Resident Evil: ORC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Azta rohadt!Nincs mese év játéka!!! KELL! MOST!!!!!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Rayden02
Pár gémpléj videjó.<#lama>
Resident Evil Operation Raccoon City Heroes Gameplay

Resident Evil Operation Raccoon City Survival Gameplay

Resident Evil Operation Raccoon City Bio Hazard Mode Commentary

Resident Evil: Operation Raccoon City Team Attack Gameplay

Hát....<#nemtudom>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Ez max Avatar vagy Lost Planet jegyeket tartalmaz de nem GeoW.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Left4RE
Kicsit olyan, mintha fogtak volna egy csomó ismerõs dolgot és összekeverték volna. Aztán meg ráöntöttek egy kis L4D GeoW-t és kész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azért ezzel szerintem semmi gond nincs... Ha annyira a realitást nézzük akkor 98-ban zombik sem voltak, ahogyan raccoon city sem(és ma sem léteznek...). 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
Nem azért béna mert konzolos, hanem mert aki demozza nem tud játszani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Nagyon idegesít a Lost Plane 2-es karakterek 😛 mintha a Lost planet 2 kiegészítõjét látnám mozgás közben 😛

Fpocok
98-ban micsoda cloacking systemük van. Beszarás.

Fpocok
4-5 egy rakás szar volt. Mármint resident evil játéknak. Még zombik sem voltak benne (6ban elvileg lesznek). És a pcs gameplayt nem a grafika miatt írtam (bár az is tény, hogy szebb a pcs), hanem az irányítás miatt. Sokkal jobb egy pörgõs játékmenetet nézni, mint egy ilyen béna konzolosat.

ÚJ TRÉH-LER Én nagyon jókat mosolyogtam alatta.

Jaka923
Ha neked a 4. és az 5. rész szar volt, akkor a 6. sem lesz "finomabb". Valahol középúton lesz a 4-5 között. Azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy PC-s gameplay jobban nézne ki? Az 5. rész is ugyanolyan gyönyörûen nézett ki mindkét platformon.

Rayden02
😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fpocok
lol

Fpocok
Az bebaszna 😄 Bár az sem lesz nagyon jó, de ahogy nézem, nem lesz olyan szar, mint a 4-5.

Amúgy valamit sosem fogok megérteni: Az ilyen videókat miért nem a pcs verzióval csinálják? Most általánosságban kérdem. SOKKAL JOBBAN NÉZNE KI A JÁTÉKMENET. Nem pedig... ilyen.

Shep
Hát az elég rossz hír lenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
OMG bírnám, ha a Capcom elõállna egy ilyen kijelentéssel:

A RE: ORC sikerén múlik a PC-s resident Evil 6 fejlesztése, megjelenése.

Shep
Hát ez ultra gáz. Szerintem mindenki jobban jár ha ez nem jön PC-re 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

Rayden02
Resident Evil Operation Raccoon City - Nemesis Gameplay

Fpocok
Nem hiszem.
Mindkettõ játékot full komolyan gondolják.

Rayden02
<#gonosz3>

Prince23
Ennyire akcióorientált legyen. ez mégis vmi. agyatlan hent, lövöldének tûnik 😞

lehet szándékosan elakarják barmolni ezt a részt, hogy a RESI 6-ra ki legyen éhezve minden fan 😊

Fpocok
WOW, most értem ahhoz a részhet, ahol a Birkin doktorral beszélnek. Próbálják összekötni a RE2-vel.
Kezét törném az összes capcomosnak, akiknek bármi köze is van ehhez.

Fpocok

Ez még egy normális TPSen és kurvagyenge és vagy aki játszik vele, balfasz. Bár szerintem olyan tolja, aki már nem egy konzolos játékkal játszott, szóval vágni kéne az irányítást.
Ha nem ez lenne a neve ami, akkor elmenne. De így?

DarkSector
siralmas.

Prince23
remélem nem csúszik
Prince23
A multiplayer az nem gond, ha árkádos lesz

Úgy utálom az idõre menõ küldetéseket 😛

Fpocok
Sztori... az is lesz valami. De lesz horde mode, meg multiplayer, ahol ilyen arkados lesz.

