142
Miért szeretnénk ha lenne barátnőnk/barátunk, illetve feleségünk/férjünk?
  • Gurren
  • SZilaJMaGGoT
    Drogokat próbáltad már? :)
  • Casillas
    Nevettem.

#1: Senki sem kényszerít, mondj le róla.
  • Büdös Bohóc
    "Miért szeretnénk ha lenne barátnőnk/barátunk, illetve feleségünk/férjünk?"

A címet most komolyan meg kell magyarázni?
    - Vannak neked igényeid a szeretetre?
    - Van igényed a szexre?
    - Van igényed arra, hogy valaki melletted legyen amikor szar a kedved?
    - Van igényed arra, hogy törődj mással, mert az neked is jól esik?

Leszámítva 1-2 dolgot ez így együtt a barátnő/barát körbe esik. És szerintem nyugodtan öld meg magad, ha neked ezekre nincsenek igényeid, mert egy érzelmileg selejtes valami vagy, aki semminek nem tud örülni. Vagy ha mégis tudsz örülni, pl. a munkádnak vagy annak, hogy megveheted magadnak az életedet, ha van pénzed, akkor ennyi. Nem kell túlspilázni a témát. Azért akarunk barátnőt/feleséget, mert szeretni akarunk meg hogy szeressen minket valaki. Ennyi.
  • tom235
    "Akkor majd mások gyerekei fogják idős korodra összedobni a pelenkára valót" Miért is kéne nekik összedobni? Nyugdíjjárulékról hallottál e már?
  • veszelka
    Arra is gondolhatnál, hogy ha nem csinálsz gyereket, nem termeled újra magadat. Akkor majd mások gyerekei fogják idős korodra összedobni a pelenkára valót. Hogy az ő szülei nélkülöztek sokszor, miközben hozzájuk képest te dőzsöltél? Ja hát ennek vége remélhetőleg.

Aki pedig sikeres, az egy rohadt szemét? Felejtsük már el ezt a balos gondolkodást, ne legyen már Magyarország valami proli gettó.
  • MR ME
    és ez aki nem 200k+-t keres azoknál mindenkinél így is van...gazdagok kormánya ez is
  • tom235
    Egy durva helyesírási hiba: élyszakás helyett éjszakás.
  • Met
    Ja, aki gyereket vállal az kap kedvezmény és akinek nincs és nem is akar?
    Idén lesz 3 éve, hogy a jelenlegi helyen dolgozok, minden legális, nincs feketén semmi.
    Az adó változtatások következtében évente kb. 2k lett kevesebb a fizetésem, nem tudom de nekem úgy rémlik, hogy régen az évek számával a fizetés is nőtt.
  • tom235
    Szerintem, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig legyen komoly kapcsolatod/nősülj meg. Ha te úgy látod jónak, hogy hátralevő életedben agglegény leszel és csak az egyélyszakás kalandokat, esetleg hivatásos kurvákat keresel, akkor tégy úgy. Ettől még szarabb ember nem leszel, ha erre voltál kíváncsi.
  • veszelka
    A mostani vezetés pont ezen próbál változtatni.
  • Met
    bocs de nem szándékozok putriba költözni :)
  • tom235
    Nem feltétlenül, ha csinálsz harmincat egész szép segílyt kaphatsz.
  • IXEMGabeo
    +1
  • sanyicks
    Hát vannak olyan nők akik csődhöz vezetnek :D Akiknek csak a belső értékek fontosak (zsebben lévő pénz, bőrülés, klíma, stb) :D

Általában ezek azok akik pár nem tök hülye férfival való találkozás után "minden paseee szemét"-eznek, mert az illető látta rajta milyen csaj, és elejét vette a dolognak úgy hogy beetette, és inkább ő használta ki :))
  • lolka01
    Pont erre gondoltam.
  • Met
    Egy kapcsolatnak csak egy velejárója van ami felérhet egy anyagi csőddel, a gyerek. Persze ez fizetéstől is függ.
  • SötétBarom
    "Napjainkban "anyagi csődként" is felfogható egy kapcsolat, illetve annak velejárói."

LOLWUT

1 ember helyett 2 állja az élet költségeit, az milyen furmányos úton vezet anyagi csődhöz?
  • jhetedikj
    ha a szüleid lemondtak volna róla, ma nem nyílt volna meg ez a topik
  • MR ME
    ezen csak az öngyilkosság segíthet
    esetleg vonúlj zárdába
  • Tinman #2
    Nőj fel.
  • lolka01
    Az igaz, hogy a szex az ember természetes szükséglete, de a a kapcsolatok általában problémákkal is járnak. Miért vesszük mindezt a nyakunkba? A legtöbb ember nem engedhet meg magának drága kocsit, lemond róla. Erről miért nem mondunk le? Napjainkban "anyagi csődként" is felfogható egy kapcsolat, illetve annak velejárói.