592
  • DarkSector
    Tomb Raider pont hogy most fog elvileg megszületni számomra. :P
  • SZilaJMaGGoT
    Hidd el, lehet kevesebb játék érdekel mint téged, és ebből még kevesebbel jutok odáig, hogy ki is próbáljam. Még sem bánom. Lehet kezdem kinőni a dolgot, mert eléggé casual player vagyok mostanában, szóval nem tudom, de ennyire szerintem sosem vettem komolyan a dolgot... :)
  • Fpocok
    Sajnos egyre több sorozat van, amit elkúrnak: dmc, tr, cod, wow, re... sorolhatnám.
  • DarkSector
    Hát ha ezt csinálnám mindegyiknál akkor eladhatnám a gépemet.
  • SZilaJMaGGoT
    Attól nem kötelező végigjátszani. Játszok vele egy félórát(van, hogy annyi se kell), ha szar akkor meg uninstall...
  • DarkSector
    Akit 20-30 játék érdekel a palettán annak nemgáz.
    Akit 3-4 cím, és egyre csak romlik a helyzet annak asszem jár a méérgelődés, persze belehalni nem fogok, csak ideiglenes szenvedés, DMC-nél pici előnye lett a siránkozásnak de nem volt elég mert csak az arcát modosították.
  • DarkSector
    Én is szarnék rá, ha nem érdekelne az a 2-3 sorozat sorsa amit tönkrebasznak lassacskán.
  • SZilaJMaGGoT
    Mer mi lesz villamosszék? :D Sosem fogom megérteni az ilyen mértékű elfogultságot... Ha elbasznak valamit én szarok rá, akkor is ha az elődjére még a f***omat vertem... :DD
  • DarkSector
    Nem az hogy nem szar, hanem megvan a véleményem.
    De mivel fan vagyok 1 részt se hagyhatok ki.

Ja és a 4-5 még határeset, de ez ami ebben van ez már kiveri a biztosítékot.
  • Seth
    Ha kimaxolod,ráadásul az 5. részben meg megszerzed az összes achievmentet,akkor az a játék nem lehet szar, kivéve ha mazohista vagy :D
  • DarkSector
    Már mikor a 4-5-ben a zombikat felváltotta az hogy ezek csak őrült emberek nem zombik, már mondom vége eláshatják magukat.
  • DarkSector
    Az hogy kipörgetek egy játékot nem jelenti azt hogy az attól még jó játék.

Mint írtam ezt is kipörgetem, de nem fogom megvenni, és a véleményem az hogy szar.
    4-ről is mindig az volt hogy elbaszták, nem félelmetes és kevés a logika benne.

