Cityville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nno, végre 2 óra felõrlõ meló után eljutottam oda, h mindenemet lefejtem 😄 semmi hajó, kaja, bolt, ház vagy community 😄
amugy, észrevettem, h köbö 5 community buildingset ha lefejsz lassan, akkor a bónuszokból kijön 5000 coins, nekem kb 38 communitym van, tehát kb 40000 coins, plusz amit kapok hpzzá, tehát majd' 50000 coins egy fejéssel 😄 a piramisok többet adnak, 1500 coins-ot 100asokban 😛
hmm, a végén mennyit is termel majd ez a nudly meg a bakery bolt?! mennyi goods kell bele, meg mennyi coins-t adnak majd a 3as szinten?
Carlos
No, a hármas szintû nudli bóthoz kell 250 supply-olás. 10 barát +10-et ad, szóval "csak" 150x120 goods kell (=18.000). És rengeteg idõ, mert a 120-at nem kapkodják el hamar a lakosok. Ehhh...kemény.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az a tágítás télleg gyanúsan hangzik. 😊
Mingyá megvan a kettes szintû nudli bót, majd referálok, hogy mi kell a level 3-hoz.

Negyedik állatkertnek én valami vizes dolgot látnék szívesen: cápa, halak, rák, polip, ilyesmik.

Þór vígi þessi rúnar

nekem is szürke volt eddig, tegnap vettem észre h mi a helyzet, gyors meg is építettem 😄 nameg végre kész a telefonközpontom (nagyon sokáig tartott), van mostmár mégegy grain elevatorom (3 összesen), meg végre megvan a színházam 😄 pöpec 😄 nameg arra vagyok kíváncsi h mi lesz a 4. állatkert?! kezdhetem el csinálni neki a területet?! banyek, ahhoz még venni kell párat 😄 így is szükösen vagyok 😛 nade sebaj, gyúrok a következõ 800as népes felhõkarcolóra, és meg lesz építve a modern art gallery meg a ferde torony, és aztán már cs tágítanom kell magam 😄 (ez hülyén hangzott 😄) lassan cs révbe érek 😄
Carlos
Hmmm...

No, közben lett négy állatom az új ketrecbe:
-Mosómaci
-Róka
-Szarvas
-Farkas

Már látom, hogy a Kos--sal sokat fogok szopni...

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Pedig nálam szürke volt elég sokáig.

A halál csupán a kezdet...

Herold
Eddig se kellett.

Carlos
Nekem ki volt rakva a városba, szóval nemtom, hogy kellett volna-e. Asszem a kínai újévvel jött rewardként. Lehet, hogy aztán fizetõssé tették, nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Eddig kellett hozzá, nem? Legalábbis nekem azt írta, hogy 15 kell az unlock-hoz ha jól emlékszem.

Carlos
Hm? Nem teljesen értem...

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Hmm, most már nem kell cash a Noodle Shop-hoz.

Carlos
Mai update:

-Megjött az új állatkert: Hegyi környezet (vagymi).
Jószágok:
- Mosómedve
- Róka
- Hiúz
- Kos
- Antilop
- Farkas

-Új járdatípus is érkezett.

-Upgradelhetõ a nudli bolt (noodle shop), nemtom mi magyarul, de én ennek hivom. Elsõ fázis:
-10 szomszéd +5 -ért (összesen 50)
-125-nél van szintlépés
-90 good/supply

Þór vígi þessi rúnar

GmorpH
Samantha nem nagyon tesz ki ilyesmit, ezen kívül pedig egy passzív szomszéddal rendelkezem. Szóval marad a hardware store-ra várakozás.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Carlos
Én Chrome-ot használok a zoom nem mozgat arra ott a gomb vagy a shortcut.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Firefoxot használok. Chrome alatt nem mûködik az egérgörgõs nagyítás.

MrSpock
Hali!😊 Egy kérdés! Ki milyen böngészõvel játssza a cityt,amivel lehet is rendesen.
Ma reggelre nekem IE-ben félképes lett,függölegesen elválasztva jobb oldala fehér. A kis felsõ menük meg tömörítve jöttek be. Elvileg ezen volt a leggyorsabb nálam,de pl ha bármilyen kérõt akartam küldeni,akkor vagy beadta vagy nem(ugrált összevissza az oldal,és homokóra)..lutri volt. chrome-ban minden kérõ szupergyors,de ott maga a játék lassan nehézkesen van hogy percekig szöszöl.Ma leszüreteltem mindent de kb 15 percig összes pénz meg mindne képernyõn ..aztán bezártam. Operában be sem jön..max 20 perc után,de nem tudom kivárni.

