160
Szópárbaj, ha nincs buli
-
#80 Bull's eye! -
#79 ...ez jó! -
#78 Akkor számolj egy negyedikkel is - azok alapján amit eddig olvastam (remélem nem gond), osztom a többiek véleményét. -
Compiler #77 Vagy tényleg csak én nem látom át a helyzetet, mert már te vagy a harmadik ember, aki ezt mondja...de ezt kötve hiszem. -
Compiler #76 Érdeklődését? O.o
Ilyen erővel az általános sulis és a gimis osztályomból is vehetnék jó pár olyan lányt, aki ugyanezt csinálta. Akkor ők is csak "érdeklődtek" utánam, amikor az egyik még le is köpött, mi?
És különben is ha valakit kedvel, és úgy viselkedik így vele, akkor mi van akkor, ha valakit tényleg utál?
Csak én fedezek fel ebben logikátlan dolgokat? -
#75 Mondjuk kifejezi valahogy az érdeklődését irántad, ha már beszélni nem igazán beszélsz. Akit utál az ember, azt általában semmibe nézi.
Amúgy meg mondd meg neki négyszemközt hogy szarul esik amit csinál, aztán kiderül hogy mi ez az egész. -
Compiler #74 Miért, mi másnak lehet felfogni egy folyamatos "csipkelődést"?
Egyértelműen az jön le számomra, hogy ettől jobban nem is utálhat. Beleköt, ha nevetek valamin, közli, h nem volt vicces, stb.
Szerintem ez másnak nem fogható fel.
Mert amúgy meg egyáltalán nem kommunikálunk. -
#73 Ne vedd magadra a világ problémáját. Attól még, hogy rágódsz rajta, nem leszel sem nemesebb, sem különb a többi embernél.
(Átlagemberként megcsinálsz néhány egyszerű dolgot, de ez most nem ide tartozik biztos van környezetvédelem topic itt az sg-n).
Jobban jársz ha a saját boldogságodat hajtod.Élni és élni hagyni, ennyi az egész.
-
#72 Figyel a mondataidra egy lány, és még csipkelődik is, és ezt te támadásnak veszed?
Ehh.. -
Compiler #71 Igazából ezzel a pár emberrel már régóta nem is túl jó a kapcsolatom, ez is egy ürügy volt, h belém kössenek.
De megvan a megoldás...innentől kezdve rájuk se nézek, hozzájuk se szólok. Max köszönök nekik. Ennyi.
Mert az már nem állapot, hogy az egyik mindig beszól(lány), amikor nem is vele beszélgetek, és fennakad a mondataimon, valamint olyan gúnnyal teli hangsúllyal beszél, h valami hihetetlen.
Eddig se szóltam nagyon hozzá, de most már nem is fogok. Kimutatta a foga fehérjét ezzel.
Az meg számomra már nem is fura, hogy az emberek nagy részével nem lehet megtalálni a hangsúlyt, mert az is max egy ideig tart. -
Koppixer #70 A megoldás:
The Friendship Algorithm -
Compiler #69 Ezerszer volt ilyen egy teljesen MÁSIK társasággal...a két társaság tagjai nem ismerik egymást. -
Compiler #68 Bocs, de a végén pont ezért fogunk kihalni, mert rohan az idő, a globális felmelegedés, tönkrevágjuk szép lassan a planétát, de mindenki szarik rá. Elvannak a sok pénzzel a cégvezetők, nem érdekli őket, hogy kevesebb haszonból mondjuk kevésbé környezetszennyező módszerekkel tegyék a dolgukat...
Mert mindenkinek csak az fontos, h jól érezze magát, nem keresik a megoldást, csak pár ember... -
#67 A kedvedért elolvastam újra őket. csak a negyedikig jutottam el.
oké ez a társaság most hív először, de azért pár idézett sor tőled
"Már ezerszer volt ilyen.."
