160
a gyönyörű platformjáték folytatódik!
-
Trubi15 #120 Sziasztok én tört trine 2-zök tunnglen és nekem az lenne a problémám hogy nem tudom hogyan kell megcsinálni a savet. Valaki tudja?? Egyszerűen nem menti el azt írja hogy tele van a helyem és nem tudja elmenteni vagy micsoda.. Van ötlet? -
#119 A mentéseket hova teszi a játék? -
#118 Így van, ez volt a megoldás, köszi! :)
Angolra át kellett írni a nyelvet a launcherbe, elment, kilép, és úgy átír! -
#117 Közben rájöttem, hogy csak akkor működik a dolog, ha előtte beállítod az angol nyelvet és elindítod a játékot, majd kilépsz és akkor írod át hu-ra. Nem tudom miért, de ha magyar nyelvvel van elindítva átírás előtt, akkor nekem se működik. A "GuiLanguage" is lehet "hu" úgy sem gyors a felirat. -
#116 Átírás után az indító ablakban (Custom) felirat van a nyelv választásnál? -
#115 ki biza -
#114 Kipróbáltad? Nálam nem siet. Megy az angol szöveg és magyarul feliratozza. -
#113 Oszt' nálad nem sietnek rohadtul a párbeszédeknél a feliratok? :) Mert itt nagyon. Minden szöveget kb 1 másodpercig tesz ki. -
#112 zsír, köszönjük! -
#111 Megoldottam a magyar felirat problémát.
Van egy options file a C:\Users\neved\AppData\Roaming\Trine2 mappában és ott a feliratot átírtam "hu" -ra a többit hagytam.Ígí van felirat és angol mesélő. :)
Így néz ki:
setOption(localeModule, "GuiLanguage", "en")
setOption(localeModule, "SubtitleLanguage", "hu")
setOption(localeModule, "AudioLanguage", "en")
Indító ablakban ezután ne állítsatok át semmit. -
genory #110 1-es! -
#109 Kicsit azért visszavehetnél. Ki vagy te, hogy így beszélj?! -
#108 -
#107 inkább vennéd meg ahelyett, h szidod azt aki feltöri neked ingyen a játékot... -
#106 Anyád te kis szarrágó! -
#105 Te vagy a szar.
Nekem tökéletes volt.
kkthxbye -
#104 Csesszék meg akik feltörték! Utolsó pálya kifagy nem tudom orvosolni! Nem is idegesítő csöppet sem! Csessze meg a Skidrow meg a többi is aki törögeti! Hitvány szar! -
#103 Cuki játék volt. :) -
genory #102 Nekem nem volt ilyen! -
#101 ti észleltetek vele olyat, hogy túlpörgeti a videókártyát? fél óra után 90°-on jár a GPU, és ha alt-tabbal nem hozom be az asztalt, hogy pihizzen és hűljön picit, akkor kifagy az egész gép -
genory #100 Nekem is eltűnt a hang! -
muhpet #99 Én a demóban észleltem ilyen hibát (felirat), azt hittem a teljes verzióban már ki lesz javítva.
Egyébként nem tudjátok, mikor lesz kapható itthon a dobozos változat? (ha egyáltalán kapható lesz) -
#98 nálam is ez van :( -
stefan #97 Hali,
AZ ok hogy magyar a felirat, de van vele egy kis gebasz.
1, nincs hang
2 olyan gyorsan eltűnik a szöveg hogy el sem olvasni -
#96 Hova menti a játékot Win7 alatt? Köszi! -
Dzsabba #95 Sziasztok.
Felraktam az 1.09es patch-et és oda lettek a mentéseim,
van rá mód hogy valahogy vissza állítsam? -
#94 Bocs már látom,hogy elindult. -
#93 Tölcsd le a javítást,másold be a főkönyvtárba és onnan indicsd el!Próba szekerce! -
#92 Hali!Az 1.08 patch tartalmazza a magyar feliratokat!Ha valakit érdekel próbálja ki.Nálam működik!! -
#91 Hát ezt jól leírtam. :( -
#90 Hát én nem tudom de ez a játék marhára idegesítő lett. Az első rész kellemes kikapcsolódás volt, most a bugos utolsó pályától tekintsünk el de ez nekem annyira nem jön be. -
genory #89 Frissítettem megint a videokártya driverjét és most már elindult! Mesés a játék! :) -
#88 Nekem is simán ment HD 6950-nel, és viszonylag régi a driverem, októberi... -
#87 amúgy 8.911.0.0-ás driver van fent a videókarimhoz
-
#86 amúgy nekem is radeon 5870-em van, és simán megy win7 64 biten, szóval nem tom mi lehet nálad a gond.. -
genory #85 Így sem sikerült, Nem hiszem el!! -
genory #84 Tudom! :) -
#83 gugli jó barát :)
de amúgy próca innen -
genory #82 Minden úgy van beállítva ahogy kell! 1920x1080-as felbontás, 60hz a monitor. Nem értem mi a baj. Kérhetnék egy linket ahol letudom tölteni a physx-et? -
#81 nekem valamelyik játék annó telepítette, nem mintha a radeonom tudna vele bármit is kezdeni...