Breakout Kings (TV)

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja, én is kíváncsi lettem volna, hogy miképp folytatódik tovább.
Nagyon jó lett a két utolsó rész, kár hogy megint ilyen hülyén lett befejezve.
Azt nem értem, ha már egyszer tudják/érzik, hogy kasza lesz a sorozat nem lehetne valahogy lezárni a történetet?.... Na mindegy ezen már nem lehet változtatni... Sajnos.
Akkor menjen el mindenki a picsába!
stargatelost
Ne zavarjon, hogy eggyel alattad írtam, hogy kasza lett. 😄 😄 Nem lesz s3.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tegnap óta.
Nagyon fasza volt a két rész, így kell befejezni, várjuk a 3. évadot!
Felirat mikorra várható a 9. és a 10. részhez?
stargatelost
Na csak úgy benéztem ide, nem nézem a sorozatot, de kasza lett.

Hír

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Loyd bejelentése valóra válik....?
Tudtok valamit egy esetleges 3. évadról? Hol lehet utánanézni, van valami hivatalos oldal infókkal, akár angolul is?
Herold
A 8. rész olyan volt, mint egy évadzáró.

Ugyanakkor szívesen megnéznék egy Erica & Gretchen catfightot. <#wow2>
Amúgy szerintem az elvárható lenne, hogy minden évadban legyen legalább 1 Prison Break vonatkozású epizód. Hallottam olyasmiket, hogy spekulálnak C-note-on, valamint Sucre-n & Maricruz-on. Amúgy Gretchen-en kívül, aki, mint rabszereplõ érdemes lenne, az Sucre unokatesója, Manche (tudjátok, akit Bellick egy jobb helyre küldött azért, hogy elárulja Sucre célját). Szerintem Lloyd kivélóan el tudna vele beszélgetni. <#vigyor0>
Herold
Na mi van már a feliratokkal? Még az 5. részhez sincs kész?

Hát, ez ez epizód elég közönséges volt, minimális írói fantáziával. Szinte semmi extra nem volt, csak egyszerûen megoldották az ügyet, és csá.
Herold
Tudtok valahonnan magyar feliratot a 2. évad 2 részéhez? Vagy még csak ezután fog elkészülni?
Szerintem sem volt jó ötlet a készítõktõl, bár kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle, vagy pótolják e valaki mással.
2x01

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, elég megdöbbentõ húzás volt a készítõktõl Charlie halála. Tudtommal nem õ akart kiszállni. Össze kell kapniuk magukat, ha tartani akarják a nézettséget, és további évadokban is gondolkodnak.

Na végre! Eljött már a 2. évad 1. része, amit annyira vártunk...
Herold
Kezdõdik!

Csak az, hogy február végén vagy március elején jön, pontos dátum még nincs.
Herold
Van valami hír a 2. évadról?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fura. Én valami cliffhanger félét vártam volna a végére. Minimum azt, hogy szétmenjen átmenetileg a projekt. Ehhez képest ez akár hepiendnek is elmegy.
Immáron a teljes 1.évadhoz van magyar felirat. Bár szerintem nagy pörgés ezután sem várható itt. <#szomoru1>
Nincs vége, lesz 2.évad.
Közepesen elmegy, egy fárasztó nap után este meg lehet nézni.
vége a sorozatnak?
valaki majd véleményezze már mennyire jött be , mennyir indult be a sorozat!
T-Bag miatt néztem meg a T-Bages részig aztán abbahagytam
Arra kíváncsi vagyok, hogy T-Bag lesz-e még, és ha igen, hogyan. Hisz mintha azt mondták volna, hogy még az elsõ évadban visszatér, de ez lehet, csak csaliduma volt, hogy nézzék.
Az is eszembe jutott, hogy esetleg más PB-karakternek is adnak epizódszerepet, kinézném belõlük. Akiket én a leginkább el tudnék képzelni, az Mahone és Kellerman. Ha ex-rab karaktert akarnak, akkor Sucre és C-Note, de az már nagyon hatásvadász lenne.
Attila8805
Helyes!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

miilann04
Az A&E berendelte a Breakout Kings 2. évadját, start 2012. elsõ negyedévében.

most írta a junkie.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Passz.
Szerintem Shea egy alattomos, sunyi fráter, nem tartom kizártnak, hogy a következõ epizódban esetleg lesz valami a pár epizóddal ezelõtt a barátnõjének pedzegetett szökési tervébõl. De az mondjuk érthetõ, hogy egy ilyen karakter is kell a rabszereplõk közé, máskülönben nem lenne túl hiteles.
Attila8805
Gondoltam😄
De attól gyorsan megnéztem.
Amúgy nekem nincs Sheavel se gondom.
Tetszik az egész úgy ahogy van.
Nem értem miért nem pörög úgy a topikja.
Azt lehet tudni hogy mekkora nézettsége van?
Nem lesz elkaszálva?
Vagy csak itthon nem annyira népszerû?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Nem az epizódra értettem, hanem úgy általában. <#vigyor0>
Attila8805
Na gyorsan megnézem én is😊

Hát, nekem Shea kábé úgy szimpi, ahogy C-Note a PB-ben. Vagyis:<#levele>
Én is kíváncsi leszek, mi lesz a következõ részben, és arra is, hogy vajon lesz-e 2.évad.
Attila8805
Van felirat?