"Mindig ezzel jönne.." -
#66 Senki nem beszélt itt arról hogy állandóan inni kell, 2 sörrel is végig lehet dumálni egy estét, nem feltétlenül haszontalan témákról.
Ha pedig mindenki otthon ülne és vinné előre az emberi tudományt, akkor meg már konkrétan kihaltunk volna (: -
#65 Nem minden embert az éltet, hogy állandóan igyon/lőjje magát, és fossa ki az egyébként értelmetlen és lényegtelen szavakat a száján. Ha így lenne, még mindig szekercével a kezünkben rohangálnánk a pusztában. -
Compiler #64 Érdekes, hogy a legtöbb user úgy ír, hogy nem is olvassa el rendesen a hozzászólásaimat.
Nem többször hívtak, hanem először. Nem mentem, és már most nekem támadtak.
És ezt nem értem, mert ha x.edjére se mentem volna, akkor még talán megértem, h nem értik, miért nem megyek vhova.
De így ez abszurd...
Sőt burkoltan le lettem idiótázva, csak azért, mert egyszer nem mentem el...úgy, h aki írta, ott se lett volna...Ki érti ezt? -
#63 Jah, két hét múlva meg nyit a srác egy topicot, ami arról szól, hogy nincs se barátja, se nője, szar a világ -
#62 Milyen jó topic
m
á
r -
#61 baaazmeeeeg :DDDDDD -
#60 szard le
keress új barátokat -
#59 A legtöbb ember ilyen, unatkoznak, emiatt sokszor másokat csesztetnek. Igazából még csak az sem megoldás, hogy veszel mondjuk egy viperát és szétvered vele őket. :/ Az unalom nagy úr. -
#58 Olyan szep riposztot irtam hogy egeszen meghatott:/
De inkabb meghagyom az oromot mindenkinek hogy flameljen onnon nagyszerusegenek teljes tudataban.Mint en!
Inkabb megyek venni gamecardot.
#1:Compiler te pedig remelem viccbol nyitottad a topikot,ahogy a hsz-ek nagy resze is emiatt lett olyan amilyen.
-
sanyiute #57 nekem hasonló én haverom is csak foci terén és nem érti meg hogy van barátnőm ennem is kellene:D és spórolni + valamikor csak simán le ülni szarni a világra és kockulni is szeretnék ha azt mondom hogy nem akkor meg én vagyok a Kocka geci meg a köcsög. -
#56 Ilyen ez, a saját elbaszott élete miatt kell keresni valakit, akit szánnivalóbbnak gondol és belerúghat. -
#55 Ezzel a definícióval szépen lekockáztad magad, jár a kisötös :) -
#54 Nekem is volt ilyen "barátom", mint te. Sokáig szűz volt, stb. Majd elfelejtenek, ne aggódj. -
#53 Hmmm, savanyú uborka, de megkívántam egyet. :D -
#52 Haladni kell a korral :)
Nekem a saját devszerverem belső üzenőrendszerén írnak a haverok mostanában, hogy húzzak át mert ivászat lesz :D -
#51 szerintem nem sok értelme van ennek a topiknak...
