993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
-
#833 Lehet benne valami! :) -
#832 Ez igaz, de csak azért mert a feje állandóan tele van alkohollal és az tartósítja -
#831 Máté az egyedüli aki itt nem agyhalot! -
Austin Bailey #830 kirakták a Noémit :(((((((((
Igaziból megint a kibaszott Máté baszott át mindenkit. Az egész világ meg lett mozgatva, hogy őt megmentsék, aztán meg most vonogatja a vállát, mintha neki semmi köze nem lenne semmihez. Ha ez az elbaszott Anikó fog nyerni, akkor felkötöm magamat -
#829 nézőpont kérdése! :D
ezeknek a régi játékosoknak nevetségesen a szájukba voltak adva a szavak.
viszont jön vissza Melák, juppika! :D -
#828 "álszent ribanc Mátéval"
inkább: szegény lány a szeszkazánnal :D -
#827 Na bent maradt a hisztis ribanc Leventével és az álszent ribanc Mátéval !
És persze Szöcske Roland-dal !
Felölem mindegy ki nyeri meg csak ne az az agyhalott Anikó nyerje meg mert világgá megyek !
De ez a pár csere mekkora lesz ! Kiváncsi leszek ki lesz Anikó új párja ! xD -
#826 JÉZUS EREJE!
Hétfőn visszajön a "szemtágranyitó" Krisztián?! OMG! -
#825 Anikó fejéből egy animgif-et kérek majd, amikor a szívószálak kiállnak a fejéből, avatar-t akarok csinálni belőle! :)
Amúgy meg 6 fős buli már nem is buli! Noémi nélkül tényleg döglődik a hangulat. -
#824 De ki ám! :(
Szórakoztató kis személyiség volt, remélem hazalátogat a szüleihez a kassai járásba aztán lehet én is akkor járok pont arra! :) -
#823 Noémi kiesett? -
#822 Mondom én:
Edina Máté
Anikó Levente
Szöcske Roland - > Noémi
.
.
.
.
.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és Szöcske
Döbbent csönd és értetlen fejek. -
#821 nem tud vki viasat3 online tv-t? bekakilt a kábeltv és mindjárt kezdődik ááááááááá -
#820 Ha az összefoglalót vesszük alapul (ami úgy volt vágva hogy Noémit fogja választani) akkor Edinát fogja választani. -
#819 -
#818 Ha holnap Máté mögé beáll Noémi és Edina kiváncsi leszek kit választ majd Máté ?
Mivel Máté ugyis csak manipulálta Edinát és a pénz fontosabb neki szerintem játék szempontjából ha döntös akar maradni akkor Noémit válassza majd ! -
#817 Hát érdekes egyéniség, mert ő az egyetlen aki kivétel nélkül MINDEN játékost hátba döfött már a háta mögött Szégyen ez a nő! Kár hogy nem Anikót szórták ki, de hát úgy látszik a gusztustalan viselkedésén nem láttak túl. -
#816 Ezt a WC-deszkát baszki kipróbálom én is! :D -
ml85ml #815 de azért bámulatos, hogy néhány játékos 2x évével milyen dedós. pl. mikor még régebben márk megtudta hogy anikó ki akarja tenni a párját rögtön ment anikóhoz és kérdőre vonta, ahelyett hogy kitalált volna vmi tuti taktikát..
nemtudom hogy vagytok vele de nekem mind az éh1 mind a éh2-ben a csajfelhozatal csak egy erős közepes volt. még 1 csajt se küldtek be akire aztmondom hogy hűűha.
lesz ősszel 3 arról van-e infotok? -
#814 pontosan -
ml85ml #813 jaja az EH1-es arcok.
itt épp az a lényeg, hogy bármi megtörténhet ez a játék lényege és sztem ez így van jól! sokkal jobb mint a többi szavazgatós műsor.
a két embert meg beküldhették volna úgyis hogy nem árulják el h túristák hanem x nap után bejön éva és mondja a helyzetet, kiváncsi lettem volna az arcokra így nem volt olyan nagy móka...
-
#812 ezek az éden1esek? nem vágom, nem láttam az első évadot.
amugy szerintem ez egy szerkesztői vakvágány beküldeni két embert, h dobjatok ki kettő. ez minden csak nem játék.
szimpátia alapján kidobni valakit furkoságnak tartok. ez nem taktika, ez egy lófasz.
gondolj bele, ha egy ember számára antipatikus vagy akkor teheted a szépet meg a jót, semmit nem fogsz vele elérni.
