1278

CityVille,Facebook játék
  • Carlos
    Továbbra sem tudom az ajándékaimat (permitek és +3 energy-k) elfogadni a ZMC-n keresztül, pedig ott dekkol 80. Kissé idegesítő...
  • Carlos
    Hmmm...Akkor csak óvatosan... Az energy annyira nem mozgat. Megszereztem pár szép házat és majd meglátjuk mi lesz.

Amúgy szerintem ha nem esnek egyesek túlzásba akkor leszarós kategória. Meg 90 millió accot nézni azért nem kis feladat. Bár ki tudja.
  • Herold
    Szerintem ebből tömeges bannolások lesznek, attól tartok.
  • Herold
    Megvan.
    +7 energy
  • Herold
    Jó kérdés, az előbb még megvolt. Egy elem képre kattintottam, azt hiszem baloldalt a CityVille Energia menüpontban, de most ott nincs.
  • Carlos
    Hmmm...az hol is van?

Akkor ami eddig megy:
    -Házak
    -Állatok
  • Herold
    A +7 energy link is működik!
  • Carlos
    FB-hoz. Nekem ez túl szép, hogy igaz legyen, pedig télleg műxik:

Közben fel is építettem azt a házat amit majdnem megvettem cash-ért: Beachside Suites (San Francisco épület volt)
  • Herold
    Jelszó? Mihez?
  • CivicMan
    Pedig régebben mindig a cash-el vettem meg az új területeket :)
    Lehet hogy csak pár hónapig volt így de volt mikor osztogatták :)
  • Carlos
    Akkor kipróbáljuk.
    Aztán lehet, hogy utána egy jelszóváltoztatás sem fog ártani. :)
  • Herold
    #773-ban írt oldalról van, szóval működik.
  • Herold
    Kép
  • Carlos
    Hááát, akkor képet a városodról, mert ezek általában scam cuccok...
  • Herold
    Van egy link amire ha rákkattintasz, a szomszédoktól kérhetsz ilyen épületet. Nekem már 4-et küldtek.
  • Carlos
    No és hogy?
  • Herold
    Mármint a Founders Building.
  • Herold
    Nekem már van bridge apartmentem és nem fizettem érte egy fillért se.
  • Carlos
    Jaja. Nekem is tetszik piszkosul, csak az a baj, hogy 40 cash és csak 25% hogy az lesz a tiéd. (márha nem súlyozott a random, amit kétlek)
  • Kata
    haj de jól néz ki a 3. házikó
  • Carlos
    Sose kaptunk free cash-t naponta, akkor kaptál, ha szintet léptél de ez még mindig így van.
  • CivicMan
    Régebben jobb volt mikor mindig kaptunk szinte naponta cash-t... mostanság inkább csak energiát kapunk így naponta :( Pedig de jó lenne újra
  • Carlos
    UPDATE:
    A Mystery Crate 40 cash ami 6 napig elérhető, a rewardok:

-Roller Rink: +20%
    -Greasy Spoon: Earnings 1001
    -Movie Star House: 350-750
    -Founder's Building: 300-650
  • Carlos
    Ok, akkor egy kis Update!
    Apák napja van vagymi, meg lehet venni egy sportautó szalon-t 32 cash-ért (150 goods-ért 800 coin) és egy baseballozó apát és fiát 20 cash-ért (+6%):

Továbbá jönni fog a Mystery Crate 25 cash-ért, amiből négy ajándék pottyanhat random:

