21
 • narumon
  #21
  Akkor meg mindenki happy. Mellesleg nekem két barátom is van aki HTC-ről váltott iphonera és azóta áradoznak, hogy végre egy normális telefonjuk van. Szóval van ilyen példa is.
 • pixx
  #20
  Mint mondtam nem én akartam használni, hanem a kollégám, aki panaszkodott, hogy megbánta az iphone-t emiatt.
  Én nem bánom, mert a htc tudja :D
 • narumon
  #19
  "Azért mert nem használod más még igen. Attól nem felesleges. Amúgy ha zenét, meg fényképet nem tudsz rajta küldeni, a helyedben én is feleslegesnek nevezném az Iphonra :D "

  Nekem meg ettól van herótom. Ha tudod, hogy neked ilyenre kell akkor nem kell megvenni és kész. Tudom, hogy ez a kedvenc szórakozásotok, hogy kifordítod a világot, és amit szerinted Én vagy más nem használ az biztos azért van mert az iphoneon nem lehet. Elárulok egy titkot, iphone előtt volt Nokiám, SonyEricsonom amelyk tudtak fájlt BT-n küldeni. Ott sem használtam soha.

  Engedd meg, hogy megvilágítsam egy példával(amit már többször leírtam): Nekem Sedan kocsim van, (mindig is az volt és mindig is az lesz) mert ez tetszik formailag és SOHA nem akarok vele fát szállítani, sőt rotátort sem. Ha te fát akarsz szállítani akkor veszel egy kisteherautót de nem állsz neki (remélhetőleg), olyanokat mondani, hogy milyen hülye vagyok, hogy nem kisteherautót veszek. Vagy mindenki az aki nem kisteherrel szaladgál? És nem állok neki megmagyarázni, hogy csak azért nem szállítok fát mert nem kisteherautóm van, hanem ténylegesen egy NEM LÉTEZŐ IGÉNY ez részemről. Csakúgy mint a BT a telefonban.
  Hogy boldog legyél mondok olyan példát is ami van az iphoneban. MMS! Soha a büdös életben semmelyik telefonomon nem használtam, és bár van az iphoneban, ha nem lenne benne akkor is ugyanennyit érne SZÁMOMRA - azaz semennyit, egyszerűen a vásárlást megelőző mérlegelésnél 0 azaz nulla pontot nyom a latba, pont mint a BT, vagy kocsivásárlásnál az, hogy tudok-e vele fát szállítani.
 • pixx
  #18
  Vannak ilyen emberek :D
  Azért kicsit durva ez emailben elküldöm, fel kell töltenem, majd elküldés után le kell töltenem, kicsit macerás, ezért is BT elküldeni.
  Én otthon voltam Karácsonykor, és pl. húgom mondta adjak már neki zenét, átküldtem neki néhányat BT.
  Azért mert nem használod más még igen. Attól nem felesleges. Amúgy ha zenét, meg fényképet nem tudsz rajta küldeni, a helyedben én is feleslegesnek nevezném az Iphonra :D
 • narumon
  #17
  Azért ezen én is mindig jót derülök.. BT-n akar zenét küldeni, de neten, wifin már probléma neki. Kb ugyanez a BT-n nem tudok képet küldeni szindróma. Mintha nem lenne emailben egyszerűbb. Persze mindenki úgy küldi ahogy akarja, de elárulok egy titkot, volt iphone 3G-m, 3GS és most iphone4, de még egyiken sem volt soha bekapcsolva a BT. Szóval korlátoznak csak kérdés, hogy tényleg korlátoznak-e.
 • narumon
  #16
  Ezt hívom én kibaszott kurvára brutálisan szerencsétlen embernek, ugyanis az iphone meghibásodási aránya rohadt alacsony. (ami nem azt jelenti, hogy nincs), de hogy háromszor is kifogjon 1 ember ilyet annak annyira kicsi az esélye, hogy én a helyében nem mennék az utcára mert tuti, hogy halálra gázolja a hegyekben lezuhanó repülő által kidöntött fa, által elszakított villanyvezeték, ami a közeli városban hibát indukált, ezért az ott dolgozó ideges lett és gyorsabban hajtott a kelleténél, ezért az egyik kanyarban nekiment egy közlekedési táblának ami kidölt és eltörte egy járókelő lábát, akit elvitt a mentő, de az elromlott szirénája miatt nem vette észre a barátod, hogy jön a kanyarban és elcsapta. A valószínűsége mindkettőnek ugyanakkora.
 • pixx
  #15
  Mint mondtam, nem nagyon mozgat a véleményed. :D
  De hogy kérdésedre válaszoljak tapicskoltam iphone4-et sőt egy egész napra volt is egy a tulajdonomban. De sajnos nem fogott meg.
  Azért az nem felejtsük el, hogy androidból rengeteg fajta van, ezt te is tudod, az 1.6-tól egészen 2.2-ig.
  2.1-ig nagyon sok betegségben szenvedtek a telók. Amik mostanra elmúltak.
  Apple-nal az első két év meg szenvedés volt.
  A galaxykat nem ismerem, mivel nekem HTC-m van, és azon módosított android van egy nagyon jó kis felülettel. Azt viszont a legtöbben még az Iphone-osk közül is elismerik, hogy nagyon jó, főleg mikor látják.

