875
Koreai Népi Demokratikus köztársaság(조선민주주의인민공화국 朝鮮民主主義人民共和國)
-
#515 Ugyan, Rundstedt17, ez csak gyenge kifogás... -
karajjj #514 baloldali igen kemény lehet, ha neki már távcső is jutott
-
karajjj #513 mi kényszer? senki nem kötelezte őket, maguktól csinálták -
#512 hát csak pont te beszéltél arról az előbb,hogy "nem csak fekete és fehér van",vagy vmi ilyesmit mondtál,nincs kedvem visszakeresni. igazán találhattál volna egy köztes színt is,de hát demokráciában élünk,mindenkinek olyan a politikai nézete,amilyennek akarja. na látod,Észak-Koreában ehhez nem lenne jogod. mert ott csak kommunista lehetsz,más nem. látod ott 16 évesen téged elvből kivégeztek volna... és változtatgatni sincs nagyon rá lehetőség -
Rundstedt17 #511 "2007. okt. 12. "
2011.április.5
sure :)... -
Rundstedt17 #510 kényszermegoldás,a gond inkább Kim Jong Il halála után lehet... -
#509 LOL... -
karajjj #508 na most őszintén, ha befektetőket engednek be az országba, az micsoda? -
Rundstedt17 #507 jah 16 évesen senkinek sem volt hülyesége tilos változni:D -
#506 huu,amúgy vágjátok hogy ez a srác még régen nem tudom már melyik topikban,de oltott valakit hogy "te még mindig mao kis vörös könyvéből olvasgatsz?" vagy valami hasonló oltás volt,akkoriban a 3. birodalom érdekelte inkább,most meg már nagy kommunista lett a srác. csak egy enyhe személyiség és identitászavart véltem felfedezni :S:SSSS -
Rundstedt17 #505 nem terelek,nem offolok de nem látom hogy ez miért vezetne egyértelműen kapitalizmushoz? -
karajjj #504 megint terelsz és offolsz, itt nem kubáról volt szó -
Rundstedt17 #503 oké és?azért ez nem kubai szintű nyítás.... -
karajjj #502 tegnap is beírtam már ezt, de a terelőművész elsiklott fölötte -
#501 wikipedia ? -
karajjj #500 mondom rjugjong hotel -
Rundstedt17 #499 -
Rundstedt17 #498 -
#497 A háttérben lévő kép megtekinthető valahol az Interneteken teljes méretében?
-
Rundstedt17 #496 "hülyegyerek" mondom forrás,link? -
Rundstedt17 #495 -
karajjj #494 na hülyegyerek, te aztán tényleg tájékozott vagy...
mond az neked valamit, hogy rjugjong hotel? -
#493 Kérem szépen itten a Nagy Vezír mutassa az utat Buda felé ! -
#492 propaganda!
ignorálhatnád a kommunista képeidet, mert rosszul lesz tőle az ember. ha tényleg szépet akarsz mutatni, tegyél olyan képet ami tényleg az ország szépségeit emeli ki! -
Rundstedt17 #491 forrás,hír?
Remélem nem jut Kuba sorsára:S -
Rundstedt17 #490 -
karajjj #489 engedik befelé a kapitalizmust, ha nem tűnt volna fel... -
#488 hányinger propaganda! -
Rundstedt17 #487 -
#486 Milyen PM? Ááááááá tudom már ez az a komcsi propaganda dumálás amivel próbálod a többieket etetni mint a drága nagy vezír! Már vágom!
Majd küld már el a dátumát mikor írtam neked kösz! Képet is!
Amúgy ez szerintem egy teljesen jó érv volt, nem voltál képes rá reagálni. De megkérdezhetjük a moderátorokat is erről ... érted.. -
Rundstedt17 #485 -
Rundstedt17 #484 -
#483 elvtárs #479-ra legyél olyan kedves! -
Rundstedt17 #482 jó lenne ha befejeznéd a pm-ben való fenyegetést -
#481 Na álljunk meg egy pillanatra...te kevered a szezont a faszommal... az hogy te itt trollkodsz (Hogy ÉK stílusban toljam, utánad jártam) egész álló nap itt vered a faszod a monitor előtt...élteted a munkáspárt "fellegvárának tekinthető" ÉKt... (hozzáteszem egy elméletileg politika mentes fórumon, mivel tilos az SGn a politizálás) még te kifigurázol másokat, hogy nem e lehetne bezáratni a topicot...az hogy "szabadság van" nem azt jelenti hogy egy elméletileg politika mentes fórumon is politizálhatok a szólás szabadságra hivatkozva.
Ha már annyira szélső bal beállítottságú vagy, miért itt netezel és miért nem húzol dolgozni? Nem ez a te eszméd? Ne mond nekem hogy nincs meló, mert összeszarom magam. Bár nem tudom hol laksz, mert mondjuk ahonnan én származom még meg is érteném, de ott se lehetetlen találni ha ügyes vagy!
Na éljen Rákosi és húzzál dolgozni. Ja és még valami...van olyan hogy blog...az más mint egy nyílt fórum. -
Rundstedt17 #480 -
#479 "Nem értem Kim Jong Il-nek miköze van hogy veled RL mi történt?"
Talán mert az az elnyomó diktátor is kommunista?! Elvtárs (remélem hívhatlak így, megengeded...) mi az álláspontod a kommunisták által a világos (így ÉK-ban is elkövetett) bűnökről? Ez még érdekelne tőled... -
#478 látom a szövegértelmezés is problémát okoz.
nem lehetne=! zárjuk be de azonnal . -
Rundstedt17 #477 Nem gondolkoznak vakon elfogadják amit beléjük súlykolnak:S -
Rundstedt17 #476 Nem értem Kim Jong Il-nek miköze van hogy veled RL mi történt?
külön kiemeltem hogy ne látogassa a topikot akit nem érdekel a téma...