Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sailboat-ban leeasõ GLASS pedig több, mint 400.000 :)
Mást se csinálok napok óta csak csekkolok be a szomszédokhoz :)
Az átlag 2000 XP és legalább 2M coins 40 szomszédnál.
Mást se csinálok napok óta csak csekkolok be a szomszédokhoz :)
Az átlag 2000 XP és legalább 2M coins 40 szomszédnál.
na igen, és minden fejésnél dob egy energiát, szal' aratgatni lehet nyugodtan, meg xp-t meg 500 buznyákot meg kollekciódarabot is dobál :D
más: épp végigzongorázom, h ha az inventoryból leteszem a kapott üzleteimet, pl amiket rablókért kaptam, avagy a hotelos cuccoknál, a következõ jön ki, (azaz leteszed, de nem építed meg, és törlöd is :D kapsz érte pénzt):
donut shop: 18500, magic shop: 33000, watch shop: na erre nem emlékszem :P
spa: 100000, arcade: 6500, mud bath: 41700, bed and breakfast: 7500, driving rande: 5800 így hirtelen ennyit tudtam kirakni, ami volt inventorymban :D összvissz majdnem egy misit hozotak a konyhára :D:D
más: épp végigzongorázom, h ha az inventoryból leteszem a kapott üzleteimet, pl amiket rablókért kaptam, avagy a hotelos cuccoknál, a következõ jön ki, (azaz leteszed, de nem építed meg, és törlöd is :D kapsz érte pénzt):
donut shop: 18500, magic shop: 33000, watch shop: na erre nem emlékszem :P
spa: 100000, arcade: 6500, mud bath: 41700, bed and breakfast: 7500, driving rande: 5800 így hirtelen ennyit tudtam kirakni, ami volt inventorymban :D összvissz majdnem egy misit hozotak a konyhára :D:D
Best Buy akció a CityVille-ben!
Ha lerakod az épületet és megépíted, akkor kapsz egy 2x2-es szobrot ami 24% bónuszt ad (!!!).
Az inventoryban egy 3x3-as best buy robot vár, ami 14%-os, ez felejtõs. Az épület 5x5-ös, 4 energia kell a megépítéséhez. 100 goods-al lehet tápolni és új kollekciót is ad: 2500 coin és 5 energy.
Ha lerakod az épületet és megépíted, akkor kapsz egy 2x2-es szobrot ami 24% bónuszt ad (!!!).
Az inventoryban egy 3x3-as best buy robot vár, ami 14%-os, ez felejtõs. Az épület 5x5-ös, 4 energia kell a megépítéséhez. 100 goods-al lehet tápolni és új kollekciót is ad: 2500 coin és 5 energy.
Þór vígi þessi rúnar
unwither 20 plots. Ha nincs kikötve, hogy nálad, akkor másnál is lehet. Mint ahogy a harvestálj 20-at is meg lehet csinálni másnál is.
Þór vígi þessi rúnar
átmész a szomszédhoz akinek elrohadt a veteményese.
Végsõ esetben ottvan samantha.
Végsõ esetben ottvan samantha.
Þór vígi þessi rúnar
Unwither-elni hogy kell cash nélkül? Mert ha nem lehet akkor igencsak egy nagyon ************************************** feladat.
A kukoricát nem aratni kell? :)
Amúgy egy érdekesség: Szintet léptem úgy, hogy már 32 a max energiám, viszont csak 30-at töltött vissza. Én azt hittem, hogy full visszatölti ilyenkor.
Amúgy egy érdekesség: Szintet léptem úgy, hogy már 32 a max energiám, viszont csak 30-at töltött vissza. Én azt hittem, hogy full visszatölti ilyenkor.
Arra gondoltam köszi :) Valahogy gondoltam hogy lesz vmi harvest dolog, azért akartam megtudni elõre ! :)
Persze ha a For the Bird -rõl beszélsz:
-12 Madár könyv (wall post)
-Locsolj meg 10 fõdet a szomszédoknál
-Szüretelj 50 kukoricát
-12 Madár könyv (wall post)
-Locsolj meg 10 fõdet a szomszédoknál
-Szüretelj 50 kukoricát
Þór vígi þessi rúnar
Valaki elmondaná, ha tudja az új küldetésnél (idõszakos, arany/ezüst/bronz érmesnél) hogy miket kell csak hogy feltudjak készülni rá elõre?
