A Gearboxot nem érdeklik a Duke Nukem Forever kritikák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi akadályoz meg engem abban, hogy csináljak egy accountot, vegyek rá egy játékot, eladjam neked az accot, aztán írjak egy levelet a Valve-nak, hogy ellopták, számlával, lemezzel igazolva, hogy az enyém?
Szerintem már eleve ott el van kúrva ez az elképzelés, hogy accountot csak a legbalfaszabb idióták vesznek.
Ha meg kifejezetten az a célod, hogy a balfasz idiótákat kúrd át és húzd le pénzzel, akkor meg engedd meg, hogy ne sajnáljalak, ha nem megy flottul.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem a Halo trilógia egy meglehetõsen korrekt játék, profi munka, kiadott egy szép egészet. Én minden percét élveztem.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Egyébként tényleg egy kalap fos, szinglepéterben háromszor álltam neki és háromszor hagytam abba fél óra után. De amikor találtam hozzá partnert és meg is tudtuk oldani, hogy mûködjön is multiban, akkor kb együltõ helyünkben végigtoltuk.
@
@
Díszdoboz meg mire jó? Rávered naponta? Semmi pluszt nem ad a játékélményhez, soha a büdös életben nem hiányzott.
Nem mellesleg Steamen vannak olyan akciók, ahol _bármilyen_ bolti ár töredékéért tudsz játékot venni.
Hát igen, némi intelligencia kell hozzá...
Mindenesetre ha nem olyan seggfej módon használod, mint amit leírtál, akkor meg egy igencsak fasza rendszer, cset, matchmaking rendszer, bolt egyben. És automatikusan megpeccseli a játékokat, ami a leghasznosabb funkció az egészben.
Ráadásként egy rakás olyan kis fejlesztõt is támogat, akik enélkül kb soha nem tudnák eladni a játékaikat.
Ráadásul mégcsak olcsóbbnak sem olcsóbbak a játékok,sõt,inkább megveszem díszdobozban a játékokat,mintsem digitális formában UGYANANNYIÉRT vagy többért...
Valóban zseniális a steam...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Na most, hogy így írod ez nekem már nagyon hiányzik. Volt hangulata.
GoW-t meg lehet szépíteni ettõl még buta agyatlan csõlövölde,az elsõ rész még újdonság volt,a második rész már dögunalomba fulladt. A 3. részre már rá sem fogok nézni szerintem.
// Warez: Pc-n én is lewarezolom,egy pillanatig sem vagyok hajlandó támogatni a STEAM-nek elnevezett szemetet, egyszer elég volt többet soha!
Amúgy az ilyen agyatlan csõ FPS-eket mint a CoD és társai én is utálom, de most meg kell védjem az általad szidott Gears of War-t. Lehet hogy lineáris, de a többi ugyanolyan, vagy még lineárisabb játékkal ellentétben hosszú, elképesztõen kidolgozott, igazi karakterek vannak benne, jó a sztori, és nagyon hangulatos. Ha nem jön be a stílus az más kérdés, de a mezõnybõl így is simán kiemelkedik.
Akkor nem veszed meg és kész!Nem veszel róla tudomást,h létezik és ennyi.Akinek,meg kikapcsolódást jelent akár 23éves fejjel egyetemmel a háta mögött,h bizony szétlõheti az eget is puszta szórakozásból az,meg úgyis megveszi.
Nem mindenki agyatlan akinek szórakoztató egy ilyen program.Halál nyugodt ember vagyok anyutól mindig is tökéletes nevelést kaptam és mégis szeretem az agyatlan programokat is,mert megnyugtat,ahogy a metál zene is.A szórakoztató ipar errõl szól...megcélzol egy célközönséget és nekik eladod a termékedet remélve a legnagyobb profitot.A többiek véleménye,meg nem számít,mert valószínûleg õk nem tartoznak a célközönségbe!
Bár igaz itt se másztercsíf se senki, csak egy "szaros Duke"...😊
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
adler30: te valamikor 2000 környékén születhettél, hogy nem tudod, hogy milyen is egy igazi Duke Nukem játék 😊
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Mennyibõl? 10bõl? 20ból? 100ból?
Nekem a régi nem nagyon tetszett, lehet ez sem fog tetszeni, bár eddig kifejezetten szimpatikusnak tûnik. A nyomtatott sajtónak már régóta csak erõs fenntartásokkal hiszek. Soha nem egy olyan ember teszteli akit nem hat meg különösebben egy kategória, hanem egy vérbeli fps fan. Az ilyenek azok biztos magasabb vagy rosszabbat értékel mint amit a játék valójában ér.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Így én sem vállalnék felelõsséget a tartalomért...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De ahogy Gabe18 is mondta, lesz/van egy fika réteg.
A heavy cost. I pay it gladly.
Sajnos messze lesz ez attól, hogy évek múlva is beszéljünk róla,hogy klasszikus legyen.. hacsak nem arról, hogy mennyi ideig készült...
És lesz egy másik, akiknek mindegy mennyire lesz jó, hány jó ötlet lesz benne, akkor is lehúzzák a sárga földig mert már egyszerûen szánalmasnak tartják az egészet amit ezzel a programmal csináltak.
Én kétlem hogy 2011-ben mutáns rendõrmalacok halomra ölése osztatlan világsiker lehet, de egy átlagosnál jobb játék még mindíg lehet belõle.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mindenesetre én kíváncsi leszek rá, de nem azért mert ennyi ideje készül, hanem, hogy mennyire tudták az "eredeti" hangulatát fejleszteni, áthozni.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture