Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kérdezi mit kell aratni hozzá,hogy gyûljön a kollekció. Magyarul felkell építeni egy cola üzletet,és azt kell folyamatosan leszedni 100goods-ot kér.. De már azt hiszem nem lehetséges,kis trükkel megoldható volt. Nekem még sikerült szerencsére,és így tudom gyártani adobozokat.
Go Jeff Go!!!!
am nagyon köszi 😊 de mit kell hozzá aratni v mittomén, h gyüljön hozzá a cuccos? 😄
kérdés: hogy lehet ezt a coca-cola zero-s kollekciót összehozni?! felettébb érdekelne 😄 no meg kész a kutyaházam, de nemtom h mik ezek a csontos cuccok 😛
Gyakori probléma.
Üríts cache-t, cookie-kat, és próbáld meg úgy. Vagy próbáld meg másik böngészõvel.
Üríts cache-t, cookie-kat, és próbáld meg úgy. Vagy próbáld meg másik böngészõvel.
Þór vígi þessi rúnar
Hozzáteszem, a szomszédokat egyáltalán nem tölti be..
Helló!
Megint lenne egy problémám: mostanában ha belépek Cityville-re, ezt írja ki: Oops! We seem to have lost connection to the server. Please click OK to refresh. Utána újratölti a játékot, de néhány elõzõ dolog elveszik. Ha ráfrissítek a böngészõre, vagy újra belépek, mindig ugyan ez van.
Találkoztatok már ilyesmivel?
Z.
Megint lenne egy problémám: mostanában ha belépek Cityville-re, ezt írja ki: Oops! We seem to have lost connection to the server. Please click OK to refresh. Utána újratölti a játékot, de néhány elõzõ dolog elveszik. Ha ráfrissítek a böngészõre, vagy újra belépek, mindig ugyan ez van.
Találkoztatok már ilyesmivel?
Z.
Hát, az bizony szép... no mindegy
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Errõl a kóla bizniszrõl úgylátom lemradtam... pedig jövedelmezõnek tûnik <#whatever>#whatever>
No, új rekord (SuperGoods-al és Eiffel toronnyal) 1497% alap-bónusszal (ez még növekedni fog, mert 2 rose garden még nem teljes):

Þór vígi þessi rúnar
Megjött az idõlimites küldi. Tipp: Még nem startolsz,beraksz 5000 népességet adó élületet a tárolóba..elindítod a küldit,és kipakolod,kész is van a növekedés. Ingyen megúszod 😊 5 perc alatt készlett volna küldim,ha a 2 obszervatóriumot nem aratom le este. De nem tudtam mikor jön,így marad estére. 😊
Go Jeff Go!!!!
Public beállítással se megy...
Ezek vannak az adatbeállításoknál:
Hozzáférés az alapadatokhoz
Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, l...Bõvebben
(kötelezõ)
Send me email
CityVille may email me directly at [email protected]
(kötelezõ)
Access my profile information
Games and App Activity
(kötelezõ)
Access information people share with me
Games and App Activity
(kötelezõ)
Manage my notifications
CityVille may access my notifications and may mark them as read
Ezek vannak az adatbeállításoknál:
Hozzáférés az alapadatokhoz
Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, l...Bõvebben
(kötelezõ)
Send me email
CityVille may email me directly at [email protected]
(kötelezõ)
Access my profile information
Games and App Activity
(kötelezõ)
Access information people share with me
Games and App Activity
(kötelezõ)
Manage my notifications
CityVille may access my notifications and may mark them as read
Mondom: "Állítsd át public-ra (mindenki) vagy friends-re (ismerõsök)."
Te azt mondtad, hogy egyéni a beállítás! Kipróbáltad már ezt a kettõt? Mert nekem public és minden oké!
Te azt mondtad, hogy egyéni a beállítás! Kipróbáltad már ezt a kettõt? Mert nekem public és minden oké!
Továbbra se sikerül posztolni az üzenõfalra, pedig van idõkorlátos küldetés is 😞
Tehát? 😊
De az azóta van mióta megváltoztak a biztonsági beállítások.
