A Gearboxot nem érdeklik a Duke Nukem Forever kritikák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Eszembe jutott még egy dolog:
Mi akadályoz meg engem abban, hogy csináljak egy accountot, vegyek rá egy játékot, eladjam neked az accot, aztán írjak egy levelet a Valve-nak, hogy ellopták, számlával, lemezzel igazolva, hogy az enyém?

Szerintem már eleve ott el van kúrva ez az elképzelés, hogy accountot csak a legbalfaszabb idióták vesznek.

Ha meg kifejezetten az a célod, hogy a balfasz idiótákat kúrd át és húzd le pénzzel, akkor meg engedd meg, hogy ne sajnáljalak, ha nem megy flottul.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Julius Caesar
"Bár igaz itt se másztercsíf se senki, csak egy "szaros Duke"...😊"

Szerintem a Halo trilógia egy meglehetõsen korrekt játék, profi munka, kiadott egy szép egészet. Én minden percét élveztem.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

32 leszek, nem tartom magam sem éretlennek (család, gyerek, munka, iskola lakáshitel) de elképzelhetõnek tartom hogy EREDETIBEN megjelenéskor beruházok rá, mert jó néha abszolút elvonatkoztatni a hétköznapoktól. Lehet ezzel TELJESEN egyedül vagyok a világon, de csak azért mert Neked ez a véleményed, nem kéne globálisan általánosítani ... épp ez a jó a mai játékiparban, hogy mindenki megtalálhatja a magának tetszõt, ami meg nem símul az izlésvilágba, messzire el lehet kerülni ...
dronkZero
Koopban jó.
Egyébként tényleg egy kalap fos, szinglepéterben háromszor álltam neki és háromszor hagytam abba fél óra után. De amikor találtam hozzá partnert és meg is tudtuk oldani, hogy mûködjön is multiban, akkor kb együltõ helyünkben végigtoltuk.

armageddon666
Gears of Warnál meg speciel marhára nem értem a hypeot 😄 Mi is volt olyan jó benne? Kb. 3/4-éig vittem, aztán meguntam... :\ semmi extrát nem nyújtott.

@

armageddon666
Ha eladod az pont olyan, mintha aki tõled veszi lewarezolta volna a kiadó szempontjából 😊 (Ezért nem is értem a konzolosok miért vannak oda az eredeti játékaikért, amiket össze-vissza cserélgetnek... semmivel nem jobb, mint a warez)

@

dronkZero
Eladni egy játékot pont annyira szerzõi jog sértés, mint lewarezolni. Ha valamit azért vennél meg, hogy aztán eladd, akkor spórold meg magadnak a fáradtságot, és warezold le a picsába.
Díszdoboz meg mire jó? Rávered naponta? Semmi pluszt nem ad a játékélményhez, soha a büdös életben nem hiányzott.

Nem mellesleg Steamen vannak olyan akciók, ahol _bármilyen_ bolti ár töredékéért tudsz játékot venni.
Hát igen, némi intelligencia kell hozzá...

Mindenesetre ha nem olyan seggfej módon használod, mint amit leírtál, akkor meg egy igencsak fasza rendszer, cset, matchmaking rendszer, bolt egyben. És automatikusan megpeccseli a játékokat, ami a leghasznosabb funkció az egészben.

Ráadásként egy rakás olyan kis fejlesztõt is támogat, akik enélkül kb soha nem tudnák eladni a játékaikat.

Értem,tehát a legjobb dolog az hogy egy szaros accounthoz kötöm a játékomat,ha a játék nem jönne be akkor eladni lehetetlen,ha számítok az eladásra akkor meg ha 20 féle játékom van célszerü 20 féle account...Zseniális,komolyan.
Ráadásul mégcsak olcsóbbnak sem olcsóbbak a játékok,sõt,inkább megveszem díszdobozban a játékokat,mintsem digitális formában UGYANANNYIÉRT vagy többért...
Valóban zseniális a steam...
dronkZero
A Blood-ot még anno "felkarolták", bár ne tették volna... 😞

Bizony, a Duke után egyszer remélem valaki felkarolja az ilyen játékok másik két nagyágyúját, a Shadow Warrior-t és a Redneck Rampage-et is.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"Hát az a fajta FPS stílus, hogy körbe kasul kell járnod a pályát piros-kék-zöld-arany kulcsokért a különbözõ ajtókhoz már lejárt."

Na most, hogy így írod ez nekem már nagyon hiányzik. Volt hangulata.
dronkZero
Mondjuk a Steam a legjobb dolog, ami a PCvel történt az elmúlt évtizedben, de persze te attól még utálhatod.

Stalker-t nem szeretem,pontosabban elájulva nem vagyok tõle.
GoW-t meg lehet szépíteni ettõl még buta agyatlan csõlövölde,az elsõ rész még újdonság volt,a második rész már dögunalomba fulladt. A 3. részre már rá sem fogok nézni szerintem.

// Warez: Pc-n én is lewarezolom,egy pillanatig sem vagyok hajlandó támogatni a STEAM-nek elnevezett szemetet, egyszer elég volt többet soha!
Ennyi év alatt már olyan elvárásai vannak mindenkinek ezzel a játékkal szemben, hogy szerintem mindenképpen csalódás lesz de ettõl függetlenül még lehet jó.
dronkZero
Akarod mondani lewarezolja...

Hát az a fajta FPS stílus, hogy körbe kasul kell járnod a pályát piros-kék-zöld-arany kulcsokért a különbözõ ajtókhoz már lejárt. Ha nem csõ fps-t szeretnél akkor játsz a Stalkerrel 😊 Egyébként meg rengeteg sandbox jellegû játék van, GTA, AC, stb...

Amúgy az ilyen agyatlan csõ FPS-eket mint a CoD és társai én is utálom, de most meg kell védjem az általad szidott Gears of War-t. Lehet hogy lineáris, de a többi ugyanolyan, vagy még lineárisabb játékkal ellentétben hosszú, elképesztõen kidolgozott, igazi karakterek vannak benne, jó a sztori, és nagyon hangulatos. Ha nem jön be a stílus az más kérdés, de a mezõnybõl így is simán kiemelkedik.
Én azt mondom,h nagyon mind1,h milyen egy játék!Kit a francot érdekel,ha agyatlan lövöldözés?
Akkor nem veszed meg és kész!Nem veszel róla tudomást,h létezik és ennyi.Akinek,meg kikapcsolódást jelent akár 23éves fejjel egyetemmel a háta mögött,h bizony szétlõheti az eget is puszta szórakozásból az,meg úgyis megveszi.
Nem mindenki agyatlan akinek szórakoztató egy ilyen program.Halál nyugodt ember vagyok anyutól mindig is tökéletes nevelést kaptam és mégis szeretem az agyatlan programokat is,mert megnyugtat,ahogy a metál zene is.A szórakoztató ipar errõl szól...megcélzol egy célközönséget és nekik eladod a termékedet remélve a legnagyobb profitot.A többiek véleménye,meg nem számít,mert valószínûleg õk nem tartoznak a célközönségbe!
2011ben amikor egy Gírsz of war szintû szemét ami gyakorlatilag totális csõjáték/agyatlan tömeghent/ a legkisebb ellenfél fejébe is vagy fél tár skuló kell/fegyverfûrész csata és egyéb óvodásoknak megfelelõ szarok világsikernek könyvelhetõek el akkor hogyafrancba nelenne siker a rendõrmalacokat lehentelõs,fõganajokat megszégyenítõs beszólogatós Duke játék? 😄