először mikor a címét olvastam akkor azt hittem valami kommandó féle "letámadás" vagy "támadás" ... azután elolvastam a #1 -t és még mindig azt mondtam hogy hát valami tini rinyál, megnéztem a profilját és férfi 25-30 között... No comment. -
#50 Férfiak ma már nem születnek? o.O 25 év felett azon rinyálni, hogy leszólnak a "haverok", mert nem megyek inni velük. Atyaég! Reggelid is gondolom anyud készíti. -
#49 -
#48 a beülésnek nem az lényge hogy beülsz megiszol egy sört csöndben azt mész haza.Barátaim minden héten járnak bulizni.én oda nem tartok velük,pedig hívnak mindig.egyszerűen nem az én világom :D
viszont szinte minden pénteken vagy szombaton ahogy esik átmegyünk közösen egy közeli kocsmába (legtöbbször én nem iszok mivel én vezetek,de ha a lehetőség adott kikérem magamnak a kis vizkigyömbéremet többször is)és akár alkohol nélkül is jót beszélgetünk szórakozunk. A lényeg hogy együtt vagyunk van akivel 18 éve van akivel 9-10 éve.jól összeszokott kis csapat vagyunk.ha jön a jó idő elkezdődnek a közös főzések úgy is azok visznek mindent,egy jó kis pörkölt bográcsban isteeennnemmm mi finom az:D.Utóbbi pár évben sikerült elmennünk közösen nyaralni is az meg minden év csúcsa :D
szóval arra akartam célozni,hogy ha kötelességből mész el haverokkal,és nem élvezed a velük eltöltött időt,akkor meg miért tartod velük a kapcsolatot?az már régen nem a barát kategória.de azon is érdemes elgondolkodnod ,hogy nem te vagy túlzottan besavanyodva és talán jót akarnak a többiek.ha meg az ivászat zavar akkor rendezz te valami más programot.a basztatás meg szerintem minden baráti társaság része humor forrásként.mindenki sorra kerül mindenkit lehet valamivel szívatni.
-
#47 Mondod neki 5x és abbahagyják. Van jó pár haverom, akik néhanapján elhívtak meg elhívnak ide oda és egyáltalán nem akadnak ki, ha nem megyek. Mondjuk az igazat megvallva nem is vagyok annyira nagy haverságban talán velük, mint ők egymással, de mégsem csesztetnek, mert hát olyan vagyok amilyen azt cső. Le kell szarni és kész. -
#46 Hát jó nagy idegbeteg savanyúuborka lettél így 35-40 éves korodra.
Ráadásul olyanban adsz szar tanácsot, amit nem látsz át. gz! -
#45 "A leirt valaszaidbol szamomra inkabb ugy tunik hogy egy balfasz vagy,akit neha elhivtak,de mar feladtak azt hogy normalis emberi kapcsolatot epitsenek ki veled.(talan neked nem is veluk kene)Igy inkabb leszel a guny es megvetes celtablaja,es ertelme sincs kozejuk jarnod.Aki egy novel valo ismerkedes helyett a klaviaturat csapkodja,azt nem is nagyon tudom sajnalni."
VS:
Hobby: mmo -
#44 méghogy a sörnek ocsmány íze van hahaha -
andersh #43 nyugi, egy idő után ráunnak és nem fognak hívni sehova
és akkor a probléma megoldódik magától
én is ismerek olyan embert aki antiszociális és sose jön sehova hiába is hívja akárki akárhova
aztán már persze nem hívjuk, csak viccből néha rákérdezünk de úgyis tudjuk h nem jön -
andersh #42 milyen épület?
kiket kikerülve? -
#41 Valamit nagyon elbasztal ha ennyi idos korodra nem az a 4-5ember van melletted akik a sirig el fognak kiserni.Akiknek a velemenye mindenkienel fontosabb,a jelenletuk szinten.Hogy ez krimoban borozva,vagy egy focimeccsen,esetleg vizparton sutkerezve tortenik az mar reszletkerdes.Mindenki maskepp szocializalodik,a hasonszoru es hasonlo erdeklodesu baratokat viszont idovel minden ertelmes es atlagos eq-val rendelkezo humanoid megtalalja.
A leirt valaszaidbol szamomra inkabb ugy tunik hogy egy balfasz vagy,akit neha elhivtak,de mar feladtak azt hogy normalis emberi kapcsolatot epitsenek ki veled.(talan neked nem is veluk kene)Igy inkabb leszel a guny es megvetes celtablaja,es ertelme sincs kozejuk jarnod.Aki egy novel valo ismerkedes helyett a klaviaturat csapkodja,azt nem is nagyon tudom sajnalni.
Hasonlo erdeklodesu szemuveges fiatalembereket keress,es gepezzetek egyutt.Az is egy megoldas vegulis.