Cityville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Van 42 szomszédom, abból csak kattintanak páran 😊

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Bónusz boltok, amiket meg lehet nyerni a Mall-ból:

“Anchor Department Store”

“Aztec Restaurant”

“Chocolate Kiosk”

“Sneaker Shop”

“T-shirt Shop”

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Azt hogy? Nekem még egyetlen egyszer se kattintottak a szomszédok a cuccokra (pl. a táska).

ó köszi!! 😄😄 ki is próbálom!!! 😄😄😄 eddig nekem nem haladt ezért a fejlesztése a plázának!! 😄😄 node énis az ilyen tul nagyokat teszegetem majd bele, meg amik kevés pénzt adnak, és cs a helyet foglalják... amik sokat adnak, azokat ugyis megnyomom dekorral 😄 helytakarékosság szempontjából tényleg nem volt rossz, bár elõször azért fájlaltam a 4x8 területet a plázának, ugyis szükösen vagyok 😄 de így fasza 😄 cs majd 12 energia a fejésre.. háááát... 😄😄😄 P
Carlos
attól függ mit raksz bele. 😊
Amúgy én a helytakarékosság miatt beraktam azokat az épületeket, amiket nem szeretek és ráadásul 4x4-esek. 😊 Szóval én azokat ritkitottam meg. Csak a mozi és a SPA maradt 4x4 bolt kint a placcon, a többi ment a mall-ba... Sok hely fel is szabadult! YAY!

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nekem 8 bolttal már 955 goods-ba fáj feltölteni.

Carlos
Ha esetleg valaki nem jött volna rá magától!

Amikor a bevásárlóközpont tetején lévõ ikonra viszed a kurzort, akkor kinyílik és szabadon lehet válogatni a 3 lehetõség közül:

-bevétel beszedése / supply (zsák / láda ikon)
-boltok szerkesztése (ajtó ikon)
-fejlesztés állapota (nyil ikon)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
naja. Télleg. Most belegondolok. 3x4 üzlet van benne az 12 energia csak 1 darab szüret. OUCH!!!

Þór vígi þessi rúnar

na ja 😄 viszont a hátrány, h amennyi üzlet van benne, annyi energia kell a fejéséhez XD 😄 hiuu ábránd tudom, de joo lenne, ha lenne benne pár üzlet, és egy energia elég lenne 😛
Carlos
jaja
és egyszerû lesz a fejlesztõknek új emeleteket adni hozzá. 😊

Þór vígi þessi rúnar

na igen, elõször sokalltam h 4x8 helyet foglal, de ha majd megy rá még pár emelet, akkor jol fog kinézni, meg el lehet tüntetni boltokat 😄 na persze cs azokat amiket rühellek én is meg cs a helyet foglalják, de azok a boltok tolják ki a kollekciós bónuszukat, viszont azokat cs nem teszem bele, amiket mások raktak le nálam (mert ugye a plusz goods meg energia minden nap jol jön), na meg amiket upgradelek 😄 (bakery meg a másik 😛). viszont belegondolva sok területet fel lehet szabadítani ezzel a plázával 😄 joo ötlet volt 😄
Carlos
naja. így csak arra jó, hogy a gagyi boltokat "eltüntesd" a játéktérrõl. Én elkezdtem berakni azokat amiket utálok. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Hát pedig akkor ért volna igazán valamit.

Carlos
szóval. A bolt bevételét és XP-jét megkapod és kapsz egy kis bónuszt (nem túl sokat) attól függõen, hogy mennyire fejlett a bevásárlóközpont.

#614: Jaja, mert akkor fossá exploitolnák az emberek. Telepakolnák tower eats-el, majd körbeépítenék és csilliárdokat lehetne belõle leszüretelni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Van egy rossz hírem. A Mallra nem hatnak a bónuszok. Van neki saját 5 %-os bónusza, de bármit teszek mellé, nem növekszik, és ki sem írja a bónuszt adó objektum mozgatásánál kékkel a százalékot.

Herold
Ha jól értem, akkor több boltot bepaszírozva egy helyre, a Mall bevétele attól függ, mennyi és milyen üzleteket rakok bele?

Carlos
fel lehet tölteni boltokkal a bevásárlóközpontot.
Amikor feltöltöd, akkor ha megint rákattintasz, akkor egy ablak jelenik meg. Ezen van alul 2 gomb Fill (feltöltés) ha erre kattintasz, akkor kiválaszthatod a városodban, hogy melyik bolt kerüljön bele a bevásárlóközpontba. Ezt tedd meg kétszer!
(aztán az ask friend-del kérd meg a szomszédokat, hogy jöjjenek dógozni a központba és akkor már 4 boltot tudsz berakni egy emeletre.

Þór vígi þessi rúnar

a bevásárlóközpont 2. feladatánál ez mi is?! 'Place another business in your mall (requires 1 staff)' --> helyettek be egy másik bevásárlóközpontot? ezt cs akkor tom megcsinálni, ha kész vagyok ezzel az 5 cuccal amit bele kell nyomni, nem?! 😄
Carlos
Ja, na ilyen lett:

Még a fák kitakarják, de ha több emeletes lesz, akkor sütin fog kinézni.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Ez fenomenális...

Carlos
igen. de ez normális, többször volt már ilyen.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Ráadásul a cuccok egyik fele kérhetõ a szomszédoktól a másik meg üzenõfalas baromság?

