 2 (a 3 éves notebookomon is jól fut, szóval fingom nincs miről hablatyolt). Gondolom úgy írt róla, hogy nem is próbálta ki...
  • Ender Wiggin #19
    Nem ezzel van a baj, hanem, hogy miért a régi szar platformot részesítik előnyben a fejlesztésnél? Az ilyen átportolt szemetet maximum a 1990 forintos kategóriában volna szabad árulni...
  • Stranger666
    történet? : **
  • gombabácsi
    nekem elég 20 fps is és nem full max :)
    9600 hogy viszonyul a 7800-hoz? :) vagy hülye kérdés volt? :)
  • SpecterMATWRZ
    Amd 3200+ (1magos), 2gb ram, és egy 9600Gt-el toltam 1280x1024 full maxon,stabil 50+ fps-el.
    Ha videokártyát cserélsz,szentem van esélyed :D
  • zola2000
    azt is nézd, hogy a ps3 öt éves, az x360 meg 6 éves gép...
  • gombabácsi
    egy Athlon 3000+ és gef7800-al van esélyem? :o)
    2 giga ram :)
  • barcames
    6 óra alatt végig lehet vinni nem nagy szám...
    szépnek szép
  • Ender Wiggin #12
    Totál röhejes, hogy a két platform, amire elsődlegesen készült a Crysis 2 (X360 és PS3 30 fps-t tudnak átlagosan), én meg a nyomorék GTX580-ammal 60 felett járok.
  • asysoft
    No igen,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy a legvégén megjelenő láthatatlan idegenek elleni harcról ne is beszéljünk.
    Egyébként én elég sokat használtam:)

Lowosan: nekem az a patch hamarabb feltelepült, mint hogy engedte volna a játékot aktiválni:)

Egyébként szerintem nem rossz a játék, és tény, hogy más, mint az elődje. Gépigényben abszolút pozitívan csalódtam, felső-középkategóriás gépemen FullHD-ben maximális részletesség mellett tökéletesen futott, míg erre a Crysis (ill a Warhead, ami szvsz rondább is volt mint a "sima") mai napig nem képes...
  • tcpip2
    Nekem az elején ugyan folyamatosan futott, de később, különösen a vége felé (és pl. a nagy alienek megjelenésénél) eszméletlen szaggatásba csapott át jópár másodpercig.
    Az emberi ellenfeleknél még oké volt a gépi AI, de az alieneknek adhattak volna normálisabbat is, mert az ugrál-nekemront-üt egy kicsit bugyuta... az emberi AI is elég gyakran buta volt, ha pl. messziről kezdtem el őket lőni távcsövessel :(
  • Balumann
    Hát nem tudom, nálam a Crysis Warhead ilyen átlag médium beállításokkal röccenés nélkül futott, és nagyon szép volt x1950 -essel, ezt meg már GT240 -es videókarival játszom, és még gyengébb grafikán sem mondanám folyamatosnak, és sokkal rondább is. A konfigoló progival sikerült beállítani egy komprumisszumot, hogy azért kinézzen valahogy, és így nem is zavaró, bár sok helyen nem éri el a 30 fps -t (de teljesen minden lebutitítva sem!). Előtte meg ráadásul az Assassin's Creed 2 -t vittem, ami meg egyszerűen gyönyörűen futott, ettől ez elején kifolyt a szemem...

A játékkal különösebb problémám nem lenne (maximum az árral, mert ez megintcsak nem egy olyan játék, amivel hónapig el tudna lenni az ember, gondolom multihoz sincs pályaszerkesztő meg ilyesmi...?). Egy dolog, ami miatt nem tudom élvezni, hogy minden ellenségbe olyan kurva sok golyót kell belelőni. Az űrlényes résznél meg még fölszedni sem lehet tőlük lőszert, szerencsére leraktak nekem lőszeres ládákat... (hogy utálom az ilyet).
  • nessboth
    Bevallom vegyes érzelmekkel tolom most a játékot, mert tény ami tény előveszem, de közel sem akkora lelkesedéssel, hogy egyszerre végighúzzam. Nem tudom megmondani miért de nekem olyan "steril" a játék. nincs hangulat, személytelen. Alapból manapság engem irritál, ha főhősünk egy jellemtelen néma alak. Itt pont ez van. Annyi, hgoy ALcatraz (Jesszusom) a neve és, hogy katona.
    Pályák elég monotonok: megyünk, befordulunk a sarkon, hadosztály, fedezékről fedezékre szaladva leszedem őket. Nincs cselekménye, folyamata az akciónak. A technikusok, meg látványtervező mindent profin megcsináltak, csak nem ártott volna forgatókönyvírót meg valami dizájnert is szerezni. Hans Zimmert is mindenki kiemeli, holott semmi értékelhetőt nem alkotott benne (talán a főcímzenét írta ő), fél délután összerakott egy sample-t.

Mindenkit figyelmeztetek ez egy tök átlagos FPS, semmi extra.

Bulletstorm is egy hasonló kategória, de az legalább dögös volt, és szórakoztató, inkább maradok annál!
    Még a végén lehet, hogy Duke lesz tényleg az idei fps király, mert úgy tűnik van esélye!
  • Zoliz
    Mondjuk tényleg sokkal randább lett a Crysis 2 az 1-hez képest, de jön ki a D11 patch Mycysis.com és ha van egy csöpp eszük akkor az összes téglát ami létezik a képernyőn tesszelálják. Már elég erősek a mai videokártyák, hogy elvigyék. Ha csak minimálius grafikai tupírt hoz akkor inkább ki se adják a patchet, mert annyit nem ér ez a játék.