210
Breakout Kings - A szökés producereitől!
-
Quantumleap #210 Na ja, én is kíváncsi lettem volna, hogy miképp folytatódik tovább. -
pannika89 #209 Nagyon jó lett a két utolsó rész, kár hogy megint ilyen hülyén lett befejezve.
Azt nem értem, ha már egyszer tudják/érzik, hogy kasza lesz a sorozat nem lehetne valahogy lezárni a történetet?.... Na mindegy ezen már nem lehet változtatni... Sajnos. -
KaBuTo666 #208 Akkor menjen el mindenki a picsába! -
#207 Ne zavarjon, hogy eggyel alattad írtam, hogy kasza lett. :D :D Nem lesz s3. -
KaBuTo666 #206 Tegnap óta.
Nagyon fasza volt a két rész, így kell befejezni, várjuk a 3. évadot! -
pannika89 #205 Felirat mikorra várható a 9. és a 10. részhez? -
#204 Na csak úgy benéztem ide, nem nézem a sorozatot, de kasza lett.
Hír -
pannika89 #203 Loyd bejelentése valóra válik....?
Tudtok valamit egy esetleges 3. évadról? Hol lehet utánanézni, van valami hivatalos oldal infókkal, akár angolul is? -
#202 A 8. rész olyan volt, mint egy évadzáró. -
Quantumleap #201 Ugyanakkor szívesen megnéznék egy Erica & Gretchen catfightot. -
Quantumleap #200 Amúgy szerintem az elvárható lenne, hogy minden évadban legyen legalább 1 Prison Break vonatkozású epizód. Hallottam olyasmiket, hogy spekulálnak C-note-on, valamint Sucre-n & Maricruz-on. Amúgy Gretchen-en kívül, aki, mint rabszereplő érdemes lenne, az Sucre unokatesója, Manche (tudjátok, akit Bellick egy jobb helyre küldött azért, hogy elárulja Sucre célját). Szerintem Lloyd kivélóan el tudna vele beszélgetni. -
#199 Na mi van már a feliratokkal? Még az 5. részhez sincs kész? -
Quantumleap #198 Hát, ez ez epizód elég közönséges volt, minimális írói fantáziával. Szinte semmi extra nem volt, csak egyszerűen megoldották az ügyet, és csá. -
#197 felirat -
pannika89 #196 Tudtok valahonnan magyar feliratot a 2. évad 2 részéhez? Vagy még csak ezután fog elkészülni? -
pannika89 #195 Szerintem sem volt jó ötlet a készítőktől, bár kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, vagy pótolják e valaki mással. -
Quantumleap #194 2x01
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, elég megdöbbentő húzás volt a készítőktől Charlie halála. Tudtommal nem ő akart kiszállni. Össze kell kapniuk magukat, ha tartani akarják a nézettséget, és további évadokban is gondolkodnak.
-
pannika89 #193 Na végre! Eljött már a 2. évad 1. része, amit annyira vártunk... -
#192 Kezdődik! -
Quantumleap #191 Csak az, hogy február végén vagy március elején jön, pontos dátum még nincs. -
#190 Van valami hír a 2. évadról? -
Quantumleap #189 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fura. Én valami cliffhanger félét vártam volna a végére. Minimum azt, hogy szétmenjen átmenetileg a projekt. Ehhez képest ez akár hepiendnek is elmegy. -
Quantumleap #188 Immáron a teljes 1.évadhoz van magyar felirat. Bár szerintem nagy pörgés ezután sem várható itt. -
Quantumleap #187 Nincs vége, lesz 2.évad.
Közepesen elmegy, egy fárasztó nap után este meg lehet nézni. -
Dean Winchester #186 vége a sorozatnak?
valaki majd véleményezze már mennyire jött be , mennyir indult be a sorozat!
T-Bag miatt néztem meg a T-Bages részig aztán abbahagytam -
Quantumleap #185 Arra kíváncsi vagyok, hogy T-Bag lesz-e még, és ha igen, hogyan. Hisz mintha azt mondták volna, hogy még az első évadban visszatér, de ez lehet, csak csaliduma volt, hogy nézzék.
Az is eszembe jutott, hogy esetleg más PB-karakternek is adnak epizódszerepet, kinézném belőlük. Akiket én a leginkább el tudnék képzelni, az Mahone és Kellerman. Ha ex-rab karaktert akarnak, akkor Sucre és C-Note, de az már nagyon hatásvadász lenne. -
#184 Helyes! -
#183 Az A&E berendelte a Breakout Kings 2. évadját, start 2012. első negyedévében.
most írta a junkie. -
Quantumleap #182 Passz.
Szerintem Shea egy alattomos, sunyi fráter, nem tartom kizártnak, hogy a következő epizódban esetleg lesz valami a pár epizóddal ezelőtt a barátnőjének pedzegetett szökési tervéből. De az mondjuk érthető, hogy egy ilyen karakter is kell a rabszereplők közé, máskülönben nem lenne túl hiteles. -
#181 Gondoltam:D
De attól gyorsan megnéztem.
Amúgy nekem nincs Sheavel se gondom.
Tetszik az egész úgy ahogy van.
Nem értem miért nem pörög úgy a topikja.
Azt lehet tudni hogy mekkora nézettsége van?
Nem lesz elkaszálva?
Vagy csak itthon nem annyira népszerű? -
Quantumleap #180 Nem az epizódra értettem, hanem úgy általában. -
#179 Na gyorsan megnézem én is:) -
Quantumleap #178 Hát, nekem Shea kábé úgy szimpi, ahogy C-Note a PB-ben. Vagyis:
Én is kíváncsi leszek, mi lesz a következő részben, és arra is, hogy vajon lesz-e 2.évad. -
#177 Van felirat? -
#176 A 12. rész nagyon tetszett, kíváncsi vagyok a szezonzáróra. -
#175 Nekem tetszik.
Poénos.
Főleg Lloyd:D De a legszimpibb Erica:P
A szökési módszerek érdekesek.
Ray túl szigorú a többiekkel főleg hogy ő se teljesen tiszta.
kb ennyit tok mondani így ébredés után:D -
Quantumleap #174 És mi a véleményed a sorozatról? Ki a szimpi, ki az unszimpi? -
#173 Nem is szidtam én senkit csak gondoltam felélesztem a totyikot és ez úgy is témához illő dolog volt:D
Amúgy olvastam egy posztott hogy 13-án 45%-on volt szóval szerintem 1-2 nap és lesz felirat;) -
Quantumleap #172 Végülis nem pénzért dolgoznak, tolerálnunk kell. Amúgy már csak három rész van hátra. Ha esetleg lesz második évad, ahhoz talán majd precízebb követési gyorsasággal fognak készülni. -
#171 Kár hogy ilyen ritkán vannak feliratok:(