Carlos
Hát a küldetés bugos. Kész is vagyok vele, minden reward megvan.
Tipp: ha valamit nem tudsz megcsinálni, lépj ki a játékból és vissza, mert nekem benyomta, hogy kész, következõ lépés... Érdekes...

p.s.: a bevásárlóközpont csak Lvl 50 fölött elérhetõ.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megjött a bevásárlóközpont egy küldetéssorozattal:

1) New Mall
- Place New Mall
- Place 2 businesses in your mall
Reward: Mall Sign

2) Mall Improvement
- Place Mall Sign
- Place another business in your mall (requires 1 staff)
Reward: ATM decoration

3) Mall Trip
- Visit a Neighbor's Mall 5 times
Reward: Parking Garage

4) Mall Parking Issue
- Place Parking Garage from Inventory
- Have 1 ATM in your city
- Build and Supply 1 new business
Reward: Rent-A-Cop

5) Mall Security
- Place Rent-A-Cop
- Ask Friends for 5 Walkie Talkies (News Feed)
Reward - Spin-A-Sign

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
énis azért csináltam meg, hogy ne legyenek küldik a szélén. Amúgy vannak jópofa dekor rewardok, de vannak, amik a felhõkarcolók árnyékában porosodnak...

Þór vígi þessi rúnar

sam tracker 😄 ilyen keljfeljancsi v mi a szösz 😄 ez eddig nem volt 😄 fuu de érdemes volt ez a küldi 😄
azokat pont h küldetések közben lehetett kapni 😄 h azokat arassam le 😄 na végigböngészem akkor az inventorymat h mi a szösz van 😄 van e vmi ujdonság 😄
Carlos
gondolom szinházat és dance studiót. Nem emléxem már. 😊

Þór vígi þessi rúnar

alap! 😄 am meg amit kiraknak üzenõfalra a szomszédok, arra mindig kattintok, így abból a küldésbõl nekem is lesz 😄 szal' az ilyen alantasabbakból szarásig vagyok 😄
apropo, van egy küldetés, amivel a színházat meg a dance studiot tudtam megcsinálni, mit lehet kapni a végén?! 😄
Carlos
na persze a wishlisten meg kuncsorogsz... 😊))

Þór vígi þessi rúnar

na írjál nekem is privátba kontaktot 😄 meglátom mit adhatok 😄 szarásig vagyok minden cuccal 😄
GmorpH
Elsõre megkûzdött a gépem a városoddal, de most már legalább látom a célt magam elõtt.<#vigyor> Köszi!

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

Carlos
Ha elküldöd priviben a kontaktodat, felveszlek szomszédnak. Szerintem vannak még itt legalább 2-en, akik lehet, hogy megkérnek ugyanerre...

Þór vígi þessi rúnar

GmorpH
A kikötõ projekt teljesítve, mostmár kicsit tudtam csökkenteni a szántók számát, nem úgy néz ki a városom, mint ha simfarmoznék. <#rolleyes>
Viszont most van már nem egy épületem, amihez "manila folder"-re lenne szükségem (meg még egyebekre is persze, de azok közül sokat dob a hardware store). Ez jól tudom, hogy csak szomszédoktól kapható? Mert akkor szerintem nem foglalom a helyet ezekkel.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

Carlos
Amikor megcsinálod és beváltod a kollekciót, akkor pandát kapsz.
Ekkor elkészül a küldetés is és ekkor kapsz mégegyet. Tehát a küldetés és a kollekció is ugyanazt a jutalmat adja. Elég láma megoldás...

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Ez a kungfu panda szaporodik is? Mert ahogy összejött a gyûteménybõl, rögtön lebontottam az autósmozit és le is raktam a pandát, de most még 2 db-ot látok az inventoryban.

Fenrir
Kösz, néztem is, hogy miért van ott még 1.

Carlos
Aki az inventory-ban találna egy új Warehouse-t, az NE rakja le, ne építse meg. Az egy bug és összecseszheti a már felépített régi raktárt.
Van akinek eltûntek belõle a cuccai, stb...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Permit-et?
Szomszédok kell, hogy küldjenek. 4 óránként lehet küldeni.

Þór vígi þessi rúnar

manutdzoli
Sziasztok!
hogy tudok engedélyt szerezni területnagyobbításhoz?Hardware Store nem nagyon adja😞

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Carlos
No, meglett reggel a Kos is, szóval ez a habitat kész is elég gyorsan. Várom a következõt! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, mai update:

-Lehet upgrade-elni az általános iskolát. Elsõ körben 10 barát kell, a másodikban másik 10, tehát összesen 20 (!).

-Új küldetés:
Harvest 75 watermelon (4 órás cucc)
Send out 8 trains (5 percesekkel gyorsan megoldható)
Collect 20 palettes (Elég sok, de 4 óránként küldhetnek ugyanazok is, akik már küldtek, valamint ha küldesz valakinek, te is kapsz egyet, nem vészes)
Reward: A 20 cashe-es Cargo Shed (1000 goods-ot tárol) (Build/Farming legvégén van)

FONTOS: A küldetést csak 31-ig lehet megcsinálni, szóval sietni kell azokkal a dinnyékkel!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
És kész...
Hát ez kemény volt...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
3-as.
A 2-eshez 125 kell.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Ezzel lesz 2-es szintû, nem? Vagy ez már 3?

Carlos
225/250... UNOM!!!
De még ma meglessz...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jajj, de uncsi supply-olni a nudli boltot...
...és még csak 165/250. <#falbav><#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálam 5 community 6500-at ad max bónusszal. Asszem. De 5-el lehet maxolni.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi! <#dumcsi>

Þór vígi þessi rúnar

Kata
A noodle shop tészta kajálda, Kínából ered, olyan mint nálunk a fõzelékfalók. Talán kifõzde lehet, de ott van mindenféle kaja, ebben meg csak tészta mindenféle feltéttel és ízesítéssel.

[/cserf][/fülünyúl]