Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEROLD:
Happy-nek kell lennie a lakosoknak, hogy dobja a teherautót. Tehát ha a populáció alatt szomorú fejet látsz, azért nem dobja...
Happy-nek kell lennie a lakosoknak, hogy dobja a teherautót. Tehát ha a populáció alatt szomorú fejet látsz, azért nem dobja...
Þór vígi þessi rúnar
Nekem is volt már olyan, hogy egy napig semmi, másnap meg kaptam vagy 4-5-öt.
Þór vígi þessi rúnar
nemtom ez h van pontosan, h idõre, v pedig aratásra számolják, de ha sokszor fejed a házaid, ugyis fog kidobni, de lehet h a legutóbbi autók óta el kell telnie bizonyos idõnek a házon, de nekem ma is dobott kettõt : teljesen random 😊 nekem is volt párszor ilyen napom, de no para 😊
Már megint kezdem azt hinni, hogy megszûnt a ház upgrade. Több mint 1 napja semmit nem dobott. Ilyen még nem volt.
Mindenkinek van... 😉
Reméljük jön a híd és megnyílik a túloldal, bár én még elférek a normál oldalon is. Legalább így szellõsebb lesz a móka, lehet szép nagy bevásárlóutcát építeni. 😊
Reméljük jön a híd és megnyílik a túloldal, bár én még elférek a normál oldalon is. Legalább így szellõsebb lesz a móka, lehet szép nagy bevásárlóutcát építeni. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Az új küldetéssorozat:
GOAL: FOOD FESTIVAL!
-Harvest 25 Strawberries
-Harvest 30 Corn
-Gather 3 Eggplant Collection items.
GOAL: FESTIVAL RECIPES!
-Collect 5 times from any Bakery in your city
-Collect 3 times from any French Restaurant in your city
-Ask friends for 8 Skewers
GOAL: FOOD FOR THOUGHT!
-Visit 8 Friends
-Collect from any 4 neighbor’s Modern Chateaus
-Collect from any French Restaurant 3 times
GOAL: PIGEONS FEST!
-Have 1 Greek restaurant in your city
-Collect from any 5 Greek Restaurants in your city
-Send Tour Busses to 4 Neighbor’s Diners
GOAL: FESTIVAL TIME!
-Have 1 Thai Restaurant in your city
-Collect 4 times from any Thai Restaurant in your city
-Place 3 decorations in your city
GOAL: FOOD FESTIVAL!
-Harvest 25 Strawberries
-Harvest 30 Corn
-Gather 3 Eggplant Collection items.
GOAL: FESTIVAL RECIPES!
-Collect 5 times from any Bakery in your city
-Collect 3 times from any French Restaurant in your city
-Ask friends for 8 Skewers
GOAL: FOOD FOR THOUGHT!
-Visit 8 Friends
-Collect from any 4 neighbor’s Modern Chateaus
-Collect from any French Restaurant 3 times
GOAL: PIGEONS FEST!
-Have 1 Greek restaurant in your city
-Collect from any 5 Greek Restaurants in your city
-Send Tour Busses to 4 Neighbor’s Diners
GOAL: FESTIVAL TIME!
-Have 1 Thai Restaurant in your city
-Collect 4 times from any Thai Restaurant in your city
-Place 3 decorations in your city
Þór vígi þessi rúnar
MALÉV-OS KOLLÉGA!!! Köszönöm!!!
You sent a donation to István's zoo and you got a reward!
Hippo <#taps>#taps>
You sent a donation to István's zoo and you got a reward!
Hippo <#taps>#taps>
Þór vígi þessi rúnar
Mai update-ek:
-Állatkert: nagyobb eséllyel kapsz állatot
-Telefontársaság épület. Nagyon durva, 8 kell minden ÚJ cuccból hozzá, macerás lesz
-fizetõs ház, fizetõs állatkerti dekor
-Új küldetés (3 új kollekcióval, a reward zászlók megvehetõk)
-Kung fu panda küldetés
-Állatkert: nagyobb eséllyel kapsz állatot
-Telefontársaság épület. Nagyon durva, 8 kell minden ÚJ cuccból hozzá, macerás lesz
-fizetõs ház, fizetõs állatkerti dekor
-Új küldetés (3 új kollekcióval, a reward zászlók megvehetõk)
-Kung fu panda küldetés
Þór vígi þessi rúnar
Jön nemsokára az, hogy a másik oldalon is lehessen építkezni?
Ma ezt szúrtam ki:
A CV tábla alatt van a helikopter, a muksó aki pedig a kötélen lóg a másik oldalt nézi távcsõvel.

Ma ezt szúrtam ki:
A CV tábla alatt van a helikopter, a muksó aki pedig a kötélen lóg a másik oldalt nézi távcsõvel.

A halál csupán a kezdet...
akinek kell jet setter kollekcióból valami, az tolja kis wishlistre, mert annyi van, mint a szemét...
Þór vígi þessi rúnar
ooo szentisten... szal' cs a felét lehet összehozni spanokkal, a többi goods meg energia.. puff neki XD 😄 eltart majd egy darabig 😄
bakery = pékség...