VinylToy
A 12. rész nagyon tetszett, kíváncsi vagyok a szezonzáróra.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Attila8805
Nekem tetszik.
Poénos.
Fõleg Lloyd😄 De a legszimpibb Erica😛
A szökési módszerek érdekesek.
Ray túl szigorú a többiekkel fõleg hogy õ se teljesen tiszta.
kb ennyit tok mondani így ébredés után😄

És mi a véleményed a sorozatról? Ki a szimpi, ki az unszimpi?
Attila8805
Nem is szidtam én senkit csak gondoltam felélesztem a totyikot és ez úgy is témához illõ dolog volt😄
Amúgy olvastam egy posztott hogy 13-án 45%-on volt szóval szerintem 1-2 nap és lesz felirat😉

Végülis nem pénzért dolgoznak, tolerálnunk kell. Amúgy már csak három rész van hátra. Ha esetleg lesz második évad, ahhoz talán majd precízebb követési gyorsasággal fognak készülni.
Attila8805
Kár hogy ilyen ritkán vannak feliratok😞

Attila8805
Én nézném csak még az 9. részhez sincs felirat:S

lol
Épp ezért poén, hogy a sorozatjunkie-n a "Melyik sorozatbeli karakter lennél szívesen?" kérdésre egy páran Michael Scofieldot írták.
national geographicon volt az Amerika legkeményebb börtönei sorozat, talán most is van, azt végignyaltam és beszarás mik vannak...ugyan ez megy ott is amit leírtál. de még mindig jobb mint valami mexikói börtön...nah az egyéb külföldi börtönöket kb bemutatták a bekasztlizva külföldön sorozatban...milyen a mexikói stb, ahol még a raboknak is fegyvere van...úgy hogy én inkább megpróbálok "jó" emberként viselkedni lenni, és kerülni az ilyen helyeket...
Rockynhooo
van egy ismerõsöm aki volt börtön õr és anno õ is ezt mondta nekem..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Az is menõ, de nem mindegy mit követtél el. Ha mondjuk megöltél pár rendõrt, akkor akár igazi királynak is tekinthetnek. De a pedofilok/gyerekgyilkosok/nemi erõszaktevõk sosem kaptak és nem is fognak tiszteletet kapni, hanem épp ellenkezõleg. Az ilyenekkel senki se haverkodik. Általában össze se teszik õket a többi rabbal. Vagy ha mégis, gyakoriak az agyon- és nyomorékká verések, és ilyesmi esetek. És állítólag nem egyszer az õrök ilyenkor egyszerûen félrenéznek. De az ilyenekrõl magyar hírekben és újságokban is lehet hallani illetve olvasni alkalmanként.
N o N a m e
hát, ha kétszeres életfogytiglannal kerülnek be, akkor lehet ha kapnak valamennyi tiszteletet. Elvégre a börtönben az a menõ, hogy kinek mekkora a büntetése. Vagy tévedek? Annyira nem értek hozzá, de nem is nagyon érdekel.
Mindegy. Ha nézték a PB-t/nézik a BK-t sittre készülõ pedók, és T-Baget példaképüknek tekintve reménykednek a benti jólétben, hát hatalmas pofáraesésben lesz részük.<#gonosz2><#wow2><#eplus2>
de ez olyan mint hogy valamelyik filmben a szikláról lezuhanó autó az elsõ falnak való ütközéskor felrobban míg van amelyik vagy tízszer neki ütközik a falnak majd a szikla alján roncsá törve érkezik és nincs robbanás 😄
Megnézném, hogy a valóságban egy pedó vajon mit vívna ki, ha keménykedni próbálna? Egy rozsdás bökõt a beleibe legfeljebb.
Oké, most mondhatnánk azt, hogy sorozat és el kell kissé vonatkoztatni a valóságtól. Csak ez az eset kábé olyan, mintha egy filmben vagy sorozatban egy tömeggyilkost mindössze potom pénzbírsággal sújtanának.
Oldal 1 / 5Következő →