Nekem etalon a resi 0-1-2-3
    Ebből is a sorrend: 2-1-0-3
  • DarkSector
    Ez van. :) Szemellenző kell majd. :)
  • Seth
    Most játszod az agyad? Torkonszartak a 4. résszel? De azért "csontra kipörgettem PS2-PC-n egyaránt"
    [hadd ne kelljen belinkelnem ezt a hozzászólásodat valahonnan]
  • SZilaJMaGGoT
    Nem arról beszélek, hanem, hogy ezen lovagoltok állandóan... :) Természetesen joga van mindenkinek véleményt nyilvánítani, de attól, hogy x-szer is leírod, hogy megerőszakolják a frencsájzt, attól még megerőszakolják. Ha én leírok egy gamet nem is nagyon nézem már, hogy mit infóznak róla hanem leszarom. Ne haragudj, semmi rosszindulat, csak fárasztó állandóan ezt a vergődést olvasni(tudom, ne olvassam, de kiszúrja a szemem). :/
  • DarkSector
    Ez a topik erre van, ha nem tetszik játsz vele, és ne olvasd el amit irunk.
    Jót nem irhatok ha egyszer szar lett.
  • DarkSector
    Jah elsőnek torkonszartak a 4.résszel, most mégdurvábban.
    Garancia nincs rá hogy visszatérnek valah a régi stílusra.
  • DarkSector
    Mondta valaki hogy ne játsz vele? nem? hétakkor? :)
  • SZilaJMaGGoT
    Attól még hallgatom a számaikat amiket szeretek, ha olyat adnak ki ami nem tetszik nem hallgatom és nem rinyálok... Tökéletes példa. :)
  • Fpocok
    Nem jó a példa. Mert pl ha van a zenekarnak egy stílusa, amit a fanok szeretnek. Aztán ez terjed általuk, egyre többen megismerik így, szeretik meg. Aztán a zenekar híres lesz, stílust vált és szar az eredeti fanokra.
  • SZilaJMaGGoT
    Ez érthető, de te pl. leírtad már az elején. Nem tudom mi értelme van 100000000000000x leírni, hogy szar. Ez olyan mintha másokat is megakarnál győzni erről, holott lehet, hogy valakinek tetszik. Lehet, hogy tényleg pocsék játék lesz, de én ezt csak azután fogom tudni eldönteni, hogy játszottam vele. Személy szerint pl. nekem a resi univerzuma mindig is nagyon bejött, de a játékmenet már kevésbé. Szóval oké, hogy vannak fanok akik szerint a resi attól resi amitől, számomra viszont ez is csak egy rész a sok közül ami vagy tetszik majd vagy nem.
  • DarkSector
    Azt a lemezt igen.
    Nem a sorozatot irtam le hanem ezt.
  • SZilaJMaGGoT
    Kit izgatnak a fanok? Engem nem... Ha nem tetszik nem játszol vele aztán szevasz... Vagy, ha egy zenekar kiad egy szar lemezt onnantól kezdve le is írod? :D
  • DarkSector
    Kulcskeresés nem is lehetne..mivel kivitelezhtetlen.
  • grebber
    Össze Resi filmben hent van.Ebben is az lesz.Egynek jó lesz!
  • DarkSector
    :)
  • Fpocok
    Úgy értem, hogy NEM BASSZA EL az eredeti történetet... ahogy a többi rész. És ez a játék.

Amúgy elég sajnálatos, hogy azt kell neki felhozni pozitívumként, hogy nincs is köze az eredetihez, nem kúrja el.
    K*rva anyád Paul W.S. Anderson
  • DarkSector
    Még az első se nagyon, a csaj az valami szuper kiborg a csajban, míg a re-ben egy gyönge sebezhető csaj aki mindentől "megijjed".
    Az valami csihi-puhi szarság, kb mint a FF film.
  • Fpocok
    Milyen film? A RE-hez max az első filmnek van köze... az meg nem a városban játszódik.
  • DarkSector
    Filmben nem lehet visszaadni azt az interaktivitást mint egy logikai survival játékban...
  • DarkSector
    Csak itt a bökkenő, hogy a filmeket lenézi az összes fan. :)
  • grebber
    Ha a film szemszögéből nézzük akkor teljesen jó a game hisz a filmek is atomhentek szóval zsírkaraj!
  • Seth
    Ezek szerint nem érted!
  • Fpocok
    Ezek szerint nem ugyanazt a videót néztük.
  • Seth
    De nem lesz része a fősztorinak (nem canon,eredeti sztorivonal ha így jobban tetszik), szabadon változtathatják a készítők, nem lesz semmi jelentősége.
  • Fpocok
    A 4-5 -el csak simán a történet folytatását KÚRTÁK el... de ezzel most még bele akarnak piszkálni az eddigi történésekbe is!
  • Seth
    Ez csak egy spinoff. Survivor részeken is felhördültek az emberek annak idején, kit érdekel? Majd jön Resi 6, aztán talán helyreáll az érzékeny lelki békétek.
  • Fpocok
    Jogos... :D
  • DarkSector
    Azután hogy kiderült a játékmenet számit ez valamit??? :P
  • Fpocok
    Akár jó is lehetett volna, ha csak a városban játszódik, de mi a fasznak kellett Leon-t is belekeverni? Mi a fasznak kellett megváltoztatni a történetet? Mi fasz?