1278

CityVille,Facebook játék
  • Carlos
    mivel nem változik a külseje ezért én hanyagolom...
  • Chamelia
    A sailboat 50x-es feltöltése kész horror. Még csak 17-nél járok :(
  • Carlos
    bug
  • Chamelia
    A kukoricát nem aratni kell? :)

Amúgy egy érdekesség: Szintet léptem úgy, hogy már 32 a max energiám, viszont csak 30-at töltött vissza. Én azt hittem, hogy full visszatölti ilyenkor.
  • Carlos
    Super Cargo Shed jön majd:

50 cash-ért +4000 goods storage.
  • CivicMan
    Arra gondoltam köszi :) Valahogy gondoltam hogy lesz vmi harvest dolog, azért akartam megtudni előre ! :)
  • Carlos
    Persze ha a For the Bird -ről beszélsz:

-12 Madár könyv (wall post)
    -Locsolj meg 10 fődet a szomszédoknál
    -Szüretelj 50 kukoricát
  • CivicMan
    Valaki elmondaná, ha tudja az új küldetésnél (időszakos, arany/ezüst/bronz érmesnél) hogy miket kell csak hogy feltudjak készülni rá előre?
  • Carlos
    Őszintén?
    Semmi. Talán annyi mégis, hogy ha az platina/arany/ezüst házakra fested át a házat, akkor megemelkedik a popuiláció benne.

Nagy igyekezetükben csökkentették az energia mennyiségét, mert szerintem sokan leszarták miután 21 energiát kellett beletolni 1 szinezésbe.
  • Chamelia
    És ez az átszínezés hogy néz ki valójában? Ennek a küldinek mi értelme van?
  • Carlos
    Cozy Cottage
    Family Townhouse
    Country Home
    Terraced Brownstone
    Apartment Complex
    Timeshare Tower
    Bay Point Duplex
  • Tiszti
    Rweodelles küldetésekről van infótok hogy miket lehet átszinezni ?
  • Carlos
    Hehe...hehe...vicces:
  • Carlos
    Pár házat lehet csak "átszinezni" horror energiáért (14-től 21-ig) és horror áron.
    Szóval felejtős számomra.
  • Chamelia
    Mi ez az új remodel? Mit kell csinálni vele? Mert én bárhova kattintok, nem tesz semmit.
  • Carlos
  • yetmanus
    ilyen lesz az uj gát! :D kíváncsi vagyok! :D
    http://www.cityvilletricks.org/2011/08/cityville-unveroffentlicht-staudamm_19.html
  • Chamelia
    Nekem meg 10 perce visszaállt a játék az eredetire, mármint most már nem olyan "szélesvásznú" és a játékfelkérések is visszakerültek és az éppen játékban lévők sincsenek.

De jóóóóóóóóóóó.
  • Carlos
    Ok, akkor a tipp:

Apps mellett nyomd meg a More-t.
    Megtalálod a Game request-et, nyomj rá a ceruzára és válaszd az Add to Favorites-t.

