Ötvös Tibor

A Battlefield 3 a legszebb PC-s játék


Múlt héten végre hivatalosan is leleplezték a Battlefield harmadik részét, melyből azóta láthattunk már szép képeket és egy látványos trailert is.

Most viszont magából a játékmenetből láthatunk részletet és le kell szögeznünk, hogy a játék bizony pokoli jól néz majd ki. És ezt hozza fel egy interjúban a DiCE producere, Patrick Bach is, akitől megkérdezték, hogy miért nem a korábbi motorral készítették el a programot. "A válasz tömören ennyi: egyetlen másik motor sem képes kezelni egy Battlefield játékot".


"Ha nincs meg a megfelelő technológia, akkor nem lehet megteremteni az élményt. A Frostbite motor tulajdonképpen a Battlefield játékok miatt jött létre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy majd a negyedik részhez is újat készítünk, hiszen ez az engine nagyon erős."

A Battlefield 3 év végén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JethroHUN #39
    Videó alapján ez is black ops szintű scriptelt kampány módot kap, ahol még lőnöd sem kell, botok játszanak botok ellen.
    De mind1 úgyis a multiplayere lesz az érdekes. De remélem nem bad campany 3 lesz.
    Vagy Codklón 9998.
  • opeca #38
    Ha ez téged megnyugtat ezt a játékot bottal nem fogom megpiszkálni. Se torrenten se sehol.
  • Molnibalage #37
    Ez mind szép és jó. Szép. Viszont mikor mozdulnak rá a szépség helyett végre arra, hogy minden tereptárgy korrektül pusztítható legyen? Hogy lehessen végre érezni a difit, hogy mit visz át egy Kala 7.62-ese ls mit visz át egy 9 milis pisztoly és mit egy harckocsi lövege...
  • Ender Wiggin #36
    Az Arma csak egy Op Flashpoint rókabőr, amit a licensz miatt nem lehetett OFP:Akárminek hívni. Nem is volt olyan jó, mint az eredeti. Persze messze reálisabb, és játszhatóbb, mint bármi amit azóta csináltak, beleértve az Arma2-t és a nevetséges OFP Dragon Risingot.
  • Mat666 #35
    Persze igazad van mindenkinek lehet vélemény ezzel nincs is semmi gond csak tudod én azokat az embereket bírom akik mindent leszólnak azt utána izzadó tenyérrel várják hogy majd letöltsék az általuk szarnak tartott játékot mert természetesen ilyen szarra ők pénzt ugyan nem adnak.
  • Balumann #34
    ArmA 2 -ben szerintem azért már elég jól lehet mozogni az épületekben, és nem is találkoztam olyannal, hogy át lehetne látni, az Arma -ban még sajnos igen. Másfél évig játszottunk vele, heti 4-6 alkalomal, több órán keresztül, rengeteg hibája ellenére szerintem ma is az egyik legjobb játék, COOP -ban legalábbis. 8-12 főig még nem volt annyira érezhető lag. Az 1-ben az AI alapból elég hülye volt, ez miatt meg is untuk egyszer egy időre, aztán megtaláltuk a grouplink nevü AI irányító addont, úgyhogy folytattuk ^^

    ArmA 2 -ben nagyon sok újdonság lett, a legújabb patchben nagyot dobtak az AI -n is (fedezékbe is bújnak, kihajolnak - ezt 1-ben az addon se tudta kezelni sajna, és hát rengeteg hibát javítottak. Ha normális menne a gépemen, és tudnék annyi időt rászánni a játékra még mindig, valószínűleg nem is nagyon játszanék mással. ^^
  • Balumann #33
    Ez nem abszolut tökéletesség kérdése, hanem elég nagy hibák, és kötve hiszem, hogy csak minket, ("1-2 fikázót") zavarna. Kritizálni ma már nem is lehet semmit, vagy véleményt nyilvánítani?! "Mert ez egy játék"?
    Ne legyenek elvárásaink, mert így csalódni fogunk benne? Miért ne lehetne elvárásunk, hogy amennyire lehet, reális legyen? Pláne ilyen jelenetekben, amire még a CoD -okban is odafigyeltek, pedig az a Bf -el szemben tényleg nem taktikáról szól. Ne mond már meg baszki, hogy kinek mi legyen az elvárása, vagy mit ne várjon egy játéktól. Senki nem mondta, hogy egyet kell érteni, akár vitatni is lehet, értelmes érvekkel.
    Egy taktikai FPS -nél normális estben meg szerintem nagyobbak az elvárásai legalább ilyen téren.
  • Mat666 #32
    "Szerinted kit zavart volna,ha egy ilyen előre szkriptelt jelentnél csak egy kicsit is odafigyelnek a valóságra? Mert ahogy nézem, grafika terén próbáltak figyelmet fordítani rá."

    És szerinted kit zavart rajtad kívül hogy nem figyeltek az abszólut tökéleteségre?
    Meg mondom neked senkit vagy is majdnem senkit le számítva egy-két fikázot.
    Azt írtad hogy inkább a grafikára figyeltek oda hát persze mert ez egy játék ezt nem lehet egyszerűbben leírni.
    Ami meg a realizmust illeti senki ne várjon realizmust egy játéktoll mert csalódni fog.
  • opeca #31
    Nem tudom mi az az Arma. Annyira nem vagyok benne az ilyen dolgokba, nincs nekem már időm arra, hogy játszadozzak, nagy ritkán még csézek egy kicsit, aztán annyiban ki is merül a lövöldözés.

    Hát lehet, te leszarod, hogy nyitja ki az ajtót, de engem meg bosszant, hogy ennyire nem képesek odafigyelni egy ilyen volumennel rendelkező játéknál.

    Persze, hogy számít a grafika, csak éppen semmit nem ér, ha amúgy a taktikák, meg minden egyéb mást nem húznak el a reális fele. Nem azt mondom, hogy hónapokig gyakorolj egy küldetésre de hogy még s szkriptelt jelentek is teljesen el vannak bénázva, az már ha kritikusi szemmel nézed, nagyon is szembeötlő...
  • opeca #30
    Engem érdekelne a single player. Multival sok nyűg van.