210
Breakout Kings - A szökés producereitől!
-
#170 Én nézném csak még az 9. részhez sincs felirat:S -
KaBuTo666 #169 lol -
Quantumleap #168 Épp ezért poén, hogy a sorozatjunkie-n a "Melyik sorozatbeli karakter lennél szívesen?" kérdésre egy páran Michael Scofieldot írták. -
KaBuTo666 #167 national geographicon volt az Amerika legkeményebb börtönei sorozat, talán most is van, azt végignyaltam és beszarás mik vannak...ugyan ez megy ott is amit leírtál. de még mindig jobb mint valami mexikói börtön...nah az egyéb külföldi börtönöket kb bemutatták a bekasztlizva külföldön sorozatban...milyen a mexikói stb, ahol még a raboknak is fegyvere van...úgy hogy én inkább megpróbálok "jó" emberként viselkedni lenni, és kerülni az ilyen helyeket... -
#166 van egy ismerősöm aki volt börtön őr és anno ő is ezt mondta nekem.. -
Quantumleap #165 Az is menő, de nem mindegy mit követtél el. Ha mondjuk megöltél pár rendőrt, akkor akár igazi királynak is tekinthetnek. De a pedofilok/gyerekgyilkosok/nemi erőszaktevők sosem kaptak és nem is fognak tiszteletet kapni, hanem épp ellenkezőleg. Az ilyenekkel senki se haverkodik. Általában össze se teszik őket a többi rabbal. Vagy ha mégis, gyakoriak az agyon- és nyomorékká verések, és ilyesmi esetek. És állítólag nem egyszer az őrök ilyenkor egyszerűen félrenéznek. De az ilyenekről magyar hírekben és újságokban is lehet hallani illetve olvasni alkalmanként. -
#164 hát, ha kétszeres életfogytiglannal kerülnek be, akkor lehet ha kapnak valamennyi tiszteletet. Elvégre a börtönben az a menő, hogy kinek mekkora a büntetése. Vagy tévedek? Annyira nem értek hozzá, de nem is nagyon érdekel. -
Quantumleap #163 Mindegy. Ha nézték a PB-t/nézik a BK-t sittre készülő pedók, és T-Baget példaképüknek tekintve reménykednek a benti jólétben, hát hatalmas pofáraesésben lesz részük. -
Dean Winchester #162 de ez olyan mint hogy valamelyik filmben a szikláról lezuhanó autó az első falnak való ütközéskor felrobban míg van amelyik vagy tízszer neki ütközik a falnak majd a szikla alján roncsá törve érkezik és nincs robbanás :D -
Quantumleap #161 Megnézném, hogy a valóságban egy pedó vajon mit vívna ki, ha keménykedni próbálna? Egy rozsdás bökőt a beleibe legfeljebb.
Oké, most mondhatnánk azt, hogy sorozat és el kell kissé vonatkoztatni a valóságtól. Csak ez az eset kábé olyan, mintha egy filmben vagy sorozatban egy tömeggyilkost mindössze potom pénzbírsággal sújtanának. -
Dean Winchester #160 attól függetlenül kívívta az elismerést és kész :D élvezni kell a filmet azt kalap , engem ez pl. kibaszottul nem érdekel XD -
Quantumleap #159 Itt is megjegyezném azt, amit a PB-topikokban is többször. Ugyebár az 1x03-ban Teddynk volt a főszereplő, aki annak dacára, hogy pedofil is volt és gyerekekeit is ölt, úri módon sétafikál a börtönben, még saját ribanca is van, félnek tőle, meg ilyenek. A rákövetkező 1x04-ben a szökevény egy pedofíliáért elítélt egyén volt (a végén kiderül, hogy nem ő volt, de ez most nem lényeg). Ott meg arról beszéltek, hogy az ilyet sose engedik ki a többi rab közé, mert rövid időn belül bevégezné. Érdekes egy paradoxon. -
Dean Winchester #158 ha jól emlékszem akkor a 8. rész körül?? de majd valaki cáfol vagy megerősít... -
#157 én töltöm le mindig az uj részeket, de a t-bages volt az utolsó amit megnéztem.. a többi rész annyira nem volt jó, egy közepes szint kb, talán valamikor majd folytatom.. t-bag fog még szerepelni a sorozatban? -
Dean Winchester #156 én nem :D annyira nem hoz lázba... talán majd egyszer xD
