Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mit csináljak
Segítséget szeretnék kérni abba hogy eddig letöltött verzióval játszottam és nemrég vettem meg a játékot és a mentések nem jók az eredetibe.
Valahogy meglehet oldani hogy lássa a játék ?
Elõre is köszönöm.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Videó: Youtube
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Belsõ nézet az összes jármûnél.
Nem lenne rossz ha a jövõben megjelenõ HD textura pack az autók mûszerfalára is kiterjedni. Úgy lenne tökéletes, de így is egész feelinges. :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
http://www.youtube.com/watch?v=H0jcyXlrwQo
Wesker: Nekem ma szedett le valami update-t, nézd meg te is szerintem neked se jó most már.
VcRedist DirectX Vga Driver Sound Driver vagy egyéb codec ami bezavar ?
Nálam semmi gond nincs vele !
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Next PC upgrade: 2022
Most kezdem megbánni hogy nem vettem meg megjelenéskor... (bár akkor sem volt túl sok helyen emlékeim szerint)