Go Jeff Go!!!!

Carlos
naja, elég macerás megépíteni, mert 3 spec cuccból kell hozzá 5-5. Szóval ezzel is elleszünk.

Þór vígi þessi rúnar

hamar összejön az 😄 am a city hall3 is dobálgat néha permitet, meg érdemes nézni h miket raknak ki üzifalra a szomszédaid, mert ha esetleg permitet, akkor küldesz egyet, de te is kapsz 😄 mint az állatkertnél meg a donuts-nál 😄
GmorpH
Az van, hogy mindössze vizes területet kéne vásárolnom, csak nemrég elköltöttem minden permit-em egy másik zónára, s naná, hogy a hardware store sem azt adogat mostanság. Tehát egy ideig marad még a szántó és a tárolók úgy nézem. <#smile>

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

gyerekek, figyuztátok, h van egy uj épület a landmarks tower-eknél, a leaning tower, ami 300 rupóba kerül, meg 1250 egységet ad 😄 én amugy a pisai ferde toronynak nézem 😄 és nincs rá idõkorlát sem! 😄 szal' örökre ott marad 😄 no majd a kövi felhõkarcolóm után ez is befigyelhet 😄 elérhetõ az ára 😄
Carlos
Akkor gyúrj rá!

Þór vígi þessi rúnar

GmorpH
Megnéztem most, de sajnos nem tudom a Pier-t megépíteni, sõt konkrétan semmit sem a hajós dolgok közül. Egy küldetést hiányol mindegyikhez, "The new seaport" a neve.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

Carlos
nem lehet, hogy leraktad már?

Þór vígi þessi rúnar

hát ez az! :d nincs az inventorimban 😄 pedig ott kéne lennie, megvan mind a 3 bolt, mint az 5 küldetés hozzá egy nagy pipa 😄 de semmi amit kaptam volna 😄
Carlos
nézzed meg a bótokat, vagy az elsõ fület (new) ott figyel unlockolva a 3 bót, a dekor meg az inventory-ban.

Þór vígi þessi rúnar

hát ez az, végig csináltam a küldetéssorozatot 5ig, meg is volt minden faszán, de a végén nem kaptam semmit 😛 tuti vakaródzik a cityville szerver v mittomén 😄
Carlos
3 bolt van: görög, thai meg indiai. Ezeket lehet unlockolni. Meg van egy fruit stand dekor.

Þór vígi þessi rúnar

a food fastival küldetésssorozatra nem kapunk semmi jutalmat?! egy dekoráció, v üzlet v ház v eenergia v vmi?!?! 😄
Carlos
az a max.

Þór vígi þessi rúnar

jó lesz jó lesz! 😄 én még sûrûn avygok, de dolgozom rajta 😄 am meg kérdés: a franchise tornyok nem nõnek tovább 13 szintnél?! mert van nekem egy ilyen tornyom, és épp most adtam hozzá egy uj delikvenst, és nem megy feljebb a szint 😛 (megvan a golfpálya a tetején 😛)
Carlos
Jó lesz ez!
Amint Herold is javallt: pier-t építs a vizpartra, mert ad tárolókapacitást is!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#eljen>

Jó lett. Amúgy lehet, hogy csak az én megalomániám a tower eats.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Építs kikötõket 8-8 hajóval, és akkor nem kell ennyi siló meg veteményes.

Herold
Szerintem nem is kell feltétlenül Tower eats a pénztermeléshez. A Bowling alley elég sok pénzt ad, bár több goods kell hozzá, viszont baromi olcsó.

GmorpH
Most itt tartok, még nincs mindennek fix helye, de az utóbbi idõben majdnem naponta rendeztem át az egész várost. <#rolleyes>

(nem tudom széthúzza-e a kép a fórumot, ezért inkább linkelem)
Város

Fenrir
Nah megvan a pénztermelõ hub-om 300%-os bónusszal 😊

Kb 4 órán keresztül építettem át a várost 😊

Rayden02
Jól néz ki!<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Carlos
No, megjött tegnap este a klinika upgrade.
A level 2-höz 12 jómunkás ember kell a level 3-hoz pedig 15.
Ezután a klinika szépen fog kinézni, még animálva is van, hogy mégjobban lagoljon a játék, de a szirénák jól néznek ki a házon.
A fullos klinika Ribbon-t dobál(hat) és több energiát, valamint 550 populációt ad.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szintén.
Tolj pár képet a városodról, aztán majd ellátunk tipekkel, ha van kérdésed, csak hajrá!

