Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen! Mondjuk mit érdemes és hogyan.
És miben segítsünk? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja, tudom már: Sok sikert! <#vigyor5>#vigyor5>
Ja, tudom már: Sok sikert! <#vigyor5>#vigyor5>
Þór vígi þessi rúnar
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Szeretném átépíteni a városomat úgy, hogy többet ne kelljen ezzel foglalkoznom, hogy az megállja a helyét. Ami zavar, hogy alig van pénzem, helyhiányom van, szóval tuti rossz az egész😞 Népességem 21.570/23.010. Most megint terjeszkedtem, lenne helyem pakolászni.. Elõre is köszi.
Segítséget szeretnék kérni. Szeretném átépíteni a városomat úgy, hogy többet ne kelljen ezzel foglalkoznom, hogy az megállja a helyét. Ami zavar, hogy alig van pénzem, helyhiányom van, szóval tuti rossz az egész😞 Népességem 21.570/23.010. Most megint terjeszkedtem, lenne helyem pakolászni.. Elõre is köszi.
55 percig még lehet venni ingyen ajándékos cash-t. Akit érdekel siessen!
A Zen garden +18%
A Zen garden +18%
Þór vígi þessi rúnar
Kezdem érteni...
Szóval FB kredittel lehet fizetni a cuccért.
Tehát, te veszel forintért FB kreditet, amit beválthatsz city cash-re és kapsz ingyen ajeszt.
Tehát.
5 dolcsiért (plussz adó) kapsz 57 FB kreditet. Ebbõl vehetsz 40 city cash-t és kapsz egy zen gardent.
Szóval FB kredittel lehet fizetni a cuccért.
Tehát, te veszel forintért FB kreditet, amit beválthatsz city cash-re és kapsz ingyen ajeszt.
Tehát.
5 dolcsiért (plussz adó) kapsz 57 FB kreditet. Ebbõl vehetsz 40 city cash-t és kapsz egy zen gardent.
Þór vígi þessi rúnar
Nem tudom ezt a coint honnan vetted, én egy szóval se említettem. Olvasd el még egyszer mit kérdeztem.
Mivan?
Igy szól az offer: vegyél 5 dollárért 40 city cash-t és kapsz zen garden-t vagy 20-ért nemtommennyit és kapsz házat!
Nincs itt semmi coin.
Igy szól az offer: vegyél 5 dollárért 40 city cash-t és kapsz zen garden-t vagy 20-ért nemtommennyit és kapsz házat!
Nincs itt semmi coin.
Þór vígi þessi rúnar
Van most ez a Free Gift Offer akció. De ezzel kreditet lehet vásárolni, nem casht. A kreditbõl lehet CV cash-t csinálni? Vagy mire jó egyáltalán?
Nem parázok mert úgysem használnám õket csak érdekel, hogy miért is nem kapom meg õket ha már azt mondja, hogy megnyertem.
A halál csupán a kezdet...
Igen. Ez engem is zavar.
Valszeg kaptál már egyet és a többi emeletnél is kiirja, hogy miket kaphatsz majd. Szerintem bug ezis.
Nekem eddig 3 póló bolt esett, semmi több de látom, hogy van csukabolt és csokibolt. Azok még nem estek ki.
Érdekes, de ne parázz, nálam is ez van.
Valszeg kaptál már egyet és a többi emeletnél is kiirja, hogy miket kaphatsz majd. Szerintem bug ezis.
Nekem eddig 3 póló bolt esett, semmi több de látom, hogy van csukabolt és csokibolt. Azok még nem estek ki.
Érdekes, de ne parázz, nálam is ez van.
Þór vígi þessi rúnar
😄D
Nekem is majd zoningot légyszi most végig, mert én is kinõttem a területemet. Gyorsabban haladsz a plázával mint én, ez nem ér! 😛
Nekem is majd zoningot légyszi most végig, mert én is kinõttem a területemet. Gyorsabban haladsz a plázával mint én, ez nem ér! 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Btw azt mondja a Mall-om, hogy nyertem mindenféle boltot és nézzem meg az inventory-mat, viszont ott meg nincsenek.