  Azért, mert nekem a családomban nincs olyan korlátolt ember, hogy iphone-t vegyen, ezért a kollégáim vagy a barátaim véleménye szerinted kitaláció.
  Nem veszem személyeskedésnek.
  Annyi valóban igaz, hogy az android rendszerben nagy a testre szabhatóság, és bizony, aki hülye, annak problémát okoz :D
  Hiába az ember a családba beleszületik, ott nincs választás :D
 • fergusonpapa
  #14
  gratulálok,gondolom még nem fogtál iphonet a kezedben csak véleényedet alapozod z
  ismerösödö ismerösének munkatársának lánytol az információt..

  én nem vok alma buzi se elfogult,igencsak körbe jártam és teszteltem eleget mire eldöntötem mit veszek.

  családban van 1 galaxy-s egy galaxy 3,egy vodafoneos andorid telo 845 aszem a neve..ismerösöknek is andorid meg iphone ugy felvátlva,többségégnek még csak sima 3G tipus...mégse ök hanem adroid tulajok panaszkodnak.
 • Armagedown
  #13
  zsebbe lehet egyáltalán tenni egy ilyen baszottnak érintős telót ?
 • Globalmaster
  #12
  Pixx, szívemből szóltál.

  fergi:

  Nem is tudom mit mondjak arra, aki össze mer hasonlítani egy 3g-s ájfónt egy Samsung Galaxy S-sel... Fényévekre van a Galaxy attól a szeméttől. Ezalatt értem a pixx által felvázolt tényeket.

  plusz egy példa: ugyanazon wifin ugyanazon weboldal (index.hu) betöltése az ájfón 3g-nél 5x több ideig tart!!! Több LASSABB (ez most a lényeg) wifin kipróbálva!!!! Baszott lassú... Az igaz, hogy a 3-as már elég koros; de nem is én akartam összehasonlítani őket:)

  És még sorolhatnám a különbségeket a Galaxy S javára. A 4-es ájfónnal már talán össze lehet hasonlítani. De az szoftver ott is bukás... Túl zárt ez az egész rendszer...

  farxis:

  Gratulálok te balfasz... Gyászolom az emberiséget.
 • pixx
  #11
  Aki kiad 80 ezret egy telóért meg is érdemli, én 30 ezret adtam a HTC-émért, és itt nem is kell többet, havi 40 eurónál többet fizetni. De ha fél éve előfieztő vagy ingyé' van.
  Szóval lehet Magyarországon ez így van, külföldön nem.

  Egy cukrász kollégám vett iphone-t és panaszkodott, hogy nem bluetoothon zenét küldeni. Van, akinek 2011-ben ez probléma, főleg ha iphone-ja van :D
 • fergusonpapa
  #10
  bluetooton zenét küldeni?? nem 2005 van..johogy nem már infra...

  am nem tudomh lehet tulárazva mikor ha tudásban hasonló termék kijön a htc-nél vagy samsungnál vagy bármeiknél azis 150e...

