Crysis 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
PC-re kevesebet adnak el belõle? Talán feltûnt a PC tulajdonosoknak, hogy átverik õket. A Crysisból kiindulva, ha csak PC változat lenne, akkor ugyanúgy lenne nagy bevétel.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
király játék
csak már az 8 generáció elõtti egeremnél tartok és nem megy jobbra és olyan, mintha a féloldalas aranyerem kúrogatnák 😞
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
meg a katonák, azok meg buzik
a kocsi roncsban meg el sem bújhatok elõlük, max ráállhatok a tetejére és mutogathatom a pucér seggem, hogy ide lõjetek
tényleg, rohadtul igényes játék, kell a gecinek 😄
inkább megnézek egy filmet, az nem ennyire perverz, értem én látom benne a tökéletességet, ahogy írtad 😄
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
https://twitter.com/foodlfg
Amúgy rohadt sok köze lehet a cikkírónak a játékokhoz ha egy nemrég megjelent dead space 2. után ilyet mer írni, hogy ez a giccsfos az élen van...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Nem sokáig vittem a gamet de az alapján ez egy baromság. Grafikai motor tényleg tíz pontos, de amit alkottak az szégyen. Hatalmas giccs, mást nem mondjak ezek az egyen kidolgozatlan egyen autók amik itt ott ugy vannak odarakva mintha odaparkoltak vele... Hasonlitsuk már össze mondjuk egy fallout 3 as roncsautóval.... Egész egyszerûen igénytelen. AZért egy 5 pontos játéknál erre oda kéne figyelni mert alapból rontja a hangulatot. Meg nem lehet szájbalõni az elején ezeket a beteg geciket... Szal azért messze van ez a tökéletestõl.
A grafikai motor miatt viszont le a kalappal, remélem születnek ezzel a motorral játékok aminek a készytõi meg vannak áldva némi mûvészi vénával illetve izléssel.
A
talán hétköznapokra, úgy máris jobban klaffolna 😄
Okádnom kell a mai fiataloktól... <#vomit>#vomit>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Crysis 2 minden csak nem SZÉP. Ennyi.
Arra számítottam, hogy a Crysis 2 legalább így fog kinézni. 😞 Most azon gondolkodok, hogy egyáltalán letöltsem-e. A lineáris lövöldözés sem izgat annyira.
Ha casual game, akkor már inkább Jazz Jackrabbit 2...
/*WTF?!*/
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
9600 hogy viszonyul a 7800-hoz? 😊 vagy hülye kérdés volt? 😊
Ha videokártyát cserélsz,szentem van esélyed 😄
2 giga ram 😊
szépnek szép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lowosan: nekem az a patch hamarabb feltelepült, mint hogy engedte volna a játékot aktiválni😊
Egyébként szerintem nem rossz a játék, és tény, hogy más, mint az elõdje. Gépigényben abszolút pozitívan csalódtam, felsõ-középkategóriás gépemen FullHD-ben maximális részletesség mellett tökéletesen futott, míg erre a Crysis (ill a Warhead, ami szvsz rondább is volt mint a "sima") mai napig nem képes...
/*WTF?!*/
Az emberi ellenfeleknél még oké volt a gépi AI, de az alieneknek adhattak volna normálisabbat is, mert az ugrál-nekemront-üt egy kicsit bugyuta... az emberi AI is elég gyakran buta volt, ha pl. messzirõl kezdtem el õket lõni távcsövessel 😞
A játékkal különösebb problémám nem lenne (maximum az árral, mert ez megintcsak nem egy olyan játék, amivel hónapig el tudna lenni az ember, gondolom multihoz sincs pályaszerkesztõ meg ilyesmi...?). Egy dolog, ami miatt nem tudom élvezni, hogy minden ellenségbe olyan kurva sok golyót kell belelõni. Az ûrlényes résznél meg még fölszedni sem lehet tõlük lõszert, szerencsére leraktak nekem lõszeres ládákat... (hogy utálom az ilyet).