EZ NEM JÁTÉK ÍGY! -
ml85ml #811 pít túltaktikázta magát, és nem értem,hogy egy ilyen bige mellett h bírt megmaradni. főleg h noémi még meg is kérdezte tőle a párválasztó előtt, hogyha mögé áll benntartja-e.
anikó huzzon a vérbe elemzővel együtt. minél hamarabb.
kivi leszek mi lesz ma/miért jönnek be a régi arcok? tudtok vmit? -
#810 Ez is addig "szippantózott" meg "szomorú kutyafejezett", hogy csak kivitték. De szerintem ez volt az ésszerű döntés, ha emberileg nézem a dolgot, leül velem valaki szemben és nekiáll úgy ekézni a másikat, ahogy ez az Andi tette Edinával, hát előttem sem állna meg - függetlenül attól, hogy igaza van e vagy nincs. Pítet meg sodorta az esemény, ő ragaszkodott Andihoz, hogy kollektív a büntetés is!
Ettől függetlenül Anikónak már a hétfői hisztije miatta is, meg persze amúgy is, mennie kellett volna! :) -
Austin Bailey #809 ez a retkes kurva Anikó holnap már a Noémit akarja kitenni. Hogy miért nem ezt a rohadtat vitték el a francba -
#808 Végre, kiesik ez az NDK-s úszócsaj! :D -
#807 egy játékban ahol az erkölcstelenség magasiskoláját játszák, mégis mire föl kérdőjelezik meg egymást...mindegyik egy egy cikkely az emberiség ótvarából. -
Austin Bailey #806 ha ez a két gyökér kiviszi az Edinát vagy a Noémit, akkor kurva ideges leszek -
Austin Bailey #805 szerinte ő szégyen nélkül fog távozni a műsorból -
kozi001 #804 Szédületes amilyen ordenáré hangon osztotta Edinát lófejAnikó. -
Austin Bailey #803 ennek az Anikónak egyszerűen bomlott az agya. Az egyik percben előadja a riportban, hogy micsoda jó kis színjátékot rendezett, a következőben meg tök nagy átéléssel elmondja ugyanarról a helyzetről, hogy mennyire felháborodott. És ahogy a balhé után cinkos módon összeröhögtek Píttel. Ezek a szemetek pontosan tudják, hogy rágalom az egész, és rohad cinikusan direkt csinálják a feszültséget Edina körül, aki meg nem elég dörzsölt ehhez, hanem csak az érzelmei vezetik. És akkor még Anikó mondja, hogy Edina egy kurva, amikor ő a retkes kurva, aki minden héten stabilra kefélte a Leventével való kapcsolatát, hogy ne kelljen aggódnia, közben meg a háta mögött még embernek sem tarja. Pít is milyen érdekes, hogy minden párját lekurvázza egy idő után, meg elkezd vele agresszív lenni. Először Noémival, aztán Petrával, holnap meg majd Andival. Gondolom az az igazi természete, csak a hotelben magabiztosan lazára vette a figurát, a riportban meg néha bedobja az alázatost. Szerintem most az van, hogy a gusztustalanok egyszerűen azért rontottak rá Edinára, mert a saját gusztustalanságukra emlékezteti őket, hogy rendesen is el lehetett jutni a végéig. Ha Edina csak annyit mondana, hogy "mindenki magából indul ki", akkor meg is nyerné a helyzetet, mert ezeknek az vele a bajuk, hogy nem tudják leleplezni a stratégiáját, ugyebár azért, mert nincs, és ettől valami überféregnek gondolják, miután ugye ők maguk azok, és így nem tudják elképzelni, hogy máshogy is lehet érvényesülni. -
#802 Edina-t nem tudom miért szekálják, tök normális -
#801 fuhh de remélem a tetves anikó vagy az andi páros megy haza. verik a nyálukat h mások milyen rosszak és közbe ők csináljak a legnagyobb szarkavarást...-.- -
#800 Andin a mai részbe hatalmasat röhögtem eddig azért rinyált h Máté-Edina túl jól játssza a játékot,ezért veszélyesek rá, most meg h ők nem valók ide. szerintem meg ilyen játékba pont az való aki játssza a játékot. pl VV-nél is Attila. -
eLiXir #799 :D -
Austin Bailey #798 lehet hogy Horváth Éva nyerte, végülis az Éden hotelben bármi megtörténhet. Rozzant öreg csaj -
Austin Bailey #797 amúgy tudjuk, hogy ki nyerte a fődíjat? -
#796 A hivatalos FB oldalon is így írja:
"Már csak két hét van hátra az Éden Hotel 2-ből és kiderül ki vagy kik viszik el a főnyereményt. Senki sincs biztonságban… Éden Hotel 2, 41. rész ma este 21.20-kor!" -
#795 Port szerint máj 24 a vége. -
ml85ml #794 jövő héten már nem lesz ÉH ha már a héten itt a végjáték??