Prince23
De a sztori része is árkád lesz? mert a nemrég kiadott cinematic trailerbõl nem vonnám le, hogy árkádfos elsz a sztori része

Fpocok
Pedig de.

Prince23
Remélem nem olyan árkádfos mellékszál lesz, mint a Mafia 2 két kiegészítõje. hogy idõre kell menni meg ien baromság, gyilokszám stb

Fpocok
Nézd meg a videókat. LEsz benne heroes mod vagy mi, ahol lehet menni karakterekkel.
Amúgy meg új szereplõk lesznek.

Fpocok
Lesz.

Prince23
Ebbe benne lesz Leon? vagy kifélék lesznek itt?

DarkSector
Miért ne lenne?
Tudtommal jön PC-re.

PC-re gondolom nincs bejelentve?!
DarkSector
Figy topikban valamit belinkeltek ami meg utána mmecáfolta ezt a hírt szóval nem hiszem hogy történt valami.
Bankkártyánál ugye nem tudnak sokmindent tenni csak ha tudják azt a 3 számjegyû kodot a karid hátuljáról.

Bár 1000 próbálkozásból tény hogy kijátszhatják.
Bízzunk benne hogy nem, a vicces számomra hogy csak nem is hallottam errõl a boltról még eddig.
Nem nagyon értem miért törték fel. Akkora nagy cég lenne ez?

grebber
Game-et most törték fel remélem adataimat nem nyúlták le! 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"Resident Evil: Operation Raccoon City City elõrendelési bónusz

Újabb érv a Resident Evil: Operation Raccoon City elõrendelése mellett.
A Capcom megerõsítette a tavasszal érkezõ Resident Evil: Operation Raccoon City angliai elõrendelõi bónuszainak hírét. Ha már most úgy érezzük, hogy nem lesz elég tûzerõnk a zombiapokalipszis visszaverésére, akkor mindenképp érdemes elõrendelni a játékot, ugyanis így egy Elite Weapon Pack-al gazdagodhatunk. Ennek tartalma egy Perforator shotgun, illetve egy Combat Sub-Machine Gun.

A GAME vagy Gamestation-ön keresztül elõrendelve a Power Weapon Pack-ra tehetünk szert, ami egy Anti-material Rifle-el és egy Combat Shotgun-al ajándékoz meg minket. Az erõsen multis darab ugyan nem a megszokott Resident Evil élményt tárja a rajongók elé, de ennek elllenére kíváncsian várjuk."

Prince23
Casual gamerek...

Fpocok
Akkoriban más idõk voltak. Plusz azért oda skill is kell, mármint a quakehez. Igen, szerintem skill kell oda is, meg csbe is.

Seth
Akkor mai szemmel a Doom, Quake konzolos játék ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Szerintem vannak jó konzolos játékok is. Itt a szar konzolos az gyakorlatilag ugyanazt jelenti, mint az agyatlan lövöldözõs játék.

Seth
a szar konzolost nem lehetett volna kihagyni ? Mintha az elsõ Resi nem PS1-en indult volna útjára. Nem a konzol a szar, hanem az emberek igényei

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Heroes mód nélkül jó lenne. Az annyira kiábrándító.
Emlékszetek arra, milyen volt régen az RE? Most meg egy szar konzolos, agyatlan lövölde lett ez is.

Prince23
Fpocok
Igen, láttam. Viszont a link, amit nyomtál, NEM JÖTT BE.

Prince23
Egy kommenttel alább :S

Fpocok
trailer

Na... ez jól néz ki. Faszán megcsinálták. De a legjobb az, hogy itt nincs benne egy ismert arc sem. Nem kúrják szét a történetet ebben a trailerben. Azt majd a full játékra tartogatják.

DarkSector
Ezt szokták hype-nak nevezni, vagy mézesmadzagnak, de a gameplay videóknak inkább hiszek inkább aszerint mondom még máig hogy kalap szar lesz egy
Resident 4 Dead