Megjelent a Firefox 4

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király hogy már nem megy G4-en. Nagyon komplikált lett volna.
Gerygrey
Gerygrey
FF alatt ez is szépen megy.

Az más kérdés, hogy CoolIris néven régóta létezik FF-hez ilyen addon, ami sokkal szebben tudja ugyanezt.

http://www.cooliris.com/
SirAlo
a microsoft oldalan minden ilyen 3D-s cucc sokkal gyorsabb IE-n, http://ie.microsoft.com/testdrive/Performance/FlickrExplorer/Default.html

ez tetszik😊 3Dbe lehet képeket keresni a neten , IE-n nagyon fürge xd

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Nincs valami hasonló teszt amit nem az IE , Chrome vagy a Firefox csinált ? Fishbe erõsen vezet az IE nálam

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Gerygrey
Ez a FishIE Tank gondolom masszívan IE-re van optimalizálva. Ehhez képest szépen fut FF4 alatt, 500 halnál "esik le" 58-59 FPS környékére, 1000 hal már leviszi 45-re. Mondjuk meg van nyitva 8 tab, plusz Photoshop és Winamp megy a háttérben, mindez 1920*1080-as felbontás mellett...

(Kíváncsi lettem volna az IE eredményére, de 8-assal nem megy, a 9-est meg nem fogom csak ezért felrakni)
SirAlo
Jah helyesbítek, én nem kapcsoltam be IE-ba a gyorsítást jól, 49 FPS , szóval IE a leggyorsabb 3D-be

SirAlo
Kapcsold be Chrome-ba a GPU gyorsitast ( cimsorbe beirod about:flags es ott) Nalam Chrome gyorsabb FF-nel FishTankba, Firefox 1000 hallal 33 FPS es Chromeval 38-39 FPS, IE-rol meg inkabb nem is mondok semmit..., szinte allo kep van 1000 hallal, 14 FPS van 20 db hallal.... most vagy en nem kapcsoltam be IE-ba a gyorsitast vagy ennyire sz*r a GPU gyorsitasa

amúgy a chrome hw gyorsítása bugos, néhány js utasítás elszáll tõle.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

"már hardveres gyorsítás is van benne ami operában nincs." fail a 11.50-es alphában már van 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Nagy marhaságot írtál, megint 😊 de csak így tovább.

Ezt mire alapozod, hogy a leggyorsabb?
Google bácsi azt mondta és, akkor így is van?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Sajnos ez nem feltétlen a böngészõ hibája. De a "feltétlen" szót akár ki is hagyhatnám. Ha mindenki ragaszkodna a szabványos weboldalak készítéséhez nagyon hamar javulna a helyzet. Lefutattam erre az oldalra egy ellenõrzést.

Result: 222 Errors, 32 warning(s)

<#ijedt>

De ha nagyon akarod mondhatok olyan oldalt amibe FF és chrome bicskája is beletörik. Mindkettõ elhalálozik. Az Opera csak sz@rul mûködik. Az IE8 viszont mûkszik. Ezzel együtt nem merném állítani hogy az IE a legjobb.
Tisztább lenne a kép ha csupa szabványos weboldal létezne. Félek tõle ez még mindig nagyon messze van.
FF4: 500-ig semmi gond, 1000-nél már lassul (35 FPS). Operán és Chrome-on már az elején érezhetõ a lassulás. 200-nál már szinte megdöglik.
Mardel
Tényleg ha már a Chrome elõkerült, nemtudja valaki, hogy az AdBlock bõvítményében hol állíthatnám be, hogy az oldalakról a checkboxokat ne tûntesse el?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Megtörhetetlen
Nem tudom az kétségtelen tény, hogy az ff4 most nagyon hasonlít az operára nem azt állítom, hogy lenyúlták a design vagy ilyesmi, de hasonlít...
Az is tény, hogy a chrome gyorsabb, lehet vitatkozni meg helyzetekre fogni de ha számokat nézem az gyorsabb... inkább megszokás kérdése ez szerintem....
Szubjektív hogy ki mit szeret, de ha reálisan nézem sebesség függvényében és megkockáztatom használhatóság terén is jobb chrome!

fry day fry day sálálálláláá

NEXUS6
Adok egy próbát majd a FF4-nek, mert az Opera sem tökéletes, pl pont az SG hsz ablakát kezeli gyehenna módon.
Szóval ezúton tájékoztatok mindenkit, akit pl az utóbbi idõkben esetleg megsértettem az az Opera hibája, mert pl marha macerás visszagörgetni a szöveget.
<#hehe>

Ennek ellenére tartok tõle, hogy vissza fogok térni.
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Vicodin eladó. Szokat óccón.