Nem csak a játékban változott meg a posztolás 😊
Nem csak a játékban változott meg a posztolás 😊
App activity privacy:
Who can see posts and activity from this app?
Ha erre gondolsz, itt egyéni beállítás van, szomszédok vannak csak beírva. Ez így volt régebben is.
Azóta van ez a hiba, mióta ez az új fajta "post to your wall" ablak van...
Who can see posts and activity from this app?
Ha erre gondolsz, itt egyéni beállítás van, szomszédok vannak csak beírva. Ez így volt régebben is.
Azóta van ez a hiba, mióta ez az új fajta "post to your wall" ablak van...
Nálam is ez volt a gond, de hogy hogy keletkezett azt nem tudom. Facebook esetében kár is ilyen kérdésekkel foglalkozni. Amit tehetsz:
Valószínûleg az adatvédelmi beállításoknál és azon belül az alkalmazásoknál a cityville-lel kapcsolatos post-okat, csak te láthatod.
Állítsd át public-ra (mindenki) vagy friends-re (ismerõsök).
Szólj ha ezzel jutottál valamire...
Valószínûleg az adatvédelmi beállításoknál és azon belül az alkalmazásoknál a cityville-lel kapcsolatos post-okat, csak te láthatod.
Állítsd át public-ra (mindenki) vagy friends-re (ismerõsök).
Szólj ha ezzel jutottál valamire...
Õk se...
Nem lehet, hogy le van tiltva a cityville megjelenítése a lapodon? A szomszédaid sem látják, vagy csak nálad nem jelenik meg?
Þór vígi þessi rúnar
Pl. Rose Garden-ben rányomok az Ask for flowers-re, elõjön a Post to your wall, na és itt hiába nyomok a Share-ra, nem jelenik meg az üzenõfalon. Ugyanez a helyzet minden olyan dologgal, amelyik nem célzottan, személyektõl kell kérni.
Annyi millióm sosem lesz,akkor inkább lerakok 30db egyéb házat olcsóbban,csak energiával kell gyõzni a felépítést 😄 A többi része aküldinek nem gond..2 obszim van. De elég kemény lesz azért! 😊 Csak olyankor jöjjön ki,mikor épp nincs küldetésözön 😄
Go Jeff Go!!!!
Mi történik amikor rákattintasz? Mit szeretnél kipost-olni?
Milyen böngészõ?
Milyen böngészõ?
Þór vígi þessi rúnar
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, miért nem jelennek meg a falra küldött segítség-kéréseim? Én állíthattam el valamit?
Elõre is köszi!
Z.
Tudnátok segíteni, miért nem jelennek meg a falra küldött segítség-kéréseim? Én állíthattam el valamit?
Elõre is köszi!
Z.
Jön egy új idõlimites küldetés, 36 óra lesz a goldra.
A reward:
Namost ez a kis cuki +100% -os lesz. (szerintem 1x1-en, de lehet, hogy 2x2). Szóval über...
Gyúrjatok rá:
-Collect from Observatory 2 times (építeni kell 2 observatory-t, mert ugye 24 óránként 1x lehet csak collectelni)
-Increase your population by 5000 (ez itt keményebb. Kell venni egy 5000 pop-os házat (2 db eco house (5 misi/dp), 1 db eco skyscraper (10 misi))
-Have 10.000 goods (ez semmi extra)
A reward:
Namost ez a kis cuki +100% -os lesz. (szerintem 1x1-en, de lehet, hogy 2x2). Szóval über...
Gyúrjatok rá:
-Collect from Observatory 2 times (építeni kell 2 observatory-t, mert ugye 24 óránként 1x lehet csak collectelni)
-Increase your population by 5000 (ez itt keményebb. Kell venni egy 5000 pop-os házat (2 db eco house (5 misi/dp), 1 db eco skyscraper (10 misi))
-Have 10.000 goods (ez semmi extra)
Þór vígi þessi rúnar
Naja... Énis meglepõdtem, hogy egyszercsak ott lett egy kosárpálya az inventory-ban.
