993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • gduck
    Máté: "Az elmúlt 48 nap itt a hotelben" Ezt ugyan honnan szedte?

LOL: 48 -> 12*7=84! Elírták a súgógépben?
  • wesker24
    Na ennyi volt az álszent ribanc és az alkoholista manipulator együtt újra kész röhej !

Az agyhalott ribanc meg szegény Roland-dal !
  • wesker24
    Ujabb párcsere ne basz ! xD

Máté és Edina tuti együtt lesz !
  • OptimusPrime
    Jó adás lesz ez, ha egész nap Charlie meg V-Moto Rock szól majd.
  • wesker24
    Aki megérdemli/megérdemelte volna :

Roland Levente Szöcske Noémi Petra Gábor Omar Márk

Akik nem érdemlik meg:

Anikó Edina Máté Kira Krisztián Tamás Pit Andi Niki
  • OptimusPrime
    A mai nap után már csak egy kérdés marad nyitva: ki érdemelte volna leginkább a lóvét az összes eddig bejutott játékos közül? Ezen is érdemes lehet agyalni, ki volt olyan feddhetetlen, akiben tényleg volt spiritusz, csak rosszkor volt rossz időben, rossz emberekkel vagy pont hülye volt?
  • wesker24
    Abban egyetértünk hogy a bent maradt döntösök egyik sem 100-as !

Roland egyszerű de még van hova fejlődnie agyilag Anikó agyhalott ribanc Edina álszent ribanc Máté meg egy rossz piás ! xD
  • Susarc
    ebben mondjuk igazad van jelen pillanatban én sem tudok mást mondani akinek adnán a dijat......
  • OptimusPrime
    Mondjuk az durva, az a srác VÉGIGPIÁLTA az egész műsort! :D
    Az igazi nyertes lett a játéknak, ha nyerne ma, én kurvaélet, hogy vissza-fizettetném vele a leivott mennyiséget és egy fillér nélkül menne haza! :D
  • wesker24
    Hát még mindig jobb az agyhalott ribanc Anikónál és az álszent naiv ostoba ribanc Edinánál vagy az alkoholista manipulátor Mátéról beszélve !
  • Susarc
    értelmes? épp az a lányeg,hogy az a gyerek baszki általános iskolába való nem EGYETEMRE!! miféle egyetemen tanul az baszki??? szánalom

jószándéku meg minden ezt becsülöm,de egy 5. általános iskolás szintjén van az agya:S:S:S:S((
  • OptimusPrime
    Nem baj, hogy van ilyen ember, tényleg jólelkű srác, csak egyszerű...
    Itt arra gondolok, hogy szerintem nem fogja fel, hogy miről is lehet dönteni és ha ott áll a döntőben Edinával, akiről nem tudom tényleg eldönteni, hogy a legnagyobb színésznő vagy a legostobább nő a kerek Földön, akkor sok jóra nem számíthat.

Anikó önként feladja majd, azt mondta, hogy csak ott akar lenni a döntőben! :D Ez megvan, csomagolhatna is! :)
  • OptimusPrime
    Húzásnak baromi jó volt, azt egy percig sem mondtam, hogy nem! :)

Meg végül is igaz, játék vége, de ki lehetett volna még Anikót véreztetni azzal, hogy csak a Szöcske megy haza, akkor 3 fiú, két lány felállásban még egy kört lehetett volna futni. Ahol akár Máté is repülhetett volna. Bár, amilyen mákkal meg manipulálással végigvitte ezt a játékot, pedig már vagy egy hónapja nem is reszelt Edinával, hát az kész csoda. :) Rajt-cél győzelem, szinte.
    Levente most túl könnyen esett ki, Kíra ugyanez volt, nem volt befolyása a dolgokra, őt komolyan siratom a mai napig. Anikó helyett 100x inkább őt kellett volna megtartani, Márk aztán meg is kapta érte a "jussát".

Na de este meglátjuk! :)
  • torma1
    Pontosan. Itt nem a jó pofiról, meg a haverkodásról szól a játék. Itt a lényeg hogy átverj mindenkit és te győzz. Ezen mi nem érthető? Te is, én is így játszanánk. Mint az életben.
  • Rash87
    "Az a baj, hogy ez a Roland gyerek akkor faék, mint ide 'Lacháza!
    Megkockáztatom, hogy ha tartani kell a gömböt, ő addig tartja, amíg nem mondják neki, hogy engedje el, magától nem fogja megtenni, de komolyan. "

S ez miért baj? Mert vannak még normális,értelmes emberek? :)
    Akik előrébb tesznek minden mást,mint hogy átbasszák a másikat.
    Tudom,mostanában az a menő ,ha Te vagy, csúnya szóval fogalmazva a leggecibb... de szerencsére nem reménytelen.

