Trine 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve ugyanitt az elsõ rész javított fordítása is elérhetõ!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Késõbb rájötem ahogy a Trine hivatalos oldalán voltam, hogy M.O.-on a boltban, csak a Trine 2-õt (benne a Trine 1-el) lehet megvenni. De ez nem a Complete Story. Ha a bõvitetted szeretném, akkor a Steam-eset kellett volna megvennem. De az túl drága volt. Így csak 600Ft volt. Úgy meg 3in1 5000Ft. 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megvettem a Trine 2: Complete Story-t (dobozosan) és hiába aktiváltam a Steam-en , nem tudtam játszani a Goblin Menace nevû kiegészítõvel, mert nem adta hozzá, mint DLC. Ez hogy van?
13 éve itt. Szép idő.
Illetve a steames Trine 2-õt meg lehet oldani hogy magyar nyelvû legyen?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
(win8 enterprise x64, dlc elõtt semmi probléma nem volt)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Még nem játszottam a játékkal, de érdekelne, hogy olyan mint valami lövöldözõs, hogy a csapatok-csapatok ellen játszanak valami kitûzött célért? Vagy max.összeállnak 3-an és segítik egymást a játék haladásában?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Next PC upgrade: 2022
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha megvenném akkor se indulna el. Szerintem ez nem megy Win 7-en, de értékelem a segítséged nincs warez topikja úgyhogy még szép, hogy ideírom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Application Errort ír ki a játék indításakor és egy számsort. Mi a rossz? 64 bites Win 7-em van...
egy kérdés: ennek neki lehet esni KETTEN? úgy értem mindenképp kell egy harmadik is vagy tolhatjuk simán ketten?
Továbbá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
haveromnak megvan a játék, és ha lehet coopban nyomni a full storit megveszem, de
az is érdekelne, hogy ott nála lehet 2 játékos egy géprõl, én neten 3adiknak becsatlakozok?
ha valaki hostol akkor ki lehet választani a pályát, hogy honnan folytassuk, vagy mindig a hostnál mentõdik csak a sztori?
Local coop van benne? mármint hogy egy gépen tolni? ha igen akkor hogy? +controller vagy megoldható akár a billentyûzeten is két játékos kiosztása? o.O
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Kíváncsian várom a 3-ba milyen újításokat raknak!
Angolra át kellett írni a nyelvet a launcherbe, elment, kilép, és úgy átír!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Van egy options file a C:\Users\neved\AppData\Roaming\Trine2 mappában és ott a feliratot átírtam "hu" -ra a többit hagytam.Ígí van felirat és angol mesélõ. 😊
Így néz ki:
setOption(localeModule, "GuiLanguage", "en")
setOption(localeModule, "SubtitleLanguage", "hu")
setOption(localeModule, "AudioLanguage", "en")
Indító ablakban ezután ne állítsatok át semmit.