Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked h a fenébe van 490%os? akárhogy néztem nem találom 😄
na arra pont én is rájöttem XD 😄 be is vásároltam rendesen igy gyorsan 😄
én 354%ra tudtam 2õt feltornázni, egyet 257re egyet meg 249re 😄 de igy is jol termelnek, cs nem volt hely 😛 nade azzal a sok óriáskerékkel könnyûû neked 😛 nemtom honnan szereztél annyi ticketet 😛
na igen, a rocket ship ride alap esetben 2800at termel 500 goods ellenében, ami 5,6os szorzót jelent, dekor nélkül persze, míg a hawaii ku drive-in cs 1759et 330 goods ellenében, ami 5,33as szorzót jelent 😛 na és ez a karneválos pörgettyû 4x4et foglal? mert épp arra gyúrok 😄
hát igen, ez a tarhálás engem is nyomorba dönt.
Viszont én számoltam. 490%-os bonus area-val az új 4x4-es bolt goods-onként 31 coin-t termelt, míg a rakétás vidámparki pörgettyû 33-at. Szóval még mindig az a legjobb fejõstehén goods/coin arányban.
Viszont én számoltam. 490%-os bonus area-val az új 4x4-es bolt goods-onként 31 coin-t termelt, míg a rakétás vidámparki pörgettyû 33-at. Szóval még mindig az a legjobb fejõstehén goods/coin arányban.
Þór vígi þessi rúnar
aztaa!! 😄😄 7986coin-ot termelt a hawaii-s üzletem! 😄 rekord 😄 na meg végre kész van egy csomoo küldi meg upgrade 😄 jöhetnek a 3. szintek XD 😄 ezer év 😄 és a plázákkal sehol sem vagyok, nem kattintgatnak az emberek 😛 am meg sztem nem is néz ki rosszul az uj rendõrség, nekem bejön 😄
mondjuk a plázás résznél igazad van, cs azokat az üzleteket raktam bele amik kellenek kollekcióhoz, meg amik nagy helyet foglalnak, de késõbb kellenének vmi miatt, v tul rondák, és nem illenek a városképbe 😛 de minden üzletbõl megvan egy darab 😄 szal' jo vagyok 😄 a plázát meg az upgrade-k közül az utolsónak hagyom, nem nagyon gyülik igy sem h tarhálok érte, akkor meg minek törjem magam? 😛 az igaz 😄 de legalább egy csomoo helyet meg lehetett takarítani vele 😊 bár nem kéne annyi energia hozzá szivem szerint mint ahány üzlet van benne 😛
mondjuk a plázás résznél igazad van, cs azokat az üzleteket raktam bele amik kellenek kollekcióhoz, meg amik nagy helyet foglalnak, de késõbb kellenének vmi miatt, v tul rondák, és nem illenek a városképbe 😛 de minden üzletbõl megvan egy darab 😄 szal' jo vagyok 😄 a plázát meg az upgrade-k közül az utolsónak hagyom, nem nagyon gyülik igy sem h tarhálok érte, akkor meg minek törjem magam? 😛 az igaz 😄 de legalább egy csomoo helyet meg lehetett takarítani vele 😊 bár nem kéne annyi energia hozzá szivem szerint mint ahány üzlet van benne 😛
Azok az üzletek, amik nem kellenek, azokat nem a plázába kell rakni, hanem ki kell törölni ... azok úgyis olcsóak, újra lehet építeni õket, ha majd kelleni fognak. Nem értem ezen mit problémáznak emberek 😊
Én úgy vagyok már az új plázával, hogy majd ha szép lassan összejön minden cucc, akkor építem a szinteket, de nem küzdök érte, mert ugyanúgy semmi értelme az ég világon, mint az elsõnek. Annyi értelme meg közel sincs, amennyit tarhálni kell miatta.
Én úgy vagyok már az új plázával, hogy majd ha szép lassan összejön minden cucc, akkor építem a szinteket, de nem küzdök érte, mert ugyanúgy semmi értelme az ég világon, mint az elsõnek. Annyi értelme meg közel sincs, amennyit tarhálni kell miatta.
Az a 2-es szintû homokváras küldi lesz majd. Ültess Cabbage-t, mert kell majd 40 a 3-as szinthez.
Þór vígi þessi rúnar
nno, van ilyen snorkels, v mi a szösz, ez ilyen búvárszemüvegnek tünik nekem, ez melyik küldihez v mittomén mihez jár?! 😄 am meg kiprobáltam ez a hawaii-s cuccot 😄 6ezer nemtom hány százat ad a bolt 😄 pöpec 😄 meg beépítettem pár uj üzletet küldikbõl meg hoteles cuccokból 😄 tök jol termelnek 😄 asszem pár üzletet le kell cserélni 😄 meg az uj plázába berakni 😛 nameg felhuzni végre az elsõn az 5. szintet XD 😄 cs nem jönnek a cuccok amiket kirakok 😄 aki akar szomszédnak, ez itt a reklám helye! 😄
Köszi. Még kéne pár karneválos témájú dolog, mert picit szellõs.
Viszont nincs helyem az igloo-ra meg a jéghegyre, mert majd jön a következõ állatkert annak is kell majd hely...