Egy a lényeg,ne Anikó nyerjen.
  • gduck
    Miért volt aljas? Levente nem a párja, játék vége van, ráadásul a minősíthetetlen Anikó párját ejtette ki! Sztem zseniális húzás volt!
  • OptimusPrime
    Az a baj, hogy ez a Roland gyerek akkor faék, mint ide 'Lacháza!
    Megkockáztatom, hogy ha tartani kell a gömböt, ő addig tartja, amíg nem mondják neki, hogy engedje el, magától nem fogja megtenni, de komolyan.
    Amúgy tényleg rossz felállás került így a döntőbe, Anikónak már rég nem itt lenne a helye, de vitán felül áll, hogy rohadt jól végighisztizett mindent és ahol lehetett ott úgy ekézett bárkit, hogy ő csak jól járhasson. Rafinált nagyon. Hogy emberileg 0 azt ebben a játékban senki nem veti a szemére majd és utána sem, mint az előző ÉH szereplők is a szürkeségbe poshadtak, nem hiszem, hogy "celeb" válna belőle.
    Hogy innen ki viszi a pénzt azt nehéz megjósolni most. Ha Edina-Roland páros, akkor szinte biztos, hogy Edina, az Anikó Máté páros, már érdekesebb téma, a kérdés, hogy megismétlődik e az ÉH1, ahol azt mondta a Kristóf, hogy 11 millió neki elég az új életéhez, itt csak az dönt, hogy ki pénzéhesebb. Na, hát ma kiderül!
  • Austin Bailey
    Edinában van valami fura. Mintha a naivitása legalább annyira stimulált lenne, mint amikor Anikó belelovalja magát az aktuális hisztériájába. Taktikailag rosszul tette, hogy Leventének adta, mert ha ez nem így történik, akkor még lehetett volna esélye visszaállni Máté mellé. Mellesleg megint érdekes, hogy valahogy véletlenül a két legunalmasabb ember került egy párba, aztán ki is estek. Ha az Éden Hotel kicsit jobban meg van rendezve mint gondolnánk, akkor nem róhatunk fel semmit a játékosoknak
  • Darthmushroom
    szerintem pont h edina rolandot választja és máté azért lesz kibukva
  • wesker24
    Én is igy vagyok vele Anikó egy aljadék egy nő egy hisztis aljas gerinctelen ribanc ha tényleg ö nyerné meg felkötöm magam vazee !

Edina meg egy naiv szűz ribanc amint Leventével művelt az aljas dolog volt de ö is ki mutatta a foga fehérjét mi mást is várhatunk volna !

Szerintem is Roland nyerje meg és ne a többiek !

Kíváncsi lennék azt Edina hogy értette hogy nem fogja senki kedvéért csak úgy eldobni a 11 hetet !

Edina akkor lesz egy szinten Anikóval akkor lesz belöle is egy gátlástalan gerinctelen ember ha cserben hagyja Rolandot pedig ez lesz ugy cserben hagyj mint a pinty mert az érzelmei erösebbek Máté iránt !
  • Nuno88
    Ezt a Mátét úgy pofán vágnám h beszarna, már bocsánat. Anikó is egy vicc, egy színész, egy moslék aljas nő. Edina meg egy naiv kislány. Nyerje meg Roland, nem csípem a srácot de a többi nem érdemelné meg.
  • OptimusPrime
    Na ez érdekes lesz, hogy mit sírdogál Máté a lépcsőn ülve a döntő napján... Amúgy Edina húzása Leventével tényleg aljas volt, bár taktikailag meg jó, ez kábé a Muzsikus-Fater paktummal volt egyenlő, ahol kezet is fogtak a "család" védelme okán, aztán úgy b*szarintotta ki Fatert, mint a sicc! :)
  • OptimusPrime
    Edina talán megvilágosodott?! Mondjuk befejezni a mondatot nem volt nehéz! :) Eldobná e vajon most a gömböt? Na ez holnap kiderül...
  • Belkar
    Azért Edina most rendesen segget csinált a szájából.
  • OptimusPrime
    "Fattyadék" - új szó a magyar reality egén, jól jegyezzük meg! :)
  • OptimusPrime
    Még, hogy nem fogja Omár Noémi mellét sosem látni! :D
    Ezt szerintem Noémi maga sem hiszi el, majd a pozsonyi go-go klubban ledobja a textilt, aztán látja nem csak Omár, hanem mindenki más is! :D
  • Steve Downie
    Ok mondjuk nem tunnek butanak, ugyhogy akar a klasszikus ertelemben vett brokerek is lehetnek. Viszont valahol olvastam, h penzugyi tanacsado ceg alkalmazza oket, az meg akar az utolso komolytalan harom betus MLM "vallalat" is lehet, ahol manapsag csak az "dolgozik", akinek mast nem dobott a gep.
  • gduck
    Kristóf 12,5 millánál dobott ;) Viszont az első szériában sokkal nagyobb drámák voltak, sztem magasan veri a második szériát!