Mingyárt mesélek, hogy mi történik miután megvan az elsõ 200.
EDIT:
Szóval 0/400.
10 emberkét hívhatsz meg, akik darabonként 20-at érnek, tehét itt 200-at kell beletölteni a boltba.
Összesen 200 energia, 200*40=8000 goods.
Mingyárt mesélek, hogy mi történik miután megvan az elsõ 200.
EDIT:
Szóval 0/400.
10 emberkét hívhatsz meg, akik darabonként 20-at érnek, tehét itt 200-at kell beletölteni a boltba.
Összesen 200 energia, 200*40=8000 goods.
Þór vígi þessi rúnar
bakery 😄 na meg rebesgetnek egy olyat, h ha ez kész, akkor ezután a pékség jön uj küldetéssel, és az meg 500 energiát baszarint el... puff neki XD 😄
nemtom iért, d nem tudok még szomszédokat meghívni ehhez, szal' várok egy napot vele hátha rendbejön a dolog 😛😄
na most ezt mégegyszer: nem tudom cs ugy simán meghívni rá a szomszédokat, hanem pakolászni kell bele a goods-ot meg az energiát?! hááát.. :S
És az energia... 100 energia kell, mert ugye a bevételt is be kell szedni. De legalább fel tudom használni azt a tonna várakozó +3 energiát amit küldtök...
De még mindig zoning permit kéne... <#ravasz1>#ravasz1>
De még mindig zoning permit kéne... <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Azért kemény ez a Bakery upgrade.
10 barát segíthet (kész is) ami ad 100 pontot. Tehát az elsõ upgrade-hez még 100x kell 10 goods-ot belepakolni. Nem a goods-ok száma itt a szûk keresztmetszet, hanem az idõ!!!
Ehh...
10 barát segíthet (kész is) ami ad 100 pontot. Tehát az elsõ upgrade-hez még 100x kell 10 goods-ot belepakolni. Nem a goods-ok száma itt a szûk keresztmetszet, hanem az idõ!!!
Ehh...
Þór vígi þessi rúnar
nekem az utóbbi 2 napban bejött egy csomó víziló, meg zsiráf meg strucc, aminek amugy is híján voltam, de már megvan egy ideje minden kis szavannás vakarék állatka, szal' várom már nagyon a 3. állatkertet, egy hónapja legalább már megvan a helye 😄
nemsoká jön a harmadik állatkert...ehhh...Nekem elõbb az a nyamvadt viziló jöhetne.
Þór vígi þessi rúnar
jött egy uj upgrade 😄😄😄 a bakery üzletre 😛 már rég lebontottam, mert egyszerüen nem érte meg a 10 goods feltöltés az energiát meg a pénzt, de most 540 coins-t adhat és 120goods-ot zabálna 😄 faszásfaszás 😄 a többi üzlet is jöhetne 😄 amugy meg épp kérdeztem volna, h tudtok e vmit arrol, h mikor jön vmi ujdonság upgrade 😄 pl nekem végre megvan a rendõrségre a helikopter, meg a posta, city hall meg a bank 😄 vártam már vmi ujdonságot 😄
Alapból a nagy 140-et a kicsi 120 populációt ad. 3 click-el építhetõk fel, szóval nem kell sok energia az építéshez.
Franchise: Ha eléred az 5ös csillagot, akkor több pénzt kapsz ennyi. mondjuk 1 csillagon 50 goods-ért kapsz 50 pénzt, ötös csillagon meg 100-at. (ez csak példa, gõzöm sincs mennyit kapsz).
Bõven nem éri meg foglalkozni vele szerintem.
Franchise: Ha eléred az 5ös csillagot, akkor több pénzt kapsz ennyi. mondjuk 1 csillagon 50 goods-ért kapsz 50 pénzt, ötös csillagon meg 100-at. (ez csak példa, gõzöm sincs mennyit kapsz).
Bõven nem éri meg foglalkozni vele szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
am az uj rewardville-s 2 felhõkarcoló spéci házikó mennyi népet ad hozzá a dolgokhoz?! banyek nagyon faszák 😄 node ez a csillagos rendszer ugy müxik, h ha elérem az 5ös csillagot, akkor nem kerül nekem goods-ba a fejés?! 😄
a városom amugy lassan kezdi magát kinõni, mármint h mindenem meglesz, és rámehetek a sima területbõvítésre, és csinálhatom a helyet az üzletközpontnak, amit telenyomok dekorral 😄 d még híján vagyok pár dolognak 😄 nekem is egy hét, v 5-6 nap alatt jön össze egy misi 😄 szal' én is lassan haladok 😄
a városom amugy lassan kezdi magát kinõni, mármint h mindenem meglesz, és rámehetek a sima területbõvítésre, és csinálhatom a helyet az üzletközpontnak, amit telenyomok dekorral 😄 d még híján vagyok pár dolognak 😄 nekem is egy hét, v 5-6 nap alatt jön össze egy misi 😄 szal' én is lassan haladok 😄
A mostani terület bõvítéshez nem kellett egy darab házat se építenem, az upgrade-bõl megvolt az 1000 fõ plusz. <#nyes>#nyes>
Én azt csináltam, hogy úgy vettem területet, hogy IDE kerül majd ez a része a városnak. És körbeépítettem. Ki volt jelölve a placc ami üresen állt 1 hétig, ahogy folyamatosan építettem rá a cuccokat.