Pályák elég monotonok: megyünk, befordulunk a sarkon, hadosztály, fedezékrõl fedezékre szaladva leszedem õket. Nincs cselekménye, folyamata az akciónak. A technikusok, meg látványtervezõ mindent profin megcsináltak, csak nem ártott volna forgatókönyvírót meg valami dizájnert is szerezni. Hans Zimmert is mindenki kiemeli, holott semmi értékelhetõt nem alkotott benne (talán a fõcímzenét írta õ), fél délután összerakott egy sample-t.
Mindenkit figyelmeztetek ez egy tök átlagos FPS, semmi extra.
Bulletstorm is egy hasonló kategória, de az legalább dögös volt, és szórakoztató, inkább maradok annál!
Még a végén lehet, hogy Duke lesz tényleg az idei fps király, mert úgy tûnik van esélye!
Technológiailag egyértelmû visszalépés az elsõhöz képest, lebutitották a motort hogy bármilyen konfigon elfusson. Ez meg is látszik rajta...
Persze nem a grafika legfontosabb, annak idején az elsõ Crysis-t egy 8600GT-n toltam, nem volt túl szép látvány és nem is a látvány fogott meg benne (csak most, 4 év után jutottam oda, hogy olyan konfigom van ami fullHD-ben maximumon viszi).
Ezzel el is jutunk a legfõbb problémámhoz a második résszel kapcsolatban. Lehet, hogy történetileg bonyolultabb mint az elsõ rész, de a játékmenet nagyon bugyutának tûnik. Teljesen lineáris pályatervezés, a nanoruha sem az ami volt az elsõben, és ez az egész városi környezet nem talál a játékhoz (ahoz képest hogy mennyi lehetõséget adhatna a betondzsungel inkább sivárabbá teszi a játékot). Nekem amolyan Modern Warfare klónnak tûnik a játék, teljesen tucat FPS lett (talán ezért is szerepel olyan jól a kasszáknál?). Ettõl függetlenül egy bizonyos szinten élvezhetõ darab, a mostani játék-felhozatalból kiemelkedik, csak más nevet kellett volna adni neki, mert ez nem "az" a Crysis.
Persze ez csak személyes vélemény, de nekem az elsõ rész még mindig (sokszori végigjátszás után is) többet nyujt mint a Crysis 2. Ugyan akkor nem értem mi mostanában ez a sok fikázás az elsõ résszel kapcsolatban, annak idején mindenki el volt ájulva tõle (nem csak a grafikától), most pedig mindenhol csak negativumok jönnek elõ ha Crysis-ról van szó (nagyon hamar felejtenek az emberek, úgy tûnik).
Annak viszont örülök hogy nem változtattak a fegyverek személyreszabhatóságán: féltem hogy az lesz mint az MW-kben, hogy a fegyverekre lesz ragasztva az aktuális kieg- neked meg úgy kell vadászni majd egy számodra megfelelõen összeállítottat.
Pajzs tutingolása ugyancsak nagyot dobott a játékélményen, tovább növelve a nanovért amúgy sem kicsi potenciálját, ze.
Történetvezetés (és a történetírás) sokat javult, habár még messze van a tökéletestõl, de a jó irányt sikerült meglelniük és el is indultak rajta. A helyszínek változatosabbak, a fegyverek listája is bõvült valamelyest a warfire-hez képest, ami elég vérszegény volt a számomra (2 karabély, 1 shoti, 1 pisztoly, 2 géppisztoly, 1 mesterlövész, ha a hagyományos lõfegyvereket veszem).
És egy személyes dolog: nagyon hiányoltam belõle Pszichót 😞
Pont hogy volt benne célzássegítés, úgy szedték ki az elsõ patch-el.
"nem volt annyi idejük csak a PC-re koncentrálni"
Cserébe azt mondták hogy a PC a fõ platform, ami ugyanakkora hazugság mint a sandbox-játékmenet.
Grafikai beállítások lehetõségei úgy le vannak butítva hogy az már pofátlanság, külön programot kell hozzá használni.
Kihajolás is nagyon rossz így 'emulálva', van hogy rossz fele akar hajolni, van amikor nem is engedi, pedig jól jönne. Csak akkor igazán jó ha valami fölött akarok ellõni.
Dehogynem, a vége felé lesz egy sötét helyiség, ahonnan ki kell jutni és harcolni is...