1611
Saints Row: The Third
  • Dj Tommy
    Neked is és Ratgab-nak is ment a cimbora kérés.
  • Maxtreme
    Köszönöm, akkor én voltam balf*sz :)
  • IMYke2.0.0.0
  • ratgab
    Akkor örök harag....

Jól tetted amúgy!

Legfeljebb törlöm a jelölést.... (Nem törlöm, csak poénkodok )
  • IMYke2.0.0.0
    Vettem a pofátlanságot és elküldtem neki privátban a profilod elérhetőségét. Remélem, nem követtem el nagy hibát...
  • ratgab
    Pedig ratgab az! Majd ha hazaérek linkelem a profilomat és úgy simán fel tudsz venni, vagy nézd meg Weskerét, neki is fel vagyok véve, vagy Imy-iét.
  • Maxtreme
    hmm. Mi a steames neved? Ugyanis az itteni nickedre rákeresve, nem jártam szerencsével. :)
  • Maxtreme
    pedig van különbség. Főleg a tükröződés milyensége ami nagyon szembetűnő! :)

Felveszlek én is steamre. A hét vége felé már keresni fogok valakit coop ügyben ha nem baj :D (aki épp online lesz)
  • ratgab
    Persze!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem ér! :))))))
  • wesker24
    Nyugodtan !
  • CalebJoe
    felőlem
  • Dj Tommy
    ratgab, CalebJoe, wesker24:
    Felvehetlek benneteket Steamre?
  • wesker24
    A többi felesleges kacat de ez alól csak Imy a kivétel ö megszállotan saint 3 fanatikus ! :D
  • wesker24
    Ott Phoenix30 vagyok !
  • IMYke2.0.0.0
    A többi sem felesleges, ha szeretsz nevetni - de amúgy igen, a Season Pass a legjobb választás, ha a sztori kiegészítésekre hajtasz. Ez a csomag mindenképp kötelező :)
  • BAk3R
    erre gondolsz?

Saints Row: The Third Season Pass DLC Pack

többi cucc akkor fölösleges úgymond?
  • IMYke2.0.0.0
    Én még vásárlás előtt állok, de ha meglesz a játék, és persze leccuppantom erre a gépre a teljes csomagot, akkor állok rendelkezésre én is - vakon játszom már a Saints Row 3-al :)))

Az más kérdés, hogy "multiban" minden más.
  • CalebJoe
    ott is wesker24 vagy?
  • wesker24
    Én mindig fent vagyok vegyél fel a steamre azt nyomathatjuk ! :D
  • CalebJoe
    lol mindenki játszik vele, én már hónapok óta vagy 2 emberrel tudtam coopozni mert sosincs fent senki
  • MerlinW
    Dehogynem, teljesítményt. Ha nincsenek telehányva tesszelációval és egyéb GPU igényes effekttel, a DX11 algoritmusai 30-40%-al hatékonyabbak, mint a DX9-é.
  • ratgab
    Szerintem annyira árnyalatni a különbség 9 és 11 alatt grafikában, hogy az hihetetlen. Nem éri meg a 11 még mindig. Nem ad annyi plusszt.
  • MerlinW
    Radeon 58xx,68xx,69xx,78xx,79xx, GTX5xx,6xx

A legegyszerűbb, ha kipróbálod. Ha lassú 11-el, akkor játszol 9-el.
  • xxxpaulxxx
    Köszi:D
    Mi számít modernnek? Nem tudom eldönteni hogy fut jobban a játék nálam, de talán 9en:)
  • MerlinW
    Modern VGA-val jobb teljesítményt ad a DX11. Látványban szerintem semmi.
  • ratgab
    Nyugodtan lehet keresni engem is coop ügyben.
  • xxxpaulxxx
    Nagy különbség van a DX9 és 10/11es verzió között?:D
  • Dj Tommy
    Én csak most vettem meg akcióban a gamet, de szívesen kipróbálnám a coop módot.
    Remélem, valaki játszik velem is majd.
  • MerlinW
    Velem is lehet bohóckodni, vegyél fel Steam-en
  • wesker24
    Ahogy én is szivesen állok rendelkezésedre !
  • gabor9
    ha gondolod én szívesen leszek az akivel szétlövöd az ellenség seggét:D
  • wesker24
    Egyedül csak a Season Passt vedd meg a többi felesleges kacat csak !
  • BAk3R
    hali, én most vettem ezt meg steam-en.
    kérdésem az volna, hogy látom, hogy van vagy 15 kiegészítő pack meg dlc hozzá. ezek mennyire szükségesek, vagy csak ilyen skin-ek? köszi.
  • Maxtreme
    Srácok. Látom a statisztikák között van 41 darab coop misszió. Ez az alap sp-s történettől teljesen független dolog?
    Mert ha igen valakivel innen nyomhatnánk majd :D Jobb lenne úgy mint valami hót idegen üzbég 12 éves vérpisitvel :)
  • xxxpaulxxx
    Köszi szépen:)
    A második részt is mindenképp végigviszem majd, mert nagyon tetszik, csak sajna az is azon játékok sorsára jutott, amiket elkezdtem, de aztán félbehagytam és MAJD befejezem:D
  • Calver
    második rész után pár hónappal(?) játszódik, vannak visszautalások, meg ugye a karakterek egy része is még onnan jön (Pierce, Shaundi), de azt leszámítva... másik város, más hangulat (második rész sokkal sötétebb és gonoszabb, ez inkább... kattant), történetileg sem nagyon kapcsolódik hozzá helyszínváltás miatt, szóval szvsz nyugodtan nekiugorhatsz.

viszont második részt is nagyon ajánlom (főleg ha konzolod is van), mert zseniális.
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok!
    Megvettem most a steames akció keretén belül a játékot és az lenne a kérdésem, hogy mennyire függ össze a 2. rész "történéseivel" a játék?:D Csak mert azt anno elkezdtem, de félbehagytam (nem azért, mert nem tetszett volna... viszont ez most sokkal jobban érdekel:D)
  • MerlinW
    igen
  • Fpocok
    Kampányt hány fősen lehet tolni coopban? Csak 2?