Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nagyon betervezett volt, hogy Nikinek kellett kiesnie, mert ha Niki bent van, akkor Kyra azonnal lebuktatta volna, hogy igaziból párt cseréltek. Mivel akkor Niki Mátéval van, közben Krisztián Anikóval? Ezt nem vette volna be. De így, hogy a többi pár egyik tagját nem ismeri (Levente, Petra, Omár, Nikolett) sokkal hihetõbb az is, hogy Krisztián Anikóval van.

Steve Downie
Igazatok van, eléggé befolyásolják a készítõk a történéseket, és egyre kisebb százalékban múlik csak a játékosokon a saját sorsuk. Szvsz itt inkább a szórakoztatás a lényeg, hogy úgymond egy izgalmakkal teli szappanoperát kapjon a nézõ, hiszen eleve az sem igazságos, hogy valakinek esélye sincs a hódítók közül védettséget szerezni (mint pl. Tomi vagy Rico), és úgy kellett felvennie a harcot egy összeszokott társasággal (elõbbi egyébként magának b*szta el a dolgokat). Nonsziról meg már ne is beszéljük, aki tkp. be sem költözhetett 😄
Ettõl függetlenül nekem továbbra is favorit a show, és végre Kíra is visszajön már! 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

mármint a készítõk

tegnap lefekvés elõtt pont ezeket akartam leírni, tök értelmetlen az egész abból a szempontból, hogy milyen erõs vagy bent. úgy alakítják, ahogy õk akarják.

nekem az a véleményem,hogy a készitõk kapják be! nagyon köcsög módon alakitják a játékot és szinte semmit nem számit,hogy mennyire vagy erõs személyiség vagy mennire tudsz kijönni másokkal mivel egy huszárvágással szétbasszák a játákodat.....kb. olyan most az éden mintha foci közben a biró/partjelzõk gondolnának egyet és kitalálnák mostantól csak kézzel érhetsz a labdához......pffff utálom ezeket a Ninja védettségeket

én sajnálom Nikit. És úgy gondolom, hogy most Edina félhet a legjobban. Mivel Pít és Omár max párt cserél, de ha Kyra jön vissza, akkor õ megy Krisztiánnal, és Máté választhat Nikolett és Edina között. És szerintem Máténak egyszerûen sok Edina érzelmessége, és igaziból jobban kijön Nikolettel. Cinizmusban hasonlítanak. Szerintem Nikit nem fogják visszahozni, mert akkor semmi értelme nem lenne annak, hogy most kiesett.

Zeraa
szegénykét szívesen megvigasztalnám xD

wesker24
Én is de annak nagyon örülök hogy Krisztián párja kiesett ! xD

Nagyon nem birtam azt a csajt öröm volt látnia hogy pofára esett ! xD
Zeraa
azért sajnálom Kriszt <#rinya>

Zeraa
tuti

wesker24
Basszátok holnapi adás vissza jön egy játékos Na nee !

Fogadjunk hogy holnap hozassák vissza Kirát ! xD
wesker24
Hát volt rendesen tripla csavar ! xD
Zeraa
jujjj az új csajszi bekavar de nagyon pfff

Zeraa
na nézzük 😊

Zeraa
estét

<#hehe>

Steve Downie
Kíváncsi vagyok, ki esik ki és hogyan. Szerintem az utolsó jelenetnél jött vissza Kíra.

Ez meg vajon csak helyesírási hiba, vagy igyekeznek pontosan leírni azt, amit szegény Noémi próbál mondani? 😊

am. síkhülye ez a Krisztián, részegen meg még viccesebb 😄

remélem azzal is tisztában vagy, ha már így szóba hozod, hogy a kognitív disszonancia nem azt jelenti, amit Attila mondott neki a villában, hanem a korábbinak ellentmondó érzékelést.

Casillas
Gondolom megmondják neki, hogy kinek kell odaadnia.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ascii
pörgõforgó faszkorbáccsal jutalmaznám azt a nõt, akinek a víznél fontosabb a smink, a MÛhaj, a MÜszempilla, a MÛsegg, a MÛmáj, a Mûagy...

ez a Hiper milyen idegesítõ, ráadásul mindig azt hiszi,h tud táncolni, közbe meg olyan szögletes a mozgása, ha derékszög elszégyeli magát.

üresebb, semmitmondóbb, ridegebb csunyább, szarabb szemet még nem láttam lánynál, mint a Petra szemszerkezete.

Mûanyag a fasz látványától is falnak megy, micsoda álszent egykurva.

hirtelen ennyi.

janem

mégegykérdés:

az édeninas milyen koncepcio szerint választja ki a levél felolvasásának nyertesét?

