993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • meshca
    Éden Niki
    +18
  • ascii
    én sem értettem a bogit, ez télleg ennyire hülye volt...bailey az okfejtésedet én is hasonlóképpen gondolom, de a legnagyobb taposni való továbbra is anikó.pont.
  • wesker24
    Én is biztos voltam benne hogy Bogi azt a titkot irja le amit elöször mon dott neki Anikó !

Hogy miért nem azt irta le ez jó kérdés csak amgának kereste a bajt !
  • Austin Bailey
  • gduck
    Bogi ultra gáz volt. Anikó az első este a napozóágyon ülve elmondta neki, hogy amit leírtam titok: .... ÉS SZÓRÓL SZÓRA ELMONDTA NEKI!!!

Erre meg nem azt írja le :) Majd leestem a székről XD
  • Austin Bailey
    nem azért, de ez a Pít egy igazi vaskos segg barom. Előző héten Noémi megmentette Mátét. Roland miatt Edina került veszélybe, ezt meg is mondta neki, így Edina nem tudott hova állni. Megmondta, hogy Máté mögül szeretne kiesni, és szerintem fel is volt rá készülve. Így a helyzet megoldása az lett, hogy Márk bevállalta Noémit. Vagyis Dávid támadásának ellenére még mindig mind a hárman játékban vannak. Akkor most mit pofázik itt ez a szarfaszú Pít? Aztán meg a hétfői adásban nekimegy Noéminak, akinek a nevében most nagyon hangos? Ráadásul összeborulva Anikóval, akit eddig meg nagyon utált. És akit Andi ki akart rakni? Ráadásul Andi mit művelt az Edinával is. Barátságot színlelt, közben a háta mögött gúnyolta a kiskutyával, ki akarta rakni, és összeugrasztotta Noémivel is. Itt valójában Pít, Anikó és Andi a gusztustalan. Levente meg egy hülye papucs. Anikó csak azért élezte ki a dolgot a Máté-Edina párra, hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy neki kell a legkevesebbet küzdenie a bennmaradásért.
  • wesker24
    Nah vazze most meg a másik rihe rongy kezd el szinészkedni na nee !

Mi lesz itt még ? :D
  • wesker24
    Nem hiszem el hogy ez a 2 balfasz már megint együtt van !

Ezek 2-en tényleg gusztustalanok !
  • OptimusPrime
    Sebaj Betti, ott a másik fél-iker, hátha az normális! :)
  • ascii
    Szöcskének azért hívják, szerintem, mert f*ról f*szra ugrál, ha-ha!

közben meg mondja Noémi: infarktot fog kapni!

dzsizusz
  • ascii
    ez az anikó egy gyépés.
  • wesker24
    Azt a kurva Anikó durván pofára esett ! xD
  • Susarc
    ahol dolgozott ott a fúnöknők 90%-a pedig megcsináltatta magát a felső vezetéssel....szóval annyira nem gáz.....imádom is azakat a kurvákat eljátszák a nagy Boss-t...aztán meg szopnak mikor berendeli őket a dagadt francia nagygóré.....
  • Susarc
    mindkettő:)
  • ml85ml
    lekurta? inkabb benyalta magat
  • Susarc
    pit lekurta ay osszes fonokcsajt a cegnel....
  • gduck
  • Austin Bailey
    ha holnap az a helyzet áll elő, hogy Edina vs Noémi, akkor megőrülök. Amióta bejöttek ezek a hülye salakok (Roland, Márk, Dávid, Petra, Betti stb) azóta folyamatosan rontják a műsor minőségét. Andi jó fej lenne, ha nem lenne ilyen fasz. Pít meg hogy a tökömbe lett ilyen olyan magas beosztású ember az életben. A hülye macsóságon kívül tök sótlan.

