Breakout Kings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem értem, ha már egyszer tudják/érzik, hogy kasza lesz a sorozat nem lehetne valahogy lezárni a történetet?.... Na mindegy ezen már nem lehet változtatni... Sajnos.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nagyon fasza volt a két rész, így kell befejezni, várjuk a 3. évadot!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tudtok valamit egy esetleges 3. évadról? Hol lehet utánanézni, van valami hivatalos oldal infókkal, akár angolul is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közepesen elmegy, egy fárasztó nap után este meg lehet nézni.
valaki majd véleményezze már mennyire jött be , mennyir indult be a sorozat!
T-Bag miatt néztem meg a T-Bages részig aztán abbahagytam
Az is eszembe jutott, hogy esetleg más PB-karakternek is adnak epizódszerepet, kinézném belõlük. Akiket én a leginkább el tudnék képzelni, az Mahone és Kellerman. Ha ex-rab karaktert akarnak, akkor Sucre és C-Note, de az már nagyon hatásvadász lenne.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
most írta a junkie.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Szerintem Shea egy alattomos, sunyi fráter, nem tartom kizártnak, hogy a következõ epizódban esetleg lesz valami a pár epizóddal ezelõtt a barátnõjének pedzegetett szökési tervébõl. De az mondjuk érthetõ, hogy egy ilyen karakter is kell a rabszereplõk közé, máskülönben nem lenne túl hiteles.
De attól gyorsan megnéztem.
Amúgy nekem nincs Sheavel se gondom.
Tetszik az egész úgy ahogy van.
Nem értem miért nem pörög úgy a topikja.
Azt lehet tudni hogy mekkora nézettsége van?
Nem lesz elkaszálva?
Vagy csak itthon nem annyira népszerû?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én is kíváncsi leszek, mi lesz a következõ részben, és arra is, hogy vajon lesz-e 2.évad.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Poénos.
Fõleg Lloyd😄 De a legszimpibb Erica😛
A szökési módszerek érdekesek.
Ray túl szigorú a többiekkel fõleg hogy õ se teljesen tiszta.
kb ennyit tok mondani így ébredés után😄
Amúgy olvastam egy posztott hogy 13-án 45%-on volt szóval szerintem 1-2 nap és lesz felirat😉
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Oké, most mondhatnánk azt, hogy sorozat és el kell kissé vonatkoztatni a valóságtól. Csak ez az eset kábé olyan, mintha egy filmben vagy sorozatban egy tömeggyilkost mindössze potom pénzbírsággal sújtanának.