Õszintén?
Semmi. Talán annyi mégis, hogy ha az platina/arany/ezüst házakra fested át a házat, akkor megemelkedik a popuiláció benne.
Nagy igyekezetükben csökkentették az energia mennyiségét, mert szerintem sokan leszarták miután 21 energiát kellett beletolni 1 szinezésbe.
Semmi. Talán annyi mégis, hogy ha az platina/arany/ezüst házakra fested át a házat, akkor megemelkedik a popuiláció benne.
Nagy igyekezetükben csökkentették az energia mennyiségét, mert szerintem sokan leszarták miután 21 energiát kellett beletolni 1 szinezésbe.
Þór vígi þessi rúnar
Cozy Cottage
Family Townhouse
Country Home
Terraced Brownstone
Apartment Complex
Timeshare Tower
Bay Point Duplex
Family Townhouse
Country Home
Terraced Brownstone
Apartment Complex
Timeshare Tower
Bay Point Duplex
Þór vígi þessi rúnar
Rweodelles küldetésekrõl van infótok hogy miket lehet átszinezni ?
Pár házat lehet csak "átszinezni" horror energiáért (14-tõl 21-ig) és horror áron.
Szóval felejtõs számomra.
Szóval felejtõs számomra.
Þór vígi þessi rúnar
Mi ez az új remodel? Mit kell csinálni vele? Mert én bárhova kattintok, nem tesz semmit.
ilyen lesz az uj gát! :D kíváncsi vagyok! :D
http://www.cityvilletricks.org/2011/08/cityville-unveroffentlicht-staudamm_19.html
http://www.cityvilletricks.org/2011/08/cityville-unveroffentlicht-staudamm_19.html
Nekem meg 10 perce visszaállt a játék az eredetire, mármint most már nem olyan "szélesvásznú" és a játékfelkérések is visszakerültek és az éppen játékban lévõk sincsenek.
De jóóóóóóóóóóó.
De jóóóóóóóóóóó.
Ok, akkor a tipp:
Apps mellett nyomd meg a More-t.
Megtalálod a Game request-et, nyomj rá a ceruzára és válaszd az Add to Favorites-t.
Problem solved.
Apps mellett nyomd meg a More-t.
Megtalálod a Game request-et, nyomj rá a ceruzára és válaszd az Add to Favorites-t.
Problem solved.
Þór vígi þessi rúnar
nno, változtattak ezen, már ez is teljesen random lett :P nah, uj fefedezés, h hova lettek a posztolós játék kérések :)
nno, üzenõfal legteteje, ott ahol beállítod h a legfrissebb posztokat lásd meg ilyeneket, ott van egy legördülõ menü, és beállíthatod h cs a játék kéréseket lásd! :) aztán magától visszaáll ha bezárod azt a facebook lapot :D:D:D meg van oldva a rejtély :D no még cs annyi, h ez azoknak macerás, akik egyszerre több játékkal posztolnak, mert ezt nem lehet állítani, hanem minden játékot betesz oda egyszerre :D
nno, üzenõfal legteteje, ott ahol beállítod h a legfrissebb posztokat lásd meg ilyeneket, ott van egy legördülõ menü, és beállíthatod h cs a játék kéréseket lásd! :) aztán magától visszaáll ha bezárod azt a facebook lapot :D:D:D meg van oldva a rejtély :D no még cs annyi, h ez azoknak macerás, akik egyszerre több játékkal posztolnak, mert ezt nem lehet állítani, hanem minden játékot betesz oda egyszerre :D
nah, megszereztem, megépítettem, tök cuki, jol néz ki szép meg jo, de nem utolsó sorban 750 populációt ad, ami majdnem 1500ra bõvíthetõ! :D most ugye az uj hotelben kapható lakó felhõkarcolóra gondolok :D na és persze a felfedezésemet megoszom veletek is: amikor mentek a vip ajeszért az uj hotelbe, akkor pont arra kattintsatok, amit szeretnétek h kipörgessen a hotel, 3 probálkozás után rájöttem :) szuper :D
van két uj cucc az uj hotelnél, az egyik vmi felhõkarcoloo, nemtom h üzlet e v lakóház e, de van egy uj glass bowling shop, ami 340 good-ra ad 1840 coins-t, elég jol terem :)
Van esetleg valami hír a Zoning Permit-ek limit megszüntetésérõl? Van vagy 100 request-em, de nem tudom elfogadni, mert megvan a 60. Lehet kitörlöm inkább, mert már zavar. Nem lehet elrejteni vagy valami?
