160
Szópárbaj, ha nincs buli
-
#40 Ember, hülye vagy. Egyrészt örülj hogy vannak emberek körülötted akik igényt tartanak a jelenlétedre, és foglalkoznak veled. Jót akarnak neked.
Másrészt szarul fogod fel az egészet, kocsmába azért megy az ember, hogy dumáljon egy jót a haverjaival, megigyon pár italt(mert jól esik), elszívjon pár szál cigit, flörtöljön egy kicsit, stb. Hazafelé menet pedig azt érzi, hogy igen, megkoronáztuk a napot.
Neked nem tudom melyik részével van bajod, de ha ennyire szarul érzed magad velük akkor szar társaságban vagy.
Ha megfelelési kényszerből mész el, kényszerből iszol, kényszerből ülsz, akkor evidens hogy ez nem neked való. Nem itt kell indokot keresni hogy ők miért hülyék, ha nem tessék magadba nézni, hogy te hol cseszted el, hogy idáig jutottál. -
#39 Úgy sajnállak, hogy ekkora problémáid vannak. -
#38 Akkor válogasfd meg a barátaidat, haverjaidat. Ha zavar hogy basztatnak, akkor minek lógsz velük? szard le a véleményüket, állj a sarkadra. -
Compiler #37 Tökmindegy, várom a holnapot, hogy hogy szambázok el az épületben az emberek között, Őket kikerülve... -
#36 Amúgy meg Csirkének igaza van, rossz emberekkel vagy körülvéve:) Nekünk a baráti társaságunkba van olyan, aki soha nem iszik egy kortyot sem, és nem baszogatjuk ezzel. -
#35 Én meg nem tudom, hogy hogyan lehet végigpartyzni az estét mindenféle kapszula hatására.
A sörnek meg nincsen ocsmány íze, viszont egy kocsmában nem csak azt árulnak. Összeülni beszélgetni meg nem sok jobb alternatíva van, főleg, ha a társaságból nem tudja senki sem biztosítani azt, hogy az otthonában legyen ilyen móka. A füsttel egyetértek, én sem szeretem, de most ennyit elviselek ezért, meg valamiben úgyis meg kell halni. -
#34 Rá mosolygok az illetőre majd lesz*rom .. :) -
Koppixer #33 Először is, higgadj le, és vedd be a Leszarom tablettát!
Majd gondolkodj el azon, hogy valójában kik is az igazi barátaid! És velük töltsd a szórakozásra szánt szabadidődet!
Semmi sem kötelező! Vannak olyanok, akik pl. kártyázással, sakkozással ütik el azt az időt, amit mások tuc-tuc zenével meg piálással. Van különbség? Nincs! Kurvára nincs! Egyéni ízlés és szokás dolga az egész.
(az persze más dolog, ha valaki pl. barátnőt szeretne magának, de még ahhoz se kötelező "diszkózni") -
#32 engem is mindenki basztat mert alig járok bulizni:D
dehát ezvan. -
Compiler #31 Hát csak valakinek ez a "haszontalan és felesleges tevékenykedés" a munkája. És nem vitatom, h kocka vagyok, csak nem kellene akkor is letámadni a másikat. -
leipsig #30 Hogy mi a kocka és mi a kockaság? - ez nehéz kérdés. Szerintem erre a választ az Antifaces fogalmazta meg a legjobban: "Az emberi értelem egyetlen a valós éterben nem fellelhető világban eltöltött haszontalan és felesleges tevékenykedésre történő összpontosulása". -
#29 ennyi -
#28 -
#27 mi a kocka pontos meghatározása? tudja valaki? -
#26 Lehet el kéne gondolkoznod azon hogy tényleg kocka vagy... -
#25 majd nyáron vagy szilveszterkor, addig úgyis szabad leszek. Mert most tényleg van barátnőm, de addig nem tart ki a kapcsolat. -
Compiler #24 Hát így akkor tényleg nagyon hiteles vagy:) -
Compiler #23 És hogy kerülöd ki őket? vagy mivel rázod le őket? -
#22 véleményem: végy erőt magadon és menj el valamerre, saját magamnak is mondom csak nem teszem meg. -
Compiler #21 Érdekel a véleményük mindnek, és zavar, hogy így vélekednek...Ugyanis nincs olyan ismerősöm, vagyis csak nagyon kevés, aki ne menne minden héten kocsmába... -
#20 Vannak parasztok nem kell velük foglalkozni, engem is rengetegszer lekockáznak, mert nem vagyok hajlandó szinvonalon aluli, büdös, szar helyekre, 13-14 éves kis parti picsák közé beülni és más cigaretta füstjét szivni valamit dőlöngélni szinvonaltalanabbnál szinvonaltalabb zenékre.. nem beszélve arról hogy nem szarom a pénzt inkább másba dobom bele, ennnyiiiiii (: -
#19 Ezt fiam úgy hívják, hogy rosszul választottad meg azokat akiknek érdekel a véleménye. -
Compiler #18 Amikor fizetnek neki valamit, amire azt mondják, hogy Cherry, és kiderül, hogy Absint... -
Compiler #17 Na erről meg még nem is beszéltem...
