1611
Saints Row: The Third
  • xxxpaulxxx
    De konkrétan mire gondolsz? Nem trollkodni akarok, csak ténylen nem tudom miért érzed többnek:)
  • IMYke2.0.0.0
    Számos Activity kimaradt, ez tény - helyette kaptunk mást. Mondhatni, egyensúlyra törekedtek a srácok ezen a téren.
  • xxxpaulxxx
    Hmm... akkor majd megpróbálom újra:O
  • Maxtreme
    ..vagy mi is azok vagyunk
  • Maxtreme
    nincs :) Ez az alap.
  • Maxtreme
    A fene tudja. Activity téren azért nem tuti. Igaz hogy jött pár új, de eltűnt a süllyesztőbe annál több. (persze itt nem arról van szó 1:1 kopizzák le az elődöt, de valahogy a másodikat én is többnek éreztem.)
    Lehet csak azért mert azt láttam először, nem a harmadikat :D
  • xxxpaulxxx
    Király, nem vagyok akkor beteg!
  • xxxpaulxxx
    Jah de várj... nálad szokásosan ez a játék is fel van tunningolva, ha nem tévedek:)
    Amúgy csinos!
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan, én is ezért indítok minden "nézd a hátam" típusú játékban női karaktert.
  • Maxtreme
    pontosan :D
    Sok vita folyik ezzel a dologgal kapcsolatban, mindenesetre ahol lehet, én is mindenhol csaj karaktert indítok. :D
  • xxxpaulxxx
    Miben több? Azon kívül, hogy nem akarta magát komolyabban vetetni és szebb a grafika (esetleg több az unlockolható ability... de ezt passzolom)
  • Maxtreme
    Nekem anno ezt sikerült összehoznom :D katt

De tény amúgy hogy a harmadikban szebbek a karakterek, emiatt könnyebb dolga van az embernek.
  • xxxpaulxxx
    Huhh... pedig már kezdtem azt hinni, hogy bennem van csak ilyen "perverzió":)
    Még ha nem is az azonosulás miatt (még jó), de azért szívesebben nézek ennyi időn keresztül egy nőcit hátulról, még ha nem is real:D
  • IMYke2.0.0.0
    "3 (majdnem) mindenben kevesebb"

Ez a klasszikus placebo effektus :) Nem kevesebb, éppen ellenkezőleg: a 3. rész tartalmát tekintve több, mint a 2., csak - ahogy írtam már - másra "mentek rá" a srácok.
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet bizony jó nőt gyártani abban is.
    Én mindkét részben nőcit indítottam - több végigjátszás során is.
  • xxxpaulxxx
    Nem direkt... én egy szóval sem mondtam, hogy a 3. rossz játék lenne... mert akkor nem játszottam volna vele eddig majdnem 24 órát (aztarohadt... most azért megrökönyödtem, amikor ezt megláttam:D)
    Csak most így újra játszva a 2-vel rá kellett jönnöm, hogy a 3 (majdnem) mindenben kevesebb... szerintem.
  • Maxtreme
    pedig lehet ott is jót csinálni! :)
  • xxxpaulxxx
    Mondjuk ami nagyon undorító, azok az emberek textúrái... a Thirdben egy gyönyörű csajkaraktert csináltam, a 2-ban is megpróbáltam ezt most, de nem jött össze
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, direkt a 2. rész oldalára húzol.
    Nincs ezzel baj, mert én is imádom, mindkét részt - de észre kell venni: a 3. részben egészen másra gyúrtak, mint a 2.-ban.
    Emellett, mindkettő gyönyörű bika erős gépeken.
  • Maxtreme
    a 2 látványvilága nagyon vegyes. Van ahol nagyon szép (a belső terek nagy részben) de általában valahogy nem áll össze a dolog. Valahogy olyan nem tudom.. amatőr :)
  • Maxtreme
    a sr2 simán szarabbul futott mint a gétéja :D (de ettől függetlenül annyira lekötött hogy akkoriban is "végigszenvedtem", az utóbbival ellentétben. :) )
  • xxxpaulxxx
    Egyébként nézzetek hülyének, de nekem még a grafika is jobban tetszik a 2. részben. A 3. túlságosan "rajzfilmes". A 2-ban pl gyönyörű az ég szerintem:)
  • Maxtreme
    * az akkori gépeken. (csakhogy ne legyen szóismétlés )
  • xxxpaulxxx
    Hmmm... GTA4 effektus:D De azt mégis imádták/imádják, ezt meg nagyon lehúzzák sok helyen... aztán lehet csak bennük maradt a szálka a kezdeti verzió miatt:)
  • Maxtreme
    amikor megjelent a második rész PC-re, az akkori pc-ken kb használhatatlan volt. (nem volt ritka az egy jegyű fps szám sem)
  • IMYke2.0.0.0
  • Maxtreme
    tudom. Nem rég végig is nyomtam harmadjára. :)
  • xxxpaulxxx
    "2. rész: IMÁDOM.
    3. rész: IMÁDOM"
  • xxxpaulxxx
    De miben kúrták el? Mert igazából nekem mind2 ugyan úgy fut a gépemen (persze a 2 fullon, a 3-mat picit vissza kellett vennem:D)
    Amúgy még egy pár dolog, ami eszembe jut: Jobban bejárható belső területek, még, ha feleslegesek is, sokkal jobban (külsőre) személyre szabható autók és amin kiakadtam az a környezet... ÉL
    Bementem a reptérre és ott ült néhány ember a váróban, notebookon pötyögve az ölükben:D
  • IMYke2.0.0.0
    Vedd elő újra - a STEAM-es javítások dobtak a dolgon.
    Dobozos. önmagában futó példányokra sosem dobtak ki javítást. A WRZ-scene is lemaradt számos javítással.

