993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
-
Austin Bailey #633 ez a dávid a legborzalmasabb lakó, aki eddig volt. "Píttel jövök ki a legjobban", "Hol a parfümöm" randi előtt szájfény "Szociálpedagógus vagyok" "Én egy diplomás vagyok" -
#632 Mivel Anikó tök részeg volt, Levente meg lovagiasan megmászta. Kíváncsi leszek a mai összefoglalóban mit nyilatkozik Anikó (ha egyáltalán emlékszik valamire) -
#631 Na csak bejött amit mondtam :D ( #617 ) -
eLiXir #630 :D -
Austin Bailey #629 szerintem Dávid igaziból Píttel lenn egy pár. És jól állt neki a szájfény -
Austin Bailey #628 olyan gázosan hangzik -
#627 ez mit sir már a testvére után, szerelmes belé vagy mi a turo?
otthon megvár szevasz -
#626 még csak maszatolnak a belebujós papuccsal! :D -
#625 Ilyen nincs vazee Már Anikó és Levente is kezdi ! Ki gondolta volna hogy ök is dugni fognak ! xD -
Kasadya #624 én is pesti vagyok mégis jót röhögtem! aki ezen kiakad az egy pesti ficsúr!:D -
Austin Bailey #623 "pesti ficsúrok" nem kell ez a hülye duma. Ilyeneket a nyuggerek mondanak -
Kasadya #622 ??????????????????????????????????????????? -
Austin Bailey #621 fejezd be ezt a hülyeséget -
Kasadya #620 kisgyerekként ismerték egymást.....nem úgy mint anno a VV nemtudom mennyiben,hogy az egész csapat valkinek a valamilyen ismerőse/haverja/kollégája volt....meg a 90% már dolgozott korábban az RTL-nél.....nah mind1
szóval ezek a ratyi ikrek nagyon gázosak,jellemtelen kis "pesti ficsúrok" ahogy az új gyerek fogalmazott.....igaz az az új gyerek is egy balfék:S
kiváncsi leszek lebuknak-e az ikrek amellett,hogy utálom őket egész jól megoldották a feladatukat! -
#619 Ebben lehet valami, viszont egy ismerős volt bent.
Hát, ja. Kérdés ez mennyire számít :) -
#618 hát szerintem tuti h nem volt megengedve nekik h elmondják egy embernek is bent. egyik meg azzal indított Kíránál kb 5perc után. szóval vagy egyik vagy mind2 megy. am tényleg köcsögség már h folyamat a csávók jönnek be,ráadásul végig 2sével(3sával:D). -
#617 Sztem sikerült nekik, csak az a rossz hír, hogy kettejük közül csak az egyik játszhat :) Persze lehet hogy tévedek ;) -
#616 Asszem az ikrek elszúrták a dolgot ! Mivel Kira azt mondta hogy vannak szabályok amiket be kell tartani ! Mivel az egyik Iker elszólta magát igy szerintem nekik annyi ! -
#615 Amúgy örülök, hogy Kíra visszajött! :D
Kész ez a lány, de továbbra is vallom, hogy nem hülye és a múlt heti kérdésre, hogy "bosszút fog e állni?" - hát a kérdés is felesleges volt, világos, hogy igen!
Az ikrek meg még akár jó szövetségesek is lesznek számára.
Anikónak meg lassan reszelnek, ennek tényleg áspiskígyó volt a jele az oviban! :D -
#614 Melákra rájár a rúd! :D
Ellepik az Édent a felvidékiek! :D - Diana úgyis kiesett a cseh(szlovák) ÉH-ből, ide jönnek majd át! :D
Az ikrek meg egyelőre poénok, hogy Kírát is megetették, pedig ismerik is egymást! :D -
#613 Már vizionálom magam előtt a feladatukat! Mekkora belépő lenne már! :D -
#612 Ez tényleg érdekes lesz :D
Amígy szokás szerint a felvétel végéről lemaradt az előzetes :( -
#611 Az előzetesről még nem írt itt senki, pedig ez hatalmas poén lesz :D Beküldeni egy ikerpárt... mekkora ötlet :D Azt gyanítom, hogy ha jól végigcsinálja ezt a pár napot a két srác és nem buknak le, mindkettőjüknek védettség lesz a jutalma, akkor pedig két pasi is utazhat haza csütörtökön. -
#610 jófej ez az omar gyerek :) szimpi -
#609 Noémi már nagyon vár valamit a szájába, nem pont Omár lábát! :D
Vagy hát ha már azt is, akkor tényleg ki lehet éhezve! :D -
#608 Jött a papírforma, Kíra az egyetlen helyre állt, ahova lehetett.
Arra a beszélgetésre viszont kíváncsi leszek az Anikó-Kíra között! :D
Hogy a Nikolett kiment, az is kalkulálható volt, a többire szót sem érdemes vesztegetni, nem volt "izgi" egy párválasztó... -
#607 Anikó, Anikó, Anikó..., cöh... -
#606 hamarosan megtudjuk lol xD -
#605 Na mi lesz? :-D -
#604 Ez az Omár tényleg jó fej! :D -
#603 Komolyan, a végén még örülök, hogy a Kíra visszajött! :D
Ez a Máté gyerek tényleg nem hülye, nagyon jól látta tegnap, hogy teljesen veszélyes, ha egy "régi" ismerős itt átlátja a dolgokat újra.
Anikót nem tudom kommentálni, egy igazi képmutató!
Lássuk az választást... -
Kasadya #602 jut eszembe nézzétek meg a Szingli Csajok éjszakája első 1 percét meglepetés lesz....... -
#601 -
#600 Gyanús volt, de nem Ádám, hanem Máté ;) -
#599 Csak belőlem lett látnok, vagy tényleg elb*szták a vágást viasaték? Nikolett és Ádám "masszír nélkül nem tudok aludni" szövege és az utána következő action egy az egyben benne volt a keddi Extrában is, tehát véletlenül az előző estéből vágtak be a szerdai adás végébe. -
#598 Ez nem így van, már ne is haragudj. Itt az volt a lényeg hogy pár csere volt. Ha valaki nézte az előző szériát, az tudja hogy mindennek oka van. Ezt a játékosok nem mindig tartják a fejükben. Niki veszte az lett, hogy Mátét választotta (egy új csaj beköltözése előtt nem egy jóképű játékost kellett volna választania). Szóval rajta is múlott ;)
A csavarok meg azért kellenek, mert ha nem lennének sokkal laposabb lenne a játék és a végén is a kezdő 10 játékos lenne bent ;) Ráadásul így sokkal izgalmasabb mint mondjuk egy VV5 XD -
torma1 #597 Most nem tudom mi ez a kitalálom-e az eredeti párokat? Nem kapott a csaj ilyen feladatot, hogy találja ki kinek a párja valójában. Ezt csak ők kombinálták ki. Vagy lemaradtam valamiről? -
#596 Azt nézem, Niki kivételével ugyanaz a gárda van bent, ugyanazok a csajok flangálnak, mint egy hónappal ezelőtt! Kírával majdnem teljes a csapat. -
#595 Melák izzadhat! :D -
#594 Nem bánom Niki kiesését amúgy, be volt nagyon betonozva, ahogy a kezdő gárda tagjai is és egy kicsit haladtak az árral, de sokat nem tettek a dologhoz. Legalábbis nekem nem úgy tűnt, most az állóvíz ezekkel a húzásokkal meg fel van szépen kavarva. :)
Kíra jön vissza..., na ez még érdekes lesz! :)