ha nincs T-Bag-es rész nem is néztem volna meg a második részt sem -
#155 néha... pár résszel el vagyok maradva :) -
Quantumleap #154 Nézitek még egyáltalán? -
Quantumleap #153 Nekem elmegy. Szórakoztató a maga módján. Végülis epizódikus sorozatot szerintem nehezebb elbarmolni, mint egy folytatásost. -
Dean Winchester #152 harmadikat követő részek is jók? :D
t-bah miatt néztem meg az első 3at, nemtudom megéri-e folytatni? -
Quantumleap #151 Már van felirat az 1x05-höz! -
#150 új kezecskét akart pontosabban :) -
Quantumleap #149 Ahova szállítani akarták, oda csak a kézcseréje miatt ment volna, utána meg nyilván vissza a Fox Riverbe. -
Suffering #148 ha a fox riverbe került vissza akkor a kisrác megszivta :D am szerintem oda került ahova szálitani akarták -
Quantumleap #147 Akkor a Breakout Kings igencsak a jövőben játszódhat a jelenünkhöz képest. Félre a tréfával, szerintem elképzelhető, hogy amit a Pb legvégén láttunk (a Fox Riverben mérges lesz ama bizonyos könyv láttán) az már a BK eseményei után van. -
Suffering #146 kronologia: pb végén elkapják elviszik miami-ba eltölt egy kis időt, majd elviszik a Fox riverben ott el van évekig, majd átszállitják vmiért és az átszállitás közben szökik meg. vagyis ez a 4 évvel késöbbi rész után játszodik. -
Quantumleap #145 De a PB legvégén a "4 évvel később" után már a Fox Riverben volt. -
#144 szerintem később: a PB végén valami miami-i börtönbe zárták be, onnan kellett átszállítsák a Fox Riverbe. Most a Fox Riverből szállították volna át valahová, mert azt hiszem az egészségére panaszkodott... -
Quantumleap #143 De én úgy értem, hogy a "4 évvel később" ugráshoz képest később vagy korábban? -
#142 Hát mivel a fox river 8asokról is volt szó igy jóval utána játszodik...hamár csak a kezét vesszük is jóval a szökés után van :) -
Quantumleap #141 1x03
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát T-Bag az anyja miatt szökött meg? Milyen megható.
De ha nem kapják el, akkor szerintetek tervbe volt véve nála, hogy utána "meglátogatja" Lincolnékat Panamában? Amúgy azt nem tudom, hogy ez a PB 4x22 végi fináléhoz képest korábban vagy később játszódik?
Az tuti, hogy még legalább egy epizódban szerepelni fog valamilyen úton-módon. De én azt is kinézem a készítőkből, hogy egy epizódban előhoznak egy másik PB-s karaktert is. -
Quantumleap #140 A húgát csinálta fel, nem a lányát. -
Suffering #139 még 1 hiba: T-bag anyja nem volt tul öreg? mert én ugy tudom, hogy T-baget a növére szüllte meg :D legalábbis Bellick egyszer mondta a börtön lázadáskor, hogy a zsebi baba ugy született, hogy a T-bag apja felcsinálta a saját lányát :D igy gondolom kb 14-15 év lehet a korkülönbség közte és az anyja között -
Quantumleap #138 De ez elég bakis, hisz elvileg a két sorozat egy univerzumban játszódik. -
#137 igy értettem amugy :) -
#136 nem sammy csak a színész de ez így is eléggégáz:D
FAIL -
Quantumleap #135 SPOILEREKET légyszi rejtsétek el! -
Suffering #134 végre van felirat a 3. epizodhoz, egyáltalán nem csalódtam. Nagyon jó volt. föleg az elején amikor fox riverben voltak és ugyanaz a zene ment mint a szökésben :)
am meg nem hiszem h sammy benne van az 5. részben hisz Sammy tudtommal meghallt a sonában. -
#133 nah meg az ügyvéd aki veronikának segitett a 2évadban....xD
már télleg csak scoofield hiányzik :D -
#132 nah az 5. részbe meg sammy van???(szökés 3évad Sona) komoly -
Quantumleap #131 KINT VAN AZ 1X03 FELIRATA!
Akkor majd lassan elkezdhetnénk végre az epizódokról is beszélgetni.