A Battlefield 3 a legszebb PC-s játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mind1 úgyis a multiplayere lesz az érdekes. De remélem nem bad campany 3 lesz.
Vagy Codklón 9998.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ArmA 2 -ben nagyon sok újdonság lett, a legújabb patchben nagyot dobtak az AI -n is (fedezékbe is bújnak, kihajolnak - ezt 1-ben az addon se tudta kezelni sajna, és hát rengeteg hibát javítottak. Ha normális menne a gépemen, és tudnék annyi idõt rászánni a játékra még mindig, valószínûleg nem is nagyon játszanék mással. ^^
Ne legyenek elvárásaink, mert így csalódni fogunk benne? Miért ne lehetne elvárásunk, hogy amennyire lehet, reális legyen? Pláne ilyen jelenetekben, amire még a CoD -okban is odafigyeltek, pedig az a Bf -el szemben tényleg nem taktikáról szól. Ne mond már meg baszki, hogy kinek mi legyen az elvárása, vagy mit ne várjon egy játéktól. Senki nem mondta, hogy egyet kell érteni, akár vitatni is lehet, értelmes érvekkel.
Egy taktikai FPS -nél normális estben meg szerintem nagyobbak az elvárásai legalább ilyen téren.
És szerinted kit zavart rajtad kívül hogy nem figyeltek az abszólut tökéleteségre?
Meg mondom neked senkit vagy is majdnem senkit le számítva egy-két fikázot.
Azt írtad hogy inkább a grafikára figyeltek oda hát persze mert ez egy játék ezt nem lehet egyszerûbben leírni.
Ami meg a realizmust illeti senki ne várjon realizmust egy játéktoll mert csalódni fog.
Hát lehet, te leszarod, hogy nyitja ki az ajtót, de engem meg bosszant, hogy ennyire nem képesek odafigyelni egy ilyen volumennel rendelkezõ játéknál.
Persze, hogy számít a grafika, csak éppen semmit nem ér, ha amúgy a taktikák, meg minden egyéb mást nem húznak el a reális fele. Nem azt mondom, hogy hónapokig gyakorolj egy küldetésre de hogy még s szkriptelt jelentek is teljesen el vannak bénázva, az már ha kritikusi szemmel nézed, nagyon is szembeötlõ...
Nem hinném, hogy lehetetlen dolog lenne, és minden bizonnyal élvezhetõbb is lenne a játék.
Az hogy realisztikus akar lenni az nem jelenti azt hogy 100% az is lesz vagy hogy annak kellene lenni e mert ez csak egy játék persze fikázni lehet mindent.
Két lehetõség van:
1. Ez a jelenet a singleplayerbõl van, ami úgysem érdekel kutyát sem.
2. Ez a jelenet a multiplayerbõl van, amikor meg hiába kéred számon, hogy a másik játékos miért hülye.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ugyanaz a 2001-es színvonal, mint az OFP esetében, csak csillivilli grafigkával. Csak sajnos amit még 2001-ben elnéztem egy játéknak, az 2011-ben már igencsak a tûréshatáron túl van.
Az épületekben még mindig nem lehet mozogni és esetenként kilátok a falon, az AI pontosan ugyanolyan hülye, mint 10 éve volt, meg multiban olyan lagg van, ami totál teljesen játszhatatlanná teszi.
Szép volt, jó volt a Flashpoint, csak igazán csinálhattak volna vele valamit 10 év alatt BI-ék, mert ez már valami szánalmas.
Nagyon sokan nem szarják le, sokkal élvezetesebb lenne, ha elvinnék reálisabb irányba a maga MÛFAJÁBAN, multiban is. Mozgás terén jó példa pl. a Rainbow Six Vegas 2, nagyot dob a játékélményen a nem ésszerûtlen mozgás (ott is inkább coopra gondolok, AI sok esetben nem mondható taktikusnak), a játékban ugye elég sokszor kell ajtókon keresztülmenni! Vagy ott van a SWAT4 példának, egy robbant/nyit, többi beront (esetleg bedob valamit elõtte). Egyik sem mondható realisztikusnak, ArmA -tól igen messze vannak még lehetõségein belül is.
Ki nem sz**ja le hogy a single player-ben hogy nyitja az ajtót az Ai?Ez a multi ról szól vagyis arra van kihegyezve ezt te is tudod!A Cod túl Arcade,az Arma túl hard, a BF meg a kettõ között van!Szerintem mindenki meg kellene találja a neki jobban tetszõt!Vagy ez már megint a "nekem semmi sem jó" variáció?
Jah van egy 4. elmehetsz hivatásosnak,bár szerintem hamar vissza ülnél a monitor elé! 😊
Amúgy szerintem a grafika igen is sokat számít egy olyan játéknál ami azért jó játék menettel rendelkezik!Pl. az elõbb felsoroltak!Nagyon nagyot tud dobni a játék élményen! Egy játék azért nézzen ki valahogy!
ez csak az én szerény véleményem!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Amúgy azért mert valami közelebb áll a valósághoz, mondjuk taktikailag, még nem jelenti azt, hogy nem lehet vele játszani. Bizonyára azért itt is van multi, és aki azért jobban belemerül és csapatban nyomják, ott már bizonyára azért valami taktik befigyel.
De hát ezen tényleg csak mulatok, ezeken a szkriptelt jelenteken. Az tuti, hogy nem nekem való játék, az elsõ szkriptelt jelentnél még csak bekapcsolnám a friendly fire-t és lehentelném az egész bandát, mert egyedül többre mennék meg amúgy is szétb@szna az ideg az ilyen gagyiságon, a másodiknál pedig le is törölném a progit.
ergo
ez NEM a TE játékod (lesz) 😊
(szeretném felhívni a "játék" szóra a figyelmed 😉 )
...
De ez is csak egy battölfild.
watch?v=nm2j0zsQ92M&feature=related
<#mf1>#mf1>
És miután nem lõtték szitává, mert az lenne, ha bent állt volna valaki, a másik kettõ nagyon taktikusan beles, mert õk egy hirtelen bepillantással többet látnak mint az, aki már 4 másodperce nézi az egész szobát😊
Igazán értelmes egy játék.
Ez egy nagyon béna program csak a csili-vili hülyeség megy itt, de az meg már pont a realisztikusság más téren való elvesztése miatt zavaró is.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Remélem ez a BF3 nem lesz gyökeresen elkúrva háromzászlós pályákkal meg idióta kasztokkal...
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem a grafika a lényeg egy játékban, hanem a játékmenet. Ha az jó, akkor jobb élményt lehet teremteni, mint ha csak csili-vili grafika lenne, elcsépelt játékmenettel. A kinézet az csak ráadás.
Ettõl függetlenül valóban jól néz ki, de csak ezért még nem venném meg. Bár manapság sajna már ez a divat. Jobb grafikát könnyebb csinálni, mint igazi jó játékmenetet.
益田せいじ