Viszont nincs helyem az igloo-ra meg a jéghegyre, mert majd jön a következõ állatkert annak is kell majd hely...
Þór vígi þessi rúnar
apropo carlos 😄 most nézem, tök faszás a karneválos részed 😄 én is csinálnék, cs nincs hely 😄 am meg felfedeztem h néhanap a sarkvidéki állatkerthez jár iglo 😄 meg lehetett venni jéghegyet 😄 és azokat tettem köré, ugy érdekesebb 😊
no hát van itt ennél a hawaii cuccosnál 2 bolt még 3 napig, most nézem h mennyi zsetont adnak!! 😄😄 az egyiket gyors be is raktam egy csomoo dekor közé, megném már mennyit termel 😄 majdnem 2 rugót adnak! 😄 külön-külön 😄 megéri a 300 meg a 150 ruganyt érte sztem 😄
am az uj pláza érdekes 😛 ugyanugy fog kinézni mint a másik?! 😄 meg mire összeszedem a cuccokat hozzá 😄 kész rémálom 😄
am az uj pláza érdekes 😛 ugyanugy fog kinézni mint a másik?! 😄 meg mire összeszedem a cuccokat hozzá 😄 kész rémálom 😄
A bevásárlóközpontot megkapod a legújabb küldi 1 szintjeteljesítése után. És lehet építgetni megint aszinteket. Azért így 1-2 nap alatt rendesen változtattak a kinézeten. Lehet azért is volt lassú,igaz most sem villámgyors 😞😄
Go Jeff Go!!!!
Tévedtem!
Elkezdték kiszórni a második bevásárlóközpontot. Szóval 1-2 napon belül mindenkinek lesz.
Elkezdték kiszórni a második bevásárlóközpontot. Szóval 1-2 napon belül mindenkinek lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Egyszercsak...
Fene tudja. Szerintem 1-2 hónapon belül, bár a csodák (vagymik) is coming soon-osok day 1 óta (eiffel torony, stb).
Fene tudja. Szerintem 1-2 hónapon belül, bár a csodák (vagymik) is coming soon-osok day 1 óta (eiffel torony, stb).
Þór vígi þessi rúnar
1.-nek sincs sok értelme szerintem 😄
Hát én azt hittem, hogy jobban megerõltetik magukat Zyngáéknál a policét illetõen, mint egy szintemelés, de mondjuk azt, hogy meg van bocsátva, amiért Superman megérkezett és nincs többé fánkzabálás 😊
Újra van kedvem üzleteket kattintani, úgyhogy húztam ültetni 😊
Újra van kedvem üzleteket kattintani, úgyhogy húztam ültetni 😊
Ennek a Rent Collector dolognak van értelme szerintetek?
Próbáljátok ki, hogy a hotelben, amikor 250xp-re "vadásztok", akkor kattintsatok, amikor a SPA jelenik meg a felsorolásban, mert most én 3x egymás után (!!!) kaptam 250xp-t így. Lehet, hogy véletlen, de hátha másnak is bejön és akkor már nem lesz az 😊
Ezek a képek nem nagyon megjeleníthetõek. Amúgy télleg nincs értelme fullos fejlesztés után szórakozni vele.
Þór vígi þessi rúnar
Kiegészítés, akit érdekel:
A hotel második upgrade szintjén ha elvitted 25/25-ig, akkor a következõ szinten már nincs upgrade és 1500 goods/6705 coins rendszerben lehet tovább játszadozni, ami nyilván totál nem éri meg. És raktárba sem lehet tenni a hotelt. Valójában nem volt semmi értelme.
Az egyetlen dolog, ami miatt talán megérte, annak, akinek számít:
És ezek (fõleg a 20xp) többszörösen (kivéve a 250xp, mert az csak kb 5-6x).
A hotel második upgrade szintjén ha elvitted 25/25-ig, akkor a következõ szinten már nincs upgrade és 1500 goods/6705 coins rendszerben lehet tovább játszadozni, ami nyilván totál nem éri meg. És raktárba sem lehet tenni a hotelt. Valójában nem volt semmi értelme.
Az egyetlen dolog, ami miatt talán megérte, annak, akinek számít:
És ezek (fõleg a 20xp) többszörösen (kivéve a 250xp, mert az csak kb 5-6x).
Még #942-re válaszolva, a hotelt második szinten nem 50x kell "aratni", hanem csak 25x és azután nincs tovább. Tegnap végeztem vele.
Azt tudja valaki, hogy a Hotel-hez milyen és mennyi cuccokat kell kérni a 3. szinten? Most tartok 25/20-nál a második fejlesztési szinten és elõre begyûjtenék mindent, amit lehet.
Policének én is örülök, bár a rablókat én is utálom. Viszont már elkaptam egy csomót, úgyhogy valami legyen velük.
Policének én is örülök, bár a rablókat én is utálom. Viszont már elkaptam egy csomót, úgyhogy valami legyen velük.
nekem nem hiányzott. Sose szerettem ezt a rablót elfogós dolgot, állok 233 elfogottnál. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd összefogdosni...
Þór vígi þessi rúnar
na végre! 😄 de rem beleszámítják a helikopteres upgrade után gyüjtött rabokat is! 😄 ideje volt már! 😄