Þór vígi þessi rúnar
Nem tudom másnál van-e ez az új ajándék elfogadó rendszer, de engem nagyon idegesít hogy pl Mystery Gift-nél csak elfogadja de már nem írja ki hogy mit kaptál...
Supergoods-al és Eiffel toronnyal, ami elméletileg 25% bónuszt ad a bevételhez:

Þór vígi þessi rúnar
Tök jó, hogy optimalizálták a játéksebességet 😊)))))))))
Most olyan gyors a játék, mintha most kezdtem volna, pedig már az egész terület elérhetõ.
Most olyan gyors a játék, mintha most kezdtem volna, pedig már az egész terület elérhetõ.
Nekem is eljátszotta ezt a újra megkapom a 37 energiát, mondjuk nem bántam szóval nem rossz.
Mi ez az új bolondság? Ez a "neighborhood" féle küldetés illetve házak? 😊 Mondjuk elég sok helyet foglal 😮
Mi ez az új bolondság? Ez a "neighborhood" féle küldetés illetve házak? 😊 Mondjuk elég sok helyet foglal 😮
Elértem a 100-as szintet!
A játék szerintem ennek köszönhetõen TOTÁL BUGOS!
Felhasználom az összes energiám és ha belépek pár perc múlva, újra fullon vagyok. Ez ma már 4x történt meg, csak most így szereztem legalább 150xp-t!
Ha harvestelem a plázákat, akkor nem 20 energiáért cserébe kapok vagy 30-35 xp-t!
Ha felhasználom a kapott segítséget, akkor következõ belépésnél ugyanaz a személy újra ott van pedig az xp-t is megkaptam!
Szomszéd Beach Hotel-eknél 10-bõl 8 250 xp-t ad.
Stb...
A játék szerintem ennek köszönhetõen TOTÁL BUGOS!
Felhasználom az összes energiám és ha belépek pár perc múlva, újra fullon vagyok. Ez ma már 4x történt meg, csak most így szereztem legalább 150xp-t!
Ha harvestelem a plázákat, akkor nem 20 energiáért cserébe kapok vagy 30-35 xp-t!
Ha felhasználom a kapott segítséget, akkor következõ belépésnél ugyanaz a személy újra ott van pedig az xp-t is megkaptam!
Szomszéd Beach Hotel-eknél 10-bõl 8 250 xp-t ad.
Stb...
Sziasztok!!!
Tudnátok segíteni?
Hatalmas problémám van 😞 Vettem egy házikót 1 millóért!!!! Mivel helyszûkébe vagyok folyamatosan! Beruháztam!! A neve Garden Cottage
Felépítettem de nincs kész teljesen 😞(( rábökök és azt írja "under construction" 😞
most akkor kidobtam 1 millát? 😞((
Tudnátok segíteni?
Hatalmas problémám van 😞 Vettem egy házikót 1 millóért!!!! Mivel helyszûkébe vagyok folyamatosan! Beruháztam!! A neve Garden Cottage
Felépítettem de nincs kész teljesen 😞(( rábökök és azt írja "under construction" 😞
most akkor kidobtam 1 millát? 😞((
Kezd kicsit idegesítõ lenni hogy se Chrome, se Mozilla nem képes kirakni a felkéréseket...
Egyik küldetésnél kiírja hogy Fejlesszem a Könyvtárat majd kétszer szerezzem be a lóvét, odáig oké hogy lóvét kétszer begyûjtöm, de Level 3-ról hogy fejlesszem? 😄 És nincs kipipálva a feladat hogy fejlesztettem
Hát ez eddig ment enélkül is...tökjó. Köszönöm.
Hmm, azt hiszem ma kimarad a szomszédolás. Elsõ emberhez ha átmegyek még minden oké, másodiknál kidobja, hogy kaptam XP-t energiát stb, s aztán loading felirat forever...
Restart, majd aztán szintén egynél jó, következõnél már az elõbb írt jelenség...
Restart, majd aztán szintén egynél jó, következõnél már az elõbb írt jelenség...