1278

CityVille,Facebook játék
  • Carlos
    máker... :)
  • Herold
    2 nap alatt 2x dobta ki a Mystery Gift a Basketball court-ot. :)
  • Carlos
    tolj pár képet a városodról és meglátjuk.
  • Maybelline
    Köszi szépen! Mondjuk mit érdemes és hogyan.
  • Carlos
    És miben segítsünk?
    Ja, tudom már: Sok sikert!
  • Maybelline
    Sziasztok,
    Segítséget szeretnék kérni. Szeretném átépíteni a városomat úgy, hogy többet ne kelljen ezzel foglalkoznom, hogy az megállja a helyét. Ami zavar, hogy alig van pénzem, helyhiányom van, szóval tuti rossz az egész:( Népességem 21.570/23.010. Most megint terjeszkedtem, lenne helyem pakolászni.. Előre is köszi.
  • Carlos
    55 percig még lehet venni ingyen ajándékos cash-t. Akit érdekel siessen!
    A Zen garden +18%
  • Carlos
    Télleg. :(
    Pedig a Zen Garden-en gondolkoztam.
  • Herold
    Érdekes, most eltűnt a rózsaszín offeres banner, pedig csak GMT éjfélkor járt volna le.
  • Carlos
    Kezdem érteni...
    Szóval FB kredittel lehet fizetni a cuccért.
    Tehát, te veszel forintért FB kreditet, amit beválthatsz city cash-re és kapsz ingyen ajeszt.

Tehát.
    5 dolcsiért (plussz adó) kapsz 57 FB kreditet. Ebből vehetsz 40 city cash-t és kapsz egy zen gardent.
  • Herold
    Nem tudom ezt a coint honnan vetted, én egy szóval se említettem. Olvasd el még egyszer mit kérdeztem.
  • Carlos
    Mivan?
    Igy szól az offer: vegyél 5 dollárért 40 city cash-t és kapsz zen garden-t vagy 20-ért nemtommennyit és kapsz házat!
    Nincs itt semmi coin.
  • Herold
    1:1 arányban?
  • Carlos
    Ezzel city cash-t lehet vásárolni.
    Nem coin-t, hanem cash-t.
  • Herold
    Van most ez a Free Gift Offer akció. De ezzel kreditet lehet vásárolni, nem casht. A kreditből lehet CV cash-t csinálni? Vagy mire jó egyáltalán?
  • Carlos
    Pangás van. Semmi update nincs ma. :(
  • Carlos
    no ez engem is érdekelne. :)
    Amúgy előbbutóbb csak kiesik az a bolt is.
  • Fenrir
    Nem parázok mert úgysem használnám őket csak érdekel, hogy miért is nem kapom meg őket ha már azt mondja, hogy megnyertem.
  • Carlos
    Igen. Ez engem is zavar.
    Valszeg kaptál már egyet és a többi emeletnél is kiirja, hogy miket kaphatsz majd. Szerintem bug ezis.
    Nekem eddig 3 póló bolt esett, semmi több de látom, hogy van csukabolt és csokibolt. Azok még nem estek ki.
    Érdekes, de ne parázz, nálam is ez van.
  • Kata
    Még nem lehet, coming soon.
  • Kata
    :DD
    Nekem is majd zoningot légyszi most végig, mert én is kinőttem a területemet. Gyorsabban haladsz a plázával mint én, ez nem ér! :P
  • Fenrir
    Btw azt mondja a Mall-om, hogy nyertem mindenféle boltot és nézzem meg az inventory-mat, viszont ott meg nincsenek.

Ilyenkor mi van?
  • Fenrir
    Majd jön valamikor ez a lehetőség, még nincs benne a játékban egyelőre.
  • mese85
    sziasztok! van vki , aki már esetleg épített két szárazföld között hidat? Nem tudom h hol vannak az alkatrészek vagy maga a híd. Azt írja h érjem el az 5000 lakosságot, amit már régen túlléptem.
    előre is köszi, ha vki tud segíteni
  • disgust
    Naccsöcsös kisasszony, majd zoning permitet legyen szíves passzolni mer gyűjcsöm. :)
  • Carlos
    azok csak 1 napig érvényesek az igaz!
    Utána átvált expired-re.
  • Fenrir
    Akkor az lehet, hogy csak a kirakott kérésekre igaz.
  • disgust
    Küldöm, kattintom, csak nyomasd. :D
  • Carlos
    NEEEEEEEEEM!!!!
    Tutinem!!!!
    Énkábé2 hete őrizgetem a permiteket és a energiákat és amikor kell a legrégebbit elhasználom. Sose volt még gond!
  • Fenrir
    Azt hiszem, hogy 1 napig élnek.
  • Carlos
    Hátnemtom, nekem vannak olyanok, amik már 2 hete porosodnak (permit-ek), ugyanis tele vagyok... Várom a hidat, hogy terjeszkedjek ott is jól. :D
  • Herold
    Ha nem fogadom el a szomszéd által Zoning permitet, meddig marad aktív? Egy idő után már nem lehet elfogadni?
  • CamelX
    Nekem kéne új Cityville szomszéd, mert 20 szomszédomból 5 maradt félig aktív. Egyedül feleségemmel tudok aktívan csereberélni, akciózni :) nicknevem alapján megtaláljátok facebook profilom google által. Ha még van olyan funkció facebookon, írjátok bejelölési megjegyzésbe, hogy Cityville. Köszi! Viszonzom majd tetteitek :)
  • Carlos
    No, kész is van a Bevásárlóközpont.
    Köszi a tippet Fenrir!
  • Fenrir
    Ha kell még valakinek szomszéd az írjon nekem pm-et és ott megbeszéljük az FB dolgokat.
  • Fenrir
    Raktam új dolgokat az üzenőfalamra meg a wishlist-be is, megnéznéd, hogy van-e olyan cuccod?
  • Carlos
    Bottle Plant (Community Building) 56-os szinttől 125K-ért!
  • Herold
    na, délen a túlsó parton már dolgoznak a földmérők.
  • yetmanus
    a második szint oso jol néz ki, de egyik szomszéd megcsinálta a 3ast.. csucsszuper!!! :D:D:D:D én is akarom!! holnapra meglesz!! :D
  • Carlos
    Mostmár nekem is. Kattintottam a lámpára meg a zsákra.