Breakout Kings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attól függetlenül kívívta az elismerést és kész 😄 élvezni kell a filmet azt kalap , engem ez pl. kibaszottul nem érdekel XD
Itt is megjegyezném azt, amit a PB-topikokban is többször. Ugyebár az 1x03-ban Teddynk volt a fõszereplõ, aki annak dacára, hogy pedofil is volt és gyerekekeit is ölt, úri módon sétafikál a börtönben, még saját ribanca is van, félnek tõle, meg ilyenek. A rákövetkezõ 1x04-ben a szökevény egy pedofíliáért elítélt egyén volt (a végén kiderül, hogy nem õ volt, de ez most nem lényeg). Ott meg arról beszéltek, hogy az ilyet sose engedik ki a többi rab közé, mert rövid idõn belül bevégezné. Érdekes egy paradoxon.
ha jól emlékszem akkor a 8. rész körül?? de majd valaki cáfol vagy megerõsít...
ForzaInter
én töltöm le mindig az uj részeket, de a t-bages volt az utolsó amit megnéztem.. a többi rész annyira nem volt jó, egy közepes szint kb, talán valamikor majd folytatom.. t-bag fog még szerepelni a sorozatban?

Yo, Bitch!

én nem 😄 annyira nem hoz lázba... talán majd egyszer xD
ha nincs T-Bag-es rész nem is néztem volna meg a második részt sem
N o N a m e
néha... pár résszel el vagyok maradva 😊
Nézitek még egyáltalán?
Nekem elmegy. Szórakoztató a maga módján. Végülis epizódikus sorozatot szerintem nehezebb elbarmolni, mint egy folytatásost.
harmadikat követõ részek is jók? 😄
t-bah miatt néztem meg az elsõ 3at, nemtudom megéri-e folytatni?
Már van felirat az 1x05-höz!
kill3r21
új kezecskét akart pontosabban 😊
Ahova szállítani akarták, oda csak a kézcseréje miatt ment volna, utána meg nyilván vissza a Fox Riverbe.
ha a fox riverbe került vissza akkor a kisrác megszivta 😄 am szerintem oda került ahova szálitani akarták

Akkor a Breakout Kings igencsak a jövõben játszódhat a jelenünkhöz képest.<#wow2> Félre a tréfával, szerintem elképzelhetõ, hogy amit a Pb legvégén láttunk (a Fox Riverben mérges lesz ama bizonyos könyv láttán) az már a BK eseményei után van.
kronologia: pb végén elkapják elviszik miami-ba eltölt egy kis idõt, majd elviszik a Fox riverben ott el van évekig, majd átszállitják vmiért és az átszállitás közben szökik meg. vagyis ez a 4 évvel késöbbi rész után játszodik.

De a PB legvégén a "4 évvel késõbb" után már a Fox Riverben volt.
N o N a m e
szerintem késõbb: a PB végén valami miami-i börtönbe zárták be, onnan kellett átszállítsák a Fox Riverbe. Most a Fox Riverbõl szállították volna át valahová, mert azt hiszem az egészségére panaszkodott...
De én úgy értem, hogy a "4 évvel késõbb" ugráshoz képest késõbb vagy korábban?
kill3r21
Hát mivel a fox river 8asokról is volt szó igy jóval utána játszodik...hamár csak a kezét vesszük is jóval a szökés után van 😊
1x03
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát T-Bag az anyja miatt szökött meg? Milyen megható.<#sir>
De ha nem kapják el, akkor szerintetek tervbe volt véve nála, hogy utána "meglátogatja" Lincolnékat Panamában?<#wow2> Amúgy azt nem tudom, hogy ez a PB 4x22 végi fináléhoz képest korábban vagy késõbb játszódik?
Az tuti, hogy még legalább egy epizódban szerepelni fog valamilyen úton-módon. De én azt is kinézem a készítõkbõl, hogy egy epizódban elõhoznak egy másik PB-s karaktert is.
A húgát csinálta fel, nem a lányát.
még 1 hiba: T-bag anyja nem volt tul öreg? mert én ugy tudom, hogy T-baget a növére szüllte meg 😄 legalábbis Bellick egyszer mondta a börtön lázadáskor, hogy a zsebi baba ugy született, hogy a T-bag apja felcsinálta a saját lányát 😄 igy gondolom kb 14-15 év lehet a korkülönbség közte és az anyja között

De ez elég bakis, hisz elvileg a két sorozat egy univerzumban játszódik.
kill3r21
igy értettem amugy 😊
Herr Lehrer
nem sammy csak a színész de ez így is eléggégáz😄
FAIL

Your suffers will be legendary even in hell!

