875
Koreai Népi Demokratikus köztársaság(조선민주주의인민공화국 朝鮮民主主義人民共和國)
-
#795 Na tessék,nyitnak a nyugat felé,építenek nekik egy ilyen csoda palotát,azok meg annyira sem veszik a fáradságot hogy legalább meglátogassák őket.Én csak azért nem nézem meg az országot meg ezt a hotelt mert nem vagyok olyan gazdag hogy csak úgy kedvtelésből odautazzak,de ha megnyerném az ötöst biztos hogy oda is kiruccannék.Csak azért is. -
#794 ebben nincs semmi érdekes -
#793 Nem tolonganak a turisták a hotelbe...
-
#792 Gyönyörű épület. -
#791 Észak-Korea igazi arca -
#790 North Korea marks 100th anniversary of founder's birth
-
#789 Észak-Korea külföldi szakértőket és újságírókat hívott meg a jövő hónapra tervezett műholdfellövésre - jelentette szombaton a KCNA hivatalos phenjani hírügynökség. -
#788 "Élelmiszersegély küldését kérte az Egyesült Államoktól a Kim Dzsong Un vezette új észak-koreai vezetés. Megfigyelők szerint a kérés arról tanúskodik, hogy Észak-Koreában továbbra is igen súlyos az élelmiszer-ellátás helyzete." -
#787 "North Korea is once again open for tourists from january 10th. Source: Koryo Tours newsletter." -
#786 akkor a colos is PS lehet :)
-
#785 egyébként az igaz világ utolsó védőbástyája miért a gaz kapitalisták autóit használja a kedves vezető temetésén? -
#784 Manipulálták a Dzsongil-temetés fotóját
"Az észak-koreai hírügynökséget azonban olyan apróságok, mint a valóság nem téríthették el" :DD -
#783 képek a temetésről
-
#782 szegénykém most biztos gyászol. -
Ronny #781 Én csak rundibundit sajnálom. Mi lesz vele a Kedves Vezető nélkül? -
#780 Kínában is megtették ott is lazítottak a rendszeren a ruszkiknál is anno Sztálin után. -
#779 Nem hinném, hogy ez a párt meg a hadsereg tétlenül nézné. -
#778 Ha egy ici - pici esze van akkor azt csinálja amit Kína. Nyit a világ felé. -
#777 Vajon ha Junior "jó" útra térne, megnyitná a határokat, úgymond szabadságot adna az embereknek, vajon azok tudnának kezdeni vele valamit ?
Szerintem már az agyukra ment ez a bezártság, korlátozások, nem tudnának magukkal mit kezdeni. -
dzsagon #776 Kim Dzsongil ma este már jézussal vacsorázik -
karajjj #775 na meghalt az öreg -
MitsuMishi #774 hogy történjen valami :D -
#773 Hotel Rjugjong -
#772 ooo... ez mi is ez ? -
#771 nemrossz -
#770 tiszta egyes leszállópálya...mikor olvastam a könyvet teljesen phenjanként jelent meg elöttem london -
karajjj #769 na legalább lassan kész -
#768 -
#767 kis érdekesség:
Hétfőn spontán tüntetés csapódott össze a phenjani főtéren a déli vezetés által elkövetett bűnök miatti felháborodás okán -
HUmanHunter #766 [az így férnek ki ben nem vagyok biztos, de azthiszem hogy azért] -
HUmanHunter #765 kitüntetések,érdemrendek, de szalagsávként vannak a zubbonyon, mert így férnek ki. -
#764 fogalmam sincs, de majd valaki biztos megmondja :D -
#763 Amúgy ezek a csíkok mit jelentenek? Kitüntetések? Hogyan dekódolják őket? -
#762 -
Ronny #761 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1292096879&index=6
Elég csak az utolsó két oldalon rákeresni. Remélem azóta már kezelik szerencsétlent. -
Ronny #760 Rabszolgasorsban kétszázezer politikai fogoly Észak-Koreában
Rundibundinak szeretettel. -
karajjj #759 holvanmár? -
#758 nem baj majd kapja a következőt -
karajjj #757 mindegy, már letelt -
#756 a bant azért kapta mert beugatott vmejk modájnak