Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy, észrevettem, h köbö 5 community buildingset ha lefejsz lassan, akkor a bónuszokból kijön 5000 coins, nekem kb 38 communitym van, tehát kb 40000 coins, plusz amit kapok hpzzá, tehát majd' 50000 coins egy fejéssel 😄 a piramisok többet adnak, 1500 coins-ot 100asokban 😛
hmm, a végén mennyit is termel majd ez a nudly meg a bakery bolt?! mennyi goods kell bele, meg mennyi coins-t adnak majd a 3as szinten?
Þór vígi þessi rúnar
Mingyá megvan a kettes szintû nudli bót, majd referálok, hogy mi kell a level 3-hoz.
Negyedik állatkertnek én valami vizes dolgot látnék szívesen: cápa, halak, rák, polip, ilyesmik.
Þór vígi þessi rúnar
No, közben lett négy állatom az új ketrecbe:
-Mosómaci
-Róka
-Szarvas
-Farkas
Már látom, hogy a Kos--sal sokat fogok szopni...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...
-Megjött az új állatkert: Hegyi környezet (vagymi).
Jószágok:
- Mosómedve
- Róka
- Hiúz
- Kos
- Antilop
- Farkas
-Új járdatípus is érkezett.
-Upgradelhetõ a nudli bolt (noodle shop), nemtom mi magyarul, de én ennek hivom. Elsõ fázis:
-10 szomszéd +5 -ért (összesen 50)
-125-nél van szintlépés
-90 good/supply
Þór vígi þessi rúnar
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ma reggelre nekem IE-ben félképes lett,függölegesen elválasztva jobb oldala fehér. A kis felsõ menük meg tömörítve jöttek be. Elvileg ezen volt a leggyorsabb nálam,de pl ha bármilyen kérõt akartam küldeni,akkor vagy beadta vagy nem(ugrált összevissza az oldal,és homokóra)..lutri volt. chrome-ban minden kérõ szupergyors,de ott maga a játék lassan nehézkesen van hogy percekig szöszöl.Ma leszüreteltem mindent de kb 15 percig összes pénz meg mindne képernyõn ..aztán bezártam. Operában be sem jön..max 20 perc után,de nem tudom kivárni.
Go Jeff Go!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Amint Herold is javallt: pier-t építs a vizpartra, mert ad tárolókapacitást is!
Þór vígi þessi rúnar
Jó lett. Amúgy lehet, hogy csak az én megalomániám a tower eats.
Þór vígi þessi rúnar
(nem tudom széthúzza-e a kép a fórumot, ezért inkább linkelem)
Város
Kb 4 órán keresztül építettem át a várost 😊
A halál csupán a kezdet...
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A level 2-höz 12 jómunkás ember kell a level 3-hoz pedig 15.
Ezután a klinika szépen fog kinézni, még animálva is van, hogy mégjobban lagoljon a játék, de a szirénák jól néznek ki a házon.
A fullos klinika Ribbon-t dobál(hat) és több energiát, valamint 550 populációt ad.

Þór vígi þessi rúnar
Tolj pár képet a városodról, aztán majd ellátunk tipekkel, ha van kérdésed, csak hajrá!
Þór vígi þessi rúnar
Csak és kizárólag úgy hogy egy ismerõs ismerõse vagy ilyesmi.
Volt pl olyan, hogy innen valakinek az ismerõse rámírt, hogy látja, hogy játszom, volna-e kedvem, meg ilyenek. Miért ne...
De egy ilyen add me listát nem vállalok be, nem szeretem. Az itteni 3 emberke eddig bevált... 😉
Þór vígi þessi rúnar
Emellett én sem vagyok FB megszállott, amíg nem találtam rá a Cityville-re (elsõsorban ennek a topicnak köszönhetõen) addig egyátalán nem mentem fel a regisztráció óta. Azóta is szinte csak játszani járok fel, mert visszahoz egy kis Simcity feelinget, amit már elég rég hiányoltam.
Najó, innen is pár emberkével. Szóval öszvissz 1 darab ismeretlen ember van. A többi mind magyar és normális, aktiv játékos.
Nem kell sok szomszéd, fölösleges 100akat összegyûjteni. Ha van 15 aktív szomszéd az már bõven elég.
p.s.: Amúgy én a FB-ot inkább játékra használom, mint minden szar megosztására, szóval nekem nem gond, hogyha látják a ténykedéseimet azok akikkel csak játszom és nem személyes ismerõsök.
Þór vígi þessi rúnar
Persze gondolom mindemellett praktikusabb olyanokkal játszani akiket azért ismerek.
Elég kevés ismerõsöm van Facebook-on és õk sem játékosak túlságosan, ezért létrehoztam egy új "Cityville profilt", hogy esetleg tudjak "idegeneket" is felvenni, amit a valódi profilomban nem szeretnék megtenni.
Szerintetek mûködhet így a dolog, vagy egyszerûbb ha keresek valami offline játékot e témában?<#rolleyes>#rolleyes>