160
Szópárbaj, ha nincs buli
-
Compiler #120 Viszont én nem fogok tőle semmit se kérdezni, mert úgyis meg fogja magyarázni valamivel.
Ahogy a múltkor azt mondta, h azért, mert favicceket mondok.
Kezdjük azzal, h vicceket se mondok neki, de mindegy. -
Compiler #119 Te is csak ezt szeretnéd hinni, ahogy én is, de felesleges ilyenen gondolkodni(nem győzöm hangsúlyozni, h el van jegyezve).
Ennyit erről. Biztos csak haragtartó az említett jegyzetes eset miatt. -
#118 Ne már, hogy ilyen egyszerű lenne a női lélek?!
Húzódik ott más is a háttérben.. -
Compiler #117 Na, végre egy női vélemény. Neked elhiszem.
A topik meg zárható. -
#116 Nem értem, hogy lehet ezen ennyit pörögni
Unatkozik és jól esik téged szekálnia, ennyi -
Compiler #115 Pont ez az, hogy egy évig egyáltalán nem szóltam hozzá, de akkor nem is mondott semmit, nem volt ilyen.
Utána meg elkezdtünk többet beszélni, jó hangvételben. És utána egyszer odaadtam másnak a jegyzetét, erre berágott rám, onnantól kezdve csinálja ezt.
Egyszer megbeszéltük, utána megint jó viszony volt, most meg megint ilyen, amilyen. -
Compiler #114 Hát pedig ha ilyeneket csinál, én nem is fogok vele foglalkozni. Az ilyen vicceken meg valahogy nem tudok nevetni. Pláne amikor jön nekem a gúnyos hangsúlyával.
Amúgy meg beszélget ő eleget másokkal. Foglalkozzanak ők vele. Még néha köszönni se köszön, úgy elmegy mellettem, szóval akkor is kizárt dolognak tartom ezt, amit mondasz. -
#113 Szerintem csak az a baja, hogy nem foglalkozol vele - nagyon kétlem, hogy utálna. -
Compiler #112 De ez azzal kezdődött, hogy beszélgettem vele. Akkor még jól kijöttünk, novemberig kb, onnantól fokozatosan kezdtem úgy érezni, h engem a lehető legjobban utál.
Ha vicceket mond, azok is ellenem szólnak legtöbbször. -
Compiler #111 Szerintem mindegy az egész, mert ritkán szólunk egymáshoz, akkor is csak ő szól hozzám, ha neki valami nem tetszik. De ezenkívül egyáltalán nem.
Régebben nem volt ilyen, november óta lett ilyen, amilyen most. Rajtam kívül még egy embert utál, de hozzá nem is szól. Nekem is csak ritkán, mint mondtam. De akkor gúnyos hangsúllyal, meg mintha hülye volnék.
Ezenkívül mindenkivel kedves kivétel nélkül. A lehető legnagyobb ívben kerüljük egymást, amikor csak tudjuk, szóval ez inkább utálat. -
andersh #110 ezt csak azután mondhatná el hogy beírta ide nekünk a választ és mi se tudtuk értelmezni -
#109 De elmondhatod, hogy megpróbáltad, és tudni fogod, hogy egy idiótával állsz szemben, aki érthetetlenül beszél össze vissza. -
andersh #108 nem konkrét helyszínre meg személyekre gondoltam -
andersh #107 vedd fel a telefonoddal h mit mondott, hogy pontosan emlékezz rá, aztán írdd be ide a fórumra, és mi megmondjuk h mit értett alatta, na? -
Compiler #106 Úgyse fogok belőle érteni semmit, és megint ott fogok tartani, ahol most. -
#105 Csak szimplán kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt, nem kell túlbonyolítanod. -
#104 Törölni nem fogják, legfeljebb zárni.
Amúgy minden kérdésedre kaptál választ - mi kellene még? -
Compiler #103 Mármint törölhető. -
Compiler #102 Szerintem lassan zárható is a topik. Semmi érdemlegeset nem tudtam meg belőle, de azért reménykedtem. -
Compiler #101 Mindegy. -
andersh #100 de erre még mindig nem válaszoltál -
Compiler #99 Háhh:D Menj el írónak, jókat írsz:D Hát csak ne kalandozzon esküvő előtt, ha úgyse gondolja komolyan.
andersh, azt csináltam eddig is. -
andersh #98 Ne lépj ki, olyan környezet vár azon kívül amit nem bírnál feldolgozni (interpretálni, kedves Compiler).
A megszokott logikus, átlátható C# világon túl a teljes káosz és felfordulás van, főleg ha nőkkel kezdesz.
Nézz át a nőn, ne érdekeljen a csipkelődése, válaszolj a dolgaira annyival, hogy OK. -
Koppixer #97 Mivel el van jegyezve, így fél az elkötelezettségtől, be akarja bizonyítani magának, hogy még egy programozót is meg tud szerezni, ha akar. Kalandra vágyik még az esküvő előtt. Nyilván csak titokban csinálhatja, ezért amíg nem lesztek egy kellemes helyen négyszemközt, addig ellenségesen bánik veled, hogy a többiek ne gyanítsanak semmit. Beléd van esve, és neked kell kezdeményezned. Hajrá! Lépj ki a C# világából! :D -
#96 Háborodj fel még jobban légyszives azon, hogy nem oldják meg vadidegen emberek egy internetes fórumon életed problémáit :D -
Compiler #95 El van jegyezve, szóval sokat úgyse érne, ha megkérdezném, de mindegy. -
#94 ...egy biztos, ha kitérni nem tudsz előle, szembe kell menned vele. -
#93 Nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz - a mai csirkéken az Isten sem igazodik el. -
Compiler #92 Fogadjunk, hogy nem fogok érteni a válaszából semmit. -
#91 Először is, azért teszi mindezt mert látja, hogy hatással van rád - zavar Téged. Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy mire jó ez a viselkedés?
A válaszából kiderül majd, hogy mi a további teendőd... -
Compiler #90 Bazz, akkor menjek oda, h szeretsz-e, v mi van?
Beszéltek itt nekem mindenfélét, de a megoldást senki se mondja...pedig ahogy erre a dologra, biztos a megoldására is vannak "módszerek". -
#89 Bazz, azt nem akarod megkérdezni, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Biztos tudja is rá valaki a választ... -
Compiler #88 Kösz...ezzel ki lettem segítve.
Amúgy meg tudhatja, h ha ezt műveli, azzal nem a válthat ki nálam semmi pozitívat. -
#87 Ezt Neked kell kiderítened.
Ja, semmi sem rosszabb a közönynél! -
Compiler #86 Engem akárki véleménye érzékenyen érint, mert zavar, hogy a közönytől rosszabb módon állnak hozzám. -
Compiler #85 Akkor meg mégis mit vár tőlem? -
#84 Miért érint érzékenyen a véleményük? -
#83 Tudom, hogy komolyan gondolod. A vicces az, hogy túlságosan is.
...komolyan gondoltam az első kommentet. -
Compiler #82 Nem én választottam meg őket...véleményeznek ők anélkül is. -
Compiler #81 Nem humorból írtam, én ezt komolyan gondolom.
De te most humorból írtad az első kommented.