Új küldetések is vannak látóhatáron szép új rewardokkal.
  • Carlos
    Ezek az esetek 99%-ban SCAM-ek. Szóval nem javallom a használatukat.
  • yetmanus
    elvileg itt lehet ajándékként bármilyen házat küldeni! :D:D:D
    http://www.cityville-italia.it/cityville-2011/trucco-cityville-per-richiedere-le-case-gratis/
    itt meg ugyanigy ajándékként akármilyen állatot :D
    http://www.cityville-italia.it/cityville-2011/trucco-cityville-per-richiedere-gli-animali-gratis/
    na majd küldjetek nekem is! :D:D
  • CivicMan
    Galambos küldiben van még valami plusz ajándék vagy csak a lóvé,xp meg permit?
    Kit jelölhetek be, aki aktív aránylag?
  • yetmanus
    aham :D itt általában aktív emberkék vannak fent, de vannak cityville-s fb csoportok is, asszem 2 van ami kb. pörög, meg felvettek vmi fb csoportba is, ugyh innen-onnan lehet infókat szerezni.. :D de ha végigolvasod az itteni forumot az elejétől, akkor sok mindenre rájöhetsz :D csomoo mindent megtalálsz itt válasz gyanánt :D persze ha van türelmed hozzá :P
  • Carlos
    Nekem innen fel van véve 3-4 ember (asszem kábé) és jól elvagyunk. Néha csetelünk is. :)
  • CivicMan
    Egy felvetés: Mért nem csinálunk Facebook-on egy csoportot és ott is lehet beszélgetni illetve kéréseket egymásnak küldeni, illetve bejelölgetni egymást? :)
    Vélemények?
  • CivicMan
    Ááá köszi, ennyi eszem nem volt :D
    Nah akkor most kellenek a walke-tokie-k :D
  • Carlos
    Be kell raknod egy épületet a raktárba.
    Van a kis ikon, ahol kiválasztod a bulldózert, vagy az épület mozgatást. Ott van a raktár ikonja. Válaszd ki, majd ezek után kattints egy lakóépületre.
    Arra figyelj, hogy legyen üres hely a raktárban ahova pakolhatsz.

24 a max férőhely jelenleg. Vagyis 26, mert pár ember kapott +2 extrát amikor megjelent egy bug miatt egy második raktár.
    Szóval ha 24 van neked, akkor nagyjából kész is vagy vele.
  • CivicMan
    Sziasztok!
    Új vagyok itt ezen a topicon.
    Lenne is egy megválaszolatlan kérdésem:
    Van a raktárom ugye amibe pakolni tudok szerintem az utolsó oldalsó küldetésemnél vagyok és ezt írja:
    Store a residence in your deluxe warehouse

Bővíteni tudnám az ígyis 24 fős helyemet és meg is van minden ember hozzá, de nem csinál semmit ha rányomom hogy finish building

Valami tipp rá?
  • Carlos
    igen.
  • yetmanus
    tehát én ha látom h vkinél mondjuk a marketban vmi fém van fölötte, gyakorlatilag akkor az eladó ugye?! :D
  • Kata
    Mindenki mást tud termelni (random), és azzal tud kereskedni meg vásárolni a többiektől más fémeket.
  • yetmanus
    nah, zúzom a városom nagyban, de most más jellegű: elkezdtem ezt az empires and allies játékot, haladok vele, rájövök dolgokra, de 2 cucc még kérdés: hogy lehet az ore mine-ben (bányában) az uránon kívül mást is bányászni?! mert pár szomszédnál látom h ott mást is termelnek... vmi küldi kell hozzá?! :D és a másik: a marketet nemtom használni :P vagy legalábbis nem célravezetően :D
  • Carlos
    UPDATE 2:
    Akinél segítesz és befejezi te is átveheted az ajándékot.
    Tehát, ha 10 embernek segítesz a pingvinirtásban és mind a 10 befejezi, akkor átveheted az ő városukban az 50K-t a 100XP-t és az 5 Permitet. Ezesetben az 500K 1000XP és 50 Permit. Igy azért már van értelme. :)
  • Carlos
    UPDATE:
    Akkor veheted át a cuccokat, amikor befejezted. Tehát amikor eléred a 10/10-et, akkor kapod meg mindhárom rewardot (pénz, xp, permit).
    Szerintem ha lejár az idő, akkor megkapod azokat, ameddig eljutottál.
  • Carlos
    Persze.
    Megszállták a galambok a városházát.
    Indítás után 48 óra alatt össze kell toborozni 10 embert (sajna előre meghatározottakat) akik beszállnak az irtásba.
    Ha megvan 3 ember, akkor level 3-as városházánál 50.000 coint kapsz, ha megvan a 6, akkor kapsz 100 XP-t, ha megvan a 10 kapsz 5 zoning permitet.

Kérni segítséget úgy lehet, hogy szétspammolod a delikvens emberke falát, hogy kattintson. A másik szofisztikáltabb, ha cseten beszélsz vele, hogy a játékban látogassa meg a városodat és kattintson a városházádra, majd ott nyomja meg a Help out (vagymi) gombot.

Nagyjából ennyi.