edit: hülye Márk is bmeg ott kesereg, hogy így a Kyra, úgy a Kyra, mintha nem ő rakatta volna ki.
  • eLiXir
    ez a szomorú kutyafej annyira unalmas és dühítő már ettől a nőszemélytől...
    nem védem edinát, habár sokkal előrébb van a listámon mint ez a hogyishivják aki folyton szomi kutyafejezik, de ez kb az oviban ment utoljára...
  • ascii
    ez a márk is egyszerű mint a kettes legó...az autistával együtt..
  • ascii
    már rábasztak egy lapáttal elől a mellkasára....nyehehehehe
  • OptimusPrime
    Máté kialudta vajon magát? :D
    Jó hangok jöttek ki belőle, valaki tuti elhitte, hogy mindjárt rókázik! :)
    Ez a pandora eddig semmi, majd jön az este, meglátjuk akkor mi lesz.
    Ez az Andi is megérne egy péklapátot a tarkójára...
  • ascii
    seggfétisem ellenére is a bolygó másik pontjára kivánom azt a nőt! (és lőn ott is van...najó volt :D)
  • Susarc
    csekkold azt a segget először mikor ilyesmi gondolatok kavarognak benned!:D
  • ascii

• ascii
  • ascii
    igen, nekem is kezd már unalmassá válni, máté állandó satu részegsége és vontatott beszéde, edina folytonos féltékenysége és a szarba is a jó belemagyarázása, noémi full ostobasága, pít unhumorérzéke, és anikó...anikó csak dögöljön meg, nem értem h bir a föld elviselni egy ilyen perszónát.
  • ml85ml
    az hagyján de edina mintha régebben mondta volna, hogy az apja is elég sokat piál/piált erre itt van ez a máté gyerek...
    de ez amugy való életbe is hasonlóan van, zsák a foltját
  • gduck
    Máté a nők álma. És rengeteget iszik. Hát jó a nők izlése XD
  • Steve Downie
    Szerintem is nagyon unalmas... Annyi pozitívumot tudok elmondani, hogy ezen a héten mindent megtesz Noémi, hogy ráizguljanak az Éden Hotel rajongók :D
  • ml85ml
    hát idáig az e heti 2 rész tök lapos volt...
    fel kéne vhogy kavarni az állóvizet mert már nézni is unom. máté bukfencére vártam tegnap, gondoltam beszakad a feje elájul vagy vmi de semmi...
  • OptimusPrime
    Noémi, nekem nem tűnt fel, hogy nagyon piáztál volna mielőtt Máté szájába másztál volna "picit"! Ezt a piára így ráfogni...! :)
    Amúgy nem is volt nagy esés, inkább csak látványos! :)
  • OptimusPrime
    A tegnapi adás a sorozatoknál megszokott töltelék rész volt igazán, Edina rimánkodásán kívül SEMMI a világon nem történt. Remélem nem a beharangozott Máté zuhanása lesz az egyedüli dolog (de mondjuk lesznek ma új lakók is, úgyhogy sanszos, hogy fejre áll minden).

Noémiről kerítsen valaki egy pozsonyi Tutti-Frutti magazint, nem hiszem el, hogy csak egy spontán pozsonyi főiskolás, felfedezték őt már az kurvaélet! :) Ki a f*szom visz tényleg combfixet egy mexikói hotelbe? Mondjuk Zsuzsi is vitt anno vibrátort (kettőt is) a VV4-be, ez ahhoz képest tényleg smafu! :)
  • Steve Downie
  • eLiXir
    g*ci nagyot :DDDD
  • Darthmushroom
    fuhh Máté mekkorát esik majd holnap részegen :O
  • ml85ml
    hétvégén láttam egy műsort a storytv-n ahol seal meg heidi klum volt a téma és mutatták, hogy mexikóban is van egy kéglijük és nem pont a mostani éden hoteles vityillót vágták be. erről van infotok kié most a hotel???
  • Oziris666
    csak akkor lettek volna ha igent irnak a boritékba és lecserélika a párukat... de senki se tette!Tehát senki se védett!
  • gduck
    Sztem már nem lesz új játékos.
  • torma1
    Most mi van???? Miért nem védett senki? Eddig úgy volt hogy a pár akit választanak védett lesz.