Szóval ha bõvíted a várost, akkor csinálhatod úgyis, hogy úgy veszed a területeket, hogy oda kerül ez és mást nem telepítesz oda.
Szóval ha bõvíted a várost, akkor csinálhatod úgyis, hogy úgy veszed a területeket, hogy oda kerül ez és mást nem telepítesz oda.
Þór vígi þessi rúnar
Ez viszont azzal jár, hogy immáron kb 5-jére tervezhetem át a teljes városomat 😄
Tower Eats-em van már 1, de azért összekaparni 1 milliót kb 1 hét nekem.
naja, eleinte ezért nagyon is jó, de azt javallom, hogy kezdd kicsiben:
Koppintsd le a sémámat, csak használj bucka helyett arboretum-ot vagymit, aztán ezt belülrõl béleld ki +4%-os 2x2-es dekorral (kommersz karika alakú virágizé) a maradékot meg ahogy nálam látod. Középre tolj be egy mozit.
Egyszer kell ezt felfuttatni, és utána már pikk-pakk gyûlik a lé. Aztán szépen lehet fejleszteni. Elõször az arboretum-ot cserélgeted buckára, majd ha összejön akkor jöhet a Tower Eats a mozi helyére. Viszont javaslom a 4 megépítését, mert így a buckák (vagy arboretumok) egymást bónuszolják, ezen is lehet spórolni. 100K-ból szerintem megvan az induló 4-es.
Ami a negatívum: Nagyon sok hely kell neki. De amint megvan bármit megvehetsz, beleértve az 1 milliós 3x3-as házat is, ami kapcsiból ad 800 populációt, szóval könnyebb a terjeszkedés.
Koppintsd le a sémámat, csak használj bucka helyett arboretum-ot vagymit, aztán ezt belülrõl béleld ki +4%-os 2x2-es dekorral (kommersz karika alakú virágizé) a maradékot meg ahogy nálam látod. Középre tolj be egy mozit.
Egyszer kell ezt felfuttatni, és utána már pikk-pakk gyûlik a lé. Aztán szépen lehet fejleszteni. Elõször az arboretum-ot cserélgeted buckára, majd ha összejön akkor jöhet a Tower Eats a mozi helyére. Viszont javaslom a 4 megépítését, mert így a buckák (vagy arboretumok) egymást bónuszolják, ezen is lehet spórolni. 100K-ból szerintem megvan az induló 4-es.
Ami a negatívum: Nagyon sok hely kell neki. De amint megvan bármit megvehetsz, beleértve az 1 milliós 3x3-as házat is, ami kapcsiból ad 800 populációt, szóval könnyebb a terjeszkedés.
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos én ezt nem tehetem meg mert nincs agyonbónuszozott Tower Eats-em.
Hát ezaz!!! Én ezért hagytam abba... Egyszercsak reset. Namondom anyád, nem töltöm bele a goods-ot...
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy miért resetelõdnek néha? Mert most is a hozzám rakott eddig 5 csillagos sushi bar visszaesett 1-re.
Õszinte leszek, kurvára nem használom (már) a franchise-okat. Hozzám jöhet, de én nem költök rá, mert nem éri meg. Jópárszor "elszállt" az 5 csillagos franchise-om (összes) miután minden nap tápoltam õket. Resetelõdtek 1-esre. Akkor mondtam, hogy anyád...
Sárga a két középsõ, szintén level 60-on (rewardville level 60) kapod õket:

Sárga a két középsõ, szintén level 60-on (rewardville level 60) kapod õket:
Þór vígi þessi rúnar
apropo, ha vmi speckó nagy üzleted van (a torony kajálda, v vmi pöpec nagy), nyugodtan tegyél le nálam belõle, hely van 😄
miféle sárga épület?! 😄
Kuporgatok, kuporgatok. Elköltöttem most egy csomót. Most 1190 zCoin-om van. Tetgnap megvettem a Lady Gaga króm cuccot 72-ért, ma 640 a négy felhõkarcoló plussz 280 a két másik sárga épület. Szóval a héten 992 zCoint költöttem. De eddig semmi mást nem vettem. 😊
Þór vígi þessi rúnar
naneee!! 😄 ezt hogy?! lehutóbb nem ugy volt h összekuporgatsz egyre zcoins-ot meg ilyeneket?! 😄 egybõl 4?! 😄 amugy faszás nagyon 😊
URAK!
Nem kérek több +3 energy-t, vissza küldeni sem tudom!!! így sem tudom elfogadni õket és csak telik-telik... Zoning permit mindig jól jön... 😉
Nem kérek több +3 energy-t, vissza küldeni sem tudom!!! így sem tudom elfogadni õket és csak telik-telik... Zoning permit mindig jól jön... 😉
Þór vígi þessi rúnar