  én hamarabb veszek egy 3g-st amit már 70-80ért simán tudsz szerezni mint egy samsung galaxy s-t ami 120 vagy egy htc ahol egy nevetséges Desire is 100e...és holvan ez az elöbb emlitet készüléktől.
 • pixx
  #9
  Hát papa elhiheted, hogy mennyire érdekel, hogy elhiszed...ilyenkor örülök, hogy htc tulaj vagyok, mert ebben az esetben kiveszem a kártyát, és veszek egy újat.
  Androidnak miért is kéne elbújni, 100 ezer alkalmazás fölött van rá...ja, hogy az én adataimat nem árulja ki a google, valóban ebben az Apple mögött vannak.
  Mióta lassan széthullóban van MS, legalábbis uralom szinten, mindenki azt hitte Apple lesz a király. De ez nem így lesz. Marad ez egy zárt rendszer, hülye gyerekeknek, ami még drága is, és elhiszik, hogy jó is.
  Majd akkor lesz az iphone egy szinte legutolsó telóval, mikor képet, vagy zenét át lehet küldeni bluetoothon. Az, hogy a videó felvevés belekerüljön 3 generációt kellett várni.
  Iphone egy olyan teló, ami sok kompromisszum, ráadásul azaz ikon szemét hegy, ami üdvözlő képernyő, minden csak nem fantázia.
  Nézz meg htc sense felület, testre szabhatóságát, aztán magyarázz itt nekem szoftverről.
 • Ferrer
  #8
  "a kollégám egy hónap alatt a 3. iphone négyesét tolja, mert mindben lehalt a flashmemória. Ha már minőség. Hogy arról szót se említsünk, hogy 2 hónapig csak headsettel lehetett telefonálni vele, mivel a kézben elment a térerő."

  Nekem ez inkább úgy tűnik, mintha ez inkább a kollégám kollégájának a főnökének a testvérének a feleségének a gyerekének haverja lenne. Nagyon valószínűtlen, hogy ilyen problémák jelentkezzenek egyszerre, ráadásul több készüléken egymás után.. :) ok, de mondjuk, hogy nem csak kitaláltad a történetet, és a hardver tényleg szar, de vajon mi van szoftver téren, ami az egész dinamikáját adja? Ott ki bújhat el?
 • pixx
  #7
  Ulkesh hát élsz...azt hittem már nem látunk többet itt.
 • pixx
  #6
  Vicces hasonlat, csak azon a "ferrarin" kb. nincs kormány. Nagyon korlátozott rendszer. És hogy mennyire minőségi telókat csinál, egy hónapja írtam le itt, hogy a kollégám egy hónap alatt a 3. iphone négyesét tolja, mert mindben lehalt a flashmemória. Ha már minőség. Hogy arról szót se említsünk, hogy 2 hónapig csak headsettel lehetett telefonálni vele, mivel a kézben elment a térerő.
  Hatalmas cég.
  A másik ha jól tudom egy cég gyártja a htc-t és az iphone-t is. Azt meg nem hiszem hogy a Ferrarit a Suzuki gyárban rakják össze.
  És tök bénák ezek az autós példák, és már gyerekes felhozni. Az iphone minősége meg messze van egy Ferraritól.
 • farxis
  #5
  lg dszunka szar fos applet próbájják másolni de nemsikerül mert ök bénák!!!
 • fergusonpapa
  #4
  ez olyan h ferrarit csak megrendelésre és limitáltan adnak(lányeg h kevesett)
  mig suzuki minden második autó a városban.akkor a ferrari elbujhat?! :D

  nincs bajom az Androidal söt..és Lgvel sem.de azért ne beszéljünk badarságot ha tudjuk h az apple nem nyomja a teloit a gyárto soron mint a szart.
 • asysoft
  #3
  Miért, középsővel mi bajod?!:)
 • dzsagon
  #2
  az apple elbujhat a pármillió Iphonejával
 • roliika
  #1
  Jézusom. Ezeket a nőket honnét szedték?