Problem solved.
  • yetmanus
    nno, változtattak ezen, már ez is teljesen random lett :P nah, uj fefedezés, h hova lettek a posztolós játék kérések :)
    nno, üzenőfal legteteje, ott ahol beállítod h a legfrissebb posztokat lásd meg ilyeneket, ott van egy legördülő menü, és beállíthatod h cs a játék kéréseket lásd! :) aztán magától visszaáll ha bezárod azt a facebook lapot :D:D:D meg van oldva a rejtély :D no még cs annyi, h ez azoknak macerás, akik egyszerre több játékkal posztolnak, mert ezt nem lehet állítani, hanem minden játékot betesz oda egyszerre :D
  • Carlos
    Nálam 1-ből semmi.
  • yetmanus
    nah, megszereztem, megépítettem, tök cuki, jol néz ki szép meg jo, de nem utolsó sorban 750 populációt ad, ami majdnem 1500ra bővíthető! :D most ugye az uj hotelben kapható lakó felhőkarcolóra gondolok :D na és persze a felfedezésemet megoszom veletek is: amikor mentek a vip ajeszért az uj hotelbe, akkor pont arra kattintsatok, amit szeretnétek h kipörgessen a hotel, 3 probálkozás után rájöttem :) szuper :D
  • yetmanus
    van két uj cucc az uj hotelnél, az egyik vmi felhőkarcoloo, nemtom h üzlet e v lakóház e, de van egy uj glass bowling shop, ami 340 good-ra ad 1840 coins-t, elég jol terem :)
  • Chamelia
    Van esetleg valami hír a Zoning Permit-ek limit megszüntetéséről? Van vagy 100 request-em, de nem tudom elfogadni, mert megvan a 60. Lehet kitörlöm inkább, mert már zavar. Nem lehet elrejteni vagy valami?
  • yetmanus
    Carlos, pöpec az uj hoteled :D én még a 3 hozzá való upgrade-el szenvedek XD :D am van 2-3 tök joo cucc az uj hotelben amit vip-ért lehet kapni :D felhőkarcoloo, egy-két uj üzlet :) pöpec, cs ez a játék kérés macerál :P v cs én vagyok így? :D
  • MrSpock
    Kíváncsi leszek,hogy mikorra lesz meg az Eiffel-torony. Ez a hoteles kínszenvedés volt,de jól néz ki! Upgradelése meg egyenesen kikészít ezeknek :D Mindig újítanak..és nálam sokszor menteget..meg hasonlók. Nah meg néha olyan lassú,illetve mindig főleg a szüretelés..van hogy percekig kell várni mire hajlandó valamit csinálni.
  • CivicMan
    Ez nekem se jön be, eléggé
  • yetmanus
    kérdés: most hogy működik a 'játékok' üzenőfal, ahol beixeltem h még játékot akarom csak látni, és ott látom h ki mit posztolt?! mert így most mehetnék végig az összes szomszédom üzifalán egyenként, de azt nem fogok.. ez most hogy van? szar ujítás...
  • yetmanus
    tyű megjött az uj küldi!! nagyon fasza, pöpec hotel, kb a dubai vitorla alaku hotelre emlékeztet, és összetett a küldi :P
  • yetmanus
    engem zavar ez a szélesvásznú cucc, ha arra gondolsz h szinte az egész képernyőt adja be ha rákattintasz a build menüre :D a régi jobb volt :D :P
  • CivicMan
    Csak nálam ilyen szélesvásznú módon adja be a játékot?
    Hmmm lassan lejár a Ticket dolog, és helyett jön ez a kagylós cucc kíváncsi vagyok mi lesz vele! :D
  • Ironman2
    Ok
  • Carlos
    CityVille. :)
    Számomra egyértelmű. Day 1 óta játszom vele és még mindig nem untam meg. Ha van valami kérdésed, csak hajrá!
  • Ironman2
    Amugy szerintetek melyik jobb? A Cityville,vagy a Yoville?
  • Ironman2
    Na.Ennek is van topikja?
  • yetmanus
    nem hát! :D ez az óroáskerék 16 kockán ad 24et, tehát 150% :P viyzont ez 400% 1 kockán 4 :D nem figyeltem, na mindegy XD :D
  • Carlos
    A barbacue-s ürge csak a július 4-ei eventen volt pár napig. Be is vásároltam belőle. Azért 1x1-en +4% nem gyenge.
  • yetmanus
    nekem egy kosárpályám van, 2 tenisz pályám, ezer óriáskerék (lecseréltem az összes dombot), meg 4db 3x3as cuccos (h legyen hol bemenjen a járda :P), meg ezek a kék kis pavilonok :D
  • yetmanus
    azt a barbecue manust nem találom :D :P
  • Carlos
    vannak óriáskerekek, plussz 3 kosárpálya, csillió barbacue-s manuszka ami +4% -ot ad 1x1 területen, plussz a "csatlakoztál a játékhoz" szökőkút ami 3x3 és +18%.