Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
A Mystery Crate 40 cash ami 6 napig elérhetõ, a rewardok:
-Roller Rink: +20%
-Greasy Spoon: Earnings 1001
-Movie Star House: 350-750
-Founder's Building: 300-650
Þór vígi þessi rúnar
Apák napja van vagymi, meg lehet venni egy sportautó szalon-t 32 cash-ért (150 goods-ért 800 coin) és egy baseballozó apát és fiát 20 cash-ért (+6%):
Továbbá jönni fog a Mystery Crate 25 cash-ért, amibõl négy ajándék pottyanhat random:
Új küldetések is vannak látóhatáron szép új rewardokkal.
Þór vígi þessi rúnar
http://www.cityville-italia.it/cityville-2011/trucco-cityville-per-richiedere-le-case-gratis/
itt meg ugyanigy ajándékként akármilyen állatot 😄
http://www.cityville-italia.it/cityville-2011/trucco-cityville-per-richiedere-gli-animali-gratis/
na majd küldjetek nekem is! 😄😄
Kit jelölhetek be, aki aktív aránylag?
Þór vígi þessi rúnar
Vélemények?
Nah akkor most kellenek a walke-tokie-k 😄
Van a kis ikon, ahol kiválasztod a bulldózert, vagy az épület mozgatást. Ott van a raktár ikonja. Válaszd ki, majd ezek után kattints egy lakóépületre.
Arra figyelj, hogy legyen üres hely a raktárban ahova pakolhatsz.
24 a max férõhely jelenleg. Vagyis 26, mert pár ember kapott +2 extrát amikor megjelent egy bug miatt egy második raktár.
Szóval ha 24 van neked, akkor nagyjából kész is vagy vele.
Þór vígi þessi rúnar
Új vagyok itt ezen a topicon.
Lenne is egy megválaszolatlan kérdésem:
Van a raktárom ugye amibe pakolni tudok szerintem az utolsó oldalsó küldetésemnél vagyok és ezt írja:
Store a residence in your deluxe warehouse
Bõvíteni tudnám az ígyis 24 fõs helyemet és meg is van minden ember hozzá, de nem csinál semmit ha rányomom hogy finish building
Valami tipp rá?
[/cserf][/fülünyúl]
Akinél segítesz és befejezi te is átveheted az ajándékot.
Tehát, ha 10 embernek segítesz a pingvinirtásban és mind a 10 befejezi, akkor átveheted az õ városukban az 50K-t a 100XP-t és az 5 Permitet. Ezesetben az 500K 1000XP és 50 Permit. Igy azért már van értelme. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Akkor veheted át a cuccokat, amikor befejezted. Tehát amikor eléred a 10/10-et, akkor kapod meg mindhárom rewardot (pénz, xp, permit).
Szerintem ha lejár az idõ, akkor megkapod azokat, ameddig eljutottál.
Þór vígi þessi rúnar
Megszállták a galambok a városházát.
Indítás után 48 óra alatt össze kell toborozni 10 embert (sajna elõre meghatározottakat) akik beszállnak az irtásba.
Ha megvan 3 ember, akkor level 3-as városházánál 50.000 coint kapsz, ha megvan a 6, akkor kapsz 100 XP-t, ha megvan a 10 kapsz 5 zoning permitet.
Kérni segítséget úgy lehet, hogy szétspammolod a delikvens emberke falát, hogy kattintson. A másik szofisztikáltabb, ha cseten beszélsz vele, hogy a játékban látogassa meg a városodat és kattintson a városházádra, majd ott nyomja meg a Help out (vagymi) gombot.
Nagyjából ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...
összefoglalnád hogy pontosan mi ez?<#hamm>#hamm>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
p.s.: Többiek a házigazdaságra?
Þór vígi þessi rúnar
Én vállalom, ha gondoljátok!
Þór vígi þessi rúnar
A halál csupán a kezdet...
70 cash-be fog (talán) kerülni és 300-650 populációs.
Kicsit drága, de szép.
Þór vígi þessi rúnar
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
[/cserf][/fülünyúl]
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
OFF: Nézzétek meg a Másnaposok 2-t. Én fossá röhögtem magam a moziban!
Þór vígi þessi rúnar