Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Þór vígi þessi rúnar
Nem akarok vele kereskedni, csak azt a pár ezret kérem érte amit belefizettem.
Tip-top kis város, csak baromira beleuntam már.
Akit érdekel keressen ezen az emailen: [email protected]
A regisztráció nem valós személy, csak a játék miatt hoztam létre.
Nemhiába...
SimCity Social nagyot fog ütni a CityVille-en!
Þór vígi þessi rúnar
A vonatnak asszem 4x4 de lehet, hogy 5x5 hely kell.
Én feloldottam cash-ért a downtown-t mert volt és nem tudtam mire költeni (bot elõnyei). Majd free is lesz valamikor egyszer.
Þór vígi þessi rúnar
Illetve ez downtown jól értelmezem hogy bõvítéssel is feloldható nem csak Cash-ért?
Kár hogy naponta csak 1x lehet kérni material-t a szomszédoktól, bejöhetne kb a napi 2 vagy a 4óránként
De akkor ezzel már nem lesz gond, köszönöm szépen, hogy segítettél megvilágosodni. <#vigyor5>#vigyor5>
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Azt megnyitod 10x (10 tabon). Beállítod mindegyiken ugyanazt az egy embert és elküldöd. Aztán az ember megkapja a kérést 10x és kattog 10-et és te megkapod a 10 materiált. (néha bugzik a dolog és nem megy át mind, de legalább nem kell annyit szopni)
Þór vígi þessi rúnar
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Én így játszom már egy jóideje...
Þór vígi þessi rúnar
Fontos lenne a segítség!!!
Elõre is köszönöm.
Tessék használni: CityVille Chat. Pl itt már kérhetõ a Goverment Center matijai. (ebbe majd be lehet pakolni szépen a Community Buildingeket, hogy felszabaduljon némi hely).
p.s.: Nekem a Governor House küldetés ikonja ragadt be. Azt irja rakjam le a házat (ez nincs kipipálva) pedig lentvan és kész is van a küldetés másik része.
Þór vígi þessi rúnar
Farmville-ben is feladtam a harcot,mert mindennap új kérõs,építõs dolgok,plusz feladatok 9 fordulón keresztül. Azt csak csinálgatom,de nem érdekel kész e valami vagy nincs.
Go Jeff Go!!!!
Pl a nagy fehér torony kábé 10 perc alatt fullos lett, a mostani 3 épülethez 5 perc kellett mert az egyik bebugzott és kétszer kellett felépítenem (törlés után mégegyszer).
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként azért az ilyen sok feladat, mert egész nyáron pangás volt, azt sokan szóvá tették, azóta a Cityville rohamosan közelíti a Farmville létszámát és Zyngáéknál már olyan szintre került, hogy folyamatosak lettek a fejlesztések.
Egyébként én amikor ilyeneket kezdtem gondolni, mint Te, akkor csak feltettem magamban a kérdést, hogy biztos élvezem még ezt az idõrablós értelmetlen sz*rt és amikor megadtam rá a választ, akkor abbahagytam.
Azoknak való az ilyen akik éjjel nappal elõtte ülnek, nem dolgozó embereknek van ez kitalálva. Pláne nem azoknak, akik kapcsolatban élnek.
Ez a diákok játéka, akik suli után nem edzésre járnak, hanem a fészen ragadnak össze 😊
(én játszottam vele 1 évig, 100.000+ pontnál és kb lvl 100+-nál végeztem, úgy hogy nem játszottam vele minden nap ... kb októberben passzoltam egy barátnõmnek, Õ azóta 200.000+ pontnál és lvl 110-nél tart.)
Van vagy 8 épületem amit bekéne fejeznem, de nem tudom mert naponta csak 1x kérhetem ezt így rohadtúl nem tudok haladni sehogy se...
érdekes már
Ez meg szerencse:

Þór vígi þessi rúnar
Elõször is Boldog Karácsonyt!
Mivel én már nem játszom, sajnos nem tudok segíteni egy barátomnak, hátha Ti igen: Egy bizonyos Holiday town gate érdekelne.
Elvileg a karácsonyi küldi sorozat ACT2 részében van az elsõ feladatban "complete the first holiday town gate" néven. Ezt hogy kell megcsinálni?
Köszönöm
De most sokkal bosszantóbb,hogy 50ezer ember kell a területnövelésemhez,mivel azt egy darabig pipálták,azt hittem már nem kell növelgetni,de beszívtam. Sajnos ssoem lesz annyi pénzem,pedig kattingatok,hogy ezt behozzam egyhamar,hacsak nem adják olcsóbban majd aházakat. Kegyetlen sok már a feladat,építgetni upgradelni stb,egyre bosszantóbb a hibákkal fõleg!
Go Jeff Go!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Egyik küldetésnél mikor 5 emelõt kell a kocsiktól szerezni...
4/5 megvan az 5-ik megvan kiírja hogy megvan a küldi, aztán legközelebb visszalépek: ugyanúgy 4/5 és kell az 5.-ik... Oh yeah
Én azért játszom vele, mert sok havert szereztem a játékkal.
Þór vígi þessi rúnar
A hivatalos indoklás az, amit írtam.
Természetesen van ahol még mûködik, van ahol már nem! De ezt tudtuk eddig is a játékról, hogy ami az egyik percben így van a másikban már változhat. Azonban a jövõ év fõ változása a kapcsolatközpontúbb játék lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Szép volt ez az egy év, szórakoztatott a játék, de ma már csak nehézségeket okoz. A rengeteg bug miatt, pedig sok idõ megy kárba.
Ilyenkor bekerül az inventory-ba és egyszercsak (órákkal késõbb) hozzáadódik. (persze nem mindig)
Þór vígi þessi rúnar
Belépek a játékba,és ezt az üzit kapom:Adobe Flash bõvítmény összeomlott<#falbav>#falbav> Kezd elegem lenni......Meg rohadt lassú az egész játék.Amikor még elkezdtem semmi baj nem volt.Mostanában egyre rosszabb.
Tud valaki segíteni?
Adobe Flash-t is már újraraktam annyiszor...de semmi.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Þór vígi þessi rúnar
Jelenleg így állok! Ráadásul már kattintani sem tudom végig, mert nekem lakossághoz kötött az engedélyezése (64000) és most már csak 30000 van. Meg lehet ezt oldani valahogy anélkül, hogy most szerezzek 34000 embert?
Ha megvan minden terület és nincs mit bõvíteni, akkor hogy tegyek le újat, amit a feladat követel?
Nekem már régóta megvan az összes terület, azóta esetleg változott valami és lehet tenni máshova is ahova eddig nem?