1278
CityVille,Facebook játék
-
#1198 Jön egy új időlimites küldetés, 36 óra lesz a goldra.
A reward:
Namost ez a kis cuki +100% -os lesz. (szerintem 1x1-en, de lehet, hogy 2x2). Szóval über...
Gyúrjatok rá:
-Collect from Observatory 2 times (építeni kell 2 observatory-t, mert ugye 24 óránként 1x lehet csak collectelni)
-Increase your population by 5000 (ez itt keményebb. Kell venni egy 5000 pop-os házat (2 db eco house (5 misi/dp), 1 db eco skyscraper (10 misi))
-Have 10.000 goods (ez semmi extra) -
#1197 Naja... Énis meglepődtem, hogy egyszercsak ott lett egy kosárpálya az inventory-ban. -
CivicMan #1196 Nem tudom másnál van-e ez az új ajándék elfogadó rendszer, de engem nagyon idegesít hogy pl Mystery Gift-nél csak elfogadja de már nem írja ki hogy mit kaptál... -
#1195 Supergoods-al és Eiffel toronnyal, ami elméletileg 25% bónuszt ad a bevételhez:
-
#1194 Tök jó, hogy optimalizálták a játéksebességet :))))))))))
Most olyan gyors a játék, mintha most kezdtem volna, pedig már az egész terület elérhető. -
#1193 Saját neighbourhood-ok:
És a Megaplex bevétele:
-
#1192 belepakolhatsz 15 házat. -
CivicMan #1191 Nekem is eljátszotta ezt a újra megkapom a 37 energiát, mondjuk nem bántam szóval nem rossz.
Mi ez az új bolondság? Ez a "neighborhood" féle küldetés illetve házak? :) Mondjuk elég sok helyet foglal :O -
#1190 Elértem a 100-as szintet!
A játék szerintem ennek köszönhetően TOTÁL BUGOS!
Felhasználom az összes energiám és ha belépek pár perc múlva, újra fullon vagyok. Ez ma már 4x történt meg, csak most így szereztem legalább 150xp-t!
Ha harvestelem a plázákat, akkor nem 20 energiáért cserébe kapok vagy 30-35 xp-t!
Ha felhasználom a kapott segítséget, akkor következő belépésnél ugyanaz a személy újra ott van pedig az xp-t is megkaptam!
Szomszéd Beach Hotel-eknél 10-ből 8 250 xp-t ad.
Stb...
-
#1189 Tudnál csinálni egy screenshotot?
(Aragorn: MySims-es Aragorn?) -
aragorn76 #1188 Sziasztok!!!
Tudnátok segíteni?
Hatalmas problémám van :( Vettem egy házikót 1 millóért!!!! Mivel helyszűkébe vagyok folyamatosan! Beruháztam!! A neve Garden Cottage
Felépítettem de nincs kész teljesen :((( rábökök és azt írja "under construction" :(
most akkor kidobtam 1 millát? :(((
-
CivicMan #1187 Kezd kicsit idegesítő lenni hogy se Chrome, se Mozilla nem képes kirakni a felkéréseket... -
#1186 Meg is jött. Ő lesz az új pógármester vagymi. -
#1185 leraksz szépen egy új könyvtárat és felfejleszted. -
CivicMan #1184 Egyik küldetésnél kiírja hogy Fejlesszem a Könyvtárat majd kétszer szerezzem be a lóvét, odáig oké hogy lóvét kétszer begyűjtöm, de Level 3-ról hogy fejlesszem? :D És nincs kipipálva a feladat hogy fejlesztettem -
#1183 Hát ez eddig ment enélkül is...tökjó. Köszönöm. -
#1182 Szomszéd, haza, másik szomszéd, haza, harmadik szomszéd, haza... -
#1181 Hmm, azt hiszem ma kimarad a szomszédolás. Első emberhez ha átmegyek még minden oké, másodiknál kidobja, hogy kaptam XP-t energiát stb, s aztán loading felirat forever...
Restart, majd aztán szintén egynél jó, következőnél már az előbb írt jelenség... -
#1180 Mostanában a cityville nagyon TRÉ!!!! Állandóan leáll, lassú, stb... -
#1179 Akkor mit lehet tenni ha kapok egy épülethez "alkatrészt", de folyamatosan nullának mutatja az épületnél a játék? Bontsam le és építsem fel megint, vagy mit tudok tenni? Így elég esélytelen befejezni. -
#1178 Majd jön gondolom küldetés. -
CivicMan #1177 Azzal a hajó törött csávóval mit kell kezdeni a tengerpartnál? -
#1176 Hát, az baráti, nekem ennek töredéke, de hát ez van. Azzal gazdálkodom amim van. -
#1175 Naja...
Az én bonus area-m most kábé 1-1.5 misit termel 1 nap alatt kábé. És nem kell hozzá szerencse, hogy kieseik az üveges vagy a felhőkarcoló. -
#1174 Persze, az nekem is. 400.000-ért adtam el egyet azt hiszem. De hát így nem fogok ezen dolgozni, piszok sok időt venne el mindig figyelgetni ki fogadja el és ki nem a felkérést. -
#1173 tegnap este nálam sem engedte. -
CivicMan #1172 Nálam mondjuk most a üzifalra nem akarja kirakni a kéréseket vagy csak én nem látom... -.-' -
#1171 Sehogy. Le kell rakni egy újat és upgradelni kell azt.
Beach hotel (talán a harmadik cucc az Eiffel toronyhoz?):
-
#1170 Köszi!
És a lvl 3-mas Library-t hogy kell upgrade-elni? :) -
#1169 Újabb durva küldetéssorozat lesz, lehet előre is rágyúrni:
1,
-kunyizz 10 kutyakaját
-mastereld az Alfalfa növényt
-legyen 3000 goods-od
2,
-kunyizz 15 sáska sprét
-termelj 80 sáskabiztos szedret
-takaríts be 50 szomszéd terményt
3,
-kunyizz 20 gyümölcsösdobozt
-gyűjtsd be a goods-ot 7 hajóról
-Gyüjtsd be a bevételt a Produce Paradise-ból 10x
Ha mindez kész, akkor kapsz egy 5000 goods tárolására alkalmas 'Mega Silo' -t. -
#1168 Engem sem izgat, bár az az üvegfújó bolt jól jönne, még egyet sem kaptam. A felhőkarcolóból is csak egy esett eddig... :( -
#1167 Akkor várhatom, hozzáteszem így nem sok értelme van akkor. Lehet mire újra megyek simán leszedi a szállóját és annyi a rewardnak is. Na mindegy nem pörgök ezen. Ez van. -
#1166 Néha összehülyül. De plö szerintem sokan nem is küldik ki az üzenetet. -
#1165 Az vajon miért lehet, hogy amennyire emlékszem sosem kapok olyan üzenetet, hogy vájp lettem valaki szállójában? Viszont mikor ismét városjáró körúton voltam láttam sok szállóban, s akkor ott elfogadtam és kaptam is valami reward-ot. Persze nyilván eddig rengetegről lemaradtam, mivel azt hittem, hogy kapok valami üzit akkor ha elfogadják a vip kérést. Gondolom a hiba az én készülékemben van. -
#1164 -
#1163 Ha ilyen átlag nevem lenne, akkor nem is vágtam volna ki :) Viszont egyáltalán nem szokványos és én így láttam jónak.
Így ugyanúgy, mint neked sem, másnak sem mond semmit. -
#1162 Fura... Akkor legalább az megdőlt, hogy xp/szintfüggő. -
CivicMan #1161 Nekem meg 750 coin-t ad érte... -
#1160 -
#1159 ?