1278
CityVille,Facebook játék
-
#1238 Sziasztok!
Belépek a játékba,és ezt az üzit kapom:Adobe Flash bővítmény összeomlott Kezd elegem lenni......Meg rohadt lassú az egész játék.Amikor még elkezdtem semmi baj nem volt.Mostanában egyre rosszabb.
Tud valaki segíteni?
Adobe Flash-t is már újraraktam annyiszor...de semmi. -
CivicMan #1237 Ahan zsír akkor :) :D -
#1236 tehát 1000-es populációd van és 100-as monster populációd, akkor ha vége az event-nek, akkor 1100 -as lesz a populációd! -
#1235 Beleolvadnak a sima populációba. -
CivicMan #1234 Halloween-es event végén házakkal meg épületekkel mi lesz szerintetek? Vissza kapjuk árát vagy le kell mindent bontani? -
#1233 Nekem nyáron lett meg az összes terület. Azóta történt valami változás a területnöveléssel kapcsolatban? Akkor még a következő kockákat nem lehetett szabaddá tenni:
Jelenleg így állok! Ráadásul már kattintani sem tudom végig, mert nekem lakossághoz kötött az engedélyezése (64000) és most már csak 30000 van. Meg lehet ezt oldani valahogy anélkül, hogy most szerezzek 34000 embert? -
#1232 Már megvolt! Nem maradt ki semmi! -
#1231 Szia.
Nem maradt ki egy csücsök?
Kattogtasd végig a map szélét a kieggel. -
#1230 Sziasztok!
Ha megvan minden terület és nincs mit bővíteni, akkor hogy tegyek le újat, amit a feladat követel?
Nekem már régóta megvan az összes terület, azóta esetleg változott valami és lehet tenni máshova is ahova eddig nem? -
yetmanus #1229 cserébe az állandó 4 nyitott hotelemért, nyomathatod majd őket :D -
#1228 Igen, 12-ig lehetett beszerezni, latin amerikán kívül egy trükkel... -
#1227 Azt kérdezi mit kell aratni hozzá,hogy gyűljön a kollekció. Magyarul felkell építeni egy cola üzletet,és azt kell folyamatosan leszedni 100goods-ot kér.. De már azt hiszem nem lehetséges,kis trükkel megoldható volt. Nekem még sikerült szerencsére,és így tudom gyártani adobozokat. -
#1226 Mármint mihez kell aratni? -
yetmanus #1225 am nagyon köszi :) de mit kell hozzá aratni v mittomén, h gyüljön hozzá a cuccos? :D -
#1224 Rakd ki a wishlistre, küldj egy üzit és küldök... ;) -
yetmanus #1223 kérdés: hogy lehet ezt a coca-cola zero-s kollekciót összehozni?! felettébb érdekelne :D no meg kész a kutyaházam, de nemtom h mik ezek a csontos cuccok :P -
#1222 Gyakori probléma.
Üríts cache-t, cookie-kat, és próbáld meg úgy. Vagy próbáld meg másik böngészővel. -
Zolthen #1221 Hozzáteszem, a szomszédokat egyáltalán nem tölti be.. -
Zolthen #1220 Helló!
Megint lenne egy problémám: mostanában ha belépek Cityville-re, ezt írja ki: Oops! We seem to have lost connection to the server. Please click OK to refresh. Utána újratölti a játékot, de néhány előző dolog elveszik. Ha ráfrissítek a böngészőre, vagy újra belépek, mindig ugyan ez van.
Találkoztatok már ilyesmivel?
Z. -
#1219 Hát, az bizony szép... no mindegy -
#1218 2x2 és 24% -
#1217 Erről a kóla bizniszről úgylátom lemradtam... pedig jövedelmezőnek tűnik -
#1216 -
#1215 No, új rekord (SuperGoods-al és Eiffel toronnyal) 1497% alap-bónusszal (ez még növekedni fog, mert 2 rose garden még nem teljes):
-
#1214 Új rekord:
-
#1213 Szintén. Nekem egy hülye melléklikk miatt úszott el az obszervatórium. -
#1212 Megjött az időlimites küldi. Tipp: Még nem startolsz,beraksz 5000 népességet adó élületet a tárolóba..elindítod a küldit,és kipakolod,kész is van a növekedés. Ingyen megúszod :) 5 perc alatt készlett volna küldim,ha a 2 obszervatóriumot nem aratom le este. De nem tudtam mikor jön,így marad estére. :) -
Zolthen #1211 Public beállítással se megy...
Ezek vannak az adatbeállításoknál:
Hozzáférés az alapadatokhoz
Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, l...Bővebben
(kötelező)
Send me email
CityVille may email me directly at [email protected]
(kötelező)
Access my profile information
Games and App Activity
(kötelező)
Access information people share with me
Games and App Activity
(kötelező)
Manage my notifications
CityVille may access my notifications and may mark them as read
-
#1210 Mondom: "Állítsd át public-ra (mindenki) vagy friends-re (ismerősök)."
Te azt mondtad, hogy egyéni a beállítás! Kipróbáltad már ezt a kettőt? Mert nekem public és minden oké! -
Zolthen #1209 Továbbra se sikerül posztolni az üzenőfalra, pedig van időkorlátos küldetés is :( -
Zolthen #1208 Tehát? :) -
#1207 De az azóta van mióta megváltoztak a biztonsági beállítások.
Nem csak a játékban változott meg a posztolás :) -
Zolthen #1206 App activity privacy:
Who can see posts and activity from this app?
Ha erre gondolsz, itt egyéni beállítás van, szomszédok vannak csak beírva. Ez így volt régebben is.
Azóta van ez a hiba, mióta ez az új fajta "post to your wall" ablak van... -
#1205 Nálam is ez volt a gond, de hogy hogy keletkezett azt nem tudom. Facebook esetében kár is ilyen kérdésekkel foglalkozni. Amit tehetsz:
Valószínűleg az adatvédelmi beállításoknál és azon belül az alkalmazásoknál a cityville-lel kapcsolatos post-okat, csak te láthatod.
Állítsd át public-ra (mindenki) vagy friends-re (ismerősök).
Szólj ha ezzel jutottál valamire... -
Zolthen #1204 Ők se... -
#1203 Nem lehet, hogy le van tiltva a cityville megjelenítése a lapodon? A szomszédaid sem látják, vagy csak nálad nem jelenik meg? -
Zolthen #1202 Pl. Rose Garden-ben rányomok az Ask for flowers-re, előjön a Post to your wall, na és itt hiába nyomok a Share-ra, nem jelenik meg az üzenőfalon. Ugyanez a helyzet minden olyan dologgal, amelyik nem célzottan, személyektől kell kérni. -
#1201 Annyi millióm sosem lesz,akkor inkább lerakok 30db egyéb házat olcsóbban,csak energiával kell győzni a felépítést :D A többi része aküldinek nem gond..2 obszim van. De elég kemény lesz azért! :) Csak olyankor jöjjön ki,mikor épp nincs küldetésözön :D -
#1200 Mi történik amikor rákattintasz? Mit szeretnél kipost-olni?
Milyen böngésző? -
Zolthen #1199 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, miért nem jelennek meg a falra küldött segítség-kéréseim? Én állíthattam el valamit?
Előre is köszi!
Z.