592
-
#352 Még 15 Nap! -
#351 Pff -
A Resident Evil: Operation Raccoon City című zombis játék először PS3-ra és XBOX360-ra fog megjelenni, Észak-Amerikában március 20-án, míg Európában március 23-án. A PC változat pedig két hónappal később, május 18-án fog megérkezni kedvenc konzervdobozainkra. -
#349 -
#348 Nekem egyedül csak a fura futás,meg a kameraszög nem tetszik,a többivel látszólag semmi gondom! -
#347 MP játékmódok.
Akkor sem tetszik. -
#346 K. Csak nem voltam benne biztos. Ha neked bejött a l4d, akkor ez is bejön. Én viszon elég szomorú vagoyk, hogy egy "RE" játékot a l4dhez kell viszonyítani. Ez van sajna. Ízlések és pofonok. -
#345 ha már így
akkor elmehetnének fény- és hangeffektekkel ijesztgetős
doom és dead space irányba -
#344 Nem nem ez instant buy lesz L4D mehet a busba!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó nem is.De L4D -es része részemről igaz! -
#343 Remélem csak ironizálsz baszki :D -
#342 Azta rohadt!Nincs mese év játéka!!! KELL! MOST!!!!! -
#341 Pár gémpléj videjó.
Resident Evil Operation Raccoon City Heroes Gameplay
Resident Evil Operation Raccoon City Survival Gameplay
Resident Evil Operation Raccoon City Bio Hazard Mode Commentary
Resident Evil: Operation Raccoon City Team Attack Gameplay
Hát.... -
#340 Ez max Avatar vagy Lost Planet jegyeket tartalmaz de nem GeoW. -
#339 Left4RE
Kicsit olyan, mintha fogtak volna egy csomó ismerős dolgot és összekeverték volna. Aztán meg ráöntöttek egy kis L4D GeoW-t és kész. -
sublimaze #338 Azért ezzel szerintem semmi gond nincs... Ha annyira a realitást nézzük akkor 98-ban zombik sem voltak, ahogyan raccoon city sem(és ma sem léteznek...). :) -
#337 Nem azért béna mert konzolos, hanem mert aki demozza nem tud játszani. -
#336 Nagyon idegesít a Lost Plane 2-es karakterek :P mintha a Lost planet 2 kiegészítőjét látnám mozgás közben :P -
#335 98-ban micsoda cloacking systemük van. Beszarás. -
#334 4-5 egy rakás szar volt. Mármint resident evil játéknak. Még zombik sem voltak benne (6ban elvileg lesznek). És a pcs gameplayt nem a grafika miatt írtam (bár az is tény, hogy szebb a pcs), hanem az irányítás miatt. Sokkal jobb egy pörgős játékmenetet nézni, mint egy ilyen béna konzolosat.
ÚJ TRÉH-LER Én nagyon jókat mosolyogtam alatta. -
#333 Ha neked a 4. és az 5. rész szar volt, akkor a 6. sem lesz "finomabb". Valahol középúton lesz a 4-5 között. Azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy PC-s gameplay jobban nézne ki? Az 5. rész is ugyanolyan gyönyörűen nézett ki mindkét platformon. -
#332 :D -
#331 lol
-
#330 Az bebaszna :D Bár az sem lesz nagyon jó, de ahogy nézem, nem lesz olyan szar, mint a 4-5.
Amúgy valamit sosem fogok megérteni: Az ilyen videókat miért nem a pcs verzióval csinálják? Most általánosságban kérdem. SOKKAL JOBBAN NÉZNE KI A JÁTÉKMENET. Nem pedig... ilyen. -
#329 Hát az elég rossz hír lenne. -
#328 OMG bírnám, ha a Capcom előállna egy ilyen kijelentéssel:
A RE: ORC sikerén múlik a PC-s resident Evil 6 fejlesztése, megjelenése. -
#327 Hát ez ultra gáz. Szerintem mindenki jobban jár ha ez nem jön PC-re :) -
#326 -
#325 Resident Evil Operation Raccoon City - Nemesis Gameplay
-
#324 Nem hiszem.
Mindkettő játékot full komolyan gondolják. -
#323 -
#322 Ennyire akcióorientált legyen. ez mégis vmi. agyatlan hent, lövöldének tűnik :(
lehet szándékosan elakarják barmolni ezt a részt, hogy a RESI 6-ra ki legyen éhezve minden fan :) -
#321 WOW, most értem ahhoz a részhet, ahol a Birkin doktorral beszélnek. Próbálják összekötni a RE2-vel.
Kezét törném az összes capcomosnak, akiknek bármi köze is van ehhez. -
Ez még egy normális TPSen és kurvagyenge és vagy aki játszik vele, balfasz. Bár szerintem olyan tolja, aki már nem egy konzolos játékkal játszott, szóval vágni kéne az irányítást.
Ha nem ez lenne a neve ami, akkor elmenne. De így?
-
#319 siralmas. -
#318 Az első 10 perc -
mester1987 #317 remélem nem csúszik -
#316 A multiplayer az nem gond, ha árkádos lesz
Úgy utálom az időre menő küldetéseket :P -
#315 Sztori... az is lesz valami. De lesz horde mode, meg multiplayer, ahol ilyen arkados lesz. -
#314 De a sztori része is árkád lesz? mert a nemrég kiadott cinematic trailerből nem vonnám le, hogy árkádfos elsz a sztori része -
#313 Pedig de.