Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem most megszivatott kicsit a Ranger hely. Beraktam a Warehouseba aztán nem volt ott... Most elölrõl kell kezdeni... 😄 De sebaj.
Már amúgyis idegesített hogy összevissza pakoltam le mindent a városba kicsit helyre pofoztam most (mondjuk még tart), de már legalább 2órát szenvedtem vele.
Már amúgyis idegesített hogy összevissza pakoltam le mindent a városba kicsit helyre pofoztam most (mondjuk még tart), de már legalább 2órát szenvedtem vele.
És megjött ez a küldetés ma reggel!
Szóval hajrá, 21-ig kell megcsinálni, mert idõlimites!
Szóval hajrá, 21-ig kell megcsinálni, mert idõlimites!
Þór vígi þessi rúnar
Új küldetés lesz majd egyszer valamikor talán:
-Kérj a szomszédoktól virágot (spring flower)
-Kérj a barátoktól vázát
-Élessz fel 40 szomszéd növényt (revive)
Reward:

-Kérj a szomszédoktól virágot (spring flower)
-Kérj a barátoktól vázát
-Élessz fel 40 szomszéd növényt (revive)
Reward:

Þór vígi þessi rúnar
Jópofa, de szerintem ha túlzásba esünk, vagy olyat kérünk ami hivatalosan nincs is a játékban, könnyen ban lesz a vége.
Þór vígi þessi rúnar
Ezt ismeritek?
Középen a listában lehet lapozni, az összes tárgy benne van, még terület bõvítést is lehet kérni.
Középen a listában lehet lapozni, az összes tárgy benne van, még terület bõvítést is lehet kérni.
Valószínû mert én a hídhoz nem tudok kérni semmit, se a Mall-hoz 😊
Valami gebasz van ezzel az ajándék kéréssel, nem jelennek meg a nevek akiktõl kérhetek, pedig tegnap délután kértem utoljára.
URAK és HÖLGYEK!
Nemsokára jön a Toy Store upgrade (hasonlóan a sütöde és a nudli bót-hoz). Szóval legyen kint a városban egy nem franchise-olt, mert azzal (megint) összeakadhat!
Level 2:
Level 3:
(Level 3-on legó elemek: YAY!)
Nemsokára jön a Toy Store upgrade (hasonlóan a sütöde és a nudli bót-hoz). Szóval legyen kint a városban egy nem franchise-olt, mert azzal (megint) összeakadhat!
Level 2:
Level 3:
(Level 3-on legó elemek: YAY!)
Þór vígi þessi rúnar
Jaja. Oda is veszik a mauzóleumom. Na majd leteszek egyet amit nem feljesztek fel. 😊
Ritka ronda volt az eredeti múzeum.
Ritka ronda volt az eredeti múzeum.
Þór vígi þessi rúnar
Lehet fejleszteni a Múzeumot 😊
- 3x Display Light
- 3x Display Case (falra rakható ez)
- 3x Velvet Rope
- 3x Ribbon
- 3x Display Light
- 3x Display Case (falra rakható ez)
- 3x Velvet Rope
- 3x Ribbon
Hiányzik még valamilyen állat az állatkertbõl? <#vigyor>#vigyor>
Véletlen nem vágjátok hogy ajándékokat 6óránként lehet-e vagy csak 8óránként? Másik játéknál 6óránként lehet valszeg, csak nem tudom hogy itt is lehet-e. Addig rájöttem hogy 2x tudok küldeni naponta (bár lehet többet is de csak ennyit vettem észre)
Nem mertem. 😊
Csak olyanokat küldtem át, amirõl tudtam, hogy van és "legálisan" lehet nekem. Kábé 4 ilyen volt. Nem akartam túlzásba esni, mindenbõl 1 lett és kábé pihentetem is a dolgot, nem akarom ennél jobban kihúzni a gyufát. 😊
Csak olyanokat küldtem át, amirõl tudtam, hogy van és "legálisan" lehet nekem. Kábé 4 ilyen volt. Nem akartam túlzásba esni, mindenbõl 1 lett és kábé pihentetem is a dolgot, nem akarom ennél jobban kihúzni a gyufát. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Vannak olyan cuccok is amiket én nem is ismerek (pl. Craftsman Bungalow) mert már megszûntek. Szerinted azokat is lehet küldeni?
Nálam a híd bevezetésével kezdett el nem mûködni, addig ok volt.
Amúgy úgy vették észre az emberek, hogy a nagyobb városoknál kezd el gubancossá válni.
Amúgy úgy vették észre az emberek, hogy a nagyobb városoknál kezd el gubancossá válni.
Þór vígi þessi rúnar
Nálam érdekes mód mûködik az ajándék elfogadás 😞
Mondjuk néha jó lenne vmi kis gomb ami az összes alkalmazáshoz elfogadná az összes felkérést vagy te pipálhatnád ki hogy melyiket szeretnéd elfogadni
Mondjuk néha jó lenne vmi kis gomb ami az összes alkalmazáshoz elfogadná az összes felkérést vagy te pipálhatnád ki hogy melyiket szeretnéd elfogadni
Az a kis basz ott fent a jobb felsõ sarokban a földgömb mellett. Ahol átveheted a szomszédok által küldött cuccokat. Az Accept nem mûködik egy csomó embernél. Megnyomod és három pötty jelenik meg és semmi sem történik.
Þór vígi þessi rúnar
Továbbra sem tudom az ajándékaimat (permitek és +3 energy-k) elfogadni a ZMC-n keresztül, pedig ott dekkol 80. Kissé idegesítõ...
Þór vígi þessi rúnar
Hmmm...Akkor csak óvatosan... Az energy annyira nem mozgat. Megszereztem pár szép házat és majd meglátjuk mi lesz.
Amúgy szerintem ha nem esnek egyesek túlzásba akkor leszarós kategória. Meg 90 millió accot nézni azért nem kis feladat. Bár ki tudja.
Amúgy szerintem ha nem esnek egyesek túlzásba akkor leszarós kategória. Meg 90 millió accot nézni azért nem kis feladat. Bár ki tudja.
Þór vígi þessi rúnar
Megvan.
+7 energy
+7 energy
Jó kérdés, az elõbb még megvolt. Egy elem képre kattintottam, azt hiszem baloldalt a CityVille Energia menüpontban, de most ott nincs.
FB-hoz. Nekem ez túl szép, hogy igaz legyen, pedig télleg mûxik:
Közben fel is építettem azt a házat amit majdnem megvettem cash-ért: Beachside Suites (San Francisco épület volt)
Közben fel is építettem azt a házat amit majdnem megvettem cash-ért: Beachside Suites (San Francisco épület volt)
Þór vígi þessi rúnar
Pedig régebben mindig a cash-el vettem meg az új területeket 😊
Lehet hogy csak pár hónapig volt így de volt mikor osztogatták 😊
Lehet hogy csak pár hónapig volt így de volt mikor osztogatták 😊
Akkor kipróbáljuk.
Aztán lehet, hogy utána egy jelszóváltoztatás sem fog ártani. 😊
Aztán lehet, hogy utána egy jelszóváltoztatás sem fog ártani. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Van egy link amire ha rákkattintasz, a szomszédoktól kérhetsz ilyen épületet. Nekem már 4-et küldtek.
Jaja. Nekem is tetszik piszkosul, csak az a baj, hogy 40 cash és csak 25% hogy az lesz a tiéd. (márha nem súlyozott a random, amit kétlek)
Þór vígi þessi rúnar