Megjelent a Firefox 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az más kérdés, hogy CoolIris néven régóta létezik FF-hez ilyen addon, ami sokkal szebben tudja ugyanezt.
http://www.cooliris.com/
ez tetszik😊 3Dbe lehet képeket keresni a neten , IE-n nagyon fürge xd
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
(Kíváncsi lettem volna az IE eredményére, de 8-assal nem megy, a 9-est meg nem fogom csak ezért felrakni)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Google bácsi azt mondta és, akkor így is van?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Result: 222 Errors, 32 warning(s)
<#ijedt>#ijedt>
De ha nagyon akarod mondhatok olyan oldalt amibe FF és chrome bicskája is beletörik. Mindkettõ elhalálozik. Az Opera csak sz@rul mûködik. Az IE8 viszont mûkszik. Ezzel együtt nem merném állítani hogy az IE a legjobb.
Tisztább lenne a kép ha csupa szabványos weboldal létezne. Félek tõle ez még mindig nagyon messze van.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Az is tény, hogy a chrome gyorsabb, lehet vitatkozni meg helyzetekre fogni de ha számokat nézem az gyorsabb... inkább megszokás kérdése ez szerintem....
Szubjektív hogy ki mit szeret, de ha reálisan nézem sebesség függvényében és megkockáztatom használhatóság terén is jobb chrome!
fry day fry day sálálálláláá
Szóval ezúton tájékoztatok mindenkit, akit pl az utóbbi idõkben esetleg megsértettem az az Opera hibája, mert pl marha macerás visszagörgetni a szöveget.
<#hehe>#hehe>
Ennek ellenére tartok tõle, hogy vissza fogok térni.
😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
na ki a szerencsétlen fanboj ? 😊
miért véded a krómodat ennyire?
ki a nagyobb fanboj? 😊
* Az meg, hogy azt hiszed, hogy mindent operától lopnak egyenesen nevetséges.*
hol írtam hogy mindent az Operától lopnak?
túl szelektíven olvasol
sebaj te dolgod 😊
Mindenkinek az releváns amiben hisz, nekem ez.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az új FF4 ben is annyi Opera dologra ismertem rá, de végül is jó dolog, ha már lopnak az Operától, akkor csak nem lehet annyira rossz 😊 ugye ? *Komolytalan *
mindig agyon dicsérik a rókát meg a krómot
de elsiklanak a saját böngészõjük új funkcióikról, amely funkciók nagyon hasonlítanak az Operáéhoz.
vajon miért ? 😊
ez költõi kérdés volt...
én Operát használok Elsõdleges böngészõnek, másodlagosnak meg a rókát, de szegény rókát is csak szökõ évente veszem elõ 😊
a króm meg csak majmolás, nem gyorsabb a rókánál, pláne az Operánál !
az Operáról alig jelennek meg cikkek."
Jó bornak nem kell cégér. <#kacsint>#kacsint>
There\'s no replacement for displacement
Aztán folytatódott azzal, hogy egy-két alkalommal használtam a Chorme-ot, és azt vettem észre, hogy a weblapok sokkal gyorsabban töltõdnek be, gyorsabbak a flash alapú, vagy sok flash-t tartalmazó oldalak, és a videómegosztó oldalak is stabilabbak, pl a Youtube sem szaggat, mint a Fox-nál. Tegnap, feltelepítettem a 4-es verziót, elkezdtem beállítgatni, és a beállítás lapon, amikor kiegészítõket akartam hozzáadni, egyszerûen az egész Firefox ablak többször teljesen feketére váltott, majd pár kattogtatás után az egérrel újra látszódott. A weblapok semmivel sem gyorsabbak rajta mint régen(legalábbis amiket én látogatok) és a Microsoft FishIE-tank-ja sem gyorsabb, sõt, éppúgy akad, illetve ingadozik a sebessége, mint a 4-es elõtt.
Szóval én egyelõre óriásit csalódtam a FF4-ben, szerintem nagy volt a nyomás elsiették a kiadását, mert a konkurencia bizony beelõzte õket. Azért bizakodó vagyok, várom a frissítéseket, hátha még jó is lesz egyszer.
Addigis marad a Chrome az X-Marks és a LastPass...
pfff...
Pont úgy viselkedsz, mint az önkéntes windows kommentelõk, akik mindenhol ingyen védik a szegény kis microsoftot (mert az -szegényke- nem képes amúgy megvédeni magát, így a te segítségedre is szüksége van) a gonosz linuxerektõl. Megvédeni a linuxerektõl bárhol, még ott is, ahol amúgy nincsenek. Merthogy, tessék csak megnézni, ki kezdett elsõnek a linuxról pofázni egy firefoxos hír alatt...
Windows szerveren beteg dolog, linux desktopop - ennyi.
Törõdjünk bele, hogy arról írnak, ami a tömegeknek szól. Ez kell az olvasottsághoz. Az olvasottság meg kell a reklámhoz. A reklámbevétel meg kell az oldal üzemeltetéséhez. Ennyi a lényeg. Ezért nem érdemes minden ilyen jellegû topikot szétoffolni meg sírni, hogy bezzeg X-rõl meg Y-ról sosem írnak.
A magyar hivatalos médiában egy millió dolog el van hallgatva például, amihez csak a weben juthatsz hozzá. Csak ott nincs panaszláda. De ez már off.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ha már linkelsz valamit, olvasd is el 😉
Ahogy a média is arányosan biztosítja a mûsoridõt a parlamenti politikai pártoknak. Ráadásul az SG-t erre még törvény sem kötelezi. A Windows7 böngészõválasztó képernyõjén még legalább 5-6 olyan böngészõ található, amelyekrõl egyáltalán nem írnak. Pedig azok is böngészõk. Nem értem, miért mindig az Operások vannak kiakadva? A böngészõválasztó-cirkuszt is õk csinálták, aztán kiderült, hogy jelentõsen még ennek fényében sem tudták radikálisan elcsábítani a felhasználókat a megszokott böngészõjüktõl. Pont úgy viselkednek, mint a Linux-kockák, akik minden Windows topikot telekotyognak a felsõbbrendûségükkel, miközben a rendszert használók száma az 1%-ot is alig közelíti meg.
Nem kell ez a flémkeltés minden áldott böngészõ meg OS topikba. Van hivatalos Linux oldal, ahol csak és kizárólag a Linuxszal foglalkoznak, és van magyar Opera oldal is, ahol meg csak az Operával. Akit érdekel, az gondolom ismeri õket, a tömegeket meg bõven kielégíti az IE, FF, Chrome trió hírei. Az oldal a látogatottság és az oldalletöltés után kapja a hirdetésekbõl származó bevételt. Ha állandóan az észlelési hibahatáron mozgó mérhetõ dolgokról írnának, a kutya nem kattintana rájuk, az olvasótábor 90%-a elköltözne tartalmasabb oldalakra, a hirdetõk pedig úgyszintén.
Ez tiszta üzlet. Arról írnak, amire sokan kíváncsiak. Ebbõl lesz a pénz.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
az Operáról alig jelennek meg cikkek.
vajon elfogultságból csak króm és rókás cikkek jelennek meg inkább a böngészõk piacából?
érdekes...