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

*A Chrome a leggyorsabb böngészõ*

na ki a szerencsétlen fanboj ? 😊
miért véded a krómodat ennyire?
ki a nagyobb fanboj? 😊

* Az meg, hogy azt hiszed, hogy mindent operától lopnak egyenesen nevetséges.*

hol írtam hogy mindent az Operától lopnak?
túl szelektíven olvasol
sebaj te dolgod 😊

Miért nem a 0,75%-os Statcounter számadattal dobálózol...
Mindenkinek az releváns amiben hisz, nekem ez.

Narxis
Jó volna ha nem írnál ilyen bõdületes marhaságokat, az Opera 11-rõl volt hír az sg-n. Minden nagyobb böngészõ fõverziójáról írnak. Ostoba fanboy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
A Chrome a leggyorsabb böngészõ te szerencsétlen lévén már hardveres gyorsítás is van benne ami operában nincs. Az meg, hogy azt hiszed, hogy mindent operától lopnak egyenesen nevetséges.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mondjuk az a statisztika kissé csalóka. Valószínûleg arról van szó, hogy a Linux alapú oprendszerek vannak 5%-on. A Linux maga 1%, de a Linux alapú mobilok, pl Android, megdobják a statisztikát. Hozzá kell tennem, hogy pl az Android is pont az ellentétes filozófiát képviselik mint a Linux, azért tudnak terjedni.
igazad van a jót felesleges reklámozni 😊

az új FF4 ben is annyi Opera dologra ismertem rá, de végül is jó dolog, ha már lopnak az Operától, akkor csak nem lehet annyira rossz 😊 ugye ? *Komolytalan *

mindig agyon dicsérik a rókát meg a krómot
de elsiklanak a saját böngészõjük új funkcióikról, amely funkciók nagyon hasonlítanak az Operáéhoz.
vajon miért ? 😊
ez költõi kérdés volt...
én Operát használok Elsõdleges böngészõnek, másodlagosnak meg a rókát, de szegény rókát is csak szökõ évente veszem elõ 😊
a króm meg csak majmolás, nem gyorsabb a rókánál, pláne az Operánál !

De attól is függ a FishIE-tank, hogy mekkora felbontáson és mennyi hallal futtatod. 20 hallal 1600x1049-es ablakméretnél 10 FPS alaplapi Intel VGA-val (82945G Express) nálam. User error-e? 😊
"jó volna ha az SG.hu is nem csak errõl a 3 divat böngészõrõl írna.
az Operáról alig jelennek meg cikkek."

Jó bornak nem kell cégér. <#kacsint>
A "user error" nem a felhasználó hibája, hanem a programfejlesztõé.
direwolf
Ez a FishIE-tank nekem stabilan 20-23fps-t produkál egy szutyok "alaplapi" intel VGA-s laptopon FF4-el. Szerintem gondolkodj el a user erroron <#eplus2>

There\'s no replacement for displacement

Én kb 3 hónapja áttértem a Chrome-ra, mert azt tapasztaltam, hogy a róka egyre szarabb sajnos. Azzal kezdõdött, hogy egyik napról a másikra eldobta az összes, weboldalakhoz mentett jelszavamat, amibõl volt vagy 3-400, és hiába használtam az X-Marks-ot, egyszerûen nem volt hajlandó visszaállítani a jelszavaimat. Na ezen kicsit kiborultam akkor.
Aztán folytatódott azzal, hogy egy-két alkalommal használtam a Chorme-ot, és azt vettem észre, hogy a weblapok sokkal gyorsabban töltõdnek be, gyorsabbak a flash alapú, vagy sok flash-t tartalmazó oldalak, és a videómegosztó oldalak is stabilabbak, pl a Youtube sem szaggat, mint a Fox-nál. Tegnap, feltelepítettem a 4-es verziót, elkezdtem beállítgatni, és a beállítás lapon, amikor kiegészítõket akartam hozzáadni, egyszerûen az egész Firefox ablak többször teljesen feketére váltott, majd pár kattogtatás után az egérrel újra látszódott. A weblapok semmivel sem gyorsabbak rajta mint régen(legalábbis amiket én látogatok) és a Microsoft FishIE-tank-ja sem gyorsabb, sõt, éppúgy akad, illetve ingadozik a sebessége, mint a 4-es elõtt.
Szóval én egyelõre óriásit csalódtam a FF4-ben, szerintem nagy volt a nyomás elsiették a kiadását, mert a konkurencia bizony beelõzte õket. Azért bizakodó vagyok, várom a frissítéseket, hátha még jó is lesz egyszer.
Addigis marad a Chrome az X-Marks és a LastPass...

pfff...

gothmog
"Pont úgy viselkednek, mint a Linux-kockák, akik minden Windows topikot telekotyognak a felsõbbrendûségükkel, miközben a rendszert használók száma az 1%-ot is alig közelíti meg."
Pont úgy viselkedsz, mint az önkéntes windows kommentelõk, akik mindenhol ingyen védik a szegény kis microsoftot (mert az -szegényke- nem képes amúgy megvédeni magát, így a te segítségedre is szüksége van) a gonosz linuxerektõl. Megvédeni a linuxerektõl bárhol, még ott is, ahol amúgy nincsenek. Merthogy, tessék csak megnézni, ki kezdett elsõnek a linuxról pofázni egy firefoxos hír alatt...

