Saints Row: The Third

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gamersgate-n 7 euróért van season pass és 15 euró ! Vegyétek vigyétek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Norberto065
Hogyan tudom kiszedni a cheateket,mert állítólag addig nem aktiválodnak az archimentek.

Ha valaki lát olcsón season pass-t vagy DLC-ket, akkor ide írja már be légyszives, vagy dobjon nekem egy pm-et.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
sziasztok nekem kilép a játékból ha a bandám öltözékét megváltoztatom

mit csináljak
sziasztok. nekem nem engedi hogy elmentsem a jatekot. azt irja ki, hogy nincs eleg helyem. pedig van. tudna valaki segiteni? hogy lehetne megoldani?
ebben a játékban csak én nem találom a 1280x1024-es felbontást?
Norberto065
Szevasztok !

Segítséget szeretnék kérni abba hogy eddig letöltött verzióval játszottam és nemrég vettem meg a játékot és a mentések nem jók az eredetibe.
Valahogy meglehet oldani hogy lássa a játék ?
Elõre is köszönöm.

grebber

3Error
"ojan", "órjás", "lessz"... látom te is tanult ember vagy... <#whatever>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
ötletes...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem rossz.
Maxtreme
hát jah, azért nyilván nem annyira kidolgozott mintha alapból beleintegrálták volna fejlesztõk, de még gondolom finomít rajt a gyerök' :)

Maxtreme
jah utána rájöttem hogy kimaradt, de gondoltam úgy is jelzitek ha kell, akkor majd dobok linket :)

Kicsit fapados, de nem rossz! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Csak a linket felejtetted el adni a többieknek: Ebben a topikban a letöltés, a fixek és a használati utasítás.

Videó: Youtube

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Beszabehu' mit találtam :)

Belsõ nézet az összes jármûnél.
Nem lenne rossz ha a jövõben megjelenõ HD textura pack az autók mûszerfalára is kiterjedni. Úgy lenne tökéletes, de így is egész feelinges. :)

Volt akinél fagyogatott a játék?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maxtreme
Meg még jó pár játékban az elmúlt évekbõl.

Amiga
De van, Codemasters F1 2011-ben van splitscreen.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Fpocok
Így van!
Pcn splitscreen? Ilyen már nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez szerintem nem osztott képernyõ csak egymás mellé lett téve a Coop játék ami két különbözõ gépen futott.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Split screen be lehet vele játszani mert videot láttam róla de hogy kell ugy elindítani nem tudom:(És elvileg PC-s videó

http://www.youtube.com/watch?v=H0jcyXlrwQo

Amiga
Na jön egy 80 MB-s patch, úgy látszik, megcsinálták.

Amiga
Na ebben legalább az a jó, hogy sokaknak nem jó, szóval hamar lesz rá megoldás.

Megnéztem offline módban is, de úgy se megy.

Nálam is ugyanez van.

Wesker: Nekem ma szedett le valami update-t, nézd meg te is szerintem neked se jó most már.

CalebJoe
a hivatalos fórumon is csomó ember hót ideg hogy nem indul valami tegnapi update óta a game
Amiga
Pedig eddig 87 órám van benne. Szóval ha nálad DLC nélkül, akkor is elszúrtak valamit tegnap.

Amiga
Nálam ugyanezt produkálja ma reggel óta.

CalebJoe
mindenbõl új van fent a codec eddig se kavart be
wesker24
ott nálad lesz a gond !

VcRedist DirectX Vga Driver Sound Driver vagy egyéb codec ami bezavar ?

Nálam semmi gond nincs vele !
CalebJoe
Én tegnap vettem meg dlc nélkül és nem indul bevillan egy fekete kép és vissza az asztalra semmi hibaüzenet, gratulálunk újból a Volition-nak nem elág hogy egy csomó embernél még mindig szarul megy még ez is.
Amiga
Az új DLC-t leszedte steamról (Gangstas in space - season pass miatt van meg) és azóta nem indul. Találkozott ilyesmivel valaki?

CalebJoe
köszi
Fpocok
Igen. Ott, ahol ratgab írta. Én már vettem ott jó párszor.

CalebJoe
hol kerül annyiba engem érdekelne
És azt hogyan lehet elérni hogy a billentyüparancsokra elõjöjjön?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Akkor megveszed kétszerannyiért :D

Maxtreme
Ragaszkodom a dobozos verzióhoz, ez van :)

Fpocok
3.7k ért van kulcs, az nem jó?

grebber
Hát igen sajna ez van!Ez furcsamód nem kapott még eddig semmi nagy leárazást!

Maxtreme
Gyerekek. Emberi áron kishazánkba megvásárolható valahol ez a játék? Kb 4 boltot néztem, de sehol nincs raktáron. Ráadásul az árak között is nagy a szórás, 7.900-tól 13.500-ig van minden. <#whatever>
Most kezdem megbánni hogy nem vettem meg megjelenéskor... (bár akkor sem volt túl sok helyen emlékeim szerint)

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ryder62
Nálam igen.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nálatok müködik az Xfire a játék alatt?

meg kell keresni õket, nem jelennek meg automatikusan a térképen. itt vannak