Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
<#taps>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

lesz elég kuka aki megnézi este is hátha nem úgy lesz😄

Steve Downie
Az már csak hab a tortán, hogy az Éden Hotel hivatalos Facebook oldalán folyamatosan írogatják a hozzászólók, hogy ki esik ki ma (nyilván megnézték a részt), ezeket a kommenteket pedig szorgalmasan törölgeti az oldal adminja 😄 Lesz még dolga estig rendesen 😄
Ez hatalmas hiba a csatorna részérõl, ráadásul egy csütörtöki adással történik meg, amelyek a legnagyobb nézettségeket hozzák nekik.

én nem néztem meg, ncoreon olvastam pár kommentet, nekem így izgi, hogy napról napra várom az újabb epizódot, ha meglenne az összes rész se nézném meg elõre.

Steve Downie
Na köszi az infót, akkor biztosan nem kamu!

már tegnap tölthetõ volt 😊

Steve Downie
A Viasatnál kirúgtak valakit, mert tölthetõ a mai epizód, az extrával együtt 😄 (én még most töltöm, kommentek alapján viszont nem kamu)

Eden.Hotel.2012.04.19.HUN.WEBRiP.XViD-RiFLE
Eden.Extra.2012.04.19.HUN.WEBRiP.XViD-RiFLE

ma szerintem megszopatják Mátét.....Dávidina megkapja a védettséget és Edina mögé áll a másik szopacs meg sajnos Krisztiánnal lesz õt meg Kira küldi haza bosszúból.....

bár köcsög dolog amit Máté érzelmileg mûvel csóri Edinával,de ezerszer jobb arc mint ez a 2 új gyerek akik már megint a köcsög szerkesztõk faszsága miatt tud benntmaradni....

Dávidina "én diplomás vagyok" kijelentése meg No comment....egy vödör savat kapott volna tõlem ezért ha ott vagyok!😄

nagyon homárgyanus........😊)

mellesleg ezután a kavarás után mondja valaki, hogy Niki egy szörnyû nõszemély volt

ez a dávid a legborzalmasabb lakó, aki eddig volt. "Píttel jövök ki a legjobban", "Hol a parfümöm" randi elõtt szájfény "Szociálpedagógus vagyok" "Én egy diplomás vagyok" <#wilting>

gduck
Mivel Anikó tök részeg volt, Levente meg lovagiasan megmászta. Kíváncsi leszek a mai összefoglalóban mit nyilatkozik Anikó (ha egyáltalán emlékszik valamire)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Na csak bejött amit mondtam 😄 ( #617 )

😄

szerintem Dávid igaziból Píttel lenn egy pár. És jól állt neki a szájfény <#hehe>

olyan gázosan hangzik

ascii
ez mit sir már a testvére után, szerelmes belé vagy mi a turo?
otthon megvár szevasz

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ascii
még csak maszatolnak a belebujós papuccsal! 😄

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Ilyen nincs vazee Már Anikó és Levente is kezdi ! Ki gondolta volna hogy ök is dugni fognak ! xD
én is pesti vagyok mégis jót röhögtem! aki ezen kiakad az egy pesti ficsúr!😄

"pesti ficsúrok" nem kell ez a hülye duma. Ilyeneket a nyuggerek mondanak

???????????????????????????????????????????

fejezd be ezt a hülyeséget

kisgyerekként ismerték egymást.....nem úgy mint anno a VV nemtudom mennyiben,hogy az egész csapat valkinek a valamilyen ismerõse/haverja/kollégája volt....meg a 90% már dolgozott korábban az RTL-nél.....nah mind1

szóval ezek a ratyi ikrek nagyon gázosak,jellemtelen kis "pesti ficsúrok" ahogy az új gyerek fogalmazott.....igaz az az új gyerek is egy balfék:S

kiváncsi leszek lebuknak-e az ikrek amellett,hogy utálom õket egész jól megoldották a feladatukat!

gduck
Ebben lehet valami, viszont egy ismerõs volt bent.

Hát, ja. Kérdés ez mennyire számít 😊

Darthmushroom
hát szerintem tuti h nem volt megengedve nekik h elmondják egy embernek is bent. egyik meg azzal indított Kíránál kb 5perc után. szóval vagy egyik vagy mind2 megy. am tényleg köcsögség már h folyamat a csávók jönnek be,ráadásul végig 2sével(3sával😄).

