1278
CityVille,Facebook játék
-
#678 máker... :) -
#677 2 nap alatt 2x dobta ki a Mystery Gift a Basketball court-ot. :) -
#676 tolj pár képet a városodról és meglátjuk. -
Maybelline #675 Köszi szépen! Mondjuk mit érdemes és hogyan. -
#674 És miben segítsünk?
Ja, tudom már: Sok sikert! -
Maybelline #673 Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Szeretném átépíteni a városomat úgy, hogy többet ne kelljen ezzel foglalkoznom, hogy az megállja a helyét. Ami zavar, hogy alig van pénzem, helyhiányom van, szóval tuti rossz az egész:( Népességem 21.570/23.010. Most megint terjeszkedtem, lenne helyem pakolászni.. Előre is köszi. -
#672 55 percig még lehet venni ingyen ajándékos cash-t. Akit érdekel siessen!
A Zen garden +18% -
#671 Télleg. :(
Pedig a Zen Garden-en gondolkoztam. -
#670 Érdekes, most eltűnt a rózsaszín offeres banner, pedig csak GMT éjfélkor járt volna le. -
#669 Kezdem érteni...
Szóval FB kredittel lehet fizetni a cuccért.
Tehát, te veszel forintért FB kreditet, amit beválthatsz city cash-re és kapsz ingyen ajeszt.
Tehát.
5 dolcsiért (plussz adó) kapsz 57 FB kreditet. Ebből vehetsz 40 city cash-t és kapsz egy zen gardent. -
#668 Nem tudom ezt a coint honnan vetted, én egy szóval se említettem. Olvasd el még egyszer mit kérdeztem. -
#667 Mivan?
Igy szól az offer: vegyél 5 dollárért 40 city cash-t és kapsz zen garden-t vagy 20-ért nemtommennyit és kapsz házat!
Nincs itt semmi coin. -
#666 1:1 arányban? -
#665 Ezzel city cash-t lehet vásárolni.
Nem coin-t, hanem cash-t. -
#664 Van most ez a Free Gift Offer akció. De ezzel kreditet lehet vásárolni, nem casht. A kreditből lehet CV cash-t csinálni? Vagy mire jó egyáltalán? -
#663 Pangás van. Semmi update nincs ma. :( -
#662 no ez engem is érdekelne. :)
Amúgy előbbutóbb csak kiesik az a bolt is. -
#661 Nem parázok mert úgysem használnám őket csak érdekel, hogy miért is nem kapom meg őket ha már azt mondja, hogy megnyertem. -
#660 Igen. Ez engem is zavar.
Valszeg kaptál már egyet és a többi emeletnél is kiirja, hogy miket kaphatsz majd. Szerintem bug ezis.
Nekem eddig 3 póló bolt esett, semmi több de látom, hogy van csukabolt és csokibolt. Azok még nem estek ki.
Érdekes, de ne parázz, nálam is ez van. -
#659 Még nem lehet, coming soon. -
#658 :DD
Nekem is majd zoningot légyszi most végig, mert én is kinőttem a területemet. Gyorsabban haladsz a plázával mint én, ez nem ér! :P -
#657 Btw azt mondja a Mall-om, hogy nyertem mindenféle boltot és nézzem meg az inventory-mat, viszont ott meg nincsenek.
Ilyenkor mi van? -
#656 Majd jön valamikor ez a lehetőség, még nincs benne a játékban egyelőre. -
mese85 #655 sziasztok! van vki , aki már esetleg épített két szárazföld között hidat? Nem tudom h hol vannak az alkatrészek vagy maga a híd. Azt írja h érjem el az 5000 lakosságot, amit már régen túlléptem.
előre is köszi, ha vki tud segíteni
-
disgust #654 Naccsöcsös kisasszony, majd zoning permitet legyen szíves passzolni mer gyűjcsöm. :) -
#653 azok csak 1 napig érvényesek az igaz!
Utána átvált expired-re. -
#652 Akkor az lehet, hogy csak a kirakott kérésekre igaz. -
disgust #651 Küldöm, kattintom, csak nyomasd. :D -
#650 NEEEEEEEEEM!!!!
Tutinem!!!!
Énkábé2 hete őrizgetem a permiteket és a energiákat és amikor kell a legrégebbit elhasználom. Sose volt még gond! -
#649 Azt hiszem, hogy 1 napig élnek. -
#648 Hátnemtom, nekem vannak olyanok, amik már 2 hete porosodnak (permit-ek), ugyanis tele vagyok... Várom a hidat, hogy terjeszkedjek ott is jól. :D -
#647 Ha nem fogadom el a szomszéd által Zoning permitet, meddig marad aktív? Egy idő után már nem lehet elfogadni? -
CamelX #646 Nekem kéne új Cityville szomszéd, mert 20 szomszédomból 5 maradt félig aktív. Egyedül feleségemmel tudok aktívan csereberélni, akciózni :) nicknevem alapján megtaláljátok facebook profilom google által. Ha még van olyan funkció facebookon, írjátok bejelölési megjegyzésbe, hogy Cityville. Köszi! Viszonzom majd tetteitek :) -
#645 No, kész is van a Bevásárlóközpont.
Köszi a tippet Fenrir!
-
#644 Ha kell még valakinek szomszéd az írjon nekem pm-et és ott megbeszéljük az FB dolgokat. -
#643 Raktam új dolgokat az üzenőfalamra meg a wishlist-be is, megnéznéd, hogy van-e olyan cuccod? -
#642 Bottle Plant (Community Building) 56-os szinttől 125K-ért! -
#641 na, délen a túlsó parton már dolgoznak a földmérők. -
yetmanus #640 a második szint oso jol néz ki, de egyik szomszéd megcsinálta a 3ast.. csucsszuper!!! :D:D:D:D én is akarom!! holnapra meglesz!! :D -
#639 Mostmár nekem is. Kattintottam a lámpára meg a zsákra.