2. rész: IMÁDOM.
    3. rész: IMÁDOM
    End of Story.
  • Maxtreme
    Én pl sosem mondtam h a 2 rosszabb, sőőőt (amit írtál az pontosan így van)
    A gáz hogy a pc-st technikailag olyan szinte elb*szták hogy az hihetetlen.
  • xxxpaulxxx
    Miért szeretik az emberek jobban a 3. részt, mint a 2.-at?
    Most, hogy már majdnem végigvittem a third-öt, picit elkezdtem a 2vel is játszani és rájöttem, hogy kár volt megvenni a 3mat... nah jó azért ez túlzás, de a 2ben egyszerűen sokkal több a tartalom. Több fegyver, többféle activity, az unlockable dolgokat nem csak úgy megveszed, hanem meg kell értük dolgozni (activity), történet is jobb...stbstb
    Ennyire rossz lenne az irányítása billentyűzeten? Vagy miért utálják?
    Nektek mi a véleményetek?:)
  • BAk3R
    most kipróbáltam dx9-ben, így simán fut. dx11-en miért nem?
  • BAk3R
    Hello!

Eléggé lagol nekem a játék és nem értem miért, kb high-on ugyanúgy, mint teljesen low-on. ötlet?

laptopon játszom ilyen paraméterekkel:
    HP pavilion dv6-6b08eh (A8-3510MX @ 2.4/2.7GHz, 8GB DDR3 1333MHz, 1TB HDD, Radeon HD 6620G 512MB DDR3 + Radeon HD 6750M 1GB GDDR5 @ 750/900MHz)
  • IMYke2.0.0.0
    Bloodsucker animáció + minden automatikusan aktivált bónusz letiltása
    A v2-t kell letölteni, de ezt fontos tudni hozzá:

"The player just won't be able to purchase the upgrades at level 1, 7, and 15. They aren't really a lot of money anyway, so shouldn't affect earning potential too much. See v2 attached."

• renato999
    Tegnap a Steam Summer Sale-en sikerült bejjítanom a SW3 frencsájz packet, és coop társat keresek :) Mivel tegnap kezdtem még nagyon az elején vagyok nem is volt még időm játszani vele. Ha valaki akar jönni játszani akkor vegyen fel steamen, a nevem renato999898
  • Maxtreme
    Hát látták hogy jól fogy, így nekik is megéri pénzt fordítani a foltozgatásra. valahol érthető a dolog! :)

De amúgy igen. Az eredeti már most sokkal jobban megy mint a virágboltos verzió. (mondjuk nekem azzal sem volt gondom, de az originé látványosan több az fps)
  • Maxtreme
    Red Faction Engine Was Considered for Saints Row 3
  • IMYke2.0.0.0
    Iciri-picirit azért korábban is tették - a patch logok erről árulkodnak -, de valóban, a nagy akció sokat lendíthet a folyamaton: és én ennek nagyon örülök :)
  • grebber
    Volition still working on Saints Row: The Third PC performance issues

Most hogy a fél világ megvette occsóért (én nem nekem ez az ár rengeteg) gondolták ideje lenne.
    Kicsit megkésve de legalább foglalkoznak vele