Trine 2

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Aquir
én is pl. a complete story-t akkor szereztem amikor 9 másik játékkal együtt 5 dollárért (így nyilván annak is a töredékéért) megvehettem (humble bundle). Az is jó hogy bármikor-bárhonnan letölthetem õket netrõl, nem veszik el.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azért kell kifogni valami akciót, én a steamen a 2 részt jó ha tizedannyiért megvettem..

Én voltam a hülye... 😞
Késõbb rájötem ahogy a Trine hivatalos oldalán voltam, hogy M.O.-on a boltban, csak a Trine 2-õt (benne a Trine 1-el) lehet megvenni. De ez nem a Complete Story. Ha a bõvitetted szeretném, akkor a Steam-eset kellett volna megvennem. De az túl drága volt. Így csak 600Ft volt. Úgy meg 3in1 5000Ft. 😄
Aquir
(Trine 2 Complete story = Trine2+goblin menance). biztos hogy nincs a hat új pálya beleintegrálva a játékba? sima trine 2-ként jelenik meg?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!
Megvettem a Trine 2: Complete Story-t (dobozosan) és hiába aktiváltam a Steam-en , nem tudtam játszani a Goblin Menace nevû kiegészítõvel, mert nem adta hozzá, mint DLC. Ez hogy van?
papi08
Kár hogy már nincs szerkesztés gombom, meg is találtam a választ 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Srácok a Trine 2: Complete Story tartalmazza a legújabb, Goblin Menace nevû kiegészítõt is?

13 éve itt. Szép idő.

A Goblin Menace DLC is magyar nyelvû, vagy csak az alapjáték?

Illetve a steames Trine 2-õt meg lehet oldani hogy magyar nyelvû legyen?

Nincs hozzá valami mod ami leveszi a szineket? Vagy állítsam be a videodriverben?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RiCSi1234
Megvettem steam-en, most jön lefele.. ! 😊 Tetszik amit láttam, remélem jó lesz. 😊

GTA V (*.*)

grebber
Valakinek nem lenne kedve coopba végigvinni a játékot?

Next PC upgrade: 2022

hali! felraktam a dlc-t, és az a problémám hogy very high-ra van állítva, de valamiért a "Distortion Effect"-eket nem mutatja. a fõmenüben még igen, pl ha karaktert váltok, vagy csinálok egy dobozt, de elindítom a játékot és semmi. config file-ban is megnéztem, engedélyezve van. érdekelne hogy más találkozott-e ilyen problémával. apróság tudom, de azért a látvány része ez is.
(win8 enterprise x64, dlc elõtt semmi probléma nem volt)
Aquir
hm, király

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok! Valaki elmondaná, hogy mit kell csinálni a multiban?
Még nem játszottam a játékkal, de érdekelne, hogy olyan mint valami lövöldözõs, hogy a csapatok-csapatok ellen játszanak valami kitûzött célért? Vagy max.összeállnak 3-an és segítik egymást a játék haladásában?
artschi
Megvéve a kieg. 5.94 euro-ért 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
aztaku***... 0-day vétel lesz!

Loál János
<#wow2> <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber

A mentéseket hová teszi a játék?? Sehol sem találom.

Shiwo
Nekem simán ment 64 bites win7-en. Bár én az 1.08-as patch-el játszottam végig annó

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jaka923
Már hogyne menne rajta. És attól, hogy nincs warez topik, még nem szabad a "becsületes" topikba írni ezeket a csúfságokat.

64 biten akartam mondani***

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Most néztem meg a linket...

Ha megvenném akkor se indulna el. Szerintem ez nem megy Win 7-en, de értékelem a segítséged nincs warez topikja úgyhogy még szép, hogy ideírom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kössz szépen. Majd kipróbálom

Jaka923
A verzió nem jó. Ezt a verziót töltsd le!

crack oké az 1.15-ös verzió után viszont fekete képernyõ van:S Nem vágom miért szabotálja a Win 64 bitet? tán a crack vagy a verzió nem jó?

szevasztok, látom ki van halva a topik.

Application Errort ír ki a játék indításakor és egy számsort. Mi a rossz? 64 bites Win 7-em van...

Magyar nyelvi fájlok letöltéséhez tudna vki linket adni??

artschi
ketten simán játszhatjátok co-opban. A 2. kérdést passz.

plu604
Sziasztok
egy kérdés: ennek neki lehet esni KETTEN? úgy értem mindenképp kell egy harmadik is vagy tolhatjuk simán ketten?
Továbbá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tört verzióval lehet local-ban (LAN-on) játszani?

artschi
hét végéig féláron a steam-en!

Loál János
<#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Itt a Videoteszt a GameTeve jóvoltából, csekkoljátok:

üdv skacok, lenne egy két kérdésem
haveromnak megvan a játék, és ha lehet coopban nyomni a full storit megveszem, de
az is érdekelne, hogy ott nála lehet 2 játékos egy géprõl, én neten 3adiknak becsatlakozok?
ha valaki hostol akkor ki lehet választani a pályát, hogy honnan folytassuk, vagy mindig a hostnál mentõdik csak a sztori?
RAZOR27
Gondolkodom rajta hogy benevezzek a játékra... hm
Local coop van benne? mármint hogy egy gépen tolni? ha igen akkor hogy? +controller vagy megoldható akár a billentyûzeten is két játékos kiosztása? o.O

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

grebber
Tegnap elkezdtem játszani a játékkal! Ez valami fenomenálisan jó lett!!
Kíváncsian várom a 3-ba milyen újításokat raknak!

Sziasztok én tört trine 2-zök tunnglen és nekem az lenne a problémám hogy nem tudom hogyan kell megcsinálni a savet. Valaki tudja?? Egyszerûen nem menti el azt írja hogy tele van a helyem és nem tudja elmenteni vagy micsoda.. Van ötlet?
koppim
A mentéseket hova teszi a játék?

Maxtreme
Így van, ez volt a megoldás, köszi! 😊
Angolra át kellett írni a nyelvet a launcherbe, elment, kilép, és úgy átír!

Mikiller
Közben rájöttem, hogy csak akkor mûködik a dolog, ha elõtte beállítod az angol nyelvet és elindítod a játékot, majd kilépsz és akkor írod át hu-ra. Nem tudom miért, de ha magyar nyelvvel van elindítva átírás elõtt, akkor nekem se mûködik. A "GuiLanguage" is lehet "hu" úgy sem gyors a felirat.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Átírás után az indító ablakban (Custom) felirat van a nyelv választásnál?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Maxtreme
ki biza

Mikiller
Kipróbáltad? Nálam nem siet. Megy az angol szöveg és magyarul feliratozza.

Maxtreme
Oszt' nálad nem sietnek rohadtul a párbeszédeknél a feliratok? 😊 Mert itt nagyon. Minden szöveget kb 1 másodpercig tesz ki.

artschi
zsír, köszönjük!

Mikiller
Megoldottam a magyar felirat problémát.
Van egy options file a C:\Users\neved\AppData\Roaming\Trine2 mappában és ott a feliratot átírtam "hu" -ra a többit hagytam.Ígí van felirat és angol mesélõ. 😊
Így néz ki:
setOption(localeModule, "GuiLanguage", "en")
setOption(localeModule, "SubtitleLanguage", "hu")
setOption(localeModule, "AudioLanguage", "en")

Indító ablakban ezután ne állítsatok át semmit.

Oldal 1 / 4Következő →