Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg az is

viszont a kis Petrának van sütnivalója,bár nekem nem nagyon szimpatikus,de nagyon képben van!
Szerintem kiszórják Tomátót

az még OK,hogy hülye,de egy agressziv segg

ez a Tomi hülyébb mint a Krisztián. A játék leghülyébb figurája

holnapi rész ütõsnek igérkezik....

a Tomi gyerek meg ma is lejáratta magát párszor.....

ascii
ez a Tamás gyerek h be van szarva, mindig tulkomplikál mindent.
remélem repül, nem illik a képbe!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

OptimusPrime
Ez a Tomi kész, jó is, hogy így figyelnek rá! 😄

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Na igen, eddig 3 mondata volt, de egyikrõl sem sugárzott az értelem.
Hiába na, felhígult már a Corvinus is, ha már másodévesen még itt tart! 😄

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

ascii
ugy ugy....de rég láttam már 2 ilyen setét lányt, petra az maga homály!

wesker24
A lányok befostak NOnszitól mert túl erõs vetélytársnak gondolták a fiuk meg egyszerûen beszarik voltak !
OptimusPrime
Na, ezért aztán megérte biztos a repülõjegyet finanszírozni.
3 perces szereplés..., nem is értem.

OptimusPrime
Egyik sem nagy eresztés így a bemutatkozó film alapján, na egy IHB-s buliba be lehet õket tenni! 😊

ascii
kedves ascii, a Tomi szájából hangzott el az alant mondat. *köp

Steve Downie
Jaja, esélye nem lett volna, mert buta szegény és mindenki utálta.
Talán ez volt az elsõ (és egyben utolsó) értelmes megmozdulása az egész játék során.
Jól láttam, hogy az elõzetesben két szõke csaj jött Évával? Gondolom egyik sem Kíra, úgyhogy még várni kell a visszatérésre. Így viszont egyenlõen vannak a fiúk-lányok, úgyhogy valami még biztosan történni fog 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

wesker24
Hát jah elég gyérre sikerült a belépöje a feka barátunknak !

Ráadásul védett kiváncsi leszek kit küld majd haza !

Amugy Alexa helyében én is elfogdtam volna a pénzt !

Mert szerintem ugyis ö lett volna a következõ !
ascii
ennek a hOmárnak a kámingáutja lehetett volna valami fantáziadúsabb is...

ascii
Azt kimondta a pénzes játéknál, h az órám többet érsz mint Te?

"engem fél Budapest ismer" lolmááááá a kis Tomátó,deszar az az ember édes Istenem

gduck
Én pont azt láttam, hogy Anikó Tamásra nem nézett rá, amikor meg beállt mögéje, akkor elmosolyodott 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

innen már csak 1 lépés a leszbi majd a BG szett😛
körbekérdezek,de mérget vennék rá,hogy Nikikét komoly pénzért már haza is lehet vinni...ha értitek mire gondolok....😛

ohhhhoooo köszi a linket 😊))))))))))

Baggio73

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Steve Downie
Nekem már az elsõ napjától kezdve unszimpatikus volt Tamás, akkor meg fõleg, amikor a (szerintem) gerinctelen lépését megtette a Gáborral történõ kézfogás utáni párválasztón. A Levente meg tényleg ilyen csendes gyilkosnak tûnik, elég nagy taktikus õ szvsz, úgyhogy örültem Anikó választásának.
Azonban az mégis szimpatikus volt, ahogy az Extrában Tamás összefoglalta a történteket a riportszobában tett búcsúzásakor. Ez a srác abszolút átlátta a dolgokat, emelt fõvel távozott.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Hát azért amikor Levente beállt mögéjük akkor Anikónak elég meglepõdött feje volt <#idiota>

gduck
Mivel lebeszélték egymás között, nem volt meglepetés 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

az is tök gáz, hogy nem élõ az egész, hanem felvételrõl megy.

Anikó kissé labilis érzelmileg és akkor még enyhén fogalmaztam....

ascii
Rikó azért nem húzott a lányokhoz biztos, mert elfelejtette, hogy ez a feladata 😄

ascii
nemmondod? 😄
amugy az én tippem annyira egyszerû volt mint a játékmenet, nem véletlenül jött be.

Annyi esze van ennek a Viasatnak. 😊 A döntés elõtti reklámba ajánlották az Extrát a Viasat 6-on. Ott voltak olyan jelenetek amik nem voltak még és ott bulizott a háttérben a kopasz Tamás gyerek meg a Levi. 😛 Simán leszûrhetõ volt hogy õk maradnak bent. 😄
Anikó és Levente ezt titokban megbeszélte. Nem tudom, hogy hogyan hoznák vissza Kirát, mert most senki nem választaná, és ugyanúgy kiesne. Legfeljebb Tomi, mert mind a kettõ hülye álnok ember.

Valahogy éreztem hogy a Levente beáll Anikó mögé és õ meg hazaküldi Tamást. Szerintem teljesen érthetõ Anikó döntése érzelmei alapján döntött bár lehet hogy késõbb még megbánja.

Azon viszont csodálkoztam hogy az Alexa a Tomit választotta kicsit Szandra jutott eszembe az elsõ szériából <#idiota>

wesker24
Kiváncsi vagyok Évának milyen ajánlata lesz ha lányról lesz szó lehet most hozatják vissza Kirát !
wesker24
Na Anikó tényleg a legnagyobb szinésznõ ! Inkább a gyengébb Levit választotta !
wesker24
Anikó se normális ! Leventét választotta Tamás helyett !
wesker24
Na Rico az egyik !
ascii
rigó meg muzsikus lép haza.

OptimusPrime
Mindig, minden körülmények között - na ez is sok VV-t nézett! 😄

OptimusPrime
Ebbõl de nagy pofára esés lesz, Niki úgy kib*ssza melákot, hogy akkor még a feje is letekeredik az idegességtõl! 😄

ascii
megrezgett az orrcimpája 😄

OptimusPrime
Melák fején mindig sírok! 😄
Ezt az idegrángásos marhát! 😄

ascii
Rigó a legsötétebb!<#nevetes1>

faszkivan már a sok védetséggel baszki!!!!!

nemtom, nekem úgy tûnik, hogy beszólok megsértõdöm játékot játszik. De én is bírom az akcentusát <#taps>

Zeraa
szegény pít xD

😄 pancser vagy

ascii
azért mert valaki focibuzi, az már csak jófej lehet?
tipikus focis felfogás, kábé agyilag a legrottyantabb földlakok a labdakergetõk, rajongótáboraikról nem is beszélve. nem értem ezt, neki fekete biciklije van ponminnekem, már csak király ember lehet, mert véletlenül keresztezte izlésünk egymást? wtf?

ascii
uj gyerek vs enrico:

mind2nek meg lett adva a feladat, ami amugy ésszerü lett volna alapbol számukra (vagy nem?), hisz a párkeresés a lényeg, nodemind1, szal a feladat: hóditsák meg a luvnyákat.
viszont az ujgyereknek meg van az az esélye, h kiragadja a lányokat a környezetükbõl, persze, h elönnyel indul, hol korrektség már ez enricoval szemben?

OptimusPrime
Szegény lány! Bár én továbbra is bírom az akcentusát! 😊

Máté ManU mezben! Nyerjen õ!! 😄