Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Szerintem (!) fix lesz a híd helye továbbá a hídhoz kell másik oldalához kell majd illeszteni az új területeket, szóval be kell tankolni zoning permittel, hogy értelmesen nézzen ki a dolog!

Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
5 új tárgyat fognak bevezetni a hídhoz (mindenbõl 15 kell majd):

Þór vígi þessi rúnar
Szóval no para, nálam is szar reggel óta.
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Hasznos infó, de én már építeném...
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy eleinte nyomtam nagyon durván a franchise-okat, de mostanra rájöttem, hogy szart se érnek, nem jól fizet, fölösleges goods pazarlás csupán.
Þór vígi þessi rúnar
am meg a franchise felhõkarcolókból elég egy, a franchise boltokból meg jó ha rengeteg van, mert hát napi plusz 20 energia sosem árt 😄 (persze csak akkor, ha az üzlet tulaja fejegeti szépen a saját franchise rendszerében 😛) de ha nálam vki lerak vmit, akkor bontom én is a sajátomat, v ha olyat rak le ami már van, megy neki egy szép levélke, h mim van, mit raktak le nálam, azokon kívül jöhet bármi! 😄😄
am azzal a hoteles küldivel épp most küzdök, de nemsoká megvan, ugyh dózerolom elfele, kell a hely! 😄
és történelmet írok, átléptem a 15 ezres lakosságot, és a 30 ezres lehetséges lakosságot mindjárt! 😄 és még nem teltem be 😄 cs küldjétek a permits-eket! 😄
Igy mindenbõl egy van (kivéve a fejõstehén tower eats-et, de valamibõl meg kell élni).
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...
node: akkor F.E.N.R.I.R.:
egy franchise épület több mint elég, a többi csak max dísz, nem kell az, cs foglalja a helyet, majd ha kinövöd magad területben, ujra leteszed. a hotel suitesbõl és a sprawling mansionból is elég egy, mert sok helyet foglal, és kevés lakosságot ad, szal' az ilyen kis lakosságúakból elég egy-két darab, nem kell több ( a kollekciókhoz untig elég), és láss csodát majd, máris elmondtam kb 3 területnyi helyet 😄 hajrá! 😄 ja és ilyenokat építs egy ideig, amik minimum 400 lakosságot adnak, azok jobban helygazdaságosak 😄
am meg nagyon szép rendezett városka 😄 az enyém még bõven fejlõdõfélben van 😄
Reméljük, hogy oda rakható lesz ahova akarjuk. Akkor nem lesz gond, mert máshova elfér nálad simán.
p.s.: Látom randomokkal is játszol... 😊
Þór vígi þessi rúnar
am carlos... tudod hova menjél a spéci házaiddal!!! 😄 na de majd ha én is 70es leszek rewardville-ban, nyomom a dolgokat 😄 még cs 500 coins-om van 😛 meg 27. szint 😄 messze van az még 😄
Þór vígi þessi rúnar
am, akkor a híd egy csöppet hosszadalmas lesz 😄 de sebaj, el leszünk mi ezzel egy darabig 😄
Még változhat meg minden, de szerintem kezdjük el átrendezni a környéket, hogy beférjen:

Þór vígi þessi rúnar
Kivették a híd alkatrészeket a giftek közül! Lehet, hogy véletlen kerültek ki.
Az eddigi kiftek nem elfogadhatók, hibaüzenetet ír ki, ha acceptálni akarjátok õket (This gift is not giftable.).
Þór vígi þessi rúnar
A híd így fog kinézni:
Továbbá upgrade-elhetõ a házasságközõ terem!
Þór vígi þessi rúnar
Az a kaszinó nagyon jó, bár a teniszpálya kicsit vicces ott, én medencét raktam volna oda.
(Bár a post February 22, 2011, szóval lehet, hogy hoax)
Þór vígi þessi rúnar
A híd tervbe vett küldetése!!/ VÁLTOZHAT/
1 - a folyó felett területet venni
2-építeni a hidat
- legyen 1000 dobozod
-befejezni a híd
3-közzétenni szórólapokat
- 45 vállalkozás leszedni
4 A vállalkozások a bõvítés
-látogatás 15 szomszédok
--> http://www.cityvillechat.com/unreleased/unreleased-bridge-goals
de jaj bocsika... nah, high school-t akartam mondani 😄 -->