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

gduck
Sztem sikerült nekik, csak az a rossz hír, hogy kettejük közül csak az egyik játszhat 😊 Persze lehet hogy tévedek 😉

wesker24
Asszem az ikrek elszúrták a dolgot ! Mivel Kira azt mondta hogy vannak szabályok amiket be kell tartani ! Mivel az egyik Iker elszólta magát igy szerintem nekik annyi !
OptimusPrime
Amúgy örülök, hogy Kíra visszajött! 😄
Kész ez a lány, de továbbra is vallom, hogy nem hülye és a múlt heti kérdésre, hogy "bosszút fog e állni?" - hát a kérdés is felesleges volt, világos, hogy igen!
Az ikrek meg még akár jó szövetségesek is lesznek számára.
Anikónak meg lassan reszelnek, ennek tényleg áspiskígyó volt a jele az oviban! 😄

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Melákra rájár a rúd! 😄
Ellepik az Édent a felvidékiek! 😄 - Diana úgyis kiesett a cseh(szlovák) ÉH-bõl, ide jönnek majd át! 😄
Az ikrek meg egyelõre poénok, hogy Kírát is megetették, pedig ismerik is egymást! 😄

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

OptimusPrime
Már vizionálom magam elõtt a feladatukat! Mekkora belépõ lenne már! 😄

gduck
Ez tényleg érdekes lesz 😄
Amígy szokás szerint a felvétel végérõl lemaradt az elõzetes 😞

Steve Downie
Az elõzetesrõl még nem írt itt senki, pedig ez hatalmas poén lesz 😄 Beküldeni egy ikerpárt... mekkora ötlet 😄 Azt gyanítom, hogy ha jól végigcsinálja ezt a pár napot a két srác és nem buknak le, mindkettõjüknek védettség lesz a jutalma, akkor pedig két pasi is utazhat haza csütörtökön.

Zeraa
jófej ez az omar gyerek 😊 szimpi

OptimusPrime
Noémi már nagyon vár valamit a szájába, nem pont Omár lábát! 😄
Vagy hát ha már azt is, akkor tényleg ki lehet éhezve! 😄

OptimusPrime
Jött a papírforma, Kíra az egyetlen helyre állt, ahova lehetett.
Arra a beszélgetésre viszont kíváncsi leszek az Anikó-Kíra között! 😄
Hogy a Nikolett kiment, az is kalkulálható volt, a többire szót sem érdemes vesztegetni, nem volt "izgi" egy párválasztó...

OptimusPrime
Anikó, Anikó, Anikó..., cöh...

Zeraa
hamarosan megtudjuk lol xD

Steve Downie
Na mi lesz? :-D

OptimusPrime
Ez az Omár tényleg jó fej! 😄

OptimusPrime
Komolyan, a végén még örülök, hogy a Kíra visszajött! 😄
Ez a Máté gyerek tényleg nem hülye, nagyon jól látta tegnap, hogy teljesen veszélyes, ha egy "régi" ismerõs itt átlátja a dolgokat újra.
Anikót nem tudom kommentálni, egy igazi képmutató!
Lássuk az választást...

jut eszembe nézzétek meg a Szingli Csajok éjszakája elsõ 1 percét meglepetés lesz.......

Steve Downie
<#eljen>

gduck
Gyanús volt, de nem Ádám, hanem Máté 😉

Steve Downie
Csak belõlem lett látnok, vagy tényleg elb*szták a vágást viasaték? Nikolett és Ádám "masszír nélkül nem tudok aludni" szövege és az utána következõ action egy az egyben benne volt a keddi Extrában is, tehát véletlenül az elõzõ estébõl vágtak be a szerdai adás végébe.

gduck
Ez nem így van, már ne is haragudj. Itt az volt a lényeg hogy pár csere volt. Ha valaki nézte az elõzõ szériát, az tudja hogy mindennek oka van. Ezt a játékosok nem mindig tartják a fejükben. Niki veszte az lett, hogy Mátét választotta (egy új csaj beköltözése elõtt nem egy jóképû játékost kellett volna választania). Szóval rajta is múlott 😉

A csavarok meg azért kellenek, mert ha nem lennének sokkal laposabb lenne a játék és a végén is a kezdõ 10 játékos lenne bent 😉 Ráadásul így sokkal izgalmasabb mint mondjuk egy VV5 XD

Most nem tudom mi ez a kitalálom-e az eredeti párokat? Nem kapott a csaj ilyen feladatot, hogy találja ki kinek a párja valójában. Ezt csak õk kombinálták ki. Vagy lemaradtam valamirõl?
OptimusPrime
Azt nézem, Niki kivételével ugyanaz a gárda van bent, ugyanazok a csajok flangálnak, mint egy hónappal ezelõtt! Kírával majdnem teljes a csapat.

OptimusPrime
Melák izzadhat! 😄

OptimusPrime
Nem bánom Niki kiesését amúgy, be volt nagyon betonozva, ahogy a kezdõ gárda tagjai is és egy kicsit haladtak az árral, de sokat nem tettek a dologhoz. Legalábbis nekem nem úgy tûnt, most az állóvíz ezekkel a húzásokkal meg fel van szépen kavarva. 😊

Kíra jön vissza..., na ez még érdekes lesz! 😊