Bár igaz itt se másztercsíf se senki, csak egy "szaros Duke"...😊
Én most játszottam a bulletstormmal és nagyon visszaadja anno azt a Duke Dukem 3d érzést ezek után a DNF se lesz az ami csalódást fog okozni.
adler30
Szasz,csak a Manhattan Projectet nyomtam végig.Sajna nem ismerem a széria többi részét,valahogy mindig elkerülte a figyelmem.Na de majd most...<#violent>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Szerintem mindenképpen f@sza lesz. Duke egy legenda (nem is akármilyen), és a legendákat tisztelni kell.
adler30: te valamikor 2000 környékén születhettél, hogy nem tudod, hogy milyen is egy igazi Duke Nukem játék 😊
adler30
Hali.Ez most egy Painkiller,serious sam típusú progi lesz?<#wilting>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

"Szerencsére a játék maga jó. Játszottam vele, remek a játék. Magas pontszámokat várunk. Meglepõdnénk, ha bárhol 7 pontnál alacsonyabb pontszámot kapna, helyette rengeteg tízes értékelésre számítunk."

Mennyibõl? 10bõl? 20ból? 100ból?

Nekem a régi nem nagyon tetszett, lehet ez sem fog tetszeni, bár eddig kifejezetten szimpatikusnak tûnik. A nyomtatott sajtónak már régóta csak erõs fenntartásokkal hiszek. Soha nem egy olyan ember teszteli akit nem hat meg különösebben egy kategória, hanem egy vérbeli fps fan. Az ilyenek azok biztos magasabb vagy rosszabbat értékel mint amit a játék valójában ér.
koschwarz
lehet hogy öreg vagyok már ehhez, de engem pl. totál hidegen hagy a dnf. mi több, én erõsen az ilyen bulletstorm, painkiller és hasonlók féle gyógy-fps ("hagy örüljenek a szellemileg éretlen kissrácok, hogy mennyire kúl már, hogy lehet letépni valakinek a fejét két egysoros beszólás között!") kategóriába sorolom...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Szerintem meg azon egyszerû oknál fogva nem érdekli õket a kritika, hogy nem õk csinálták a játékot, õk csak befejezik és kiadják.
Így én sem vállalnék felelõsséget a tartalomért...

Kár ezeket a fejlesztõket lehúzni mert nem miattuk készült eddig.Inkább tiszteletet érdemelnek mert volt bennük kitartás és akarat és felkaroltak egy ilyen veszni hagyott játékot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Fresh Duke
Majd meglátjuk, kár addig leírnod, míg ki se jött...
De ahogy Gabe18 is mondta, lesz/van egy fika réteg.

A heavy cost. I pay it gladly.

Teljes mértékben egyetértek...

Sajnos messze lesz ez attól, hogy évek múlva is beszéljünk róla,hogy klasszikus legyen.. hacsak nem arról, hogy mennyi ideig készült...
Szerintem ez tipikusan az a játék lesz, aminél lesz egy réteg akinek mindegy milyen szutyok lesz akkor is ez lesz a "csoda" mert végre itt a messiás.
És lesz egy másik, akiknek mindegy mennyire lesz jó, hány jó ötlet lesz benne, akkor is lehúzzák a sárga földig mert már egyszerûen szánalmasnak tartják az egészet amit ezzel a programmal csináltak.
Én kétlem hogy 2011-ben mutáns rendõrmalacok halomra ölése osztatlan világsiker lehet, de egy átlagosnál jobb játék még mindíg lehet belõle.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem valódi kritikát egy már megjelent programról lehet elmondani. Szóval az nem kritika, hogy x szerint bukás lesz mert már túl régóta fejlesztik vagy ilyesmi.

Mindenesetre én kíváncsi leszek rá, de nem azért mert ennyi ideje készül, hanem, hogy mennyire tudták az "eredeti" hangulatát fejleszteni, áthozni.
curse
van benne valami, de a trailereket, screenshotokat nezve ugy erzem, azert nemcsak arrol van szo, hogy a tizeniksz eve felepitett karakterol es atmoszferarol huznak le egy bort, amit bekennek fossal, hanem egy jo(nak kinezo) jatekot keszitenek, ugyhogy meg ennyi fika utan is, amit kap, pozitivan varom 😊

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Ilyen különleges,olyan különleges...Ha nem az lenne,ami,13 év kínlódás után a hajukra kenhetnék