De igazad van, nagyon pénzéhes a társaság, kivéve Omárt!
  • ml85ml
    brókerekről aszem egy másik h-s blogon olvastam, hogy mind máté meg éh1 ádám ugyanannál a cégnél melózik nem tudjátok hol? kiváncsi lennék, h mit értenek itt bróker alatt??azt hinné az ember a bróker milliót keres itt meg rongyos 25-ér szól a játék...
  • OptimusPrime
    Tegnap azért érdekes volt, hogy mennyire pénzéhesek lettek ezek a régi lakók! Melák 3 milliót akart (volna, ha nem küldik haza :P), de ez a Dávid gyerek is 2-vel szállt volna ki, Alexa meg még 1-et, a meglévő 800ezrére. Nem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de Anikónak ebben igaza volt, hogy bent volt egy hetet, aztán 1,8-al mehetne haza. Nagy biznisz! :)
    Csak hát ugye 25 millió a tét, és pont a tavalyi sorozat végén jött a csattanó, amikor ennek az összegnek a felét sem vitték el végül el, akkor Kristóf 11-nél eldobta a gömböt, ha itt is ez lenne támogatás címszóval ki kéne a felét fizetni a volt lakóknak, meg akikkel még paktumok lettek kötve menet közben (Noémi+Edina páros...).
    Na de persze sok hét Mexikóban ingyen, all-inclusive ellátásban, már ez milliós tételben mérhető / fő. És idén már megvan a nyaralás. :)
    Amúgy feltűnt, hogy tavaly is volt bróker, meg rendezvény szervező? :D Csak idén nincs futball edző, az már kicsit meleg lett volna! :)
  • torma1
    Na pont ezt mondtam én is a Kedvesemnek. Mi ez az átjáróház?? Hozzák vissza akkor a személyzetet, stábtagokat stb is. :) :D
  • OptimusPrime
    Noémibe beleáll vajon Omár f***a a döntőig? :D
    Csak úgy spontán, tét nélkül! :D
  • OptimusPrime
    Na, most Pít mi a rákot keres itt Noémival együtt?
    Mi lett ez a hely? Átjáróház?
  • ascii
    hábazdmeg, nincs viasat a vihar miatt! :\ :I :/
  • ml85ml
    hát ez a tegnapi rész mi volt? anikó mit művelt te jó ég.
    azért a roli gyerek se semmi egyetemista létére mi az a rozsomák??? jesszus..
    és a csaj a végén mikor lovagol: ez a kamera vesz minket? LOL
  • OptimusPrime
    Nagyon helyesen is tették, a mindenkit ekéző NDK-s csaj szépen magával vitte a szálakat egyébként végig jól mozgató Pit-et, azt hiszem ha Pitnek volt esze és visszanézte a részeket akkor valami ordas nagy pofánvágást is elkövetett miután leálltak a kamerák. Nem volt szimpatikus nekem Pit sem, de inkább az volt, mint az Andi.
  • wesker24
    A nyaralók ejtették ki öket ! Vagyis Fruzsina és Norbi feladata az volt hogy csak néhány napra költeznek be de magukkal viszenk egy párt és ez Pit és Andi volt !
  • Belkar
    Valaki mondja már meg Pítékkel mi történt mert csak most tűnt fel hogy nincsenek bent :D
  • wesker24
    Csatlakozom ha ez a hisztis ribanc Anikó nyer világgá megyek !

Amugy ma asszem 3 ujabb tag jön vissza !

Omar ha ezt Noémi láthatta volna Krisztián és Dávid !
  • Austin Bailey
    szemét módon bánt Edinával. Kihasználta, hogy Edina belelovalja magát a szerelembe