Þór vígi þessi rúnar

GmorpH
Érthetõ amit írsz, pont emiatt játszom egyedül, mivel bár játék, mégsem tök mindegy kivel játszod. Láttam sok ilyen szomszédolós oldalt, de azokat ennyivel le is zártam.

Carlos
Én nem szeretem az Add me, add me embereket. (nem néztem meg a linket).
Csak és kizárólag úgy hogy egy ismerõs ismerõse vagy ilyesmi.
Volt pl olyan, hogy innen valakinek az ismerõse rámírt, hogy látja, hogy játszom, volna-e kedvem, meg ilyenek. Miért ne...
De egy ilyen add me listát nem vállalok be, nem szeretem. Az itteni 3 emberke eddig bevált... 😉

Þór vígi þessi rúnar

GmorpH
Köszi, átnézem, s ha esetleg valaki itt a fórumon akar "mellémköltözni" szívesen látom. Persze tudom, még idegen vagyok, de írok még pár posztot és máris ismerõs leszek. <#smile>

Herold
Nekem 16 szomszédom van és egyiket sem ismerem. <#nevetes1> Többségük elég aktívnak is mondható, mármint gift küldések terén.

GmorpH
Ja neeem 100 ismerõst nem szeretnék, dehogy. max 8-10-re gondoltam én is, mivel azért sok mindenhez nélkülözhetetlen ahogy láttam. Elég jól elvoltam Samantha-val is, de gondoltam mégis jobb volna úgy játszani ahogy kitalálták, s nem magányos harcosként. <#rolleyes>

Emellett én sem vagyok FB megszállott, amíg nem találtam rá a Cityville-re (elsõsorban ennek a topicnak köszönhetõen) addig egyátalán nem mentem fel a regisztráció óta. Azóta is szinte csak játszani járok fel, mert visszahoz egy kis Simcity feelinget, amit már elég rég hiányoltam.

Carlos
Én csak olyanokkal játszom akiket ismerek.
Najó, innen is pár emberkével. Szóval öszvissz 1 darab ismeretlen ember van. A többi mind magyar és normális, aktiv játékos.
Nem kell sok szomszéd, fölösleges 100akat összegyûjteni. Ha van 15 aktív szomszéd az már bõven elég.

p.s.: Amúgy én a FB-ot inkább játékra használom, mint minden szar megosztására, szóval nekem nem gond, hogyha látják a ténykedéseimet azok akikkel csak játszom és nem személyes ismerõsök.

Þór vígi þessi rúnar

GmorpH
Ügyes trükk, látszik, hogy jobban képben vagy e téren nálam. 😊
Persze gondolom mindemellett praktikusabb olyanokkal játszani akiket azért ismerek.

v pedig fogod magad, és felnyitod a facebook chat ablakot, ott van egy olyan felül, hogy 'lehetõségek' és 'ismerõsök'. namármost te létrehozol az ismerõsök fülnél egy uj csoportot (én cityville-nek neveztem el), és akiket a facebook-omra felvettem szomszédnak csak, ismeretlenül, azok bekerültek ebbe a csoportba, de az adatvédelmi beállításokat ugy állítottam be, h ez a csoport bizonyos dolgokat ne lásson... faceboook/profilom/adatvédelmi beállítások/egyéni 😄 és így nem kell fiktív profilt használnod 😄 muter ismerõseit is beraktam egy hasonló csoportba 😄
GmorpH
Üdv a fanatikusoknak.<#vigyor0> Kipróbáltam a Cityville-t és eléggé megkedveltem, csak rá kellett jönnöm, hogy szomszédok nélkül nem sokra viszem.
Elég kevés ismerõsöm van Facebook-on és õk sem játékosak túlságosan, ezért létrehoztam egy új "Cityville profilt", hogy esetleg tudjak "idegeneket" is felvenni, amit a valódi profilomban nem szeretnék megtenni.
Szerintetek mûködhet így a dolog, vagy egyszerûbb ha keresek valami offline játékot e témában?<#rolleyes>

na már csak évek kérdése, és megvan a pizzéria XD meg a telefonközpont 😄 de megvan végre a 10000 populációm 😄 és a 3. üres bõvítésem, kissé tömött a városom, de mehet az átalakítás 😄 gyökeresen 😛 na meg asszem végre lesz helyem ahhooz v legalábbis hasonló bevásárlóközponti helyhez, amit telenyomtál dekorral 😄 meglátom h mennyi helyem van 😄 dekorból betankoltam 😄 már cs energia kéne, h kivágjam a sok nyamvadt erdõt 😄 vki vizitelhetne nálam ezügyben 😄