1278
CityVille,Facebook játék
-
#878 Kijött a karneválos küldetés! Hajrá! -
#877 Totálisan random. Arra figyelj, hogy boldogok legyenek a lakosok.
(kis zöld fejecske a bal alsó sarokban).
Ha boldogok, nagyobb eséllyel dobja. -
CivicMan #876 De idegesítő hogy nem tudok területet növelni amíg nincs meg a minimum lakos... :( Bár ahogy látom néha ha a bért elveszed és kapsz egy kis autót akkor több ember lesz a házban, de ez milyen időközönként jön elő? -
#875 Vannak azért hasznos holmik is úgy látom. -
#874 Pár újdonság ami várható majd egyszer!
Upgrade-elhető virágbolt:
Karneválra jegybódé 1-3 szint:
Tengerparti életmentő házikó (a'la Baywatch):
-
#873 Azok a sárkány hajók nagyon bénák... :( -
#872 -
#871 Pár reward a mostani küldetésből sorrendben:
-
#870 télleg. Gondolom kell majd az új küldihez! -
CivicMan #869 Free Giftsnél vannak :) -
#868 -
CivicMan #867 Mit lehet elérni ezzel a sütikkel most? -
#866 no igen. Óvatosan azzal a 12-es energiával. Én ráklattyintottam és el is vitt 9 city cash-t!!!
És továbbra is ott maradt az inventory-ban, hogy van még 1 fel nem használt! Töröld a picsába, ha nem akarod véletlenül bebukni a 9 cash-t. -
CivicMan #865 Jah 12 energiát kaptál a Bakery feladatért :) de a feladat listájába legalul megvan hogy mit kapsz érte! -
yetmanus #864 ömm, figyel az inventorymban egy 12es energia :D ezt erre a bakery-s küldire kaptam ugye? :D ínséges időkre joo lesz :D -
yetmanus #863 na megvan a bakery 2. szintje :D és ezzel megvan a bakery-s feladat, h lerakni kellett, megépíteni, meg upgrade-elni... nah, ezért a küldiért jár vmi?! :D -
yetmanus #862 banyek de nem akaródzik jönnie ennek a penthouse towernek... ááááá!!!! :D mindig csak 5 energia meg kajálda... pedig már a helye is ki van hagyva! :D -
#861 igen -
yetmanus #860 megcsináltam a 4. híd küldetést, megkaptam érte ezt a polipházat, ezután ez a küldi ennyi volt?! :D -
#859 persze, csak hülyeségeket beszéltem. Vedd meg a leggagyibb boltot és kész. -
yetmanus #858 mármint 1000 coins-osat?! :D mert feleslegesen nem szorom el az energiát! :D -
#857 Ez már rablás, 90 cash nagyon sok érte. Most van 25-öm :D -
#856 vegyél egy 1000 dolcsis boltot és két kattintással építsd fel a híd túloldalán. -
yetmanus #855 a hidas küldetés negyedik részében van olyan h 'add a business to your expansion'--> ez az lenne h veszek uj területet, és oda leteszek egy üzletet?! :D am megvan végre a noodle shop 2. része :D már csak a 3. van XD :D -
#854 -
#853 Az pont 900-zal több mint amennyit én valaha ráköltenék :) -
#852 Szép látvány:
-
#851 Mert nem szórom rá a pénzt. 1x költöttem rá 900 Ft-ot. Na, azt valahogy túlélem! :) -
#850 Ha venni akarsz házat akkor miért erre a xarra szórod el a pénzt? :) -
#849 Najó de ez már a pofátlanság netovábbja. Az új cuccok közül amik az utóbbi 1-1.5-2 hétben kikerültek egy fa és egy napozó izé volt coin-ért, a többi mint pénzes. és azért egy szaros 4x4-es pixelhalmazért 10-12 dolcsit fizetni. Elmennek a picsába...
(sorry a káromkodásért, de most nagyon fel vagyok húzva (nem csak a játék miatt, épp házat akarok venni IRL és kicsit sok a stressz)) -
#848 erről szól már az összes zynga játék: fizess, fizess, fizess -
#847 Kezd nagyon felb***ni a játék!
Megjött ez is (Community Building, 2500 Pop-al):
90 CASH!!! -
#846 Nem rossz, jól elkülönülnek a negyedek. Bár a City Hall előtti tömbházak furák. :) -
#845 Vizsgaidőszak végére visszatértem:) (4-es szigorlat után:)
Kis átalakítás és ápgréd után, most így néz ki a city-m:)
-
#844 Második szint:
100
segítőnként +4 (összesen 40)
60 tápolás kell 100 supply-al (6000 supply).
Nem vészes! -
#843 Toy Store upgrade!
Hajrá-hajrá!
Első szint:
50-et kell beletolni, 10 szomszéd segíthet 2 értékben. (+20), tehát csak 30x kell tápolni a játékboltot 50 goods-sal (1500 goods). -
#842 No, megjött a mystery csomag. 40 Cash. Ha valaki inkább megvenni azt amit szeretne, az értelemszerűen többe kerül.
De legalább nem kell lutrizni. Szerintem a bolt sokat nem ér (3x3-as), a koripálya szintén kuka (csak +20%). Viszont a kégli nagyon klasszul néz ki csak tök drága (kábé 1000 Ft). -
#841 Akkor az. -
#840 Nemnem!
Jet Setter kollekció asszem! Az a felhőkarcolókból esik! -
#839 Meg van, most már látom. Köszi