993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
-
Ez a Noémi is a sárospataki Highlander-ben "tanulta" ezt a mozdulatsort! :) -
Nah vazee a mai párválasztónak se volt semmi értelme akkor úgy látszik ! -
Akkor mi értelme volt a mai párválasztónak szinte semmi !
Ami ma történt Peti azt sikeresen elbaszta ! -
Korán örültél! :D
De ez aztán szép vargabetű lett! :D -
Nah baz meg nemá ez mekkorra geciség mi ez már !
Peti vissza szavazza a párját vazze ! EZMI ?? -
WTF?! -
Anikonak van a legjobb segge....van egyáltalán neki? -
Várható volt igazából, kicsit hiányozni fog ez a csaj, végül is szórakoztató volt, ez az Alexa itt a 2 napban nettó nulla dolgot mutatott. -
Nah végre kiesett Kira is hála isten ismét egy csajjal kevesebb ! xD -
Na ez érdekes lesz, Kíra vagy Noémi vagy egy brutális robbantás... -
töröld meg a szádat xD -
Ezt nehéz is volt eldönteni, ezen agyaltam volna egy darabig! :) -
Éden Hotel Team:
-
torma1 #460 Pontosan. Szinglik, fiatalok. Nem sértenek törvényt. Akkor minek szarozni? -
Jah, ettől ki vagyok akadva én is. Mit kell itt álszenteskedni? Ha jól esik és megvan a kémia akkor oda se neki :D -
torma1 #458 Kíváncsi vagyok itt lesz-e sex. Vagy csak a mi országunk ennyire prűd kifelé. Befelé megy egy perverz állat. -
Ő már a bemutatkozó filmjében is szlováknak vallotta magát, aki csak a nagymamája miatt tanult meg magyarul. Kár, hogy Peti nem nézte meg a filmet! :)
Peti bűne azonban még csak nem is a "szlovákkurva" volt, hanem, hogy végső soron kimondta azt, amivel mindenki egyet ért (én is, te is, és mindenki), mert hát ez igaz is, mondjuk Peti nem sokkal, de idősebb, mint Szlovákia. Csak mondjuk ezt haveri körben egy kocsmában elő lehet adni, a TV-ben nem biztos.
Na mondjuk a cseh(szlovák)oknak sem kell ám a szomszédba menni, a magyar kiadással egy időben elindult a Hotel Paradise című műsor, cseh illetve szlovák szereplőkkel ('93-ig külön akartak minden áron válni, most meg az összes műsort vegyes szereplőkkel indítják, akár ezt, akár egy tehetségkutatót..., érdekes).
És ebbe a műsorba is bekerült egy Diána nevű galántai lány, aki Noémi 2 is lehetne, csak ő nem a magyart töri, hanem a (cseh)szlovákot, szerinted mit kap szegény ezért? Ostoba, buta magyarnak hívják már most a fórumokon(teszem hozzá, hogy kicsit durvább kiadású a műsor is, mint az ÉH2, ezeket ugyanis tényleg szexelni küldték be! :) )
Ő ezen szerintem egy hasonló kaliberű piázgatás után pont végig fog menni, nyilván ott az ország "életkorát" senki sem fogja megkérdőjelezni. -
nekem bejön az ákcentje! a nő maga nem!
-
izgis lesz holnap -
végül is jah xD -
Vagy meglepi is lehet :D -
Ha lehetne akkor Kirát küldje már haza ! XD
Irritáló az a csaj túl magabiztos ! XD -
Noémit vagy Kírát -
Nah az új csaj Alexa lett védett kiváncsi leszek kit küld majd haza ! -
bírom h Máténak mindig kint van fél segge xD -
Kasadya #448 aztmondta,hogy a hazámat szlovákiát sértette meg.....innentől kezdve nekem az a csaj nem magyar......max magyarul is tud beszélni.....
Petinek nem kellett volna ezt mondania adásban nem szép dolog,de nálam a leányzó a "hazaszeretetével" leirta magát.....
-
Így is van, ahonnan pedig ő származik, Nagykapos a kassai járásban még elég magas a magyarok aránya is.
Két iskola is van ott, az egyik szín magyar a másik vegyes, Noémi a vegyes iskolába járt, azért töri a magyart, mert nem anyanyelvi szinten tanult. -
Nekem már az szúrta a szemem mikor valamelyik leszlovákozta a lányt. Szerintem nem szlovák. -
igen igy már érthetőbb! -
Inkább visszafelé kell gondolkozni szerintem. Nem azért kapnak pénzt, hogy csendben legyenek, hanem ha beszélnek, akkor szerződésszegés miatt fizetniük kell nem keveset. -
ezt azért nem értem, azért itt mennyiről beszélhetünk? pár 100as-ról, h kussoljanak....sztem a tiszavirág életü szereplők még ennyit sem, szinte semmit nem zsebeltek be...
egy blikk lazán lefizethetné valamelyiket...ráadásul olyan ostobák, könnyen megvezethetők...plussz ott volt az a buli, ahol részegek is voltak tuti ki kotyogtak dolgokat. -
Hát mivel ez nem politika, így nem is szivárog -
torma1 #441 Az oké de más honnan sem szivárog ki valami? Stúdió? Munkatársak? Nem csak a szereplőktől jöhet az infó. -
Ez az előző szériában is így volt, gondolom aláírattak velük valamit és ha nem beszélnek a műsor végéig, akkor valami kis lét is kapnak érte :D -
torma1 #439 Azért az furcsa nekem hogy már mikor vége lett a forgatásnak és nem szivárgott ki semmi? Hogy ki nyert, mi lett a végén. Mindenki cipzárt evett? -
Azt hiszem az "Idősebb vagyok, mint Szlovákia" és a szintén Noéminek címzett "Szlovák szopós k*rva" volt az a két mondat, amiért hivatalosan kiküldték. Az Extrában egyébként volt ott több is, folyamatosan r*bancozta a csajt, meg egy poharat is hozzávágott a földhöz mérgében. -
heló heló, miért zárták ki? nem láttam már napok óta a műsort. -
Én túlzásnak éreztem, hogy hazaküldik Petit. Persze azt, hogy büntetést kell kapnia nem, mert valóban többször is szabályt sértett, míg anno Szandra csak egyszer, akkor viszont ütött. Hát nem tudom melyik a súlyosabb, ezt is adhatták volna a többiek kezébe szvsz.
A végén tényleg jól megkavartak mindent viasaték: mindenki össze-vissza alszik, valahol hárman is, védettség a párválasztó előtt egy nappal. -
van egy érzésem akármelyk csaj lesz a védett, a Máté-Edinát fogja robbantani ők úgyis egymás mellé állnak,max Kira robbantaná a Nikit. am előzetes alapján Máté még mindig jól csinálja h semmit nem mond a kapcsolatával Edinával. mondjuk csodálkozok h még nem buktak le h meddig jutottak. -
Nah vazze ez durva lesz kit választ majd az új fiú aki pár nélkül marad az lesz a védett és ö küld haza majd egy tagot !