Cityville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
máker... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Herold
2 nap alatt 2x dobta ki a Mystery Gift a Basketball court-ot. 😊

Carlos
tolj pár képet a városodról és meglátjuk.

Þór vígi þessi rúnar

Köszi szépen! Mondjuk mit érdemes és hogyan.
Carlos
És miben segítsünk? <#fejvakaras>
Ja, tudom már: Sok sikert! <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Szeretném átépíteni a városomat úgy, hogy többet ne kelljen ezzel foglalkoznom, hogy az megállja a helyét. Ami zavar, hogy alig van pénzem, helyhiányom van, szóval tuti rossz az egész😞 Népességem 21.570/23.010. Most megint terjeszkedtem, lenne helyem pakolászni.. Elõre is köszi.
Carlos
55 percig még lehet venni ingyen ajándékos cash-t. Akit érdekel siessen!
A Zen garden +18%

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Télleg. 😞
Pedig a Zen Garden-en gondolkoztam.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Érdekes, most eltûnt a rózsaszín offeres banner, pedig csak GMT éjfélkor járt volna le.

Carlos
Kezdem érteni...
Szóval FB kredittel lehet fizetni a cuccért.
Tehát, te veszel forintért FB kreditet, amit beválthatsz city cash-re és kapsz ingyen ajeszt.

Tehát.
5 dolcsiért (plussz adó) kapsz 57 FB kreditet. Ebbõl vehetsz 40 city cash-t és kapsz egy zen gardent.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Nem tudom ezt a coint honnan vetted, én egy szóval se említettem. Olvasd el még egyszer mit kérdeztem.

Carlos
Mivan?
Igy szól az offer: vegyél 5 dollárért 40 city cash-t és kapsz zen garden-t vagy 20-ért nemtommennyit és kapsz házat!
Nincs itt semmi coin.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
1:1 arányban?

Carlos
Ezzel city cash-t lehet vásárolni.
Nem coin-t, hanem cash-t.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Van most ez a Free Gift Offer akció. De ezzel kreditet lehet vásárolni, nem casht. A kreditbõl lehet CV cash-t csinálni? Vagy mire jó egyáltalán?

Carlos
Pangás van. Semmi update nincs ma. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
no ez engem is érdekelne. 😊
Amúgy elõbbutóbb csak kiesik az a bolt is.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nem parázok mert úgysem használnám õket csak érdekel, hogy miért is nem kapom meg õket ha már azt mondja, hogy megnyertem.

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Igen. Ez engem is zavar.
Valszeg kaptál már egyet és a többi emeletnél is kiirja, hogy miket kaphatsz majd. Szerintem bug ezis.
Nekem eddig 3 póló bolt esett, semmi több de látom, hogy van csukabolt és csokibolt. Azok még nem estek ki.
Érdekes, de ne parázz, nálam is ez van.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Még nem lehet, coming soon.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄D
Nekem is majd zoningot légyszi most végig, mert én is kinõttem a területemet. Gyorsabban haladsz a plázával mint én, ez nem ér! 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Btw azt mondja a Mall-om, hogy nyertem mindenféle boltot és nézzem meg az inventory-mat, viszont ott meg nincsenek.

Ilyenkor mi van?

Fenrir
Majd jön valamikor ez a lehetõség, még nincs benne a játékban egyelõre.

sziasztok! van vki , aki már esetleg épített két szárazföld között hidat? Nem tudom h hol vannak az alkatrészek vagy maga a híd. Azt írja h érjem el az 5000 lakosságot, amit már régen túlléptem.
elõre is köszi, ha vki tud segíteni
Naccsöcsös kisasszony, majd zoning permitet legyen szíves passzolni mer gyûjcsöm. 😊

Carlos
azok csak 1 napig érvényesek az igaz!
Utána átvált expired-re.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Akkor az lehet, hogy csak a kirakott kérésekre igaz.

Küldöm, kattintom, csak nyomasd. 😄

Carlos
NEEEEEEEEEM!!!!
Tutinem!!!!
Énkábé2 hete õrizgetem a permiteket és a energiákat és amikor kell a legrégebbit elhasználom. Sose volt még gond!

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Azt hiszem, hogy 1 napig élnek.

Carlos
Hátnemtom, nekem vannak olyanok, amik már 2 hete porosodnak (permit-ek), ugyanis tele vagyok... Várom a hidat, hogy terjeszkedjek ott is jól. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Ha nem fogadom el a szomszéd által Zoning permitet, meddig marad aktív? Egy idõ után már nem lehet elfogadni?

Nekem kéne új Cityville szomszéd, mert 20 szomszédomból 5 maradt félig aktív. Egyedül feleségemmel tudok aktívan csereberélni, akciózni 😊 nicknevem alapján megtaláljátok facebook profilom google által. Ha még van olyan funkció facebookon, írjátok bejelölési megjegyzésbe, hogy Cityville. Köszi! Viszonzom majd tetteitek 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Carlos
No, kész is van a Bevásárlóközpont.
Köszi a tippet Fenrir!

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Ha kell még valakinek szomszéd az írjon nekem pm-et és ott megbeszéljük az FB dolgokat.

Fenrir
Raktam új dolgokat az üzenõfalamra meg a wishlist-be is, megnéznéd, hogy van-e olyan cuccod?

Carlos
Bottle Plant (Community Building) 56-os szinttõl 125K-ért!

Þór vígi þessi rúnar

Herold
na, délen a túlsó parton már dolgoznak a földmérõk. <#nevetes1>

a második szint oso jol néz ki, de egyik szomszéd megcsinálta a 3ast.. csucsszuper!!! 😄😄😄😄 én is akarom!! holnapra meglesz!! 😄
Carlos
Mostmár nekem is. Kattintottam a lámpára meg a zsákra.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nálam a CV megy normálisan, most csináltam meg én is a Mall-os városrészemet.

Carlos
Hát nálam meg konkrétan most a mafia wars-on kívül egy zynga játék se indul, fehér képernyõ. 😞

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Disgust, majd légyszi küljd cókmókot a bevásárlóközponthoz, meg szólj ha kirakod üzenõfalra, köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Removed the Kung Fu Panda Quest. Replaced the Kung Fu Panda Drive In with original Drive In appearance. Kung Fu Panda Collection is no longer available upon collection.

gyerekek, eltünt a kung-fu panda kollekció!! 😛😛 cs nézem h miért változott meg a mozi 😄
GmorpH
Nem szorosan ide tartozik, de részben mégis. Ezt milyen beállítás elállításával, vagy mi egyébbel sikerült elérnem?

"A fiókodnak ellenõrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenõriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a hitelkártya adatok megadásával."

Gyakorlatilag szinte semmilyen oldal üzenõfalára nem tudok írni, ezt dobja fel pedig emlékszem egy hete kb, még nem volt ez.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok &#245;rült, vagy mindenki más?" A.E.

Carlos
Ha valakinek nagyon lassan látogatnák a bevásárlóközpontját az emberkék, akkor válaszd ki az elmozgatás gombot, klatty a plázára (ekkor el lehetne mozgatni máshova), majd klatty megint (visszateszed ugyanoda ahol volt). Ekkor 1 percen belül ellepik a lakók a plázát, csak gyõzze a gép...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ok.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Innen nem tudok mert a CV nem megy flash problémák miatt. Majd ha hazaérek este akkor kirakom.

Carlos
nem látom a kérésedet... postold majd ki megint. Nyomok rá majd.

Þór vígi þessi rúnar