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Agysebész a csapat:
😊

neon.hu/neontv_bulvar/gondot-okoz-a-valasztekos-beszed-az-eden-hotel-2-szereploinek-266779

A kognitív disszonenciát még VV Cristofel is megtanulta! 😊
gduck
Köszi!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

OptimusPrime
Csak egy pár másodperces bevágás volt, ahol Niki éppen ecseteli, hogy el tudná képzeli a játékot Mátéval, ezután jött a vágás, hogy Máté Edinát osztja valami olyasmivel, hogy magának köszönheti...
Hétfõn kiderül.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Steve Downie
Én is azt töltöttem le, az elõzetest levágták. Valaki leírja, hogy ne kelljen hétfõig várni? (nem mintha annyira izgulnék)

gduck
Mi volt benne? Nekem sajnos lemaradt a felvétel végérõl 😞

Edina picit könnyen fogadta, hogy van/volt bnõje Máténak, bár az én helyzeteimben viselték volna így a csajok ezt 😄

OptimusPrime
Ebben azért Edina-Máté dolog is közre fog játszani - lehet elmúlt a varázsa a reszelésnek? 😄 Tehát okkal akarják most szétrobbantani, mert valahol / valamiért meggyengült a kettejük közötti erõsnek hitt kapcsolat!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Legyen "csábító" - Petrát ki is rakhatná, akár, vagy amilyen habitusa volt, megkavarhatná a szálakat rendesen, tõle kitelne! 😊

LoSA
Most néztem még csak meg a második évad elsõ részét... Hát mit mondjak?! Eddig az elsõ évad klasszisokkal jobb volt, ez nem tetszik annyira! Sok benne a tirpák, aki idegesít, de nagyon! 😊

wesker24
Eleve utálom az ilyen csajokat ráadásul olyan rusnya hogy zacskot kéne huzni a fejére ! Teste jó csak a fejét kéne lecserélni ! 😄

Ahogy látom jövö héten megpróbálja szétrobbantani Máté Edina párost !
Zeraa
miért utálod Nikit?

wesker24
És ö kihez állna kit választana párjának ?

Remélem Krisztiánt látni akarom ahogy aza csaj pofára esik ! xD
OptimusPrime
Nem akarom mondani, de én megmondtam már tegnap! 😄
Ki nézett itt elõzetest? 😄
Amúgy jó is ez így, Kíra most visszajöhet... 😄

wesker24
Az hogy mindenképp erõs párost akar szét robbantani az mekkora kamu duma volt ! Csak beetetés volt ! Tomi és Petra egyáltalán nem volt erõs Páros !
wesker24
Bazmeg mindenki marad a párjával ! Semmi nem változott ! Pffhh !

Ez a ribanc megint megúszta !
ascii
Szevasz Tomikám...

wesker24
Én annak örülnék ha Omar Niki mögé állna !

Látni akarom ahogy az a ribanc szenved ! xD

Habár nem lenne neki nagy érvágás ha elvesztené Krisztiánt !
ascii
kénye kedve szerint kibaszhat akárkit...csak ne melákot, könyörgöm!

a védettség a legnagyobb keciség

wesker24
Nem olyan biztos én annak örülnék ha a Niki Krisztián párost robbantaná szét ! xD nagyon nagy pofája lett annak a csajnak habár az sem viselné meg ha Krisztián kiesne mellöle !
ascii
jajjjj, anyu most kapot sztrókot, h broki lepercezte a kisjányát! 😄

gduck
Jaja, remélem nem lesz igazam 😉

😞 Pít baromi szimpi lett számomra, én imádom!

gduck
A holnapi adás elõzetesében: "erõs párost kell szétszednem"
Sajna Tomi maradni fog, Pít fog távozni Noémi mellõl 😞

OptimusPrime
Ennyi? 😊
Na de legalább ez is megvolt, nyíltan! 😊

De ez a holnapi nap érdekes lesz, meg leszek lepve, ha ezt a Tomit meghagynák, ember nincs most ott, akivel ne veszett volna össze valamin. Másrészt látványosan is rühelli mindenki! Jó, ez a Petra lány még elvan vele, de 3 mondatnál többet még ez sem mondott õ sem.
Omar védett, úgyhogy egy hétig még biztos nézzük a fejét, majd elválik mi lesz belõle, alamuszi nyuszi...?
Noémi kiborulása meg már tényleg érzelmi túlkapás, de ezt minden héten megríkatják valamivel! 😊 Szegény... ez sem tudta hova teszi be a seggét, mikor jelentkezett a játékba! 😊
Na meg Niki is, kellett ez a színjáték itt a 2 papuccsal meg az övvel, hagyjuk, de komolyan.

Zeraa
hoppácska xD Edinának megviszketett a pöcke...még jó h kéznél volt a máté gyerek <#nevetes2>

OptimusPrime
Bakker, Anikó megszólalt! 😄

OptimusPrime
Hûha! 😄

OptimusPrime
Kislánya születik Éden Tominak
Így már érthetõ miért ilyen dezintegrált! 😄