Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Anchor Department Store”
“Aztec Restaurant”
“Chocolate Kiosk”
“Sneaker Shop”
“T-shirt Shop”
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy én a helytakarékosság miatt beraktam azokat az épületeket, amiket nem szeretek és ráadásul 4x4-esek. 😊 Szóval én azokat ritkitottam meg. Csak a mozi és a SPA maradt 4x4 bolt kint a placcon, a többi ment a mall-ba... Sok hely fel is szabadult! YAY!
Þór vígi þessi rúnar
Amikor a bevásárlóközpont tetején lévõ ikonra viszed a kurzort, akkor kinyílik és szabadon lehet válogatni a 3 lehetõség közül:
-bevétel beszedése / supply (zsák / láda ikon)
-boltok szerkesztése (ajtó ikon)
-fejlesztés állapota (nyil ikon)
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
#614: Jaja, mert akkor fossá exploitolnák az emberek. Telepakolnák tower eats-el, majd körbeépítenék és csilliárdokat lehetne belõle leszüretelni. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amikor feltöltöd, akkor ha megint rákattintasz, akkor egy ablak jelenik meg. Ezen van alul 2 gomb Fill (feltöltés) ha erre kattintasz, akkor kiválaszthatod a városodban, hogy melyik bolt kerüljön bele a bevásárlóközpontba. Ezt tedd meg kétszer!
(aztán az ask friend-del kérd meg a szomszédokat, hogy jöjjenek dógozni a központba és akkor már 4 boltot tudsz berakni egy emeletre.
Þór vígi þessi rúnar
Még a fák kitakarják, de ha több emeletes lesz, akkor sütin fog kinézni.
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...
Tipp: ha valamit nem tudsz megcsinálni, lépj ki a játékból és vissza, mert nekem benyomta, hogy kész, következõ lépés... Érdekes...
p.s.: a bevásárlóközpont csak Lvl 50 fölött elérhetõ.
Þór vígi þessi rúnar
1) New Mall
- Place New Mall
- Place 2 businesses in your mall
Reward: Mall Sign
2) Mall Improvement
- Place Mall Sign
- Place another business in your mall (requires 1 staff)
Reward: ATM decoration
3) Mall Trip
- Visit a Neighbor's Mall 5 times
Reward: Parking Garage
4) Mall Parking Issue
- Place Parking Garage from Inventory
- Have 1 ATM in your city
- Build and Supply 1 new business
Reward: Rent-A-Cop
5) Mall Security
- Place Rent-A-Cop
- Ask Friends for 5 Walkie Talkies (News Feed)
Reward - Spin-A-Sign
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
apropo, van egy küldetés, amivel a színházat meg a dance studiot tudtam megcsinálni, mit lehet kapni a végén?! 😄
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Þór vígi þessi rúnar
Viszont most van már nem egy épületem, amihez "manila folder"-re lenne szükségem (meg még egyebekre is persze, de azok közül sokat dob a hardware store). Ez jól tudom, hogy csak szomszédoktól kapható? Mert akkor szerintem nem foglalom a helyet ezekkel.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ekkor elkészül a küldetés is és ekkor kapsz mégegyet. Tehát a küldetés és a kollekció is ugyanazt a jutalmat adja. Elég láma megoldás...
Þór vígi þessi rúnar
Van akinek eltûntek belõle a cuccai, stb...
Þór vígi þessi rúnar
hogy tudok engedélyt szerezni területnagyobbításhoz?Hardware Store nem nagyon adja😞
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Þór vígi þessi rúnar
-Lehet upgrade-elni az általános iskolát. Elsõ körben 10 barát kell, a másodikban másik 10, tehát összesen 20 (!).
-Új küldetés:
Harvest 75 watermelon (4 órás cucc)
Send out 8 trains (5 percesekkel gyorsan megoldható)
Collect 20 palettes (Elég sok, de 4 óránként küldhetnek ugyanazok is, akik már küldtek, valamint ha küldesz valakinek, te is kapsz egyet, nem vészes)
Reward: A 20 cashe-es Cargo Shed (1000 goods-ot tárol) (Build/Farming legvégén van)
FONTOS: A küldetést csak 31-ig lehet megcsinálni, szóval sietni kell azokkal a dinnyékkel!!!
Þór vígi þessi rúnar
...és még csak 165/250. <#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar