Így készült: Amnesia - The Dark Descent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hamm>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

bocs a helyesírási hibákért😛
Tényleg kellenek idegek a játékhoz, én többször vittem végig és minden alkalommal megvolt a hatás, pedig minimum a 3. végigjátszásnál már lazábnak kéne lennie. Hát nem volt az. Ugyanúgy szarat, de rendesen, akárhányszor kezded újra. Játszottatok már a Justine DLC-vel, egész rövid, de nagyon nehéz, és mentési lehetõség sincs. Ha meghalsz, kezdheted elõrõl. Annyi a lényeg, hogy meg kell menteni 3 embert a haláltól, a következõ pályára 2-féle képpen juthatsz el: vagy mûködésbe hozod a kínzógépet, amin az áldozat van és amivel össze van kötve a köv. helység ajtaja vagy találsz más megoldást az ajtó kinyitására, hogy ne nyírd ki. Marha nehéz, de próbáljátok ki. Nekem tetszik és a sztori sem rossz...már aki tud egy kicsit angolul.
armageddon666
Én is kb. ott szüneteltetem most 😄DD

@

Tavaly szeptemberben rögtön a megjelenéskor kezdtem el játszani vele. Most fejeztem be 2 hete 😄

Volt egy hosszabb kihagyásom, a 2 börtönszint után. Azok egyszerûen olyan szinten parásak voltak, hogy hetekig-hónapokig nem vettem újra elõ a játékot 😊 (amúgy a gamefaqs-on van egy jó leírás, ott is írja a szerzõ hogy a börtönszintek után sokan abbahagyják 😊 ).

Egyébként meg, mi az hogy pocsék grafika? Ennek a játéknak nagyon jó a grafikája. Nincsenek nyitott terek, csak belsõ terek, amik kb. elképesztõen kidolgozottak.
hopp az ijesztés akart lenni 😊
nekem is volt olyan , hogy ezzel egy percet se tudok tovább játszani aznap
értenek az ilyesztéshez az bizti
<#eljen>
Húha én 1 hónap alatt nem tudtam végig játszani, az gáz? 😄

Skacok én pár hónapja szedtem le, mértem az idõt. A tizedik perc körül léptem ki, pedig enyhén nem vagyok már kisgyerek 😊 Zseniális atmoszférával bír.

IGN: Zaraki

bardocz
Csak pár percet játsszál a demóval, mindenképpen megéri😄
Én láttam youtubon videót, nem a grafikát néztem, hanem az esc billyentyüt kerestem, 3 perc után este sötét szobában, majdnem összecsináltam magam. Szóval szerintem kimarad az életembõl a játék 😄 De az biztos, hogy a hangulat ott van.

Grafika buzinak üzenem, youtube-re kuszál fel, és nézz meg belõle pár percet. Nem lesz az olyan fontos az...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Verjük meg a köcsögöt!!! LOL
Inkább nem is írtál volna semmit.Az ilyenek miatt kapjuk a rengeteg szar játékot,ötlettelenek stb. A sok hülye persze a grafra bukik a játékélmény nem is érdekli õket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

yesname
Ekkora egy barmot...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ez a pocsék grafika úgy beszaratna apám, egy hétig nem mered benyomni a gépedet.

IGN: Zaraki

Ajánlom mélyedj el egy kicsit a témában, mielõtt még nagyobb marhaságot írnál ide. Ha nálad csak a grafika számít akkor nézegessél tájképeket. Ez a játék nem errõl szól.
Seth
Fogadok megnézted a képeket a cikkben,azon kívül lövésed sincs milyen a játék

PSN ID.: Beegabor

mcwolf
Hallottál már olyat, hogy a grafika nem minden?
Igaz nem egy Crysis, de hangulatilag megkockáztatom az egyik legjobb horror-stuff, ami az elmúlt 10-15 évben megjelent.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

ez a játék minden csak nem bármiféle díjra érdemes.miben nyerhet díjat?
pocsék grafika?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

dd(^^,)

&#30410;&#30000;&#12379;&#12356;&#12376;