SPOILEREKET légyszi rejtsétek el!<#ejnye1>
végre van felirat a 3. epizodhoz, egyáltalán nem csalódtam. Nagyon jó volt. föleg az elején amikor fox riverben voltak és ugyanaz a zene ment mint a szökésben 😊

am meg nem hiszem h sammy benne van az 5. részben hisz Sammy tudtommal meghallt a sonában.

kill3r21
nah meg az ügyvéd aki veronikának segitett a 2évadban....xD
már télleg csak scoofield hiányzik 😄
kill3r21
nah az 5. részbe meg sammy van???(szökés 3évad Sona) komoly
KINT VAN AZ 1X03 FELIRATA!
Akkor majd lassan elkezdhetnénk végre az epizódokról is beszélgetni.<#vigyor0>
tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

N o N a m e
Kint van a hivatalos 1x02 felirat a sorozatportal.hu jóvoltából.
N o N a m e
még el sem kezdtem, majd holnap délután kb... 😊
Rockynhooo
jah ott én is pislogtam rendesen aztán nyomkodtam a pauset és olvastam elfele többször is 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Attila8805
nekem az elõzõ is tökéletes volt😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N o N a m e
Rendben srácok, nekifogok, de nem ígérek semmit, mikorra lesz kész. Most próbálok a tökéletességre hajtani. Bár T-Bagnek olyan szövege van, hogy az eszem megáll...
Hát, én egy szóval sem írtam sehol, hogy egyetértek a leváltásoddal. Sõt, épp ellenkezõleg, mint láthattad a hozzászólásaimat. Szerintem mehetett volna úgy tovább, hogy te fordítod, Mor meg javítja.
N o N a m e
ha nincsen ló, jó a szamár is? 😊))
Én is megköszönném 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

irtam megint a hosszupuska forumra mérgemben. Nem képesek felfogni, hogy odon001 már nem fordit többet... ezek azt hiszik h még csinálja csak én olyan türelmetlen vagyok hogy nem tudom kivárni... amikor nem errõl van szo. teljesen egyértelmü ha 1 évig várunk akkor se lesz már felirat, ha valaki nem vállalja át hivatalosan.

Attila8805
+1

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Na ja, akkor már nem lett volna egyszerûbb, ha hagynak téged fordítani, és utána pedig átjavítgatják? Esetleg az 1x03-at nem fordítanád le türelmetleneknek?<#smile>
N o N a m e
még mindig nincs hivatalos felirat. lol
Attila8805
Nekem semmi bajom nem volt vele és remélem megcsinálod a következõt is😊

<#worship>
N o N a m e
Jah, sajnos tele van hibákkal, "magyartalan" szövegekkel, tükörfordításokkal.
tessék, itt van: felirat (hdtv, 720p)
Az a baj, hogy ezeket a hibák én is érzem. Azt hiszem elsiettem az egészet, alaposabban oda kell ülni, és szépen fordítani. Biztos tudnék jobbat is, csak most a lemaradásom miatt, és amiatt hogy kikerültem az oldalra, picit elbíztam magam. De nem adom fel, lesznek még felirataim, de most már megpróbálok a tökéletességre hajtani, és nem az idõre.
Megkérdeztem a feliratok.hu-n, azt mondták ma késõ este jön a felirat. És hogy nem Noname felirata lesz kint, hanem egy másik a sorozatportal.hu jóvoltából. A fordítási listában is átcserélték az õ nevét a sorozatportal.hu-ra. Azért remélem, privátban ezt megbeszélték, máskülönben a dolog eléggé a p*r*szts*g kategória lenne.
szükségtelen, ide kitenni a nyerset aztán elküldeni Mor-nak 😄 majd ha megvan a jobb verzió akkor azt is kilehet tenni...
sztem estére meglesz a felirat!
türelem rózsát teremt
De amúgy szerintem lehetne úgy csinálni, hogy amikor elküldöd javításra, megkéred Mor-t, hogy tegye ki a nyerset a türelmetlenebbek számára, és amikor átnézte, akkor automatikusan lecseréli.<#vigyor0>
Nagyon nehezen jön ez a felirat. Remélem, a várakozás meg is éri, és tényleg hoz a sorozat egy bizonyos színvonalat.