Cityville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked h a fenébe van 490%os? akárhogy néztem nem találom 😄
Carlos
hehe

Þór vígi þessi rúnar

na arra pont én is rájöttem XD 😄 be is vásároltam rendesen igy gyorsan 😄
Carlos
az óriáskerék coin-os!

Þór vígi þessi rúnar

én 354%ra tudtam 2õt feltornázni, egyet 257re egyet meg 249re 😄 de igy is jol termelnek, cs nem volt hely 😛 nade azzal a sok óriáskerékkel könnyûû neked 😛 nemtom honnan szereztél annyi ticketet 😛
Carlos
igen. Ez a jó benne! 490%-on kábé 16.500 coin

Þór vígi þessi rúnar

na igen, a rocket ship ride alap esetben 2800at termel 500 goods ellenében, ami 5,6os szorzót jelent, dekor nélkül persze, míg a hawaii ku drive-in cs 1759et 330 goods ellenében, ami 5,33as szorzót jelent 😛 na és ez a karneválos pörgettyû 4x4et foglal? mert épp arra gyúrok 😄
Carlos
hát igen, ez a tarhálás engem is nyomorba dönt.
Viszont én számoltam. 490%-os bonus area-val az új 4x4-es bolt goods-onként 31 coin-t termelt, míg a rakétás vidámparki pörgettyû 33-at. Szóval még mindig az a legjobb fejõstehén goods/coin arányban.

Þór vígi þessi rúnar

aztaa!! 😄😄 7986coin-ot termelt a hawaii-s üzletem! 😄 rekord 😄 na meg végre kész van egy csomoo küldi meg upgrade 😄 jöhetnek a 3. szintek XD 😄 ezer év 😄 és a plázákkal sehol sem vagyok, nem kattintgatnak az emberek 😛 am meg sztem nem is néz ki rosszul az uj rendõrség, nekem bejön 😄
mondjuk a plázás résznél igazad van, cs azokat az üzleteket raktam bele amik kellenek kollekcióhoz, meg amik nagy helyet foglalnak, de késõbb kellenének vmi miatt, v tul rondák, és nem illenek a városképbe 😛 de minden üzletbõl megvan egy darab 😄 szal' jo vagyok 😄 a plázát meg az upgrade-k közül az utolsónak hagyom, nem nagyon gyülik igy sem h tarhálok érte, akkor meg minek törjem magam? 😛 az igaz 😄 de legalább egy csomoo helyet meg lehetett takarítani vele 😊 bár nem kéne annyi energia hozzá szivem szerint mint ahány üzlet van benne 😛
Chamelia
Azok az üzletek, amik nem kellenek, azokat nem a plázába kell rakni, hanem ki kell törölni ... azok úgyis olcsóak, újra lehet építeni õket, ha majd kelleni fognak. Nem értem ezen mit problémáznak emberek 😊

Én úgy vagyok már az új plázával, hogy majd ha szép lassan összejön minden cucc, akkor építem a szinteket, de nem küzdök érte, mert ugyanúgy semmi értelme az ég világon, mint az elsõnek. Annyi értelme meg közel sincs, amennyit tarhálni kell miatta.

Carlos
Az a 2-es szintû homokváras küldi lesz majd. Ültess Cabbage-t, mert kell majd 40 a 3-as szinthez.

Þór vígi þessi rúnar

nno, van ilyen snorkels, v mi a szösz, ez ilyen búvárszemüvegnek tünik nekem, ez melyik küldihez v mittomén mihez jár?! 😄 am meg kiprobáltam ez a hawaii-s cuccot 😄 6ezer nemtom hány százat ad a bolt 😄 pöpec 😄 meg beépítettem pár uj üzletet küldikbõl meg hoteles cuccokból 😄 tök jol termelnek 😄 asszem pár üzletet le kell cserélni 😄 meg az uj plázába berakni 😛 nameg felhuzni végre az elsõn az 5. szintet XD 😄 cs nem jönnek a cuccok amiket kirakok 😄 aki akar szomszédnak, ez itt a reklám helye! 😄
Carlos
Köszi. Még kéne pár karneválos témájú dolog, mert picit szellõs.
Viszont nincs helyem az igloo-ra meg a jéghegyre, mert majd jön a következõ állatkert annak is kell majd hely...