Carlos, pöpec az uj hoteled :D én még a 3 hozzá való upgrade-el szenvedek XD :D am van 2-3 tök joo cucc az uj hotelben amit vip-ért lehet kapni :D felhõkarcoloo, egy-két uj üzlet :) pöpec, cs ez a játék kérés macerál :P v cs én vagyok így? :D
Kíváncsi leszek,hogy mikorra lesz meg az Eiffel-torony. Ez a hoteles kínszenvedés volt,de jól néz ki! Upgradelése meg egyenesen kikészít ezeknek :D Mindig újítanak..és nálam sokszor menteget..meg hasonlók. Nah meg néha olyan lassú,illetve mindig fõleg a szüretelés..van hogy percekig kell várni mire hajlandó valamit csinálni.
Go Jeff Go!!!!
Ez nekem se jön be, eléggé
kérdés: most hogy mûködik a 'játékok' üzenõfal, ahol beixeltem h még játékot akarom csak látni, és ott látom h ki mit posztolt?! mert így most mehetnék végig az összes szomszédom üzifalán egyenként, de azt nem fogok.. ez most hogy van? szar ujítás...
tyû megjött az uj küldi!! nagyon fasza, pöpec hotel, kb a dubai vitorla alaku hotelre emlékeztet, és összetett a küldi :P
engem zavar ez a szélesvásznú cucc, ha arra gondolsz h szinte az egész képernyõt adja be ha rákattintasz a build menüre :D a régi jobb volt :D :P
Csak nálam ilyen szélesvásznú módon adja be a játékot?
Hmmm lassan lejár a Ticket dolog, és helyett jön ez a kagylós cucc kíváncsi vagyok mi lesz vele! :D
Hmmm lassan lejár a Ticket dolog, és helyett jön ez a kagylós cucc kíváncsi vagyok mi lesz vele! :D
Ok
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
CityVille. :)
Számomra egyértelmû. Day 1 óta játszom vele és még mindig nem untam meg. Ha van valami kérdésed, csak hajrá!
Számomra egyértelmû. Day 1 óta játszom vele és még mindig nem untam meg. Ha van valami kérdésed, csak hajrá!
Þór vígi þessi rúnar
Amugy szerintetek melyik jobb? A Cityville,vagy a Yoville?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Na.Ennek is van topikja?
nem hát! :D ez az óroáskerék 16 kockán ad 24et, tehát 150% :P viyzont ez 400% 1 kockán 4 :D nem figyeltem, na mindegy XD :D
A barbacue-s ürge csak a július 4-ei eventen volt pár napig. Be is vásároltam belõle. Azért 1x1-en +4% nem gyenge.
Þór vígi þessi rúnar
nekem egy kosárpályám van, 2 tenisz pályám, ezer óriáskerék (lecseréltem az összes dombot), meg 4db 3x3as cuccos (h legyen hol bemenjen a járda :P), meg ezek a kék kis pavilonok :D
azt a barbecue manust nem találom :D :P
vannak óriáskerekek, plussz 3 kosárpálya, csillió barbacue-s manuszka ami +4% -ot ad 1x1 területen, plussz a "csatlakoztál a játékhoz" szökõkút ami 3x3 és +18%.
Þór vígi þessi rúnar