Ilyenkor mi van?
Ilyenkor mi van?
Majd jön valamikor ez a lehetõség, még nincs benne a játékban egyelõre.
sziasztok! van vki , aki már esetleg épített két szárazföld között hidat? Nem tudom h hol vannak az alkatrészek vagy maga a híd. Azt írja h érjem el az 5000 lakosságot, amit már régen túlléptem.
elõre is köszi, ha vki tud segíteni
elõre is köszi, ha vki tud segíteni
Naccsöcsös kisasszony, majd zoning permitet legyen szíves passzolni mer gyûjcsöm. 😊
Küldöm, kattintom, csak nyomasd. 😄
NEEEEEEEEEM!!!!
Tutinem!!!!
Énkábé2 hete õrizgetem a permiteket és a energiákat és amikor kell a legrégebbit elhasználom. Sose volt még gond!
Tutinem!!!!
Énkábé2 hete õrizgetem a permiteket és a energiákat és amikor kell a legrégebbit elhasználom. Sose volt még gond!
Þór vígi þessi rúnar
Hátnemtom, nekem vannak olyanok, amik már 2 hete porosodnak (permit-ek), ugyanis tele vagyok... Várom a hidat, hogy terjeszkedjek ott is jól. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem fogadom el a szomszéd által Zoning permitet, meddig marad aktív? Egy idõ után már nem lehet elfogadni?
Nekem kéne új Cityville szomszéd, mert 20 szomszédomból 5 maradt félig aktív. Egyedül feleségemmel tudok aktívan csereberélni, akciózni 😊 nicknevem alapján megtaláljátok facebook profilom google által. Ha még van olyan funkció facebookon, írjátok bejelölési megjegyzésbe, hogy Cityville. Köszi! Viszonzom majd tetteitek 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha kell még valakinek szomszéd az írjon nekem pm-et és ott megbeszéljük az FB dolgokat.
Raktam új dolgokat az üzenõfalamra meg a wishlist-be is, megnéznéd, hogy van-e olyan cuccod?
a második szint oso jol néz ki, de egyik szomszéd megcsinálta a 3ast.. csucsszuper!!! 😄😄😄😄 én is akarom!! holnapra meglesz!! 😄
Nálam a CV megy normálisan, most csináltam meg én is a Mall-os városrészemet.
Hát nálam meg konkrétan most a mafia wars-on kívül egy zynga játék se indul, fehér képernyõ. 😞
Þór vígi þessi rúnar
Disgust, majd légyszi küljd cókmókot a bevásárlóközponthoz, meg szólj ha kirakod üzenõfalra, köszi!
[/cserf][/fülünyúl]
Removed the Kung Fu Panda Quest. Replaced the Kung Fu Panda Drive In with original Drive In appearance. Kung Fu Panda Collection is no longer available upon collection.
gyerekek, eltünt a kung-fu panda kollekció!! 😛😛 cs nézem h miért változott meg a mozi 😄
Nem szorosan ide tartozik, de részben mégis. Ezt milyen beállítás elállításával, vagy mi egyébbel sikerült elérnem?
"A fiókodnak ellenõrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenõriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a hitelkártya adatok megadásával."
Gyakorlatilag szinte semmilyen oldal üzenõfalára nem tudok írni, ezt dobja fel pedig emlékszem egy hete kb, még nem volt ez.
"A fiókodnak ellenõrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenõriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a hitelkártya adatok megadásával."
Gyakorlatilag szinte semmilyen oldal üzenõfalára nem tudok írni, ezt dobja fel pedig emlékszem egy hete kb, még nem volt ez.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ha valakinek nagyon lassan látogatnák a bevásárlóközpontját az emberkék, akkor válaszd ki az elmozgatás gombot, klatty a plázára (ekkor el lehetne mozgatni máshova), majd klatty megint (visszateszed ugyanoda ahol volt). Ekkor 1 percen belül ellepik a lakók a plázát, csak gyõzze a gép...
Þór vígi þessi rúnar
Innen nem tudok mert a CV nem megy flash problémák miatt. Majd ha hazaérek este akkor kirakom.