592
-
#392 Socomok azért nem rosszak, kár hogy ez is csak egy szar akció lövölde lett. -
#391 Oks de itt most nem kisebb fejlesztői bugokról van szó hanem eleve nem is azt akarták ami a Resident Evil névvel egybeforrt.
Hanem csináltak egy L4D TPS-t. -
mester1987 #390 Lószar a videók alapján már :)
Arról nem beszélve, hogy ez a Slant Six nem sok művet adott ki, egy ilyen címet átadni szégyen szerintem... -
#389 Sok az a 6.5 pont.
Amúgy ez a mocsokszar annyira fos szerintem hogy még warezba sem kell senkinek. :) Mert sehol nem, látni. -
#388 muhaha
Félkész játék... 6.5 -
#387 -
#386 Hát igen. Biztos hogy többen játszani sokkal jobb poén lesz. -
#385 6-7 órás nem olyan nagyon vészes vannak ennél rövidebb cuccok is! -
#384 Löncs "tré"ler
-
#383 pfff. :) -
#382 Bár sosem hittem volna, hogy valaha mondok ilyet... de ennél a RE játéknál a multi a lényeg. -
#381 A kampány nem volt túl hosszú :( -
#380 már csak pöcökre kellene. :) -
#379 csak azt nem tudom miért avan hogy a szar játékokhoz gyártanak mindig jó cuccokat a.
A fasza játékoknál meg legtöbbször van 2 papír meg egy soundtrack... -
#378 Ilyen táblát akarok. -
A Raccoon City tábla eléggé bejövős! De ez minden special editionhöz jár? Mert,ahogy olvastam a részleteket a kiadásról sehol nem említették... -
#376 PSen is van már.
Seth: egyik kezdő oldalam. -
#375 Látom azért képben vagy warez ügyben :) -
#374 Egyelőre csak xbox-ra. :P -
#373 Jaja! -
#372 APA KEZDŐDIK! -
#371 Amúgy nálam a sorrend:
2-1-3-.... -
#370 Jah. Értem. -
#369 Meglepett? :) -
#368 Úgy értettem mint mester barátom hogy a 3. még jo volt, az volt az uccso normális játék. :)
Vagyis a 4.rész már nem volt az igazi. -
#367 Miért? Mi bajod a hárommal? Szerintem SIMÁN belefér. Én szerettem a hármat. Ráadásul voltak benne újítások is: Craftolható lőszer, választási lehetőség... Szóval jó volt.
Neked miért nem tetszett? -
#366 OUCH! -
#365 Mármint a 3.-al. -
#364 Mármint a negyedikkel. -
mester1987 #363 Szerintem a Resident Evil név az 5. résszel kaput. -
mester1987 #362 Előzetes, hát nem dobtam hanyatt tőle az tuti!
-
#361 Elfelejtettem írni hogy én olyan szemmel nézem hogy mit vennék meg, egy régimódi fasza RE6-ot megvennék magamnak, de ezért nem mertek kiadni, ezért a RE6-ért.
Ha ez lesz.
Ez az ORC meg szerintem a 300ft-os limites listámba sem egyhamar kerül bele PC-n. -
#360 Hát hogy kimaxolom-e az nem feltétlen tuti, mert vannak kedvenc játékaim amiket egyszerűen abbahagytam idővel, de majd kiderül, persze ha olcsón origiba meglesz akkor igen de félek hogy nem, csúnya verzióban meg nem lesz sajnos acsivment...:D
Amit eddig tudok róla az nem tetszik. -
#359 De azért majd azt is kimaxolod mint a 4-5-öt. Ne legyél már álszent, te is tudod ,hogy szórakozásnak remek lesz. -
#358 inkább a vagy nem. :P -
#357 a teszteket megnézem és meglátjuk :)
a Resi 6 sztem majdnem biztosan jó lesz
(vagy nem :) -
#356 Hát megvételre nem is.
De engem ez konzolon sem fog érdekelni, nemtudom a többi konzoltulaj hogy vélekedik, sőt a 6 sem. -
#355 PC-n meg úgysem érdekel senkit :D -
#354 ja. :P -
#353 A konzolos verzió megjelenéséig...