Þór vígi þessi rúnar

apropo carlos 😄 most nézem, tök faszás a karneválos részed 😄 én is csinálnék, cs nincs hely 😄 am meg felfedeztem h néhanap a sarkvidéki állatkerthez jár iglo 😄 meg lehetett venni jéghegyet 😄 és azokat tettem köré, ugy érdekesebb 😊
no hát van itt ennél a hawaii cuccosnál 2 bolt még 3 napig, most nézem h mennyi zsetont adnak!! 😄😄 az egyiket gyors be is raktam egy csomoo dekor közé, megném már mennyit termel 😄 majdnem 2 rugót adnak! 😄 külön-külön 😄 megéri a 300 meg a 150 ruganyt érte sztem 😄
am az uj pláza érdekes 😛 ugyanugy fog kinézni mint a másik?! 😄 meg mire összeszedem a cuccokat hozzá 😄 kész rémálom 😄
MrSpock
A bevásárlóközpontot megkapod a legújabb küldi 1 szintjeteljesítése után. És lehet építgetni megint aszinteket. Azért így 1-2 nap alatt rendesen változtattak a kinézeten. Lehet azért is volt lassú,igaz most sem villámgyors 😞😄

Go Jeff Go!!!!

Carlos
Tévedtem!
Elkezdték kiszórni a második bevásárlóközpontot. Szóval 1-2 napon belül mindenkinek lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyszercsak...
Fene tudja. Szerintem 1-2 hónapon belül, bár a csodák (vagymik) is coming soon-osok day 1 óta (eiffel torony, stb).

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Ez a 2. mall mikor jön, mert én még nem találkoztam ezzel az értesítéssel?!

Carlos
De van!
El lehet paterolni a boltokat. 😊 Bár a buldózer is ezt teszi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

1.-nek sincs sok értelme szerintem 😄

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Hát én azt hittem, hogy jobban megerõltetik magukat Zyngáéknál a policét illetõen, mint egy szintemelés, de mondjuk azt, hogy meg van bocsátva, amiért Superman megérkezett és nincs többé fánkzabálás 😊

Újra van kedvem üzleteket kattintani, úgyhogy húztam ültetni 😊

Carlos
Azért nem mindig jön össze!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NINCS!

Þór vígi þessi rúnar

Ennek a Rent Collector dolognak van értelme szerintetek?

Chamelia
Ugye 😊 Azóta eljátszottam még 4x és léptem egy 5000-es szintet 😊

Carlos
Ön nyert!
250XP

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi a tippet!
Kipróbálom majd!

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Próbáljátok ki, hogy a hotelben, amikor 250xp-re "vadásztok", akkor kattintsatok, amikor a SPA jelenik meg a felsorolásban, mert most én 3x egymás után (!!!) kaptam 250xp-t így. Lehet, hogy véletlen, de hátha másnak is bejön és akkor már nem lesz az 😊

Chamelia

Chamelia

Carlos
akkor se látszik. Told fel máshova.

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
nincs 😊

Carlos
mert gondolom be van cache-elve.

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Mindegy, azt nem értem, hogy miért, nálam elérhetõ. Még az oldal is bejön.

Carlos
403 - Forbidden

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Hogy érted, hogy nem megjeleníthetõek? Nálam mind a 3 látszik. Nálad nem?

Carlos
Ezek a képek nem nagyon megjeleníthetõek. Amúgy télleg nincs értelme fullos fejlesztés után szórakozni vele.

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Kiegészítés, akit érdekel:

A hotel második upgrade szintjén ha elvitted 25/25-ig, akkor a következõ szinten már nincs upgrade és 1500 goods/6705 coins rendszerben lehet tovább játszadozni, ami nyilván totál nem éri meg. És raktárba sem lehet tenni a hotelt. Valójában nem volt semmi értelme.
Az egyetlen dolog, ami miatt talán megérte, annak, akinek számít:

És ezek (fõleg a 20xp) többszörösen (kivéve a 250xp, mert az csak kb 5-6x).

Chamelia
Ja, bocsi 😊

Carlos
Tudom, módosították. Irtam is itt valahol.

Þór vígi þessi rúnar

Chamelia
Még #942-re válaszolva, a hotelt második szinten nem 50x kell "aratni", hanem csak 25x és azután nincs tovább. Tegnap végeztem vele.

Chamelia
Azt tudja valaki, hogy a Hotel-hez milyen és mennyi cuccokat kell kérni a 3. szinten? Most tartok 25/20-nál a második fejlesztési szinten és elõre begyûjtenék mindent, amit lehet.

Policének én is örülök, bár a rablókat én is utálom. Viszont már elkaptam egy csomót, úgyhogy valami legyen velük.

Carlos
Elsõ Wonder jön majd nemsokára:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nekem nem hiányzott. Sose szerettem ezt a rablót elfogós dolgot, állok 233 elfogottnál. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd összefogdosni...

Þór vígi þessi rúnar

na végre! 😄 de rem beleszámítják a helikopteres upgrade után gyüjtött rabokat is! 😄 ideje volt már! 😄
Carlos
Jön:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
1500? Azigen! Én ma fejlesztettem és még 40/20K/+1000 volt. Unom is már eléggé ezt a populációs szart.

Þór vígi þessi rúnar