Egy olyan OS, ami évtizedek óta létezik, ingyen van, gyenge gépen is elmegy, mégis csak kb fele annyian használják mint a prémium árazású macre készült minimum egzotikus OS-t pontosan ugyanaz a kategória mint az Opera a böngészõk között. Vagyis nem felsõbbrendû, hanem gagyi, csak nem látja be egyetlen használója sem - ami egy évtized "rossz házasság" után nem is csoda.
Windows szerveren beteg dolog, linux desktopop - ennyi.
B0nFire
Ne vedd magadra, nem neked szólt, és nem is azt linkeltem. Ha jól emlékszem, én a böngészõkre voltam kíváncsi. A Linux azon az oldalon éppen szerepelhet jobban is, de meg kell nézni még jó pár statisztikát -- és itt elsõsorban gondolok a hazaira --, hogy itthon mekkora százalékban az elterjedtsége, a már említett minden topikba belelocsogás végett. Szóval érted. Lehet, hogy világviszonylatban eléri az 5%-ot, de Magyarországon egy körül mozog. És én a magyar nyelvû fórumokról beszéltem, minthogy ezeket látogatom, és itt tapasztalom ezt a fajta viselkedést.

Törõdjünk bele, hogy arról írnak, ami a tömegeknek szól. Ez kell az olvasottsághoz. Az olvasottság meg kell a reklámhoz. A reklámbevétel meg kell az oldal üzemeltetéséhez. Ennyi a lényeg. Ezért nem érdemes minden ilyen jellegû topikot szétoffolni meg sírni, hogy bezzeg X-rõl meg Y-ról sosem írnak.

A magyar hivatalos médiában egy millió dolog el van hallgatva például, amihez csak a weben juthatsz hozzá. Csak ott nincs panaszláda. De ez már off.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

"Ez jó pofa"A többi meg vegyes van ami jól megy van ami "darabos".
"Pont úgy viselkednek, mint a Linux-kockák, akik minden Windows topikot telekotyognak a felsõbbrendûségükkel, miközben a rendszert használók száma az 1%-ot is alig közelíti meg."
Ha már linkelsz valamit, olvasd is el 😉

B0nFire
Szerintem pont annyit foglalkoznak a többi böngészõvel, amilyen arányban azok szerepelnek a világpiacon.

Ahogy a média is arányosan biztosítja a mûsoridõt a parlamenti politikai pártoknak. Ráadásul az SG-t erre még törvény sem kötelezi. A Windows7 böngészõválasztó képernyõjén még legalább 5-6 olyan böngészõ található, amelyekrõl egyáltalán nem írnak. Pedig azok is böngészõk. Nem értem, miért mindig az Operások vannak kiakadva? A böngészõválasztó-cirkuszt is õk csinálták, aztán kiderült, hogy jelentõsen még ennek fényében sem tudták radikálisan elcsábítani a felhasználókat a megszokott böngészõjüktõl. Pont úgy viselkednek, mint a Linux-kockák, akik minden Windows topikot telekotyognak a felsõbbrendûségükkel, miközben a rendszert használók száma az 1%-ot is alig közelíti meg.

Nem kell ez a flémkeltés minden áldott böngészõ meg OS topikba. Van hivatalos Linux oldal, ahol csak és kizárólag a Linuxszal foglalkoznak, és van magyar Opera oldal is, ahol meg csak az Operával. Akit érdekel, az gondolom ismeri õket, a tömegeket meg bõven kielégíti az IE, FF, Chrome trió hírei. Az oldal a látogatottság és az oldalletöltés után kapja a hirdetésekbõl származó bevételt. Ha állandóan az észlelési hibahatáron mozgó mérhetõ dolgokról írnának, a kutya nem kattintana rájuk, az olvasótábor 90%-a elköltözne tartalmasabb oldalakra, a hirdetõk pedig úgyszintén.

Ez tiszta üzlet. Arról írnak, amire sokan kíváncsiak. Ebbõl lesz a pénz.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Tegnap volt Opera hír is.

jó volna ha az SG.hu is nem csak errõl a 3 divat böngészõrõl írna.
az Operáról alig jelennek meg cikkek.
vajon elfogultságból csak króm és rókás cikkek jelennek meg inkább a böngészõk piacából?
érdekes...

← ElőzőOldal 2 / 2