Amikor direkt le akarják itatni az embert, mert úgy látják, h nem oldódott fel...és akkor még morognak, ha nem issza meg az ember...hát ez is, h miért kell ilyet csinálni? -
#16 Nem kötelező sört inni. :) Szerintem nem várja el senki, hogy azt igyál, csak érezd jól magad. :p -
Compiler #15 Utána meg majd az lesz, hogy a végén meg már a külső szemlélő valami iszákos embernek hisz majd, mert ez van...ha véletlenül nem iszik annyit az ember, egyszerűen feloldódik, már azt hiszik, h részeg...no comment...
Ezenkívül, ha véletlenül hamarabb úgy látszik az ember, akkor ráadásul még égő is, h valaki csak ennyit bír...
Micsoda világ ez! -
Compiler #14 Igen, és néha akad az embernek dolga, amit nem tud csak úgy otthagyni. De amikor egy-két órával a buli kezdete előtt találják ki, hogy ugyan utazzak már el egy buliért, és csodálkoznak, hogy nincs kedvem a hidegben szaladozni, plusz amiket mondtam....hát fura... -
Compiler #13 Ráadásul az utóbbi egy hónapban 3x is elmentem fél órára...
Erre ezeket vágják a fejemhez...én nem tudom, ennyire unatkoznak egyesek, hogy jobb dolguk nincs? -
leipsig #12 omájgád... látszik hogy programozó vagy
KOCKA vagy ! -
Compiler #11 Talán mert nem tudják máshol megkérdezni?
Mert a legtöbb oldal céllal nyílik meg, és ott meghatározott érdeklődéskörű emberek vannak, itt meg általában vegyesek?
Erre nem gondoltál?
Én legalábbis nem ismerek más hasonló fórumot, de ha te igen, akkor mutass egyet.
Neked lehet, h jelentéktelen a problémám, de nekem nem. Nem akarom megutáltatni magam, de szeretném megérteni, hogy miért van ilyen kényszerük az embereknek, h akkor is ráveszik azt, aki nem oda való. -
#10 Beszélgetni, hülyéskedni jó, ezt nem lehet msn-en vagyis nem úgy lehet... de nekem is van sokszor, hogy nincs kedvem sehova se menni. -
Compiler #9 Különben sem értem, hogy mi a jó ezekben a kocsmás hangulatú helyekben. Szívod passzív dohányosként a füstöt, üldögélsz(amit otthon is tudsz), és iszod a sört, aminek ráadásul olyan ocsmány íze van, hogy hihetetlen. -
#8 Én ilyenkor az arcukba szoktam lépni. -
#7 Bennem az első komment olvasása közben a következő kérdés fogalmazódott meg: Miért van az hogy az emberek minden jelentéktelen f..ság miatt topiknyitási kényszer éreznek magukban? Lehet nyitok is egy topicot neki hogy megkapjam a választ -
leipsig #6 ez szerintem egy egyéni probléma, nem jellemző dolog ez.
barátoktól/ismerősöktől is függ hogy mennyire rámenősek ilyen téren -
Compiler #5 Hát ez az, de amikor már azt vágják a fejedhez, hogy akkor kockulj otthon, meg legyél boldog a gépeddel, az már durva.... -
Compiler #4 Mindig ezzel jönnek, de amikor meg mégis elmegy az ember, akkor nem is foglalkoznak azzal, h de jó, h ott voltál...semmi ilyesmi...Amikor meg egyszer nem megy valahova, akkor meg jaaaj... -
#3 ..és mit ezen magyarázkodni?
Ha nem nem, senkinek semmi köze hozzá. -
leipsig #2 neked akarnak jót... -
Compiler #1 Üdvözlet!
Mondja meg nekem valaki, hogy miért van az, hogy ha valaki nem akar menni, nincs kedve bulizni, akkor gyakorlatilag letámadják, állandóan otthon ülősnek mondják?
Egyetlen egyszer hívtak volna, de mivel körülményes lett volna odautazni(!!), ezért inkább nem mentem, és egyből letámadtak, csesztettek, h miért nem megyek.
Már ezerszer volt ilyen, de teljesen más emberekkel, volt osztálytársakkal, stb.
Miért van ez? Egyszerűen miért nem tudják elfogadni az emberek azt, ha valakinek nincs kedve valamihez? Miért kell egyáltalán indokokat keresni mindig? Miért nem lehet elfogadni egy egyszerű "nem" szót?
Erre keresem a választ. Szóljon habozás nélkül, aki tudja.